Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΩ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ: «ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ»


TO IΣΡΑΗΛ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΗ ΓΑΖΑ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ BUNKER BUSTER: ΟΙ ΣΦΟΔΡΟΤΕΡΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ – ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ 

15 ΒΙΝΤΕΟ



Oι σφοδρότεροι βομβαρδισμοί από την έναρξη του πολέμου είναι σε εξέλιξη στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας με τους Ισραηλινούς να χτυπούν από στεριά, αέρα και θάλασσα, σε άλλη μια ένδειξη πως η μαζική χερσαία εισβολή ενδέχεται να είναι πολύ κοντά.

Το Ισραήλ κτυπά με βόμβες Bunker Buster θέσεις των ισλαμιστών στη Γάζα σε μια προσπάθεια να κατεδαφίσει το δίκτυο υπόγειων στοών της Χαμάς.

Οι υπηρεσίες Διαδικτύου και επικοινωνίας έχουν διακοπεί πλήρως στο βορρά και έχουν περιοριστεί αυστηρά στο νότιο τμήμα της Λωρίδας.

Οι βομβαρδισμοί είναι «οι σφοδρότεροι από την έναρξη του πολέμου, στις 7 Οκτωβρίου» ανέφερε η Χαμάς, κατηγορώντας το Ισραήλ ότι «προετοιμάζεται για σφαγές». Την ίδια διαπίστωση κάνουν και δημοσιογράφοι που βρίσκονται στην περιοχή.

Η κυβέρνηση της Χαμάς ανακοίνωσε ότι έχουν διακοπεί οι τηλεπικοινωνίες και το Ίντερνετ στον παλαιστινιακό θύλακα.

Το Netblocks, ένας οργανισμός που παρακολουθεί την κυβερνοασφάλεια και την πρόσβαση στο Ίντερνετ σε όλον τον κόσμο, έκανε λόγο για «κατάρρευση» των συνδέσεων στη Λωρίδα της Γάζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου