Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΗ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ!

Ο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΤΤΙΛΑΣ ΥΨΩΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΪΡΑΚΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 3ΧΛΜ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ ΓΑΖΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ...

5 ΒΙΝΤΕΟ


Ο κατοχικός στρατός του Ισραηλινού Αττίλα δημοσιεύει σκηνές όπου υψώνει την ισραηλινή σημαία στην περιοχή Al-Waha, βορειοδυτικά της Γάζας, απέναντι από το νέο λιμενοβραχίονα. 

Το κτίριο που φαίνεται στο βίντεο είναι το Al-Tanani Chalet, το οποίο βρίσκεται στην παραλία της βόρειας Θάλασσας της Γάζας σε βάθος 3 χλμ. από τον διαχωριστικό φράκτη (κοντά στο Bianco Resort).

Η περιοχή Oasis είναι μια ανοιχτή περιοχή ασφαλείας και δεν θεωρείται κατοικημένη περιοχή. Είναι ταξινομημένη ως σχετικά άδεια περιοχή και υπάρχουν μόνο σαλέ αναψυχής σε αυτήν. Δεν θεωρείται περιοχή προστατευμένη από είσοδο. 

Η περιοχή που εκτείνεται από το Zakim έως Όαση και το Αμερικανικό Σχολείο είναι όλες ανοιχτές περιοχές ασφαλείας και αναμένεται η είσοδος, αλλά αυτό δεν θεωρείται μια πραγματική χερσαία προέλαση εισόδου στη Γάζα.Η επιβεβαιωμένη πρόοδος του Ισραήλ αποκαλύπτει μια προέλαση περίπου 3 χιλιομέτρων κατά μήκος της βόρειας ακτογραμμής στη Γάζα.

Αλλού κατά μήκος του μετώπου, το Ισραήλ πραγματοποιεί επιδρομές δεν μπορεί να σταθεροποιήσει θέση.

Οι βομβαρδισμοί του ισραηλινού πυροβολικού συνεχίζονται στην περιοχή Beit Hanoun, συμπίπτοντας με τη συσσώρευση αρμάτων μάχης στην περιοχή.

Τσαχάλ:

Αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας κατευθυνόμενα από δυνάμεις του IDF επιτέθηκαν σε στρατιωτικά κτίρια της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς, μερικά από τα οποία ήταν τρομοκράτες της οργάνωσης. Επιπλέον, επιτέθηκαν αντιαρματικές θέσεις, θέσεις παρατήρησης και στρατιωτικές υποδομές.

Οι δυνάμεις εξάλειψαν τρομοκράτες που πυροβόλησαν κατά των δυνάμεων καθώς και τρομοκράτες που εντοπίστηκαν στην ακτογραμμή στην περιοχή Zikim στη Λωρίδα της Γάζας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου