Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

TO ΣHMEΡINΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ...ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ Ο ΤΙΤΛΟΣ!!!

ΤΕΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΗΠΑ MCGREGOR: «Η ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ. ΈΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ»
2 ΒΙΝΤΕΟ


McGregor: «Η χερσαία επιχείρηση στη Γάζα είναι η αρχή του Αρμαγεδδώνα. Έρχεται ένας μεγάλος πόλεμος».

Η εισβολή στη Λωρίδα της Γάζας όχι μόνο δεν θα βοηθήσει το Ισραήλ να εξουδετερώσει τη Χαμάς, αλλά θα προκαλέσει και πόλεμο με άλλες δυνάμεις της Μέσης Ανατολής.

Αυτό προειδοποιεί ο απόστρατος συνταγματάρχης του στρατού των ΗΠΑ, Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ, σε συνέντευξή του στο «Judging Freedom».

Σύμφωνα με τον ίδιο, όχι μόνο το Ιράν, αλλά και η Τουρκία μπορούν να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους κατά του Τελ Αβίβ. «Αυτός είναι ένας πόλεμος χωρίς νικητή», τόνισε ο McGregor

Το μέτωπο στο Λίβανο αναθερμαίνεται..Απώλειες εκατέρωθεν...

Κινητικότητα και από πλευράς Ρωσίας. Ο ρωσικός στρατός τοποθέτησε έναν πυρηνικό διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο σε μια βάση εκτόξευσης πυραύλων.






 

3 σχόλια:

  1. Βλέπεις εσύ να ασχολείται κανείς με πανδημίες και Covid-19;
    Όχι βέβαια, διότι τώρα ενεργοποιείται άλλος μηχανισμός, με πολύ καλύτερα νούμερα "πωλήσεων" των εταιρειών που το παίζουν κυβερνήσεις (όπου "πωλήσεις", βλ. εξόντωση των ανθρώπων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγάπη μου, μεγέθυνα τα ... εμβόλια (και τα έκανα πυραύλους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα ξεκίνησαν από τότε που οι Καναδοί νταήδες νταλικέρηδες πήγαν να λιντσάρουν τον Τρυντώ, επειδή επέβαλε υποχρεωτική χρήση των εμβολίων.
    Βλέποντας ότι δεν τους παίρνει να επιβάλλουν τα εμβόλια, σκέφτηκαν να τα μεγεθύνουν και να τα κάνουν πυραύλους. Έπρεπε όμως πρώτα να επαναφέρουν τις τάχα μου - τάχα μου έριδες μεταξύ των λαών για να τους κάνουν να τσουγκρίσουν τα κεφάλια τους μεταξύ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή