Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ...

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ…

ΒΙΝΤΕΟΗ Ελλάδα μπαίνει ολοταχώς στο σφαγείο του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου νομίζοντας ότι θα πάρει μερικά ψίχουλα από τα αφεντικά της και μια καλή βαθμολογία από τους οίκους αξιολόγησής...


Η Ελλάδα ως χρήσιμος ηλίθιος της ιστορίας περιμένει απλά να μάθει το πως θα τη χρησιμοποιήσουν σαν πιόνι τα αφεντικά της, συνεχίζοντας ακόμα να πιστεύει ότι βρίσκεται στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

“Ο μεγαλύτερος στόλος πολεμικών πλοίων που έχει συγκεντρώσει η αυτοκρατορία εδώ και πολλά χρόνια συγκεντρώνεται στην ανατολική Μεσόγειο.

Εκτός από δύο αερομεταφερόμενες ομάδες κρούσης των ΗΠΑ και μια αμφίβια δύναμη κρούσης, πολλά άλλα πολεμικά πλοία από άλλα έθνη του ΝΑΤΟ εντάσσονται στις τάξεις του.

Ο πραγματικός στόχος αυτής της μεγάλης ναυτικής ομάδας κρούσης παραμένει άγνωστος. Η ιδέα ότι συγκεντρώνεται για να βοηθήσει το Ισραήλ να υποτάξει τη Χαμάς είναι, κατά την άποψή μου, προφανώς ανόητη.

Είναι εντελώς πιθανό ότι δεν προορίζεται παρά ως μια θεατρική ευελιξία - μιας φαινομενικά εντυπωσιακής επίδειξης της αυτοκρατορικής στρατιωτικής ισχύος.

Αν ναι, αμφιβάλλω ότι θα καταφέρει να εκφοβίσει αυτούς που στοχεύει να τρομοκρατήσει.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αναγνώρισε δημόσια τον στόλο που συγκεντρώθηκε και ανακοίνωσε ότι η Ρωσία θα ξεκινήσει αμέσως, πάνω από τα ύδατα της Μαύρης Θάλασσας, 24ωρες υπερπτήσεις αναχαιτιστών MiG-31 οπλισμένων με υπερηχητικούς αντιπλοϊκούς πυραύλους Kinzhal, των οποίων το επιχειρησιακό βεληνεκές εκτείνεται σε 2.000 χλμ.

Θεωρώ ότι τα ρωσικά αεροδιαστημικά μέσα στην αεροπορική βάση Χμεϊμίμ στην ακτή της Συρίας λειτουργούν σε κατάσταση υψηλού συναγερμού, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρών συστημάτων αεράμυνας μεγάλης εμβέλειας.

Στον Λίβανο, η συνδεδεμένη με το Ιράν Χεζμπολάχ είναι γνωστό ότι διαθέτει έναν σημαντικό αριθμό σχετικά ικανών ακτοπλοϊκών πυραύλων επίγειας εκτόξευσης. 

Δεν είναι απίθανο —πράγματι, μπορεί ακόμη και να είναι πιθανό— το Ιράν να έχει αυξήσει την πυραυλική ισχύ της Χεζμπολάχ με πολλά σύγχρονα και προηγμένα είδη όπλων σε κάθε κατηγορία.

Η Χεζμπολάχ φέρεται να διαθέτει μια ποικιλία από 150.000+ πυραύλους και ρουκέτες, που χρησιμοποιούνται από μια καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη δύναμη περίπου 50.000 στρατιωτών. Δεν είναι ένας στρατός που μπορεί να διαλυθεί άνετα.

Εν πάση περιπτώσει ... στο τέλος αυτό μπορεί κάλλιστα να αποδειχθεί ότι ήταν μια τεράστια μπλόφα, από την οποία οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι υποτελείς τους στο ΝΑΤΟ θα απομακρυνθούν αδέξια.

Αλλά είμαι πεπεισμένος ότι οι περισσότεροι παρατηρητές υποτιμούν πολύ τη δυνατότητα να μετατραπεί όλο αυτό σε ένα καταστροφικό γεωπολιτικό/στρατιωτικό λάθος υπολογισμό – κάτι που θα επιταχύνει σημαντικά την ήδη σε εξέλιξη διάλυση της αμερικανικής παγκόσμιας ηγεμονίας.”
Το Ισραήλ έχει εξαπολύσει πολλαπλά πλήγματα κατά των συριακών αεροδρομίων στη Δαμασκό και στο Χαλέπι — πιθανώς για να αποτρέψει τις αποστολές ιρανικών όπλων στην περιοχή. Έτσι οι Ρώσοι έθεσαν στη διάθεση των Ιρανών την αεροπορική τους βάση στο Χμεϊμίμ. Αυτή είναι μια δυνητικά ΜΕΓΑΛΗ εξέλιξη.”
Η Αμερικάνική Οικονομία Καταρρέει σε Πραγματικό Χρόνο και η Μοναδική Λύση: Ο Πόλεμος!

Το επιτόκιο των 10ετών κρατικών ομολόγων των ΗΠΑ αυξάνεται πάνω από το 5% για πρώτη φορά από το 2007.


Οι φούσκες των κατοικιών, των ακινήτων θα σκάσουν και θα ακολουθήσει μια τεράστια ύφεση.Τα ασφάλιστρα κινδύνου των μετοχών του δείκτη S&P 500 (σ.σ. των 500 μεγαλύτερων εταιριών της Αμερικής) πλησιάζει το μηδέν για πρώτη φορά μετά από δύο δεκαετίες.
Η Ελλάδας εμπλέκεται Άμεσα στο Σφαγείο που ετοιμάζεται στη Μέση Ανατολή ενώ χρειάζεται μια σπίθα για να γίνει ο πόλεμος Παγκόσμιος!
Τι γυρεύει η φρεγάτα Ψαρά στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ μαίνεται ο πόλεμος στην Παλαιστίνη;Σύμφωνα με το άρθρο στα ΝΕΑ

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΓΕΕΘΑ, «από την Τρίτη 10 Οκτωβρίου και για αρχικό διάστημα περίπου 30 ημερών, η φρεγάτα ΨΑΡΑ του Πολεμικού Ναυτικού εντάχθηκε στην Μόνιμη Συμμαχική Ναυτική Δύναμη 2 (Standing NATO Maritime Group Τwo-SNMG 2), σύμφωνα με τον υφιστάμενο προγραμματισμό».
«Η αποστολή της ελληνικής φρεγάτας “Ψαρά” – με πλήρωμα και ομάδα ασφαλείας συνολικά πάνω από 200 άτομα – στη Ν/Α Μεσόγειο για να ενταχθεί σε ΝΑΤΟϊκή δύναμη που επιχειρεί στην περιοχή, είναι μια πολύ επικίνδυνη εξέλιξη, την ώρα που η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή είναι μια ανάσα από την παραπέρα κλιμάκωση και μια γενικευμένη στρατιωτική εμπλοκή» σημειώνει το ΚΚΕ.

Διευκολύνσεις και από το αεροδρόμιο της ΕλευσίναςΣύμφωνα με τη “Ζούγκλά”:

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αμερικανοί στο πλαίσιο της προετοιμασίας μεταφοράς εξοπλισμού και προσωπικού στην Ανατολική Μεσόγειο ζήτησαν να χρησιμοποιήσουν το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας και την 112 Πτέρυγα Μάχης.

Στρατιωτικές πηγές ανέφεραν στη «Ζούγκλα» πως «το αίτημα αφορά την προσωρινή ανάπτυξη μεταγωγικών αεροσκαφών τύπου C-130, στο πλαίσιο διευκολύνσεων που παρέχονται επί ελληνικού εδάφους».

Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως «στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας δε πρόκειται να μετασταθμεύσουν προσωρινά, μαχητικά αεροσκάφη».
Κινητοποίησή και στη ΣούδαΣύμφωνα με το CNN:

Στις αποκλειστικές εικόνες που δημοσιεύει το CNN Greece, έχουν σταθμεύσει (σ.σ. στη Σουδα) τουλάχιστον 7 ιπτάμενα τάνκερ, 10 C-130 ειδικών επιχειρήσεων, 1 KC-135 ηλεκτρονικού πολέμου και 1 υπερσύγχρονο αεροσκάφους ναυτικών επιχειρήσεων Boeing P-8 Poseidon, ΑC-130ö ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποβιβαστεί και μεγάλος αριθμός Αμερικανών Πεζοναυτών.

Αεροπορικές πηγές αναφέρουν στο CNN Greece, ότι δεν αποκλείεται να χρησιμοποοηθούν κι άλλες ελληνικές αεροπορικές βάσεις, όπως αυτή της Καρπάθου εάν οι Αμερικανοί εγκρίνουν τις υποδομές που υπάρχουν στο νησί.

Ακόμα ένας λόγος που ζητήθηκε η άδεια για τη χρήση της 112 ΠΜ (σ.σ. στην Ελευσίνα), είναι για τις ανάγκες πιθανής εκκένωσης πολιτών από την εμπόλεμη ζώνη, αλλά και τις όμορες χώρες, όπως τον Λίβανο.
Ο Πούτιν εκτός από τη Συρία φυλάει τα νώτα του και στη Μαύρη θάλασσα!

- Μετά την καταπλεύση αρμάδων των ΗΠΑ στη Μεσόγειο, οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις με πυραύλους βεληνεκούς 1000 χιλιομέτρων, «Κινζάλ», περιπολούν συνεχώς τον εναέριο χώρο της Μαύρης θάλασσας.Και γιατί γίνονται όλα αυτά;

Για τους πραγματικούς λόγους που καταστράφηκε η Συρία, ακολούθησε ο πόλεμος στην Ουκρανία και τώρα αρχίζει σύγκρουση Παλαιστίνης - Ισραήλ με άμεση ή έμμεση εμπλοκή της Χεζμπολάχ και του Ιράν δε θα σας τους πουν οι λαλίστατοι γεωπολιτικοί αναλυτές. Επίσης:

· Δε θα σας πουν για πολέμους δι’ αντιπροσώπων που την πληρώσουν οι μικροί λαοί για να ωφεληθούν οι μεγάλοι

· Δε θα σας πουν για τους εμπορικούς δρόμους της Ευρασίας που πρέπει να περάσουν από φιλικές προς τη δύση χώρες αλλιώς θα πρέπει να καταστραφούν

· Δε θα σας πουν για τις ενεργειακές διαδρομές της Ευρασίας που όσες χώρες έχουν πλουτοπαραγωγικές πήγες θα πρέπει να τις διαμελίσουν ή να τις καταστρέψουν, για να μπορέσουν να τις καταληστέψουν ευκολότερα

· Δε θα σας πουν για τη διαμάχη ΗΠΑ - Κίνας και ότι η δύση θα χρησιμοποιήσει την Ινδία ως αντίβαρο στη Κίνα, χωρίς όμως η Ινδία να έχει τα εχέγγυα να φτάσει στο βιομηχανικό επίπεδο της Κίνας

· Δε θα σας πουν ότι η “συμμαχία” της Ελλάδας με το Ισραήλ χρησιμοποιείται ως πρόσχημα από το Ισραήλ για τα βρει με την Τουρκία και μετά να πετάξει την Ελλάδα σαν στημένη λεμονόκουπα

· Δε θα σας πουν ότι αγωγός ο East MED είναι αδύνατον να γίνει λόγω του τεράστιου βάθους της θάλασσας που τον κάνει ασύμφορο και κοστοβόρο, ενω είναι ευκολότερο για το Ισραήλ να χαράξει αγωγό μέσω Λιβάνου και Συρίας (αφού πρώτα τις καταστρέψει) και κατόπιν μέσω Τουρκίας, αφού το Ισραήλ τροφοδοτείται ήδη με Αζέρικο πετρέλαιο μέσω Τουρκίας


Η Ελλάδα ως χρήσιμος ηλίθιος της ιστορίας περιμένει απλά να μάθει το πως θα τη χρησιμοποιήσουν σαν πιόνι τα αφεντικά της, συνεχίζοντας ακόμα να πιστεύει ότι βρίσκεται στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου