Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ!


ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΕΙΛΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ: «EΔΩΣΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ 24ΩΡΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ MIG-31 ΜΕ KH-47M2 KINZHAL»– ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΜΕΣΟΓΕΙΟ….
5 ΒΙΝΤΕΟ



Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Β.Πούτιν, προχώρησε σε παρέμβαση “έκπληξη” προειδοποιώντας τις ΗΠΑ να μην επεκτείνουν τον πόλεμο στην περιοχή της Μέσης Ανατολής σε μια προσπάθεια να προστατέψει το Ιράν και τη Συρία.

Ο Β.Πούτιν αποκάλυψε πως έδωσε διαταγή για 24ωρη περιπολία αεροσκαφών MiG-31 που φέρουν τον “game changer” μη ανασχέσιμο πύραυλο των 10 Mach Kh-47M2 Kinzhal.

Σημειώνεται ότι πρωταρχικός στόχος των Kinzhal είναι τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα, στη συγκεκριμένη περίπτωση, στην Ανατολική Μεσόγειο.

Νωρίτερα ο Β.Πούτιν εντοπίστηκε να κυκλοφορεί με τον πυρηνικό «χαρτοφύλακα» στην Κίνα. Η κρατική τηλεόραση έδειξε σπάνια πλάνα του με τον ίδιο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Πεκίνο να συνοδεύεται από αξιωματικούς του ναυτικού που μετέφεραν το λεγόμενο πυρηνικό βαλιτσάκι με τους κωδικούς των πυρηνικών το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δοθεί εντολή για πυρηνικό πλήγμα.

Δείτε το βίντεο

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ Ε....?? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΧΑΤΖΑΡΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή