Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΟΛΗ Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ...

ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ! ΥΠΕΞ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ: «ΚΑΘΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΚΤΟΠΙΣΜΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΌΧΘΗΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ»
8 ΒΙΝΤΕΟ


Τύμπανα πολέμου στη Μέση Ανατολή. ΥΠΕΞ Ιορδανίας: “θα θεωρήσουμε κάθε απόπειρα εκτοπισμού των Παλαιστινίων της Δυτικής Όχθης ως κήρυξη πολέμου.” Μαζική ανάφλεξη αλυσιδωτή αντίδραση. Το μέτωπο του Λιβάνου ήδη σιγοκαίει με ανταλλαγές πυρών...
Πρεσβεία του Ιράν στη Συρία δημοσιεύει: « o χρόνος παρήλθε ».

Βαρύ το κλίμα έκρυθμη η κατάσταση. Το Ισραήλ επαναπατρίζει τις διπλωματικές αντιπροσωπείες του από Μαρόκο, Αίγυπτο.

Η Σαουδική Αραβία έδωσε εντολή οι υπήκοοι της ν΄αναχωρήσουν από Λίβανο.

Αλλάζει το κλίμα…και στη Γαλλία. Το Συμβούλιο Επικρατείας απορρίπτει την πρωτοφανή συστηματική απαγόρευση των διαδηλώσεων υπέρ της Παλαιστίνης που είχε διατάξει ο Υπ. Εσωτερικών Gérald Darmanin. (BFTMV)



Το πιο ανέντιμο ήταν αυτό…. και τους σκοτώνουν και τους το φορτώνουν…. νέοι κανόνες πολέμου

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στα ερείπια και τα σώματα των θυμάτων των βομβαρδισμών, ο Yousef Abu Al-Rish, υφυπουργός Υγείας της Λωρίδας της Γάζας δήλωσε ο ισραηλινός στρατός είχε προειδοποιήσει το Νοσοκομείο Baptist Al-Ahly με δύο πυραύλους πριν το βομβαρδίσει.

Kοριτσάκι 4 μηνών μισοκαμμένο .. σπαρταράει σαν το ψάρι από τις ανθρωπιστικές βόμβες του δίκαιου πολέμου του Ισραήλ κατά του άξονα του κακού...

Η Ευαγγελική εκκλησία στην Ιερουσαλήμ ανακοίνωσε ότι έλαβε 3 τηλεφωνικές προειδοποιήσεις από το Ισραήλ ότι θα χτυπούσαν το Νοσοκομείο Baptist της Γάζας πριν το κάνουν.



H Συρία κήρυξε επίσης πένθος για τα θύματα της επίθεσης στο νοσοκομείο.

Η μηχανή της προπαγάνδας δουλεύει ακατάπαυστα για κατασκευασμένα στοιχεία ώστε να ανασκευάσει την εκδοχή του χτυπήματος στο νοσοκομείο.







 

1 σχόλιο:

  1. «Μη φοβού, μηδέ δειλιάτω η καρδία σου, ο Χριστός μας αοράτως σε βοηθεί κρυφία χειρί, σε δοκιμάζει δια να σου δώση την Χάριν Του. Όσο γεωργείται η γη της καρδίας και όσον πιο βαθειά ο γεωργός βάζει το αλέτρι, τόσο περισσότερον καρπόν θα δώση το χωράφι εις τον καιρόν του.

    Ούτω κάνει και ο Μέγας Γεωργός, ο Θεός, την ψυχήν μας.
    Μας αφήνει να έρχονται πειρασμοί και θλίψεις και πόνος και στενοχωρία, να εισέρχονται βαθειά εις την καρδίαν και πολλάκις να ευρισκόμεθα εις αδιέξοδον, το πώς θα τα καταφέρομεν με αυτόν, ή εκείνον τον πειρασμόν και πάσχει και οδυνάται ο άνθρωπος, αλλά εις τους αγαπώντας τον Θεόν...

    αλλά εις τους αγαπώντας τον Θεόν... συνεργεί ο Θεός να γίνονται εις αγαθήν έκβασιν"

    ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ Ο ΦΙΛΟΘΕΪΤΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΡΙΖΟΝΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή