Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣE MIA AMEΡIKH ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ...ΜΕΡΙΚΗ


Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ, ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
 ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ



Από τον Stefan Stanford 

Καθώς η κυβέρνηση των ΗΠΑ ετοιμάζει «ψεύτικες σημαίες» για την Αμερική, οι Αμερικανοί θα πρέπει να είναι θυμωμένοι και ανήσυχοι με τον Τζο Μπάιντεν να κακοποιεί τον αμερικανικό λαό με τον ίδιο τρόπο που κακοποιεί τα σκυλιά του

- Η Αμερική θα κριθεί για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους ηλικιωμένους, τα παιδιά και τα ζώα

Με το τρομοκρατικό καθεστώς να «καταλαμβάνει» την Ουάσιγκτον που δεν γνωρίζει τίποτα άλλο παρά ατελείωτους θανάτους και πολέμους, μια «δικομματική εγκληματική κλίκα» που βρίσκεται σε πόλεμο για σχεδόν όλη μου τη ζωή, παρά το γεγονός ότι είχε ξεγελάσει κάποιους πίσω στις δεκαετίες του 1960 και του 70 ότι οι «δημοκράτες» ήταν κατά κάποιο τρόπο το «κόμμα της ειρήνης και της αγάπης»

«Έχουν δείξει τα αληθινά τους πρόσωπα στον κόσμο από τότε, και είναι ένα πρόσωπο μίσους, θανάτου και πολέμου, ενώ διακηρύσσουν στον κόσμο ότι είναι «καλοπροαίρετοι».

Ξοδεύοντας πάνω από 8 τρισεκατομμύρια δολάρια φορολογουμένων για τον στρατό των ΗΠΑ και τους πολέμους μόνο από την 9/11, σύμφωνα με αυτή τη μελέτη του Πανεπιστημίου Brown «Κόστος του Πολέμου», τι θα μπορούσαν να είχαν κάνει για την «ανθρωπότητα» αν αυτά τα δολάρια είχαν δαπανηθεί για την Αμερική και τον αμερικανικό λαό, αντί να γεμίζουν τις τσέπες διεφθαρμένων πολέμαρχων στην Ουκρανία ή στη Μέση Ανατολή ή ακόμα και εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Με τον Τζο Μπάιντεν να απαιτεί τώρα 100 δισεκατομμύρια δολάρια περισσότερα από τους φορολογούμενους για να δαπανηθούν σε ατελείωτους πολέμους στην Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή και αυτό που θα μπορούσε να ξεκινήσει ως ένας «Ιερός Πόλεμος» στη Μέση Ανατολή που γρήγορα μετατράπηκε σε έναν «Αποκαλυπτικό Πόλεμο των Έσχατων Καιρών» που γίνεται παγκόσμιος, θυμηθείτε ότι είναι ο Μπάιντεν και οι φορολογούμενοι των ΗΠΑ που χρηματοδοτούν και εξοπλίζουν και τις δύο πλευρές αυτού του πολέμου στη Μέση Ανατολή. περισσότερες αποδείξεις ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ βρίσκεται σε μια τρελή κούρσα προς τον «Αρμαγεδδώνα».

Και με όλη την τρέλα που εκτυλίσσεται τώρα που οδηγεί την κυβέρνηση των ΗΠΑ να προετοιμαστεί για μια μαζική τρομοκρατική επίθεση στην Ουάσιγκτον, θυμηθείτε ότι έχουμε τεκμηριωμένες αποδείξεις ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι περισσότερο από ευτυχής να πραγματοποιήσει αυτό που φαίνεται να είναι «τρομοκρατικές επιθέσεις» στον εαυτό της, κατηγορώντας αυτές τις επιθέσεις σε άλλους, αν τους βοηθά να ολοκληρώσουν τους πολιτικούς τους στόχους, όπως να τους βάλει σε έναν νέο πόλεμο που τόσο τρελά λαχταρούν. 

Θυμηθείτε, αυτό που διαβάζετε παρακάτω είναι τεκμηριωμένο γεγονός που μας δείχνει το πρόσωπο του κακού μέσα στην ίδια μας την κυβέρνηση.

Η επιχείρηση Northwoods ήταν μια προτεινόμενη επιχείρηση ψευδούς σημαίας που προήλθε από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών το 1962. Οι προτάσεις καλούσαν τους πράκτορες της CIA να οργανώσουν και να διαπράξουν τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον αμερικανικών στρατιωτικών και πολιτικών στόχων, κατηγορώντας την κουβανική κυβέρνηση και χρησιμοποιώντας την για να δικαιολογήσουν έναν πόλεμο εναντίον της Κούβας.

Οι δυνατότητες που περιγράφονται λεπτομερώς στο έγγραφο περιελάμβαναν τον τηλεχειρισμό πολιτικών αεροσκαφών που θα βάφονταν κρυφά ως αεροπλάνο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, μια κατασκευασμένη «κατάρριψη» ενός μαχητικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στα ανοικτά των ακτών της Κούβας, την πιθανή δολοφονία κουβανών μεταναστών, τη βύθιση σκαφών κουβανών προσφύγων στην ανοικτή θάλασσα, την ανατίναξη ενός πλοίου των ΗΠΑ. και την ενορχήστρωση της τρομοκρατίας στις πόλεις των ΗΠΑ. Οι προτάσεις απορρίφθηκαν από τον πρόεδρο Τζον Φ. Κένεντι.

Με τον πρόεδρο Κένεντι να δολοφονείται τότε από τα ίδια προδοτικά καθάρματα που κυβερνούν την Αμερική τώρα, επειδή δεν θα συμφωνούσε με τα σχέδιά τους για «τρομοκρατία ψευδούς σημαίας» που θα επέτρεπαν στον στρατό των ΗΠΑ να εμπλακεί σε πόλεμο εναντίον μιας χώρας λόγω των τρομοκρατικών ενεργειών ψευδούς σημαίας που η ίδια η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε πραγματοποιήσει, έχουμε φτάσει στο σημείο όπου η Ολόκληρο το «βαθύ κράτος» και ολόκληρη η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα πρέπει να δικαστούν, να καταδικαστούν και να εκτελεστούν για τα εγκλήματα που διέπραξαν το 1963 και όλα τα άλλα που έχουν κάνει από τότε ξεπουλώντας την Αμερική και τον αμερικανικό λαό.

Σκεφτείτε αυτό το τεκμηριωμένο γεγονός για την «Επιχείρηση Northwoods» πριν συνεχίσουμε.:

Η επιχείρηση πρότεινε τη δημιουργία δημόσιας υποστήριξης για έναν πόλεμο εναντίον της Κούβας, κατηγορώντας την κουβανική κυβέρνηση για τρομοκρατικές ενέργειες που θα διαπράττονταν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Για το σκοπό αυτό, οι προτάσεις της επιχείρησης Northwoods συνιστούσαν αεροπειρατείες και βομβιστικές επιθέσεις ακολουθούμενες από την εισαγωγή ψευδών αποδεικτικών στοιχείων που θα ενέπλεκαν την κουβανική κυβέρνηση. Σας ακούγεται οικείο το 2023;

Έρανος έκτακτης ανάγκης ANP: Ο πόλεμος των παγκοσμιοποιητών κατά της ANP είναι όλα μέρος της προσπάθειας των παγκοσμιοποιητών «Big Tech» να φιμώσουν τις συντηρητικές και ανεξάρτητες φωνές, επιτρέποντάς τους να διατηρήσουν το μονοπώλιο στη ροή των πληροφοριών. Όπως μας κατέστησε σαφές ο Τζορτζ Όργουελ πριν από δεκαετίες, «Όσο περισσότερο μια κοινωνία απομακρύνεται από την αλήθεια, τόσο περισσότερο θα μισεί εκείνους που την λένε». Αλλά, με την εκπληκτική βοήθειά σας, εμείς στο ANP υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να «λέμε την αλήθεια στην εξουσία» επειδή, όπως μας υπενθύμισε και ο Όργουελ, «Αν η ελευθερία σημαίνει κάτι, αυτό σημαίνει το δικαίωμα να λέμε στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν».



Σύμφωνα με τον Γερμανό φιλόσοφο της «Εποχής του Διαφωτισμού» Ιμμάνουελ Καντ, «μπορούμε να κρίνουμε την καρδιά ενός ανθρώπου από τη συμπεριφορά του προς τα ζώα». Μια φράση που θυμάμαι να ακούω πολλές φορές μεγαλώνοντας από μια φίλη που είχε αποφασίσει να γίνει χορτοφάγος προσπαθώντας να «ντροπιάσει» τους άλλους στον τρόπο σκέψης της, ενώ κανείς από εμάς δεν έπεσε θύμα της χειραγώγησής της, δεν συμφώνησα καθόλου με τη δήλωση του Καντ συνολικά, αν και όχι με τον τρόπο που η φίλη μου προσπαθούσε να πιέσει στην προσπάθειά της να μας μετατρέψει όλους σε χορτοφάγους.

Εξηγείται τέλεια σε αυτό το άρθρο του 2007 στην Gainesville Sun που αναφέρει ότι «ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τα ζώα τους αποκαλύπτει τον πραγματικό τους χαρακτήρα» ή σε αυτό το άρθρο του LinkedIn του 2014 που υποστήριξε ότι μια κοινωνία πρέπει να κρίνεται από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τους ηλικιωμένους, τα παιδιά και τα ζώα τους. Δεν χρειάζεται να κοιτάξουμε πολύ μακριά για να δούμε πώς η Αμερική αντιμετωπίζει όλες αυτές τις ομάδες καθώς βιάζεται τρελά σε περισσότερους πολέμους, και θα πρέπει να μας πει πολλά.

Βλέποντας σε αυτή την ιστορία πολυάριθμων, ηλικιωμένων γυναικών υπέρ της ζωής που έχουν συλληφθεί επειδή διαμαρτυρήθηκαν σε κλινικές αμβλώσεων που αντιμετωπίζουν 11 χρόνια φυλάκισης ή των τρελών παγκοσμιοποιητών που διδάσκουν μικρά παιδιά ότι είναι «φυσιολογικό» να θέλουν να κόψουν τα μέρη του σώματός τους αν νομίζουν ότι ο «Θεός» έκανε λάθος φύλο ενώ βρίσκονταν στις μήτρες των μητέρων τους, βλέπουμε επίσης μια τέλεια ιστορία για την «κακοποίηση ζώων» σε αυτήν την ιστορία και σε αυτό το σύντομο βίντεο στο Tik Tok καθώς και αυτό στο Instagram που δεν δείχνει κανέναν άλλο από τον Τζο Μπάιντεν να «κλωτσάει» τον σκύλο του Commander στο κεφάλι σε μια προσπάθεια να τον κάνει να «κινηθεί».

Με έναν ιστότοπο να ρωτά γιατί ο Μπάιντεν δεν έχει κατηγορηθεί για κακοποίηση ζώων για τις ενέργειές του που καταγράφηκαν σε βίντεο, ένας άλλος ισχυρίζεται ότι ίσως ο Μπάιντεν θα πρέπει να πάρει ένα χρυσό ψάρι μετά από μια σειρά τουλάχιστον 11 «δαγκωμάτων» που αφορούν τα σκυλιά του, τουλάχιστον αυτά που έχουν αναγνωριστεί. Και με τον Μπάιντεν να αποδεικνύει στην Αμερική και στον κόσμο ότι είναι ένας «κακοποιός ζώων», σκεφτείτε τι σκέφτεται για εμάς τους «μικρούς ανθρώπους». Αυτό το pos δεν θα έπρεπε ΠΟΤΕ να μπει σε θέση ισχύος. Εν συντομία, από αυτή την ιστορία των αμερικανικών στρατιωτικών ειδήσεων.:

Μια νέα έκθεση που συμπίπτει με ένα βίντεο που επανεμφανίστηκε ισχυρίζεται ότι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν κλώτσησε και γρονθοκόπησε τα σκυλιά του Γερμανικού Ποιμενικού.

Επισημαίνοντας μια νέα έκθεση του Judicial Watch, μιας κυβερνητικής ομάδας εποπτείας, ο Collin Rugg, συνιδιοκτήτης του Trending Politics, ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο που φαίνεται να δείχνει τον πρόεδρο να κλωτσάει τον σκύλο του. Ο Rugg έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «ΕΚΘΕΣΗ: Ο πρόεδρος Μπάιντεν "κακομεταχειρίστηκε" τα σκυλιά του γρονθοκοπώντας και κλωτσώντας τα, σύμφωνα με πηγές κοντά στο Judicial Watch. Τα σκυλιά του Μπάιντεν είναι ακριβώς όπως ο γιος του: Ανεπαρκώς εκπαιδευμένα».


Έγγραφα από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών, αποκαλύπτουν τραυματισμούς από επιθέσεις που αφορούν τα σκυλιά και πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας.

Σε μια ανταλλαγή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ ενός αξιωματικού της Ένστολης Μεραρχίας και ενός θύματος επίθεσης στις 3 Νοεμβρίου, το ζευγάρι συζήτησε μια επίθεση.

«Το πόδι και το χέρι μου πονάνε ακόμα. Με δάγκωσε δύο φορές και έτρεξε προς το μέρος μου δύο φορές».

«Τι αστείο - αν δεν ήταν ο σκύλος τους θα είχε ήδη θανατωθεί - ο φρικιαστικός κλόουν χρειάζεται φίμωτρο - ελπίζω να νιώσετε καλύτερα».

Και πολλά σχόλια από αυτό το βίντεο του Tik Tok δείχνουν ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βλέπουν τι συμβαίνει.

Dirt diggler: Συλλάβετε αυτό το pos για κακοποίηση ζώων

user8162184976616: Φανταστείτε αν ο Τραμπ κλωτσούσε τον σκύλο του στην κάμερα; Θα το βλέπατε 24 ώρες το 7ωρο, <> ημέρες την εβδομάδα. Και πάλι, αυτή είναι όλη η βρωμιά που θα είχαν πάνω του συνολικά.

JB: Τώρα ξέρουμε γιατί τα σκυλιά του είναι τόσο επιθετικά και δαγκώνουν πράκτορες μυστικών υπηρεσιών.

Και στη συνέχεια, όταν συγκρίνουμε τη συμπεριφορά του Τζο Μπάιντεν με τα σκυλιά του με αυτό που έχουμε δει σε όλα τα τμήματα σχολίων από τους αναγνώστες του ANP, πολλές φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί που δείχνουν την απόλυτη αγάπη και στοργή που έχουν για τα δικά τους κατοικίδια ζώα, γίνεται εξαιρετικά εύκολο να δούμε στους αναγνώστες του ANP τι μίλησε ο Immanuel Kant, κάτι εντελώς απόν από τον «Αρχιστράτηγο» της Αμερικής.



Και έτσι, με έναν τρελό που προσποιείται ότι είναι υπεύθυνος εδώ στην Αμερική που «κλωτσάει και γρονθοκοπεί» τα ίδια του τα σκυλιά σύμφωνα με αναφορές και βίντεο, επιτρέποντάς μας να κρίνουμε την «καρδιά» του Τζο Μπάιντεν και να τη βρίσκουμε κενή και γεμάτη μίσος, ο Μπάιντεν γίνεται ένας τέλειος «μπροστάρης» για τους παγκόσμιους πολέμους στους οποίους οδηγούμαστε. ένας δαίμονας άκαρδος και χωρίς ψυχή, γεμάτος θυμό και μίσος, που συμπεριφέρεται στον αμερικανικό λαό όπως εμείς που συμπεριφερόμαστε στα σκυλιά του.

Με τον Μπάιντεν να κερδίζει εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια δολάρια από την Κίνα, σύμφωνα με αυτό το άρθρο της NY Post, αφού «η Κίνα χρησιμοποίησε το πρόγραμμα "Elite Capture" για να αγοράσει την "China Joe" μακριά από την Αμερική», όπως αναφέραμε σε αυτό το άρθρο του ANP τον Αύγουστο, «Ποτέ ένας πρόεδρος δεν έβλαψε τόσο την Αμερική ενώ βοηθά μια άλλη χώρα όσο ο Τζο Μπάιντεν».

Κυριολεκτικά παραδίδοντας τεράστια κομμάτια της Αμερικής σε ένα ξένο έθνος που τυχαίνει να είναι ένας από τους εχθρούς μας, όπως είχαμε προειδοποιήσει σε αυτό το άρθρο του Μαρτίου του 2023 στο ANP, «Με το κομμουνιστικό πραξικόπημα και την ανατροπή της Αμερικής σχεδόν ολοκληρωμένα, μια πλήρους κλίμακας εισβολή βρίσκεται σε εξέλιξη με παράνομες διελεύσεις συνόρων από Κινέζους άνδρες στρατιωτικής ηλικίας έως και 900% για την προδοσία του Μπάιντεν». Και αυτή η «εισβολή» στην Αμερική μέσω των νότιων συνόρων μας συνεχίστηκε αμείωτη από τότε που γράψαμε αυτή την ιστορία.

Είναι πραγματικά πολύ απλό. Εάν είστε «Αρχιστράτηγος» μιας χώρας και ένα από τα καθήκοντά σας είναι να «προστατεύσετε» το έθνος, δεν αφήνετε τις πύλες ορθάνοιχτες σε εκείνους που σκοπεύουν να μας βλάψουν. Εάν το καθήκον σας είναι να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ μια χώρα, ή απλά το σπίτι και την οικογένειά σας για αυτό το θέμα, δεν αφήνετε τις πόρτες στο «σπίτι σας» ή ορθάνοιχτες. Αφήνετε τις πύλες ορθάνοιχτες όταν προσκαλείτε σκόπιμα σε κίνδυνο.

Ωστόσο, όλοι αυτοί οι πόλεμοι, και μια Αμερική χωρίς σύνορα, εκπληρώνουν τους στόχους των παγκοσμιοποιητών και της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης» τους. 

Με αυτή τη νέα «τάξη» που απαιτεί από τους πολέμους να καταστρέψουν αυτό που, στο στρεβλό μυαλό τους, δεν χρειάζονται πλέον, και όλο το ατελείωτο χάος που έχουν ξεκινήσει να τους επιτρέπει να πραγματοποιήσουν την καταστροφή του παλιού, ώστε να μπορούν να φέρουν το νέο, και αυτό το «νέο» να φαίνεται πολύ από τις πράξεις τους σαν μια παγκόσμια δικτατορία και παγκόσμια τυραννία, 

Προσέξτε τα πάντα τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, καθώς οι παγκοσμιοποιητές σπεύδουν να ολοκληρώσουν αυτή τη «νέα παγκόσμια τάξη», μια «τάξη» που απαιτεί τη συμμόρφωσή ΣΑΣ σε αυτούς, καθώς σας κλωτσούν στο έδαφος, για να επιτύχουν τους στόχους τους για παγκόσμια σκλαβιά.






2 σχόλια:

  1. Έχω την αίσθηση ότι η Αμερική δε θα μείνει μερική. Ο λόγος; Η παρουσία και η δράση ενός Οσίου, Ισαποστόλου, Προφήτη και Μάρτυρα (4 είναι τα στεφάνια που τον συνοδεύουν στην αιωνιότητα) ο οποίος ίδρυσε 21 μοναστήρια στην ήπειρο αυτή, θωρακίζοντάς την πνευματικά, χτίζοντας στην αμερική μια πνευματική Ελλάδα, όπως η μασωνία έκανε την Ελλάδα μια απλή αμερικανική Ανώνυμη Εταιρεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ίδιος ο άνθρωπος, όταν αλλάζει διάθεση, μεταβάλλει πολλές φορές και τη θεία απόφαση. Ως εκ τούτου δεν είναι αρκετό να γνωρίζει κάποιος τη γενική έκφραση του θείου θελήματος (π.χ. με τη μορφή προφητειών περί Γ'ΠΠ).

      Ο κύριος στόχος του θείου θελήματος είναι η έκφραση και η εκδήλωση της θείας αγάπης, διότι ο σκοπός όλων των κινήσεών μας είναι να γευθούμε το πλήρωμα της αγάπης Του.

      Κάθε προσπάθεια που γίνεται με σκοπό την υπακοή στο προσκυνητό θείο θέλημα, αν δεν έχει ως βάση την αγάπη προς Αυτόν κινδυνεύει να είναι ανθρώπινη ενέργεια, ή καλύτερα αδυναμία!!!

      Διαγραφή