Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ SELF TESTS

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ SELF TEST:ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ;
 
ΒΙΝΤΕΟ 
 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί όπου ο Δημήτρης Ποντίκας, ιατρός και ερευνητής, αναλύει τα πολυδιαφημισμένα self-tests. 

Αναδεικνύει όλες τις ανακρίβειες των οδηγιών και όλα τα ψεύδη που λέγονται ένθεν κακείθεν για τα tests αυτά, ενώ αναφέρεται και στα πολλά ψευδώς θετικά αποτελέσματα των self-tests γεγονός που έχει ο ίδιος;αποκαλύψει σε άλλη δημοσίευση.

Σημαντική είναι και η επισήμανσή του για τα απόβλητα των rapid  self-tests τα οποία έπρεπε να μπαίνουν σε ειδικούς κάδους βιολογικών και χημικών αποβλήτων καθώς περιέχουν επικίνδυνα 

Ο Δημήτρης Ποντίκας είναι και ιδιοκτήτης του εργαστηρίου Βιοτεχνολογίας MENIDIMEDICA στην Αιτωλοακαρνανία και χει κατασκευάσει μοριακό τεστ για τον COVID-19 αλλά η ελληνική πολιτεία το έχει γράψει εις τα παλαιότερα των υποδημάτων της, ενώ στο ίδιο εργαστήριο έχει αναπτύξει και ένα πειραματικό φάρμακο έναντι του ιού!

Σημείωση που συνοδεύει το βίντεο

Το self-test είναι λένε το νέο μας όπλο στη μάχη με την "πανδημία"; Ωραίο ανέκδοτο ! Κανένα όπλο ή εμβόλιο για να μας σώσει από την πανδημία της απάτης και της παράνοιας υπάρχει; Αυτό θέλουμε. Το αντίδοτο στην ιατρική δικτατορία και την δουλοπρέπεια των συμπολιτών μας. 


ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ






5 σχόλια:

  1. Τα εμβόλια, τα τεστ και όλες οι υπόλοιπες σατανικές εφευρέσεις θα μπορούσα να τα χαρακτηρίσω σαν σφαίρες που πας και πέφτεις πάνω τους με δική σου πρωτοβουλία (έστω και μετά από πειθαναγκασμό) και ο θάνατός σου στη συνέχεια είναι αργός και βασανιστικός. Στην περίπτωση αυτή όμως δε μπορείς να χαρακτηριστείς ως μάρτυρας και να λάβεις άφεση αμαρτιών, ή και το σχετικό στεφάνι ενώπιον του Υψίστου, όπως όταν βιαιοπραγήσουν επάνω σου.

    Ο διάολος μαθαίνει από τα "λάθη" του. Εμείς κοιμόμαστε με τα τσαρούχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα προηγούμενα χρόνια τα μυξομάντηλα των συναχομένων και γριπιασμένων πού πηγαιναν; Στους καδους φυσικά. Φετος που δεν έχει κανένας γρίπη αλλά μόνο κορωνοϊό, που θα τα ριξουμε δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απάντηση στήν τελευταία ερώτηση του 5:40μ μ. : ΡΙΞΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή