Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

ΑΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΕΣ


ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ 80% ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ SELF TEST!
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΣΥΛΙΑ...; 



Γράφει ο Ιατρός-Ερευνητής Δημήτρης Ποντίκας 

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια...! Ζητούνται απαντήσεις!
Ψευδώς θετικά 8.000 από τα 9.753 αρχικά θετικά self test έως τις 21 Απριλίου! Το αφήγημα περί «πανδημίας» καταρρέει. Για αυτό εξαφανίστηκε η κοινή γρίπη φέτος; Βαπτίσατε όλα τα κρούσματα SARS-CoV-2;

Επίσημα στοιχεία από ΕΟΔΥ:

Από την 1η Ιανουαρίου 2020 μέχρι σήμερα, στα εργαστήρια που διενεργούν ελέγχους για το νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2 και που δηλώνουν συστηματικά το σύνολο των δειγμάτων που ελέγχουν, έχουν συνολικά ελεγχθεί 4.513.075 κλινικά δείγματα (μοριακά και rapid tests) ενώ από Μονάδες Υγείας και Κλιμάκια του ΕΟΔΥ που διενεργούν ελέγχους RAPID Ag (rapid tests) έχουν ελεγχθεί 3.116.332 δείγματα. Ο μέσος όρος του επταημέρου είναι 54.308 δειγματοληπτικοί έλεγχοι.

Στις 20 Απριλίου 2021, πραγματοποιήθηκαν 120 δράσεις δειγματοληπτικών ελέγχων από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, στις οποίες διενεργήθηκαν 15.613 έλεγχοι RAPID Ag (RAPID TESTS) και ανευρέθησαν 292 θετικά (1.87%).

Αυτοδιαγνωστικοί έλεγχοι (self tests) εώς την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021, έχουν καταγραφεί ηλεκτρονικά 834.819 ηλεκτρονικές δηλώσεις αυτοδιαγνωστικού αποτελέσματος. 

Από τα 9.753 άτομα (θετικό αποτέλεσμα με σελφ τεστ) που προσήλθαν για επανέλεγχο εώς και τις 21 Απριλίου 2021, έχουν καταγραφεί 1.753 θετικά κρούσματα. Άρα, 0.21% συνολικά θετικά επί του συνόλου των σελφ τεστ και με ψευδή θετικά 8.000 από τα 9.753 αρχικά θετικά σελφ τεστ.

Ακολουθήστε την υπερσύνδεση όπου θα βρείτε κάποια από τα σελφ τεστ και ράπιντ τεστ που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Σε πολλά από τα εγχειρίδια χρήσης (αν όχι σε όλα) ο παραγωγός γράφει ότι δεν διακρίνει αν το θετικό αποτέλεσμα είναι SARS-CoV-1, SARS-CoV-2, HKU1, ακόμα και γρίπη Α, γρίπη Β, κ.α.


Το αφήγημα πέρι "πανδημίας" καταρρέει. Για αυτό τάχα εξαφανίστηκε η κοινή γρίπη φέτος, βαπτίσατε όλα τα κρούσματα SARS-CoV-2; Πόσα ψευδή θετικά είχατε; Το 80% ψευδή θετικά των σελφ τεστ καταμαρτυρούν την αποτυχία του αφηγήματος.

Για την διασπορά τρόμου που κράτησε 13 μήνες σιγείτε νεκρικά! Για αυτό βιαστήκατε σήμερα να λάβετε ΟΛΟΙ σας ΑΣΥΛΙΑ;

Ποιός θα δώσει λόγο για τις αυτοκτονίες; Για τους χιλιάδες ανέργους; Για τις επιχειρήσεις που έβαλαν οριστικά λουκέτο; Για τις αυξήσεις ψυχοσωματικών νόσων; Για τα διαζύγια και τις κατεστραμμένες οικογένειες; 

Για το "πάγωμα" των ονείρων μας και της ζωής μας; Για την ένδοια και την φτώχεια που φέρατε; Για την υποθήκευση 3 γενιών σε οικονομικά δεσμά; Για το ξεπούλημα του Έθνους; Για την ενδοοικογενειακή βία; Για τον φόβο στις ψυχές των Ελλήνων; ΠΟΙΟΣ;;;

Ο Ελληνικός λαός ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!

Νομικοί, Ιατρικοί Σύλλογοι, Αρμόδιοι Φορείς, Αντιπολίτευση, Έλληνα Πολίτη, σας δώσαμε τα στοιχεία,

μελετήστε τα και ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ!

Μετά τιμής και σεβασμού προς το συνάνθρωπο, τον απλό και πονεμένο Έλληνα!


Σημείωση Ελλήνων Αφύπνιση: Τι εντόπιζαν τα self test και έβγαιναν ψευδώς θετικά; Μήπως άλλους ιούς...; Θυμάστε σε προηγούμενο μας άρθρο που τονίζαμε ότι Η «υποχρέωση» διεξαγωγής «self test» στους μαθητές είναι μόνο το «τυράκι» για να μας οδηγήσει στη παγίδα.

 Στο άρθρο αυτό είχαμε βασιστεί σε δηλώσεις επιστημόνων που έκαναν λόγο για μεγάλο ποσοστό ψευδώς αρνητικών τεστ...! Τώρα επισήμως έχουμε επίσης τεράστιο ποσοστό ψευδώς θετικών...! 

Και τα δύο μαζί σημαίνουν ότι τα self test είναι ακατάλληλα και ανούσια....που σημαίνει ότι απλώς ήθελαν να βάλουν τον κόσμο στη διαδικασία της «υποχρέωσης»...μέχρι να έρθει η νεότερη...! Ακόμα να καταλάβεις...;



1 σχόλιο: