Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ, ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΜΒΟΛΙΑ, ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΜΑΣΚΕΣ


ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ: ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΚΩΔΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ



Ζούμε μια πρωτοφανή "ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ" που επιβάλλεται παγκοσμίως από τους προδρόμους του Αντιχρίστου. 

Ας δούμε όμως μερικές από τις πάμπολλες διεθνείς και άλλες Οικουμενικές Διακηρύξεις των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το παγκόσμια κατοχυρωμένο δικαίωμα της "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ" κάθε ατόμου ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ πάνω στο σώμα του, ΕΙΤΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ είναι αυτή (π.χ. εμβολιασμοί), ΕΙΤΕ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ (π.χ. διαγνωστικά τεστ), ΕΙΤΕ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ (θεραπείες, φάρμακα, κλπ): 

***************** 
(1) - "ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" (Universal Declaration of Bioethics and Human Rights - UNESCO 2005) https://en.unesco.org/themes/ethics-s...​ 

ΑΡΘΡΟ-6.1 ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ: "ΑΡΘΡΟ-6.1 ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ: Κάθε ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ, ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ και ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ πρέπει να πραγματοποιείται ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ του ενδιαφερομένου προσώπου, βάσει επαρκών πληροφοριών.." 

***************** 

(2) - ΚΩΔΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ Nόμος υπ' αριθμ. 3418 (ΦΕΚ 287 / 28-11-2005)

 Κεφάλαιο Α, 

Άρθρο 1: 1. ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ είναι κάθε πράξη που διενεργείται με σκοπό την με οποιαδήποτε επιστημονική μέθοδο ΠΡΟΛΗΨΗ, ΔΙΑΓΝΩΣΗ, ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της υγείας του ανθρώπου. 

Άρθρο 12 : ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥ ΑΣΘΕΝΗ 

1. Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ. 

2. Προϋποθέσεις της έγκυρης συναίνεσης του ασθενή είναι οι ακόλουθες: 
(α) Να παρέχεται μετά από πλήρη, σαφή και κατανοητή ενημέρωση, σύμφωνα με το προηγούμενο άρθρο. 
(β) Ο ασθενής να έχει ικανότητα για συναίνεση. 
(βα) Στην περίπτωση του ανήλικου ασθενή, η συναίνεση δίδεται από αυτούς που ασκούν τη γονική μέριμνα ή επιμέλειά του.... 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάζουμε στο σύνδεσμο εδώ: https://www.lawspot.gr/nomikes-plirof...​ στο τέλος του κειμένου του Νόμου 3418/2005 ΚΩΔΙΚΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ το εξής πολύ σημαντικό: "Σύμφωνα με το άρθρο 338 του Ν. 4512/2018, οποιαδήποτε απόφαση αντίθετη με τις διατάξεις του ν. 3418/2005 είναι άκυρη.

 Αν στη λήψη των αποφάσεων αυτών έχουν συμμετάσχει ιατροί, υπέχουν πειθαρχικές ευθύνες." Άρθρο 338 Ν.4512/2018: https://www.lawspot.gr/nomikes-plirof...

 *****************

 (3) - ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΒΙΕΔΟ
 Νόμος 2619/1998 (ΦΕΚ Α' 132) 

Άρθρο 1ο: Κυρώνεται και έχει την ισχύ, που ορίζει το άρθρο 28 παρ. 1 του Συντάγματος, η Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την προστασία των ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ σε σχέση με τις εφαρμογές της βιολογίας και της ιατρικής ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ που υπογράφηκε στις 4 Απριλίου 1997 στο OVIEDO της ΙΣΠΑΝΙΑΣ Κεφάλαιο ΙΙ: 

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ Άρθρο 5: Γενικός κανόνας - Επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει ΜΟΝΟΝ αφού το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ, κατόπιν προηγούμενης σχετικής ενημέρωσής του. 

Το πρόσωπο αυτό θα ενημερώνεται εκ των προτέρων καταλλήλως ως προς το σκοπό και τη φύση της επέμβασης, καθώς και ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. Το ενδιαφερόμενο πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και οποτεδήποτε να ανακαλέσει τη συναίνεσή του. 

***************** 

ΑΡΘΡΟ 28 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (Κανόνες του διεθνούς δικαίου και διεθνείς οργανισμοί) https://www.hellenicparliament.gr/Vou...​ 1. Oι γενικά παραδεγμένοι κανόνες του διεθνούς δικαίου, καθώς και οι διεθνείς συμβάσεις, από την επικύρωσή τους με νόμο και τη θέση τους σε ισχύ σύμφωνα με τους όρους καθεμιάς, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού ελληνικού δικαίου και υπερισχύουν από κάθε άλλη αντίθετη διάταξη νόμου. 

H εφαρμογή των κανόνων του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμβάσεων στους αλλοδαπούς τελεί πάντοτε υπό τον όρο της αμοιβαιότητας. 

Πηγές σε βίντεο: -

 ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ:




- ΚΩΔΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ - Νόμος 3418 (ΦΕΚ 287/28-11-2005) - Δείτε το Άρθρο 1 και 12: https://www.lawspot.gr/nomikes-plirof...​ - 

ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΒΙΕΔΟ - Νόμος 2619/1998 (ΦΕΚ Α' 132) - Δείτε το Άρθρο-1 και Κεφ.ΙΙ Άρθρο-5: http://fst.aua.gr/sites/fst.aua.gr/fi...​ 

Μουσική βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=s9eCH...​ 

THIS IS A NON PROFT VIDEO ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ Όλα τα βίντεο παραγωγής του καναλιού μας είναι ελεύθερα για αναμετάδοση. Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός...

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου