Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Η ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ...


ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ
ΒΙΝΤΕΟ



Η μάχη για τον πλανήτη Γη φτάνει σε σημείο καμπής. Μπορούμε να αναφέρουμε από υψηλόβαθμες πηγές ότι η Χαζαρική Μαφία έκανε κίνηση προσπάθειας να διαπραγματευτεί μια μεταφορά εξουσίας (δείτε πιο κάτω για λεπτομέρειες).

Ωστόσο, πηγές που εκτείνονται από τη CIA και την MI6 έως τις Ασιατικές Μυστικές Κοινωνίες, την FSB, το Πεντάγωνο κ.λπ. συμφωνούν πως είναι ώρα να σταματήσουμε να αντιδρούμε και να αρχίσουμε να δρούμε. 

Πρέπει να συνεχίσουμε την επίθεση σε όλα τα μέτωπα μέχρι να δούμε μια πραγματική παράδοση ακολουθούμενη από μια εκστρατεία διόρθωσης του πλανήτη πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Έχουμε ξανακούσει τις κουβέντες για την παράδοση και πάντα αποδεικνύεται ένας τρόπος να κερδηθεί χρόνος μέχρι να λάβει χώρα κάποιο νέο φρικτό περιστατικό. Για παράδειγμα, η Καμπάλ απειλεί επανειλημμένα το τελευταίο διάστημα να ανατινάξει το φράγμα των Τριών Φαραγγιών στην Κίνα. Αυτό θα κατέστρεφε τα 350 εκατομμύρια ανθρώπων που ζουν κατάντη.

Θα είχε επίσης ως αποτέλεσμα αντίποινα με τη μορφή της ανατίναξης του νησιού La Palma και χτυπήματος της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ με ένα τσουνάμι ύψους 100 μέτρων και ταχύτητας 1000 περίπου χιλιομέτρων την ώρα, που θα εξαλείψει τη Φλόριντα κ.λπ.



Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επίτευξη μιας αμοιβαία επωφελούς λύσης αποτελεί πολύ καλύτερη επιλογή από ό,τι θα ήταν η αμοιβαία εξασφαλισμένη καταστροφή.

Παρ’ όλα αυτά, γνωρίζουμε ότι η Χαζαρική Μαφία σχεδιάζει γεγονότα δεκαετίες, αν όχι περισσότερο, νωρίτερα. Αυτό σημαίνει ότι τώρα που η τρομοεκστρατεία τους για την ψευτοδημία χάνει την έντασή της, έχουν σχεδιάσει κάτι άλλο.

Σε αυτό το μέτωπο, προσέξαμε την τουρκική τηλεοπτική εκπομπή με θέμα το γιατί το πλοίο Ever Given της Evergreen μπλόκαρε τη διώρυγα του Σουέζ, την ίδια στιγμή που ένα φορτηγό evergreen μπλόκαρε τον κεντρικό αυτοκινητόδρομο της Κίνας. 

 Ισχυρίζονται ότι αυτά συνέβησαν με σκοπό να διακοπεί ένα σημαντικό και από μακρού σχεδιασμένο καταστροφικό περιβαλλοντικό συμβάν τύπου «φαινόμενο υπερθέρμανσης του πλανήτη». 

 Κάτι τέτοιο ακούγεται αληθινό και ελπίζουμε ότι η τηλεοπτική εκπομπή είναι σωστή και η προγραμματισμένη καταστροφή έχει σταματήσει.



Υπάρχουν επίσης όλο και περισσότερα στοιχεία από UFO και εξωγήινους που προβάλλονται από τα μέσα εταιρικής προπαγάνδας.

Αυτό μπορεί κάλλιστα να σημαίνει ότι η εκστρατεία τους για την «εισβολή από μικρά πράσινα ανθρωπάκια», την οποία επεξεργάζονται τουλάχιστον από τη δεκαετία του 1930, μπορεί σύντομα να μεταφερθεί σε έναν κινηματογράφο «ειδήσεων» κοντά σας. Έχετε το νου σας και για ολογράμματα στον ουρανό.

Η ανάπτυξη αυτών των εκστρατειών είναι στην πραγματικότητα ένα σημάδι της απελπισίας της Χαζαρικής Μαφίας. Θυμάστε πώς ο Ρουμάνος δικτάτορας Τσαουσέσκου συνέχισε να αυξάνει την καταπίεση μέχρι που κατέληξε ενώπιον εκτελεστικού αποσπάσματος; 

 Το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και στον Καναδά τώρα. Όταν ο Πρωθυπουργός του Οντάριο, Νταγκ Φορντ, κάλεσε την περασμένη εβδομάδα σε ολοκληρωτική καραντίνα, χρησιμοποιώντας την ψεύτικη πανδημία ως δικαιολογία, 39 από τα 45 αστυνομικά τμήματα του Οντάριο αρνήθηκαν να συνεργαστούν.


Δεν θα αργήσει και ο αδελφοκτόνος Μαντζουριανός υποψήφιος, Τζάστιν Κάστρο, και οι λακέδες του της Χαζαρικής Μαφίας, να αντιμετωπίσουν το δικό τους αντίστοιχο εκτελεστικό απόσπασμα.

Εντωμεταξύ, στις ΗΠΑ, το πραξικόπημα που απομάκρυνε τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ καταρρέει. Οι πηγές μας από τη CIA επιβεβαιώνουν ότι ο Επιτελάρχης Μαρκ Μίλι ανατράπηκε και ο Στρατηγός του Σώματος Πεζοναυτών Ντέιβιντ Μπέργκερ ανέλαβε τη διοίκηση του Γενικού Επιτελείου. 

 Η νέα διοίκηση πρέπει να συντονιστεί με τους Καναδούς ομολόγους της για να απελευθερώσει τη Βόρεια Αμερική. Οι κοινές αρχές της Δημοκρατίας, του κράτους δικαίου, της κατανομής των εξουσιών και της αξιοκρατίας πρέπει να είναι η κόλλα που ενώνει τις σύντομα προς ίδρυση Ηνωμένες Πολιτείες της Βόρειας Αμερικής.

Επίσης τώρα ανακαλύπτουμε ότι το πραξικόπημα στις ΗΠΑ πραγματοποιήθηκε από μέλη της ίδιας ομάδας που βοήθησαν στην κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και χρησιμοποίησαν παρόμοιες μεθόδους: συνδυασμό δωροδοκίας και δολοφονιών, αναφέρουν πηγές της CIA. 

 Συγκεκριμένα, η εγκληματική οικογένεια Ροκφέλερ και οι λακέδες τους των Fortune 500 πρόσφεραν 12 τρισεκατομμύρια δολάρια σε δωροδοκίες σε ανώτερους υψηλόβαθμους στρατιωτικούς και ολιγάρχες τεχνολογίας της Δυτικής Ακτής, μεταξύ άλλων, για να οργανώσουν το πραξικόπημα. 

 Μπορούμε να συμπεράνουμε το συνολικό ποσό των δωροδοκιών από το γεγονός ότι η οικονομική παροχή M1 των ΗΠΑ αυξήθηκε από 4 τρισεκατομμύρια δολάρια τον Φεβρουάριο του 2020 (όταν η εταιρεία ΗΠΑ χρεοκόπησε) σε 18,4 τρισεκατομμύρια δολάρια τον Φεβρουάριο του 2021.


Αυτά τα χρήματα ξεπλένονταν κυρίως μέσω του χρηματιστηρίου με τη διαμεσολάβηση κάποιων επιλεγμένων εταιρειών υψηλής τεχνολογίας. Για παράδειγμα, η Tesla Motors έχει χρηματιστηριακή αξία 740 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που είναι περίπου 5 φορές η χρηματιστηριακή αξία της Toyota motors, παρόλο που πούλησε μόνο το 1/16 του συνόλου των αυτοκινήτων. Επίσης, η Tesla είναι τελευταία στις αξιολογήσεις αξιοπιστίας αυτοκινήτων της JD Powers, ενώ η Toyota είναι ακριβώς στην κορυφή.


Και μετά, έχουμε όλους αυτούς τους πυραύλους Space X (ή τα CGs των πυραύλων) του Elon Musk που ανατινάζονται. Γιατί λοιπόν γίνεται λόγος να γίνει η Τesla εταιρεία αγοραστικής αξίας τρισεκατομμυρίων δολαρίων;

Η απάντηση είναι μάλλον ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των Ροκφέλερ ξεπλένει χρήματα μέσω του στρατιωτικό-βιομηχανικού συγκροτήματος χρησιμοποιώντας ολιγάρχες σαν τον Elon Musk, τον Jeff Bezos κ.λπ. Και έτσι κατάφεραν να κλείσουν τον λογαριασμό twitter του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ κ.λπ. Βρίσκονται επίσης πίσω από τη λογοκρισία του ΓιουΤιουμπ της πανδημικής αλήθειας κ.λπ.

Αυτό που προβληματίζει πολλούς είναι γιατί το αμερικανικό δολάριο δεν καταρρέει παρά το γεγονός ότι η προσφορά χρήματος σχεδόν πενταπλασιάστηκε σε ένα χρόνο; 

Η απάντηση φυσικά είναι ότι οι Ροκφέλερ και η φάρα τους μπορούν να εκτυπώνουν δολάρια για χρήση εντός των ΗΠΑ, αλλά δεν μπορούν να τα ξοδέψουν εκτός της χώρας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο φουσκώνουν το χρηματιστήριο και διανέμουν επιταγές στους απλούς πολίτες σε μια προσπάθεια να τους κατευνάσουν.

Φυσικά, όλα αυτά τα δωρεάν χρήματα σημαίνουν ότι πολλοί άνθρωποι δεν έχουν κίνητρο να εργαστούν και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις δεν μπορούν να βρουν προσωπικό. Θυμηθείτε, ο κομμουνισμός απέτυχε στην ΕΣΣΔ επειδή η σκληρή δουλειά δεν απέδιδε, οπότε κανείς δεν εργαζόταν σκληρά.

Όπως και στην περίπτωση που η ΕΣΣΔ απέτυχε, η αποτυχημένη USSA βιώνει αυξανόμενη κοινωνική αναταραχή και έγκλημα. Το τελευταίο ανησυχητικό σημάδι αυτού ήταν ότι υπήρξαν 54 εκπληκτικά μαζικά περιστατικά πυροβολισμών τον τελευταίο μήνα μόνο.


Το άλλο ενδιαφέρον πράγμα που συμβαίνει είναι ότι οι Αμερικανοί ξυπνούν και συνειδητοποιούν τη δουλεία του χρέους, και αρνούνται να δανειστούν από την Fed χρήματα ανομήματα που ξεπλένονται μέσω τραπεζών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι μεγάλες τράπεζες των ΗΠΑ έχουν τώρα αξία καταθέσεων στο 100% ή και πάρα πάνω από ό, τι δανείων. Αυτό είναι ένα σημάδι αποτυχίας του συστήματος.


Τα δύο ακόλουθα κομμάτια οικονομικών ειδήσεων από την περασμένη εβδομάδα επιδεικνύουν τι κάνει αυτή η πολιτική στην αμερικανική ισχύ διεθνώς:


«Το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ αυξήθηκε στο ρεκόρ των 71,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων το Φεβρουάριο, καθώς η μείωση των εξαγωγών υπεραντιστάθμισε μια μικρή πτώση στις εισαγωγές».


«Το ΑΕΠ της Κίνας αυξάνεται στο ρεκόρ του 18,3% το πρώτο τρίμηνο, καθώς οι εξαγωγές οδηγούν τη βιομηχανία»


Οι Κινέζοι αγοράζουν κρατικά ομόλογα των ΗΠΑ για να χρηματοδοτήσουν το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ επειδή τους έχουν προσφερθεί αμερικανικές συμμετοχές σε επενδύσεις στο εξωτερικό σε αντάλλαγμα, εξηγούν τα μέλη της οικογένειας των δράκων.

Το τελευταίο τέτοιο παράδειγμα είναι ο Πρώηνεδρος Μπάιντεν που υπόσχεται να απομακρύνει τα αμερικανικά στρατεύματα από το Αφγανιστάν, ενώ η Κίνα προτείνει την αποστολή «ειρηνευτικών στρατευμάτων» στην ίδια χώρα. Με άλλα λόγια, οι Ροκφέλερς κ.λπ. είπαν στους Κινέζους “θα σας δώσουμε τη μπίζνα ηρωίνης στο Αφγανιστάν αν μας βοηθήσετε να παραμείνουμε στο τιμόνι των ΗΠΑ.”

Το άλλο πράγμα φυσικά είναι ότι η εξωτερική πολιτική ΗΠΑ/ Δύσης είναι σαν χαλασμένος δίσκος που επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά:

«Το Ιράν πρόκειται να αποκτήσει πυρηνικά, πρέπει να επιτεθούμε!». «Η Βόρεια Κορέα μόλις εκτόξευσε κι άλλους πυραύλους στον ωκεανό, οι Ιάπωνες πρέπει να αγοράσουν κι άλλη πυραυλική άμυνα!». «Η Ρωσία πρόκειται να εισβάλει στην Ουκρανία, ώρα να πουλήσουμε περισσότερα άρματα μάχης στο ΝΑΤΟ!». «Η Αλ Κάιντα, η IS, η BLM, η ANTIFA κ.λπ. προκαλούν τρόμο, ώρα για περισσότερο φασισμό!» «Ο Sars, ο EBOLA, η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ, ο COVID-19 πρόκειται να τους σκοτώσουν όλους, ώρα να εγκαταλείψετε τα ανθρώπινα δικαιώματα και να εμβολιαστείτε!» κ.λπ.

Ευτυχώς, φαίνεται να υπάρχει αναγνώριση υψηλού επιπέδου ότι αυτός δεν είναι τρόπος να διοικείται ένας πλανήτης. Οι πηγές μας της MI6 αναφέρουν ότι κανονίζεται μια «πρόσωπο με πρόσωπο σύνοδος κορυφής με τη Δυναστεία Ρόθσιλντ» για να συζητηθεί η «συγχώνευση της BIS Basle, της Παγκόσμιας Τράπεζας, του ΔΝΤ και του ΟΗΕ».

Ο Ελβετικός Κλάδος των Ναϊτών Ιπποτών, ο στρατιωτικός κλάδος της Σιωνιστικής Χαζαρικής φατρίας που θέλει να κυβερνά τον κόσμο από την Ιερουσαλήμ είναι επίσης έτοιμος τώρα να διαπραγματευτεί με την Κοινωνία των Λευκών Δράκων (ΚΛΔ) και τους συμμάχους τους, σύμφωνα με πηγές της ΚΛΔ και των Ναϊτών.


Εάν όλα πάνε καλά, ένας εκπρόσωπος της ΚΛΔ θα μεταβεί στην Ελβετία, ενδεχομένως τον Μάιο, για να ξεκινήσει τη συγκεκριμένη διαδικασία δημιουργίας ενός Οργανισμού Σχεδιασμού Μέλλοντος για τον πλανήτη. 

 Η βασική αρχή είναι ότι ο έλεγχος αυτής της οργάνωσης θα μοιραστεί 50/50 μεταξύ Ανατολής και Δύσης, με κάθε πλευρά να έχει δυνατότητα άσκησης βέτο στην άλλη. Η αρχική χρηματοδότηση για τον οργανισμό αναμένεται να είναι 100 δισεκατομμύρια δολάρια. 

 Οποιαδήποτε περαιτέρω χρηματοδότηση θα συνδέεται με πραγματικά, συγκεκριμένα έργα που θα διατίθεντο στον ιδιωτικό τομέα για ανταγωνιστικές προσφορές. Υποθέτοντας ότι θα μπορούσαν να βρεθούν αρκετά βιώσιμα έργα, η ετήσια χρηματοδότηση αναμένεται να αυξηθεί πολλά τρισεκατομμύρια δολάρια.

Η εποχή της λειτουργίας του πλανήτη με βάση το φόβο των κατασκευασμένων εχθρών θα τελειώσει σύντομα. Η νέα κατάσταση θα μας φέρει στο ερώτημα «Πού θέλουμε να πάμε τώρα και πώς θα φτάσουμε εκεί;»

Ο κόσμος θα μετατραπεί από πλανήτης-φυλακής σε επίγειο παράδεισο.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου