Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑΣ!


ΜΕΛΕΤΗ STANFORD: ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ COVID-19 ΚΑΙ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΟ ΘΑΝΑΤΟ!!


Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιοποίησε το NCBI, το οποίο υπάγεται στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, απέδειξε αναποτελεσματικότητα της μάσκας ως προς την μετάδοση του κορωνοιού όσο και ότι δύναται να επιφέρει σωρεία σοβαρών συνεπειών ως και επιδείνωση υγείας και πρόωρο θάνατο!!

Το NIH δημοσίευσε μια ιατρική μελέτη από τον Dr. Baruch Vainshelboim που είναι σχετίζεται με το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ (τμήμα καρδιολογίας, Σύστημα υγειονομικής περίθαλψης βετεράνων Palo Alto / Πανεπιστήμιο Stanford, Palo Alto, CA, Ηνωμένες Πολιτείες).Dr Baruch Vainshelboim qui est connecté à l’Université de Stanford (Cardiology Division, Veterans Affairs Palo Alto Health Care System/Stanford University, Palo Alto, CA, United States)..

Η μελέτη καταλήγει (προστίθεται έμφαση):

Τα υπάρχοντα επιστημονικά στοιχεία αμφισβητούν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της χρήσης μάσκας ως προληπτικής παρέμβασης για το COVID-19. 

Τα δεδομένα υποδηλώνουν ότι τόσο οι ιατρικές όσο και οι μη ιατρικές μάσκες είναι αναποτελεσματικές για να εμποδίσουν τη μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο της ιογενούς και μολυσματικής νόσου, όπως το SARS-CoV-2 και το COVID-19. Η μάσκα έχει αποδειχθεί ότι έχει σημαντικές δυσμενείς φυσιολογικές και ψυχολογικές επιπτώσεις. 

Αυτές περιλαμβάνουν υποξία, υπερκαπνία, δύσπνοια, αυξημένη οξύτητα και τοξικότητα, ενεργοποίηση του φόβου και απόκριση στο στρες, αύξηση των ορμονών του στρες, ανοσοκαταστολή, κόπωση, πονοκεφάλους, μείωση της γνωστικής απόδοσης, προδιάθεση για ιογενείς και μολυσματικές ασθένειες, χρόνιο στρες, άγχος και κατάθλιψη. 

Οι μακροπρόθεσμες συνέπειες της μάσκας μπορεί να προκαλέσουν επιδείνωση της υγείας, ανάπτυξη και εξέλιξη χρόνιων ασθενειών και πρόωρο θάνατο. 
\
Οι κυβερνήσεις, οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής και οι οργανισμοί υγείας θα πρέπει να χρησιμοποιούν κατάλληλη και επιστημονική τεκμηριωμένη προσέγγιση όσον αφορά τη χρήση μάσκας, όταν η τελευταία θεωρείται προληπτική παρέμβαση για τη δημόσια υγεία.

Εδώ είναι ο πίνακας για τις φυσιολογικές και ψυχολογικές επιπτώσεις της χρήσης μάσκας προσώπου:




thegatewaypundit 19/4/21

Aναυτικά η μελέτη εδώ:









1 σχόλιο: