Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

ΜΙΑ ΔΥΣΟΙΩΝΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ...


4 - 14 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ        Κοινοποιεί ο Γεωκών

Αντικαθιστώντας τον Θεό με την Ιατρική (εμβόλια)…

(Natural News) Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (MIT) προειδοποιούν ότι η τεχνολογία RNA (mRNA που χρησιμοποιείται στα εμβόλια(Covid-19) έχει τη δυνατότητα να αλλάζει για πάντα το γονιδιωματικό DNA, καθιστώντας τα πιο ευαίσθητα σε ασθένειες και θάνατο.

Ο βιοχημικός και ο μοριακός βιολόγος Doug Corrigan, PhD, και η ομάδα του λένε ότι τα «εμβόλια» mRNA μπορεί να αλλάζουν μόνιμα το ανθρώπινο DNA μέσω της αντίστροφης μεταγραφής.

Το εμβολιο από την Pfizer-BioNTech ή τη Moderna είναι μια συνταγή για μόνιμες, αλλαγές στη ζωή του DNA που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε θάνατο…πηγές για αυτό το άρθρο: ChildrensHealthDefense.org…Science.news

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε , ότι με το εμβολιο COVID-19, το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου κινδυνεύει, και δεν υπάρχει τρόπος να αναιρέσουμε τη ζημιά. 

 Όσοι έχουν βάλει τα εμβόλια έχει πλέον καταστραφεί η ζωή τους, και ακόμη και αν μάθουν αργότερα την αλήθεια σχετικά με τις συνέπειες, δεν υπάρχει θεραπεία, συμπλήρωμα ή τεχνολογία που να μπορεί να επαναφέρει το σώμα τους σε κατάσταση προ-εμβολιασμού.

Έχουν υπογράψει ακούσια τα δικά τους ένταλμα θανάτου.

Πόσα εκατομμύρια θα πεθάνουν από το εμβόλιο για τα επόμενα 2-3 χρόνια; Τι θα συμβεί στην κοινωνία όταν αρχίσει τότε το κύμα του θανάτου; Επίσης πρέπει να γνωρίζουμε ότι εκατομμύρια άτομα θα γίνουν στείρα (τόσο άνδρες όσο και γυναίκες).

Οι παγκοσμιοποιητές δημιούργησαν το covid-19 ένα βιολογικό όπλο και το κυκλοφόρησαν στον κόσμο ακριβώς για να πιέσουν υποχρεωτικά τον εμβολιασμό, είναι όλα σκόπιμα σχεδιασμένα για να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό.

(Natural News) Ένας ειδικός φυσικός-πυρηνικός καρδιολόγος, Ο Δρ Richard Fleming προειδοποιεί για τους κινδύνους των πειραματικών εμβολίων, έχει μελετήσει διεξοδικά τις κλινικές δοκιμές για τα πειραματικά covid εμβόλια και κατανοεί την απάτη πίσω από τις κλινικές δοκιμές και τις εκστρατείες μάρκετινγκ εμβολίων. 

Ο Δρ Fleming προειδοποιεί ότι τα εμβόλια δεν έχουν αποδειχθεί ποτέ αποτελεσματικά για την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου για την ανθρώπινη υγεία. 

Οι μελέτες αποτελεσματικότητας βασίστηκαν σε τυχαίες πιθανότητες και δεν διερεύνησαν ιικό φορτίο ούτε χρησιμοποίησαν επαληθεύσιμα διαγνωστικά κριτήρια για να προσδιορίσουν εάν το εμβόλιο έχει κάποια επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου. 

Προειδοποιεί επίσης ότι τα εμβόλια μπορεί να προκαλέσουν ασθένεια Mad Cow σε ζώα - το είδος της νευρικής βλάβης που προηγείται του Alzheimer και άλλων νευρολογικών καταστάσεων που συχνά σχετίζονται με τα γηρατειά.

Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου προσδιορίστηκε με βάση τυχαία πιθανότητα, όχι επαληθεύσιμα διαγνωστικά κριτήρια, οι εταιρείες Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson καθόρισαν την αποτελεσματικότητα του εμβολίου με βάση τυχαίες πιθανότητες, παρακάμπτοντας επαληθεύσιμα διαγνωστικά κριτήρια και αγνοώντας το ιικό φορτίο. 

Σύμφωνα με τα δεδομένα εξουσιοδότησης έκτακτης ανάγκης του FDA, δεν υπάρχει αποδεδειγμένη διαφορά μεταξύ της ικανότητας του εμβολίου να σταματήσει το covid σε σύγκριση με οτιδήποτε άλλο

Τα εμβόλια Covid θα προκαλέσουν αναπόφευκτα την Εξάρτηση από το Αντίσωμα, μια ακόμη μεγαλύτερη απειλή

Στην πραγματικότητα, το εμβόλιο μπορεί να συμβάλει σε πιο σοβαρά προβλήματα υγείας και προβλήματα του ανοσοποιητικού συστήματος… 

Πηγή: NaturalNews.co

Ο Δρ Sherri Tenpenny προειδοποιεί…«Τα πλήρη αποτελέσματα του εμβολίου λαμβάνουν χώρα 4 - 14 μήνες μετά την ένεση και τότε ο κόσμος θα αρχίσει να βλέπει μαζικούς θανάτους από αυτήν την ένεση…

Μόλις εμβολιαστείτε , δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούμε να κάνουμε για εσάς, δεν μπορείτε να αποτοξινωθείτε από το εμβόλιο!»

5 σχόλια:

 1. Πριν λίγες μέρες άκουσα ένα ηχητικό ντοκουμέντο από μια ομάδα πνευματικών ανθρώπων στο viber, όπου μια κοπέλα αναφέρει τα εξής:

  «Επικοινώνησα πριν λίγες μέρες με ένα φίλο από τη Ρουμανία τον οποίο γνώρισα στο μοναστήρι του Γέροντος Εφραίμ στην Αριζόνα και σε επικοινωνία που είχε με το μοναστήρι έμαθε ότι πριν από 1 μήνα εμφανίστηκε ο Γέρων Εφραίμ και τους προέτρεψε να μην κάνουν το καταραμένο αυτό εμβόλιο και ότι σε 6-8 μήνες θα αρχίσουν να φαίνονται τα ολέθρια αποτελέσματά του, όπου οι άνθρωποι θα πεθαίνουν από τις παρενέργειές του. Συνέστησε δε, να διαδώσουμε αυτό το μήνυμα σε όσους περισσότερους μπορούμε. Όποιος μπορεί να επικοινωνήσει με την Ι.Μ. του Αγίου Αντωνίου για να μας δώσει περισσότερα στοιχεία.

  Ο σώσων εαυτόν (και τον όποιον πλησίον του) σωθήτω. Ο Γ'ΠΠ κατά ολόκληρης της ανθρωπότητας ξεκίνησε. Απλώς σε λίγο θα αλλάξουν τα όπλα που χρησιμοποιούνται για τον αφανισμό του ανθρώπου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μα δεν κρύβονται οι "άνθρωποι" (ή μάλλον κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους). Σου λέει έχουμε υπερπληθυσμό και πρέπει να φτάσουμε το μισό δις.

   Διαγραφή
  2. Παραχωρεί ο Θεός στον ιππέα του κόκκινου ίππου δηλαδή στους αιμοχαρείς τυράννους και ασεβείς ηγεμόνες, όργανα του Σατανά, να αφαιρέσουν την ειρήνη από τη Γη.

   Τους επιτρέπει να σαρώνουν και να συγκλονίζουν την ανθρωπότητα με καταστροφικούς πολέμους.
   Επιτρέπει εκρήξεις αιματηρών επαναστάσεων και συγκρούσεις φονικότατων μαχών.
   Με την παραχώρηση του Θεού γίνεται άγριος, ατίθασος και εγκληματικός ο κόκκινος ίππος.
   13.000.000 ήταν οι νεκροί του 1ου Παγκοσμίου πολέμου.
   50.000.000 οι νεκροί κατά το 2ο Παγκόσμιο πόλεμο.

   250.000.000 ήταν οι τραυματίες των δύο αυτών παγκοσμίων πολέμων.
   Επιτρέπει ο Θεός να αφαιρείται η ειρήνη από τη Γη, όταν οι άνθρωποι με την αμαρτία τους ασεβούν αμετανόητα στο θέλημα του Θεού. Επιτρέπει τότε για να συνετίσει την ανθρωπότητα. Αφήνει να χυθεί αίμα για να καταλάβουν οι άνθρωποι τον ξεπεσμό τους. Τους τιμωρεί για να συνέλθουν και να σωθούν. Οι πληγές του πολέμου έχουν παιδαγωγικό χαρακτήρα για τους πιστούς. Πίσω από κάθε πόλεμο κρύβεται μία ατελείωτη αλυσίδα αμαρτημάτων, ένα πελώριο χάος απιστίας και αδιαφορίας, ένα τρομερό θηρίο αδικίας, κακίας, μίσους, πλεονεξίας και αποστασίας.

   Η μεγάλη μάχαιρα του αιμοδιψούς καβαλάρη είχε διαφορετική ισχύ δια μέσου των αιώνων.
   Από τα ξίφη και τα λιανοντούφεκα έφτασε στους ιλιγγιώδεις εξοπλισμούς των πυραύλων και των ατομικών βομβών.
   Ποιός ξέρει τι οπλισμό θα φέρει ο πολεμοχαρής αυτός καβαλάρης στο μέλλον!
   (Σήμερα εκτός από τα βιολογικά, χημικά και πυρηνικά όπλα έχουμε περάσει σε εξοπλισμούς με ρομποτικά και διαστημικά όπλα, ενώ δοκιμάζονται και όπλα λέιζερ. Σε ισχύ βρίσκονται ήδη τα drone (UAV)ενώ και ο ηλεκτρονικός πόλεμος με παρεμβολές και άλλες εκπλήξεις βρίσκεται σε εξέλιξη)

   Οι τρομεροί πόλεμοι για τους οποίους μιλάει η δεύτερη σφραγίδα, δεν προσδιορίζονται χρονικά. Τα γεγονότα αυτά δεν μπορούν να ερευνηθούν.
   Οι πόλεμοι εμφανίζονται και ως γνώρισμα των έσχατων καιρών. Δεν σημαίνει όμως ότι σε κάθε πόλεμο θα πρέπει να εντοπίζουμε και το τέλος του κόσμου. Με τον πόλεμο μας καλεί να αφυπνιστούμε, να σηκωθούμε από την οκνηρία και τη ραστώνη της αμαρτίας, για να σωθούμε. Ο πόλεμος του φωτός με το σκοτάδι είναι συνεχής και ακατάπαυστος. Καλούμεθα από θεατές να γίνουμε μαχητές. Αν είμαστε σε λανθασμένο στρατόπεδο να αυτομολήσουμε στους αγωνιζόμενους με το Λευκό ίππο. Ο πόλεμος του λευκού με τον κόκκινο βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο δεύτερος θα αφανιστεί από τον πρώτο. Εμείς γνωρίζουμε εκ των προτέρων το νικητή. Η νίκη ανήκει στον ιππέα του λευκού ίππου. Ας επιστρατευτούμε κάτω από τον άτρωτο νικητή Χριστό και ας διεξάγουμε την ειρηνική μάχη Του. Αφού θα καταργηθεί η ανομία θα παύσει ο πόλεμος και τα πολεμικά όπλα θα γίνουν γεωργικά εργαλεία. Είναι ο μόνος τρόπος να επιτευχθεί ο πολυσυζητημένος αφοπλισμός.


   https://orthodoxathemata.blogspot.com/2020/03/blog-post_32.html

   Διαγραφή
 2. Το ... "προνόμια" που θα δίνονται στους εμβολιασμένους λογίζονται ως η τελευταία επιθυμία που εκπληρώνουν οι δήμιοι στους καταδικασμένους μελλοθάνατους. Αυτή είναι η κατάντια μας!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 3. καταπληκτικό: "τα προνόμια = η τελευταία επιθυμία των μελλοθανάτων"!

  ΑπάντησηΔιαγραφή