Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...


ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ:  «OΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. »

ΒΙΝΤΕΟ

 

Ο Μητροπολίτης Μόρφου είναι η φωνή του Λόγου στην παρούσα συγκυρία είναι η φωνή της Συνείδησης του Εκκλησιαστικού σώματος και κατ΄επέκταση της Κοινωνίας: Πάσχα 2021… Ἕνα Πάσχα γιὰ ὅλους χωρὶς ἀποκλεισμούς… (24.4.2021) και η Συνείδηση είθισται να είναι ελεγκτική.

Οι πόρτες των εκκλησιών μας θα παραμείνουν ανοιχτές για όλους, για αρρώστους και υγιείς, η εκκλησιά είναι νοσοκομείο, ανέφερε στο κήρυγμά του στη Θεία Λειτουργία το Σάββατο του Λαζάρου που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας της κοινότητας του οίκου Μαραθάσας, ο Μητροπολίτης Μόρφου.

Μιλώντας για την επιβολή του νέου lockdown, ανέφερε πως «οι άρχοντες του κόσμου τούτου δυσκολεύουν με τα μέτρα που έχουν επιβάλει τον λαό μας στο να αισθανθεί την Ανάσταση του Κυρίου μας, ως να μην θέλουν να ζήσει ο λαός μας δυνατά την Ανάσταση».


«Γιατί ένας που ζει την ανάσταση μπορεί να κάνει και επανάσταση και το φοβούνται αυτό οι άνθρωποι της νέας τάξης πράγματων», πρόσθεσε αναφέρει το sigmalive.


Όπως σημείωσε, «χρησιμοποιούν και την ασθένεια που όντως υπάρχει και είναι αποτέλεσμα των αμαρτιών όλων των ανθρώπων, την τραβούν από τα μαλλιά, εκφοβίζεται ο λαός.


Οι επίτροποι, τόνισε, να είναι ευγενικοί και να μην κάνουν τους αστυνομικούς.


«Για εμάς, το πιστοποιητικό είναι οι βαφτισμένοι και οι μυρωμένοι», είπε.

«Γιατί ένας που ζει την ανάσταση μπορεί να κάνει και επανάσταση και το φοβούνται αυτό οι άνθρωποι της νέας τάξης πράγματων. Οι επίτροποι να μην κάνουν τους αστυνομικούς.»





Η ομιλία του:

Παρόλο που οι άρχοντες του κόσμου τούτου δυσκολεύουν με τα μέτρα που έχουν επιβάλει το λαό μας να αισθανθεί έτι κι έτι εκτυπώτερον την Ανάσταση του Κυρίου μας ως να μην θέλουν να ζήσει ο λαός μας εκτυπώτερον δυνατά δηλαδή την Ανάσταση.Γιατί ένας που ζει την Ανάσταση μπορεί να κάνει κι Επανάσταση και το φοβούνται αυτοί οι άνθρωποι της Νέας Τάξης Πραγμάτων .. 

Μερικοί των Σκοτεινών Δυνάμεων θέλουν να εορτάσουν οι Ορθόδοξοι το Πάσχαν τους όχι την ημέρα που πρέπει την τρίτη ημέρα δηλ. ημέραν Κυριακήν την ημέρα που Αναστήθηκε ο Κύριος οπότε αυτή την ημέρα ημέρα Κυριακή πρέπει να γίνει και η γιορτή της Αναστάσεως του..

Υπάρχουν όμως άνθρωποι σκοτεινοί άνθρωποι άλλων θρησκειών άλλων δοξασιών μασονικών στοών Εωσφοριστές Σατανιστές φανατικοί Σιωνιστές όχι όλοι οι Εβραίοι μερικοί που θέλουν να επιφέρουν σύγχυση στις εορτές ιδιαιτέρως των Ορθοδόξων ,, κι επειδή φέτος ιδιαιτέρως έπεσε το Πάσχα των Εβραίων να είναι ημέρα Πρωτομαγιά και το δικό μας Πάσχα όρισαν οι Πατέρες οι 318 θεοφόροι της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου να εορτάζεται πάντα μετά το νομικόν Φάσχα των Εβραίων κάνουν ότι μπορούν σε διάφορες χώρες να μην γίνει ο εορτασμός του Πάσχα την ημέραν ή και την ώραν που πρέπει..

Δυστυχώς στην Ελλάδα ακόμη κι αυτοί οι αρχιερείς κι ο Αρχιεπίσκοπος της συμφώνησαν το Πάσχα να γίνει και η λειτουργία του Πάσχα όταν λέμε Πάσχα να γίνει η ώρα 9.00 .. η ώρα 11.00 θα είναι τελειωμένη.Άρα θα εορτάσουν το Πάσχα την δεύτερη ημέραν όταν ακόμη ο Χριστός θα ευρίσκεται εν τω Άδη.Θέλουν να ανατρέψουν τον εορταστικόν νόμον της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας. 

Και υπάρχει σχέδιον σιγά σιγά να έχουμε έναν Πάσχα πρώτα με τους Καθολικούς και ύστερα και με τους Εβραίους για να οδηγήσουν έτσι τον λαόν σε μια Πανθρησκείαν πριν την Παγκόσμιον Δικτατορία ( σσ.της οποίας λαμβάνουμε πρόγευση όλη αυτή την ζοφερή περίοδο της εκτροπής).

Αυτά όταν τα λέγαμε μας έλεγαν συνωμοσιολόγους τώρα σιγά σιγά αποκαλύπτονται..Οι στόχοι τους ποιοι είναι χρησιμοποιούν και την ασθένεια που όντως υπάρχει .. με εμβόλια που δεν έχουν δοκιμαστεί ούτε οι δράσεις τους ούτε οι αντιδράσεις τους ούτε οι επιδράσεις τους.

Πολλοί επιστήμονες μιλούν για γονιδιακά εμβόλια που επιφέρουν στειρότητα ενώ θα γεννηθούν παιδιά με πολλά προβλήματα από εμβολιασμένα κορίτσια διάφορα σύνδρομα αναπηρίας, αναπνευστικά, down αναιμίας κ.α 

Κι αυτά τα λένε γιατροί και σπουδαίοι γιατροί ο ένας μάλιστα που απομόνωσε τον ιό του AIDS είναι βραβευμένος και με το NOBEL Iατρικής Κανείς δεν επιτρέπει ν’ακουστούμε κατεβάζουν ως και τις ομιλίες μας από το Youtube καταλαβαίνετε ότι ζούμε σ΄έναν ολοκληρωτισμό επί του παρόντος μας τον εμφανίζουν ευγενικά . 

Και πρέπει να έχετε το εμβόλιο για να πάνε τα παιδιά σας στο σχολείο ( σσ.εδώ όποιος καταγγείλει τ΄αντίστοιχα διώκεται ήδη, θέλουν να φέρουν υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών υπάρχουν νέες κοπέλες πως θα δεχθούν αυτήν την ιατρική πράξη όταν ελλοχεύουν αυτοί οι κίνδυνοι:;;).. αλλαγές των γονιδίων μας αυτό σημαίνει πως και τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας θα είναι επιβαρυμένα με αυτές τις ασθένειες .

Τη Μ Εβδομάδα και τη Διακαινήσιμο θα κάνουμε ότι κάνουμε κάθε χρόνο οι πόρτες των ναών θα είναι ανοιχτές για όλους .. για αρρώστους και για υγιείς. Η Εκκλησία είναι νοσοκομείο ψυχών και σωμάτων…

Ζούμε για την αιωνιότητα εργαζόμαστε για την αιώνια ζωή και μπολιασμένοι κι ανεμβολιάστοι και μασκοφόροι και Χριστοφόροι..να χουμε φόβον Θεού κι όχι αρρωστοφοβία. Οι επίτροποι να είναι πολύ ευγενικοί και να μην κάνουν τους αστυνομικούς…

Για εμάς, το πιστοποιητικό είναι οι βαφτισμένοι και οι μυρωμένοι..κι ούτε να πείτε οι 50 και οι 40 .. τον ερχόμενον προς με ου μη βάλω έξω έτσι λέει το ευαγγέλιο ( σσ. αλλά εδώ δεν ακολουθούν τον Λόγο Του εφαρμόζουν τις οδηγίες του Μέγα Συνεδρίου των Υγειονομικών που τελούν μάλιστα υπό ιδιότυπη ασυλία) όσοι έρθουν…

Η λιτανεία του Επιταφίου να γίνει γύρω από το ναό..Ο παπάς είναι ο εκφραστής του Νικητή του θανάτου να το δείχνουμε.…Η πίστη των παπάδων πρέπει να είναι ένα σκαλί πάνω από των λαικών….

(Κήρυγμα Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου στὴ θεία Λειτουργία τὸ Σάββατο τοῦ Λαζάρου, ποὺ τελέσθηκε στὸν ἱερὸ ναὸ Ἁγίας Βαρβάρας τῆς κοινότητος Οἴκου Μαραθάσας, τῆς μητροπολιτικῆς περιφέρειας Μόρφου 24.4.2021)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου