Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΩΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΤΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!


ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΑΚΡΙΒΟΥΣΗ:«ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ Ο ΓΟΝΙΔΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥ SARS-CoV-2 ΟΥΤΕ ΤΑ  ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ! »

ΒΙΝΤΕΟ


Η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας της Λαμίας Αποστολία Ακριβούση για πρώτη φορά αποκαλύπτει ότι ιατροδικαστικά αλλά και σαν γονιδιακός τύπος ο ιός SARS-CoV-2 ...δεν υπάρχει!

 Είναι αφοπλιστική  όταν με απλότητα δηλώνει ότι τα στοιχεία που εντοπίστηκαν στις νεκροψίες ανθρώπων που απεβίωσαν, έχοντας βρεθεί θετικοί στον κορωναϊό είναι στοιχεία που έχουν δει οι ιατροδικαστές και στο προ "πανδημίας" παρελθόν, όταν ζούσαμε όλοι χωρίς τον SARS-CoV-2

Δεν υπάρχει, λέει, διαφορική διάγνωση για θάνατο από SARS-CoV-2 δηλαδή δεν υπάρχουν ιδιαίτερα ιατροδικαστικά χαρακτηριστικά που να δείχνουν ότι ένας θάνατος οφείλεται αποκλειστικά σε SARS-CoV-2! 


Η άλλη σημαντική αποκάλυψη είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιευτεί ο γονιδιακός τύπος του ιού με την χαρακτηριστική αλληλουχία των βάσεων και παρά τα ερωτήματα που έχουν απευθύνει στον Π.Ο.Υ. δεν έχουν πάρει καμία απάντηση.


Το θέμα της απουσίας του γονιδιακού τύπου του ιού το θέσαμε στον βιολόγο ερευνητή Γιώργο Βολουδάκη ο οποίος επιβεβαίωσε απόλυτα την κ.Αποστολία Ακριβούση. Μας είπε συγκεκριμένα:

«Είναι ακριβώς έτσι! Σε όλα τα επιστημονικά papers το μόνο που υπάρχει σαν δομή του ιού είναι η πρωτεϊνική δομή της ακίδας! Είναι σαν να μας λένε ότι έχουν συλλάβει τον διαρρήκτη και όταν ζητάμε να τον δούμε να μας δείχνουν το λοστό με τον οποίο έχει κάνει τις διαρρήξεις! Αλλά οι ακίδες δεν είναι το γονιδίωμα, δεν είναι το RNA του ιού! Αυτήν ακριβώς την απουσία γονιδιακής αποτύπωσης του ιού υπαινίχθηκα στο άρθρο μου

Η ΤΗΛΕ-ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ γράφοντας:

"Όπως και να έχει όμως, πρόκειται να αναφερθώ σύντομα στα επιστημονικά δεδομένα και πολύ περισσότερο στην εκκωφαντική απουσία τους, που δημιουργεί μια γιγαντιαία δυσαναλογία με το γεγονός ότι μια ασθένεια, γίνεται πρόσχημα και μοχλός για να αποκτήσουν οι πολιτικοί, ως ενεργούμενα των τραπεζιτών,   αυθαίρετα το δικαίωμα να αλλάξουν την ζωή μας προς το χείριστο, με «γιατρειά» την δαιμονιώδη απομόνωση." 

Ο ιός δεν είναι λοιπόν ταυτοποιημένος αλλά μοντελοποιημένος, υπάρχει δηλαδή ένα υποθετικό μοντέλο του ιόυ που βασίζεται στην δομή του παλιού SARS-CoV»!


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΟΥ Α. ΑΚΡΙΒΟΥΣΗ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου