Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ...


ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΚΕΡΤΣ! ΣΕ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ Η ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ BERDYANSK!!!ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ …. ΣΤΟ ΝΕΡΟ!!! 



Αρχίσαν τα 8άρια οι Ρώσοι. Σφίγγει ο κλοιός, εστιάζουν στον στόχο..Έκλεισαν το Στενό του Κερτς για ξένα πλοία.Σε πολιορκία η Μαριούπολη και το Berdyansk!!!Οι κυρώσεις των ΗΠΑ πέφτουν κυριολεκτικά …. στο νερό!!! 

Η Ρωσία κλείνει το στρατηγικό στενό του Κερτς στη Μαύρη Θάλασσα για πολεμικά πλοία και κρατικά πλοία ξένων χωρών από την επόμενη εβδομάδα έως τον Οκτώβριο του 2021, κλείνοντας τα ουκρανικά λιμάνια Μαριούπολη και Berdyansk για κυκλοφορία (Interfax )Ρώσικα πλοία εμπόδισαν ουκρανικά να βγουν από τη Θάλασσα Αζόφ.

Οι πρώτες ναυμαχίες στη Θάλασσα του Αζόφ: 5 ρώσικα πλοία κατεδίωξαν 3 ουκρανικά!!! Ο Πούτιν συγκάλεσε το κρατικό συμβούλιο και δεν έχει σχολιάσει μέχρι τώρα τις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ. Η Ρωσία επικεντρώνεται στον στόχο της…..κλείνει το Στενό που συνδέει τη Θάλασσα του Αζόφ με τη Μαύρη Θάλασσα.

Η Ρωσική Ομοσπονδία ανακοίνωσε το κλείσιμο από την επόμενη εβδομάδα έως τον Οκτώβριο του 2021 μέρος της Μαύρης Θάλασσας στην κατεύθυνση προς το Στενό Κερτς για πολεμικά πλοία και κυβερνητικά πλοία από άλλες χώρες.Αυτό επίσημα οφείλεται σε στρατιωτικές ασκήσεις.

Την ίδια στιγμή και Zelenskyi προεδρεύει του συμβουλίου ασφάλειας και εθνικής άμυνας και συζήτησε την κλιμάκωση στο Ντονμπάς. Ο δήμος Κίεβου υπέδειξε στους πολίτες που είναι τα καταφύγια...



O Biden δεν αρκέστηκε στον χαρακτηρισμό του Βλαντιμίρ Πούτιν ως «δολοφόνο», αλλά σήμερα έκανε κι ένα σημαντικό βήμα επιπλέον. Αυτό σημαίνει ότι η τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Βλαδίμηρο δεν πήγε καλά. Υπέγραψε λοιπόν ένα διάταγμα για άμεσες κυρώσεις κατά της Ρωσίας ώστε να της προκαλέσει “στρατηγικές και οικονομικές συνέπειες”, “εάν συνεχίσει ή προωθήσει την κλιμάκωση των ενεργειών της διεθνούς αποσταθεροποίησης, “σύμφωνα με το ανακοινωθέν του Λευκού Οίκου.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες λένε ότι ελπίζουν ότι οι τελευταίες κυρώσεις τους θα «επηρεάσουν το ΑΕΠ της Ρωσίας, τον πληθωρισμό, τις αγορές και θα αναγκάσουν τη Μόσχα να εκμεταλλευτεί τα αποθέματα.

Και στη δήλωση SAME λένε ότι η Ουάσινγκτον “δεν θέλει περαιτέρω επιδείνωση των σχέσεων, κάτι που θα μπορούσε και πρέπει να αποφευχθεί”. Αντιφατικές κινήσεις και δηλώσεις....

Στο πλαίσιο αυτού του διατάγματος, το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ απαγόρευσε στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα των ΗΠΑ να αγοράζουν άμεσα χρέη που εκδόθηκαν από τη Ρωσία μετά τις 14 Ιουνίου.

Επιβάλλει επίσης κυρώσεις σε έξι ρωσικές εταιρείες τεχνολογίας που κατηγορούνται ότι υποστηρίζουν τις κυβερνοεπιθέσεις της Μόσχας.

Για τις ΗΠΑ είναι μια απάντηση στη διατεινόμενη γιγαντιαία επίθεση στον κυβερνοχώρο του 2020 που χρησιμοποιήθηκε ως φορέας SolarWinds, ένας εκδότης λογισμικού των ΗΠΑ του οποίου το προϊόν χακαρίστηκε για να εισαγάγει μια ευπάθεια μεταξύ των χρηστών της, συμπεριλαμβανομένων αρκετών ομοσπονδιακών υπηρεσιών των ΗΠΑ. 

Η κυβέρνηση Μπάιντεν κατηγορεί επισήμως τη Ρωσία ότι είναι υπεύθυνη για αυτήν την επίθεση.Η αλήθεια ωστόσο είναι άλλη. Ο επιχειρούμενος οικονομικός αποκλεισμός της Ρωσίας δεν είναι τίποτα άλλο παρά μέρος του ακήρυχτου πολέμου της Δύσης κατά της Ρωσίας με τη δημιουργία αλλεπάλληλων ζωνών επιρροής στην περιφέρεια της θέτοντάς την σε καθεστώς πολιορκίας. 

Η Ρωσία δεν είναι διατεθειμένη να ανεχθεί αυτή την περίσφιξη και φαίνεται ότι θα προχωρήσει σε περαιτέρω ηρωική έξοδο προς Ουκρανία περνώντας ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση..

Ένας ανώτερος Αμερικανός αξιωματούχος προειδοποίησε ότι μέρος των αντιποίνων θα παραμείνει «απόρρητο», υποδηλώνοντας την πιθανότητα κυβερνο-αντεπίθεσης.

Επιπλέον, το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ επιβάλλει κυρώσεις σε 32 οντότητες και άτομα που κατηγορούνται ότι προσπάθησαν, εξ ονόματος της ρωσικής κυβέρνησης, “να επηρεάσουν τις προεδρικές εκλογές του 2020 στις Ηνωμένες Πολιτείες”, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.

Και η κυβέρνηση των ΗΠΑ επιβάλλει επίσης κυρώσεις σε οκτώ άτομα και οντότητες “που σχετίζονται με τη συνεχιζόμενη κατοχή και καταστολή στην Κριμαία”, σε “εταιρική σχέση” με την Ευρωπαϊκή Ένωση, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία.Εδώ είναι το μυστικό…Η Κριμαία και η επόμενη κίνηση των Ρώσων που διαγράφεται στην ευρύτερη περιοχή. Τα υπόλοιπα είναι απλά το πλαίσιο…

Το ΝΑΤΟ, η ΕΕ και το Λονδίνο υποστήριξαν τις κυρώσεις των ΗΠΑ, αλλά χωρίς να ανακοινώσουν αμέσως νέα μέτρα.

Από την πλευρά του, το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών απέλασε δέκα Ρώσους διπλωμάτες από τη ρωσική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον, ορισμένοι κατηγορούνται ότι ήταν μέλη των υπηρεσιών πληροφοριών της Μόσχας.

Όλες αυτές οι κυρώσεις αποσκοπούν επίσης στο να καταστήσουν τις ρωσικές αρχές «υπεύθυνες» μετά από κατηγορίες για εξαγορά Ταλιμπάν από Μόσχα για επίθεση Αμερικανών στρατιωτών στο Αφγανιστάν.

Ωστόσο, ένας ανώτερος αξιωματούχος των ΗΠΑ δήλωσε ότι οι πληροφορίες των ΗΠΑ θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν την αλήθεια αυτών των ισχυρισμών μόνο σε «χαμηλό έως μέτριο» βαθμό αξιοπιστία.

Αυτές οι κυρώσεις έρχονται στην κορυφή μιας πρώτης σειράς ποινικών μέτρων που ανακοινώθηκαν τον Μάρτιο εναντίον επτά ανώτερων Ρώσων αξιωματούχων ως απάντηση στην διατεινόμενη δηλητηρίαση τη φυλάκιση του Alexei Navalny.

Και η απάντηση δεν άργησε πολύ.

Η Μόσχα κάλεσε εσπευσμένα τον Αμερικανό πρεσβευτή για “μια δύσκολη συζήτηση”.

“Μια τέτοια επιθετική συμπεριφορά θα λάβει ισχυρή απόρριψη. Η απάντηση στις κυρώσεις θα είναι αναπόφευκτη”, προειδοποίησε η εκπρόσωπος της Ρωσικής διπλωματίας Μαρία Ζαχάροβα.”Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι έτοιμες να δεχτούν την αντικειμενική πραγματικότητα ενός πολυπολικού κόσμου που αποκλείει την αμερικανική ηγεμονία και βασίζεται στην πίεση των κυρώσεων και στην παρέμβαση στις εσωτερικές μας υποθέσεις”, είπε.

Η Αμερική συμπεριφέρεται με αλαζονεία θεωρεί τη Ρωσία αποικία και προτεκτοράτο της λάθος εντελώς εκτίμηση… Η Ρωσία επίσης δεν είναι ούτε Βενεζουέλα ούτε Συρία ούτε Ιράν για να δέχεται ταπεινώσεις και κυρώσεις από την Δύση που αυτή την περίοδο δεν νομιμοποιείται να εγκαλέσει κανέναν και για τίποτα αφού έχει εγκαθιδρύσει ολοκληρωτικά καθεστώτα απολυταρχισμό μπανανίες χούντες με δημοκρατικό περίβλημα που επιβάλουν απαγόρευση κυκλοφορίας στρατιωτικό νόμο και υγειονομικά βασανιστήρια και υγειονομικά πειράματα επί πληθυσμών.…..Η νομιμοφάνεια της Δύσης εξανεμίστηκε…

Είναι η κατάλληλη στιγμή όπου η Ρωσία έχει ξεκάθαρο ηθικό πλεονέκτημα και θα το εκμεταλλευθεί γιατί ξέρει ότι οι λαοί της Δύσης αναζητούν την ευκαιρία ν΄αποτινάξουν το δυτικό ζυγό..Βέβαια τ΄αντίποινα που θα εφαρμόσουν σε αυτή την περίπτωση οι κατά τόπους Αρμοστές θα είναι ανάλογα Β Παγκοσμίου. 

Ως και σε εκτελέσεις φιλορώσων και δυτικών αντιφρονούντων θα φτάσουν όταν ανάψει η φωτιά για να ελέγξουν δια της βίας την κατάρρευση ή και προληπτικά όπως έκαναν στην Ουκρανία...Θα υπάρξει μια επανάληψη Γ΄ Παγκόσμιου με εμφύλια μέτωπα στην Ευρώπη…στην περίπτωση που θα υπάρξει μετωπική σύγκρουση των υπερδυνάμεων...

Το διακύβευμα τώρα θα είναι κυρίως ηθικό-ύπαρξης παρά ιδεολογικό Άνθρωποι ή Τέρατα-μετάνθρωποι με τσιπάκια υποδόρια και πειραματόζωα..

Η Ρωσία είχε ήδη προειδοποιήσει ότι αυτές οι νέες κυρώσεις δεν θα «ευνοούσαν» τη διοργάνωση συνόδου κορυφής Μπάιντεν-Πούτιν που πρότεινε ο Αμερικανός.Γιατί η Ρωσία δεν είναι διατεθειμένη να υποστεί την πολιτική των ΗΠΑ μαστίγιου και καρότου ως τριτοκοσμική χώρα.

Το πιο θεαματικό μέτρο που ανακοινώθηκε την Πέμπτη, σχετικά με το χρέος, αναμένεται να έχει περιορισμένο αποτέλεσμα, με τη Ρωσία να έχει μόνο περιορισμένο χρέος και αποθεματικά που υπερβαίνουν τα 180 δισεκατομμύρια δολάρια, ενισχυμένα από τις εξαγωγές υδρογονανθράκων.

Ωστόσο, θα μπορούσε να είναι οδυνηρή για το ρούβλι, το φθινόπωρο της Πέμπτης, και ήδη σε δυσκολία από τις πρώτες κυρώσεις που εγκρίθηκαν το 2014.

“Είναι μια τρικυμία σε ένα ποτήρι νερό. Για περισσότερα από δέκα χρόνια, η πολιτική των ρωσικών νομισματικών αρχών έχει ως στόχο να διατηρήσει το δημοσιονομικό έλλειμμα σε χαμηλό επίπεδο”, δήλωσε ο οικονομολόγος Σεργκέι Κιστάνοφ στο AFP που υπογραμμίζει ότι η Μόσχα είναι προετοιμασμένη “εδώ και πολύ καιρό”.Σαν έτοιμη από καιρό….

Η πολιτική εκτροπή στη Δύση είναι το α΄μέρος του μεγάλου πολέμου που έρχεται; θέλουν να κάμψουν το φρόνημα των πολιτών να τους υποτάξουν για να τους χειραγωγούν κατάλληλα στη φάση της εκδήλωσης της μεγάλης σύγκρουσης για να μην υπάρξει αλλαγή σφαίρας επιρροής;…

Ωστόσο αυτό ήδη τους δημιουργεί πολιτικό κόστος και μεγαλώνει τη λαϊκή δυσφορία στα δυτικά καθεστώτα με αποτέλεσμα στο επόμενο διάστημα ανεξάρτητα από τις εξελίξεις να υπάρξει πολιτική αποσταθεροποίηση…..κάτι που θα ευνοήσει κι αυτό το ρωσικό παράγοντα....

Η διαχωριστική στο μέλλον σε πολιτικό επίπεδο στην Ευρώπη θα είναι φιλορωσικό και αντιρωσικό στρατόπεδο!!! Ήδη οι λαοί περιμένουν την εκδήλωση του μεγάλου πολέμου και τις εξελίξεις που θα επιφέρει ως τη μόνη λύση διέξοδο από την υγειονομικο-στρατιωτική χούντα της Δύσης!!!!

Σε τέτοια απόγνωση φέρνουν τους λαούς οι ναζιστικές πολιτικές υγειονομικής καθαρότητας και Αρίας Υγείας!!!Το υποχρεωτικό μαρκάρισμα…..η γκετοποίηση πληθυσμών….το υγειονομικό απαρτχάιντ

Στο κάτω κάτω πιο τίμιος είναι ένας πόλεμος από έναν .. αόρατο πόλεμο!!!!!!

Oι εξελίξεις θα επισπευστούν… καθώς η Ουκρανία σκέφτεται να εφοδιαστεί με πυρηνικά όπλα, εάν η χώρα δεν γίνει μέλος του ΝΑΤΟ, δήλωσε ο Ουκρανός απεσταλμένος στη Γερμανία την Πέμπτη.

Η Πολωνία ήδη απέλασε 3 Ρώσου διπλωμάτες σύμφωνα με το TASS θ΄ακολουθήσουν και τα αμερικάνικα προτεκτοράτα τις απελάσεις…

Βρετανικό και Πολωνικό ΥΠΕΞ κάλεσαν τους Ρώσους πρεσβευτές για εξηγήσεις σχετικά με διατεινόμενη ρώσικη επιθετικότητα.


5 σχόλια:

  1. Εαν πιαστει απο πανω θα καταστραφουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο πολεμος εχει αρχισει απο την 1ην οχτωβριου του 2016 και ειναι η επεμβαση των Ρωσσων στη Συρια! καιρος να ξυπνισετε και λαδωστε τα οπλα!

      Διαγραφή
  2. Τελικά οι πόλεμοι είναι επαναλαμβανόμενοι. Μπορεί ο τρίτος παγκόσμιος να ξεκινησε απο τη Συρία κ τα μετωπα που δημιουργήθηκαν μετά να ανοιγουν πάλι...θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε τέτοια απόγνωση φέρνουν τους λαούς οι ναζιστικές πολιτικές υγειονομικής καθαρότητας και Αρίας Υγείας!!!Το υποχρεωτικό μαρκάρισμα…..η γκετοποίηση πληθυσμών….το υγειονομικό απαρτχάιντ

    Στο κάτω κάτω πιο τίμιος είναι ένας πόλεμος από έναν .. αόρατο πόλεμο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΗ ΣΑΥΡΑ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΑ ΚΑΜΆΛΑ ΧΆΡΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.....
    ΑΠΛΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή