Σάββατο 24 Απριλίου 2021

ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΤΑ "ΠΡΟΦΗΤΕΥΕ" ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;

 JACQUES ATTALI, Ο  «ΠΡΟΦΗΤΗΣ»ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» ΩΣ ΜΕΣΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!



Ο Jacques Attali ήταν σύμβουλος του François Mitterrand (πρώην πρόεδρος της Γαλλίας) και έγραψε τα εξής το 1981:

"Στο μέλλον θα βρούμε έναν τρόπο μείωσης του πληθυσμού.
Θα ξεκινήσουμε με τους ηλικιωμένους, επειδή όταν οι άνθρωποι είναι άνω των 60-65 ετών, ζουν περισσότερο από ό, τι παράγουν, και αυτό κοστίζει ακριβά την κοινωνία" .

Τότε οι αδύναμοι και έπειτα οι άχρηστοι, που δεν συνεισφέρουν τίποτα στην κοινωνία επειδή υπάρχουν όλο και περισσότεροι, και πάνω απ 'όλα, τελικά, οι ηλίθιοι.

Η ευθανασία απευθύνεται σε αυτές τις ομάδες.
Η ευθανασία πρέπει να είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο στις μελλοντικές μας κοινωνίες, σε κάθε περίπτωση.

Φυσικά δεν θα είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε ανθρώπους ή να οργανώσουμε καταυλισμούς. Θα τους ξεφορτωθούμε αφήνοντάς τους να πιστέψουν ότι είναι για το δικό τους καλό. Ο πολύ μεγάλος και σε μεγάλο βαθμό περιττός πληθυσμός είναι κάτι που είναι πολύ δαπανηρό οικονομικά.

Κοινωνικά, επίσης, είναι πολύ καλύτερο για την ανθρώπινη μηχανή όταν σταματά απότομα από ό, τι όταν σταδιακά αποσυντίθεται.
Δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τεστ νοημοσύνης σε εκατομμύρια και εκατομμύρια ανθρώπους, όπως μπορείτε να φανταστείτε!
Θα βρούμε ή θα προκαλέσουμε κάτι. 

Μια πανδημία που στοχεύει ορισμένα άτομα, μια πραγματική οικονομική κρίση ή όχι, έναν ιό που θα επηρεάσει τους ηλικιωμένους ή τους υπερηλικιωμένους, δεν έχει σημασία, οι αδύναμοι και οι φοβισμένοι θα υποκύψουν.

Οι ανόητοι θα το πιστέψουν και θα ζητήσουν τη θεραπεία.
Θα είχαμε διασφαλίσει ότι είχαμε προγραμματίσει τη θεραπεία, μια θεραπεία που θα είναι η λύση.
Έτσι, η επιλογή των ηλίθων θα φροντιστεί:
θα πάνε μόνοι τους στη σφαγή. "

...είναι η ακριβής μετάφραση από το βιβλίο του :
A Brief History of the Future..


Ο συγγραφέας ζεί ακόμα, είναι σήμερα 77 ετών...


Το βιβλίο του Αταλί , αυτή η “βίβλος” της νέας τάξης αποτελεί ένα ντοκουμέντο κυνισμού και μισανθρωπιάς , ένα τρομακτικό βιβλίο τεκμήριο για την υπέλιξη που θα υποστεί η ανθρωπότητα αν επικρατήσουν οι διεστραμμένοι εγκέφαλοι της νέας τάξης.

Όσο και αν φαίνεται φανταστικό και μακρινό το βιβλίο αυτό , έχει την αποδοχή -έγκριση, ενός άλλου ανθρώπου των παρασκηνίων .

Ο Κίσιντζερ χαρακτήρισε αυτόν το βιβλίο''λαμπρό ,προκλητικό και δύσκολο να τ αρνηθεί κανείς''...
Είναι καλό και χρήσιμο να διαβάζουμε τέτοια ντοκουμέντα .
Πρέπει να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε και τι θεωρίες πρεσβεύουν οι ταγοί της παγκοσμιοποίησης.


Ανεξαρτήτως αν αυτοί οι άνθρωποι είναι Εβραίοι , Αμερικάνοι , Άγγλοι , Γερμανοί , εξωγήινοι η πιγκουίνοι η ουσία είναι αυτή:


Η παγκοσμιοποίηση μας παρουσιάζεται ως ιστορική νομοτέλεια, μοιραίο γεγονός η ακόμα και θεϊκή επιταγή(!!), άλλα η αλήθεια ειναι πως πρόκειται για το σχέδιο κάποιων μισάνθρωπων οραματιστών που δεν θα διστάσουν αν αποτύχει, το σχέδιο, να μετοικήσουν σε άλλο πλανήτη, αφού πρώτα θα έχουν διαλύσει αυτόν.

Υπάρχει ήδη αυτό το πρότζεκτ.

Τίποτα δεν αφήνεται στην τυχη...


...αλλά φυσικά ούτε και το Θεϊκό σχέδιο ..



1 σχόλιο:

  1. ΨΑΛΜΟΣ 12

    ΕΩΣ πότε, Κύριε, ἐπιλήσῃ μου εἰς τέλος; ἕως πότε ἀποστρέψεις τὸ πρόσωπόν σου ἀπ᾿ ἐμοῦ; 3ἕως τίνος θήσομαι βουλὰς ἐν ψυχῇ μου, ὀδύνας ἐν καρδίᾳ μου ἡμέρας καὶ νυκτός; ἕως πότε ὑψωθήσεται ὁ ἐχθρός μου ἐπ᾿ ἐμέ; ἐπίβλεψον, εἰσάκουσόν μου, Κύριε ὁ Θεός μου· φώτισον τοὺς ὀφθαλμούς μου, μήποτε ὑπνώσω εἰς θάνατον, μήποτε εἴπῃ ὁ ἐχθρός μου· ἴσχυσα πρὸς αὐτόν· οἱ θλίβοντές με ἀγαλλιάσονται, ἐὰν σαλευθῶ. 6ἐγὼ δὲ ἐπὶ τῷ ἐλέει σου ἤλπισα, ἀγαλλιάσεται ἡ καρδία μου ἐπὶ τῷ σωτηρίῳ σου· ᾄσω τῷ Κυρίῳ τῷ εὐεργετήσαντί με καὶ ψαλῶ τῷ ὀνόματι Κυρίου τοῦ ῾Υψίστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή