Τρίτη 27 Απριλίου 2021

ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΑΥΓΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ!


ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΙΑΣ:«ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ»

ΒΙΝΤΕΟ


Ο καθηγητής Eric Caumes, Επικεφαλής της υπηρεσίας για λοιμώδεις νόσους στο Νοσοκομείο Pitié Salpêtrière ανέφερε σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του BFMTV: ” είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι τα εμβολιασμένα άτομα μπορούν να επαναμολυνθούν από τον ιό”.. 

Η ανεπάρκεια των εμβολίων αυτών σε όλο τους το μεγαλείο από τον πλέον ειδήμονα…Γι αυτόν οι μάσκες στις πλαζ δεν έχουν κανένα νόημα..




Τα εμβόλια για να παραχθούν χρειάζονται 15 έως και 30 χρόνια ανέφεραν στο BBC ερευνητές εξειδικευμένοι.Υπάρχουν 3 τύποι εμβολίων. 

Αυτός που εισάγει νεκρό τον ιό, ο β΄ που εισάγει ανενεργό τον ιό και ο τρίτος αυτός των που εισάγει Αδενοϊό Χιμπατζή δηλ. την απόκρισή του αφού δέχθηκε τον ιό με την ελπίδα ότι ο ανθρώπινος οργανισμός θ΄αναπτύξει μια αλληλουχία ως μια πρώτη άμυνα έναντι του ιού..

Οι ερευνητές αυτοί εργάζονται ανά ομάδες διάσπαρτες στον κόσμο σε σημεία όπου υπάρχει αυξημένη πιθανότητα πρωτοεκδήλωσης κάποιου ιού. Ουσιαστικά η δουλειά τους είναι να προβλέψουν από την παρατήρηση και ν’αποτρέψουν την εκδήλωση ή έστω την αρχική μετάδοση του.

 Κάποιοι από αυτούς είναι στο Βιετνάμ.. Πιθανολογούν ότι η άναρχη και μαζική αστικοποίηση πεδίων δημιουργεί συνθήκες ανάπτυξης ιών σαν αυτόν τον τελευταίο με μεταφορά τους από τα ζώα... 

Στην Κίνα υπάρχει το 14% όλων των ζώων του πλανήτη κι όλων των ειδών του..Οπότε η επαφή μέσω της αστικοποίησης με το υπάρχον οικοσύστημα μπορεί να επιφέρει τέτοιες απολήξεις...

Το ίδιο π.χ και στην Αφρική. Μιλώντας για τον covid19 είπαν ότι είναι ένας ιός που αρέσκεται να γίνεται αποικιστής στο αναπνευστικό σύστημα στα πνευμόνια (σσ. όπως π.χ αυτός τη ηπατίτιδας C στο ήπαρ) αλλά το δύσκολο είναι ότι δεν αρκείται εκεί. 

Δύναται να προσβάλει είτε αιμοφόρα αγγεία ( εξου και οι δερματοπάθειες που εμφανίζονται) είτε καρδιά κλπ…Για τα εμβόλια δήλωσαν επιφυλακτικοί αφού δεν υπάρχουν ακόμη τ΄απαραίτητα στοιχεία για ασφαλή συμπεράσματα…

Eίναι σίγουρα ένας δισεπίλυτος ιατρικός αλγόριθμος που φαίνεται ότι θα βασανίσει για καιρό την ανθρωπότητα αυτό που λένε κάποιοι ήρθε για να μείνει όπως οι καρκίνοι ας πούμε. 

Το θέμα είναι η διαχείρηση της υγεινομικής κρίσης που μεταβλήθηκε σε πολιτική και δικαιική νομική κρίση με τεράστιες κοινωνικές προεκτάσεις και οικονομικές συνέπειες.

Να μην γίνουμε και να μην παραδώσουμε μια ανάπηρη εξαρτημένη κοινωνία επειδή εμφανίστηκε μια ακόμη νόσος όσο δύσκολη κι αν είναι όσο προσοχή κι αν χρειάζεται..

Να μην μετατρέψουμε μια κοινωνία σε εσαεί καταφύγιο και υγειονομικές κατακόμβες κάτι που δεν έγινε ούτε με το πυρηνικό ατύχημα του Τσερνομπίλ που σήμερα είναι η μαύρη επέτειος..

Να μην μετατρέψουμε το μετατραυματικό στρες σε σύνδρομο καταδίωξης.

Να μην μεταβάλουμε την κοινωνία σε ένα απέραντο πειρματικό εργαστήρι όπως παραδέχθηκε ο Νετανιάχου για τη χώρα του. Γιατί τα πειράματα επί πληθυσμών πρώτον είναι απαγορευμένα και δεύτερον όλα τα πειράματα εγκυμονούν κινδύνους στα εργαστήρια πολύ περισσότερο όταν τα μεταφέρουμε στην κοινωνία.…

Ν΄αναγνωρίζεται το δικαίωμα στον κάθε πολίτη να αυτοδιαχειριστεί τον κίνδυνο που του αναλογεί γιατί ο κρατικός υπερ-προστατευτισμός οδηγεί σε καθεστωτικές εκτροπές ιστορικά αποδεδειγμένο…

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου