Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Η ΠΙΣΤΗ ΩΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΩΣ Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ Η ΜΕΤΑΓΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ


ΜΑ ΚΑΛΑ, ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ; ΟΧΙ, ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΗΣ, ΣΥ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΣΑΙ!
ΒΙΝΤΕΟ




Γράφει ο Κυανούς Ουρανός

Οι περισσότεροι Έλληνες όταν ακούν για Πίστιν στην Αγία Τριάδα ειρωνεύονται. Είναι πολύ περίεργον αλλά αυτοί οι ίδιοι πιστεύουν αλλού χωρίς να το αντιλαμβάνονται. Μάλιστα αυτά που πιστεύουν είναι αόριστα, θολά και σύντομα κατά την εκτίμησίν μου θα χαθούν.

Ακόμα πιο περίεργον είναι ότι η ειρωνεία τους για την Πίστιν και κατ'επέκτασιν στην Αγία Τριάδα βασίζεται σε τι τους είπαν ή τι τους πέρασαν ασυνείδητα πολλοί επιτήδειοι (όπως πολιτικοί και Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως) αλλά και το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον, με ή άνευ δόλου.

Αντίστοιχα η πίστις τους σε αυτά που χαρακτηρίζω έωλα, πάλι στο τι κάποιοι τους είπαν βασίζεται και χωρίς ίχνος σκέψεως και προβληματισμού σε οτιδήποτε. Αναρωτιέμαι πόσον υποτιμητικόν είναι να είσαι Έλλην σήμερα και να αποποιείσαι το νοητικό σου DNA και την πνευματική κληρονομία των τιμημένων αρχαίων προγόνων μας.

Βλέποντας τα τωρινά χάλια της Ελλάδος, την οποίαν κατήντησαν το "χωνευτήρι" των λαών της Αφρικο-Ασίας, αναρωτιέμαι ποία είναι η πνευματική ταυτότητα του νεοέλληνα; Το να βολοδέρνεις στα α-πνευματικά λύμματα της "Εβραιόπης"; 

Το να μην σκέπτεσαι; Το να μην διαβάζεις; Το να "χάφτεις" σανό; Πόσο κρίμα... Να αγνοείς δε αυτό που είπε ο Πλάτων, ότι γνώμην δικαιούνται άπαντες, αλλά γνώσιν για να δικαιολογούν την γνώμην, έχουν;


Πριν 3 χρόνια συνέταξα το παρακάτω video, με τους άνω προβληματισμούς και με την ελπίδα κάποιοι να προβληματιστούν και να φωτιστούν από τον πνευματικόν υπερπλούτον της Ελλάδος.

Κάτι τελευταίο : κάποιοι που θα αναρωτηθούν ποιοί είναι ο Χριστός και η Παναγία ας ακούσουν τι είπε χαρακτηριστικά ο τρισμέγιστος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης (κι αντίστοιχα σχεδόν όλοι οι πατέρες και μητέρες του νέου Ελληνικού Γένους που μας απελευθέρωσαν το 1821 με αίμα) :

«Ο Χριστός μου κραδαίνει το σπαθί και η Παναγιά μου δίνει τα βόλια μου»

Άρα μιλάμε πραγματιστικά, σεις που δεν πιστεύετε που βασίζεστε; στο τι είπε ο Στάλιν, ο Κίσινγκερ, ο Καραμάν Αλής ή οι Παπαντρέηδες, οι ΜητσοΘΑκηδες, οι κομματικοί ινστρούχτορες αλλά και το προδοτικόν ελλαδικόν ιερατείον, οι νεο-φαρισαίοι;


Όταν δε σήμερα πολλοί μιλάνε για αποτίναξιν των μέτρων και δεσμών που μας επιβάλλουν, ώστε να αφανισθούμε, ας αναλογιστούν ποιοί είχαν τότε την αντρειωσύνην (ανεξαρτήτως φύλου) να το πραγματώσουν, χωρίς μόρφωσιν, χωρίς εφόδια αλλά μόνον με την Πίστιν σε Χριστόν και Παναγία.

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΩΝ ΜΑΣ

Λίγες οι μέρες όσων δεν πιστεύουν. Θα έρθουν έτσι οι καταστάσεις, που θα αναγκαστούν να αλλάξουν μυαλά, όσοι βέβαια επιζήσουμε από την επερχόμενην θύελλα. Τότε να δούμε που θα είναι τα σημερινά "χειροποιαστά" τους, που προσκυνούν.

Ας δούμε το σχετικό video



Καλήν Ανάστασιν στους πιστεύοντες και Καλή Φώτισιν σε άπαντες

Κυανούς Ουρανός








1 σχόλιο: