Τρίτη 27 Απριλίου 2021

ΠΟΛΛΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΕΧΙΥΝ "ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ"ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ


ΙΕΡΕΙΣ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ SELF TEST!



Ούτε Φόβο Θεού, ούτε Ντροπή, ιερείς επιδεικνύουν στην κάμερα τη βεβαίωση του self test. Που φτάσαμε πια.

Εικόνες πρωτόγνωρες που από σήμερα θα αποτελούν κανόνα σε όλες τις εκκλησίες. Αν ήταν εδώ ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος σίγουρα θα τους είχε καθαιρέσει όλους αυτούς που μας το παίζουν και παπάδες. Όσο περνάει ο καιρός διαχωρίζεται το ποιος έγινε παπάς για τα λεφτά και ποιος έγινε παπάς για το λειτούργημα.

Εν όψει της Μεγάλης Εβδομάδας και των νέων μέτρων που καθιστούν υποχρεωτική τη διενέργεια των self tests, ιερείς, ψάλτες και νεωκόροι υπεβλήθησαν σε τεστ εντός των Ιερών Ναών της Αττικής, αλλά και πανελλαδικά.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα αλλά και τις οδηγίες της Ιεράς Συνόδου, καθ’όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας όσοι συμμετάσχουν στις Λειτουργίες θα μπαίνουν στην Εκκλησία ΜΟΝΟ με αρνητική βεβαίωση self test, ενώ για τους πιστούς είναι απαραίτητη η διπλή μάσκα. Ο καθολικισμός στο φουλ.

Στον Ιερό Ναό της Αγ. Βαρβάρας στα Πατήσια, ένας ιερέας έδειξε στην κάμερα γεμάτος χαρά την αρνητική βεβαίωση που είχε μαζί του. Ο δε εκπρόσωπος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, Μητροπολίτης Ιλίου, Αθηναγόρας, πρόταξε την τεράστια σημασία του να δηλώνονται τα αποτελέσματα των tests από όλους τους ιερείς ώστε «να ξέρουμε όλοι γιατί είναι απαραίτητο αυτό αν έκαναν ή δεν έκαναν αυτό το test».

Ντρέπομαι για χάρη τους. Αφού αυτοί που είναι παπάδες δεν ντρέπονται να κάνουν και να λένε τέτοια πράγματα ενώπιον του Θεού, τότε θα ντραπώ εγώ για αυτούς μπας και ο Θεός δεν είναι μελλοντικά τόσο αυστηρός μαζί τους διότι τα δαιμόνια τους έχουν τυφλώσει και δεν ξέρουν τι κάνουν.



4 σχόλια:

  1. Να είμαστε έτοιμοι, γιατί απ' ώρα σ' ώρα μπορεί να κάνουμε διακοπές και θαλάσσια μπάνια ... στο σπίτι μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα και πιστοποιητικό για SELF SEX να μας ζητούσαν να κάνουμε για να διατηρήσουμε την κανονικότητα και να είμαστε "νόμιμοι" ενώπιον του Καίσαρα, εμείς θα τα εκδίδαμε. Τον Βασιλέα των Ουρανών "ὃν γὰρ τρέμουσι τὰ σύμπαντα" τον έχουμε εντελώς ξεχασμένο.

    Δεν πειράζει, θα τον θυμηθούμε τώρα και θα Τον γνωρίσουμε από την καλή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θά τόν "γνωρίσουμε" αυτή την φορά όχι από την πλευρά τής αγάπης, αλλά από τήν πλευρά τής δικαιοσύνης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή