Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

ΑΧ ΒΡΕ ΤΖΙΜΑΚΟ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕΣ ΜΑΣΚΑΡΙΩΤΑΤΟ!

ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ;



Παρακολουθώ τόσο καιρό όλους τους ιεράρχες (;;;) να "κράζουν" 
(«εκ στόματος κόρακος κρα εξελεύσεται») το σατανικό ανάγνωσμα της νέας τάξης και κάθε φορά εκπλήσσομαι από το πόσο όλο και πιο βαθιά βουλιάζουν στον βούρκο.

Τους έχω δει να προωθούν την ποδολαγνεία, να αμφισβητούν τη Θεοπνευστία της Αγίας Γραφής, να γλεντούν με μασόνους (=σατανιστές), να σχεδιάζουν το μέλλον του κόσμου στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών με τους σατανισμένους εκπροσώπους του διαβόλου, να παραινούν σε τεκνοποιία εκτός γάμου (Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος) και πόσα άλλα.

Με εντυπωσίασε όμως ιδιαίτερα ότι όσοι από δαύτους (σχεδόν όλοι δηλαδή) μιλούν υπέρ του νεοταξίτικου εμβολιασμού και τολμούν να μας κάνουν κήρυγμα, ποτέ δεν μιλούν με αποσπάσματα από την Αγία Γραφή σε αντίθεση με όσους ιερωμένους μιλούν ή μίλησαν κατά των σατανικών μέτρων (πχ. Μητροπολίτης Μόρφου κκ.Νεόφυτος, μακαριστός π. Σαράντης Σαράντος, π. Βασίλειος Βολουδάκης, π. Θεόδωρος Ζήσης, μακαριστός π. Νικόλαος Μανώλης, γ. Σάββας Αγιορείτης κα. – συγγνώμη αν παραλείπω κάποιους λόγω ταχύτητας), που πάντα στηρίζουν τα λεγόμενά τους σε αγιογραφικά αποσπάσματα ή ρήσεις Αγίων Πατέρων.

Οι "σατανισμένοι" νεοταξίτες πάπαρδοι ποτέ δεν μιλούν με λόγια τού Χριστού ή των Αγίων παρά μόνο "κράζουν" τις οικουμενίστικες παπα-ρολογίες!

Σημειώνω εδώ ότι παρόμοια και οι “σατανισμένοι” δήθεν επιστήμονες ή καθηΚητάδες σκυλάκια του γκούβερνου, όμοια ποτέ δεν μιλούν με επιχειρήματα ενώ οι ανθιστάμενοι επιστήμονες παραθέτουν σωρεία επιστημονικών επιχειρημάτων. Να μην ξεχνάμε όταν ο αρχιπαπά(ρα)ς Τζερόνυμο Λιάπης οικειοποιήθηκε τις προσφορές των ορθοδόξων πιστών, πήγε να τις προσφέρει σαν αρνητής του Χριστού (αφού έβγαλε το Σταυρό του) στους μουσουλμάνους. Γιατί ρε Τζερόνυμο; Να μην μάθουν ποιου οι πιστοί τους τα πρόσφεραν; Εσύ τα πλήρωσες;

Όταν όμως είδα και τη σατανική του προτροπή (Τι ακούμε; Ιερώνυμος: «Εμβολιαστείτε! Είναι μία πράξη αγάπης προς τον Θεό. 

Οι κληρικοί να δώσουν το παράδειγμα») να πάμε “τρέχοντας” να εμβολιαστούμε γιατί «το εμβόλιο μας προσφέρει τη δυνατότητα επαναφοράς της κανονικότητας της ζωής μας» έγινα έξαλλος.

 Για ποια κανονικότητα μιλάς ρε σατανισμένε Τζερόνυμο; Αυτήν την αμαρτωλή “κανονικότητα ζωής”, που επικαλέστηκε όλο το διαολεμένο σας κογκλάβιο αποδίδοντας το κλείσιμο των ναών στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό;

 Για αυτήν την κανονικότητα, που έχουν από χρόνια χαρακτηρίσει οι Πατέρες της Εκκλησίας σαν αντικανονικότητα προς την Ορθόδοξη βιοτή; 

Μας προτρέπεις δηλαδή να εμβολιαστούμε για να συνεχίσουμε τα Σόδομα και τα Γόμορα; Σεις δεν ψελλίζατε στην αρχή για μετάνοια; Τώρα άλλαξε το σατανικό σας κήρυγμα;

Αντί να επικαλείσαι, όπως γράφεις ότι «η διδασκαλία του Ευαγγελίου παραποιείται και χαλκεύεται από όσους, αφελώς ή ιδιοτελώς, επιχειρούν, με τερατολογίες, μυθεύματα και θεωρίες συνωμοσίας, να παραπλανήσουν και να εκφοβίσουν συνανθρώπους μας» κοιτάξου στον καθρέφτη και φρόντισε να μιλάς με λόγια του Ευαγγελίου αντί να κράζεις τα διαβολικά ξεράσματα.

Ή μήπως σου σφράγισε το στόμα το Άγιον Πνεύμα για να μην το μολύνεις; Έχετε ήδη αυτοαποδειχθεί άνομοι και παράνομοι. Τώρα αναδεικνύεστε και σατανιστές.

Οι πατέρες της Εκκλησίας, όταν δέχοντο επισκέψεις από Αγίους ή Αγγέλους, για να είναι σίγουροι ότι δεν είναι μεταμορφώσεις του σατανά, τους έβαζαν να λένε κάποια προσευχή με το όνομα του Χριστού. 

Ο διάβολος ποτέ δεν μπορεί να υμνήσει τον Χριστό ή την Παναγία κι έτσι αποκαλύπτεται, όπως εσύ ρε Τζερόνυμο, που επικαλείσαι δήθεν το Ευαγγέλιο αλλά δεν επαναφέρεις στη τάξη τον Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο, που υβρίζει το Άγιον Πνεύμα.

Ο σκοτισμός σας είναι τέτοιος, που δεν έχετε καταλάβει ότι πλέον αποκαλύφθηκε ο σατανισμός σας και ζέχετε από βρώμα. Σεις είστε το πραγματικό μίασμα, όπως προφήτευσε ο Πατροκοσμάς. 

Όταν προ καιρού ρώτησα τον γέροντα μου αν πρέπει να φορώ μάσκα, μου είπε : «Ο Χριστός “σε έχει καταδικάσει αιώνια με το αυτεξούσιο”. Γιατί χωρίς αυτό δεν σώζεσαι, όπως δίδαξαν οι Άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας. 

Κάνε ό,τι σου λέει η ψυχή σου» (και ήξερα πόσο βράζει κατά των μέτρων). Δεν μου είπε τι να κάνω, όπως κατά τους Αγίους Πατέρες οφείλει κάθε Πνευματικός να κάνει, αλλά ο Τζερόνυμος Λιάπης επιτάσσει τόσο στους λαϊκούς όσο και στους κληρικούς. Τόσο σατανισμένος!

Τζερόνυμο, δεν σου λέω που να πας, μείνε εκεί που είσαι, στο δ...ολο!!!

Τονίζω ότι οι παρα-ρολόγοι οικουμενιστές ποτέ δεν αναφέρουν το όνομα του Χριστού. Προωθούν την συγκαλυμμένη σατανολατρεία του ενός θεού (εννοώντας τον διάβολο), που μπορεί να τον αναφέρουν και σαν Κύριο (εννοώντας πάλι τον σατανά) αλλά ποτέ το όνομα Χριστός ή Παναγία. 

Τους καίει τα σωθικά όπως όλους τούς σατανιασμένους.

Ο Χριστός ποτέ δεν επιβάλει, μόνο ο διάολος επιτάσσει και επιβάλει. Ούτε στο κέρατο του βοδιού δεν θα μπορέσετε να κρυφτείτε.

ΥΓ-Είναι πλέον πασιφανές ότι ο σκοτισμός της ψυχής, σκοτεινιάζει το πνεύμα και ασθενεί το σώμα.

Παραινώ δε κάποιους καλοπροαίρετους αρθρογράφους να τερματίσουν τα “σεβασμιώτατοι”. Σεβασμιώτατος, που δεν σέβεται την κεφαλή της Εκκλησίας Ιησού Χριστό, σαν τον Ένα και μοναδικό Θεό απλά δεν υπάρχει.

BAS_4




 

6 σχόλια:

  1. Αισχρό άρθρο από κάποιον υβριστή ανώνυμο που δεν εκκλησιάζεται ούτε τρεις φορές χρόνο!!!! Θα πρεπε να ντρέπεστε που λέγεστε και ορθόδοξη σελίδα!!! Σας διαβάζει κόσμος που προσπαθεί να μάθει για τον Χριστό και εσείς με αυτά τον διώχνετε και γίνεστε και θεομαχοι!!! Ντροπή σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΙΣΧΡΟΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΧΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ Π@ΔΙΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ; ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΕΣΑΙ" ΣΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ; ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ; ΑΝΟΙΞΕΣ ΠΟΤΕ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ; ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ;

      Διαγραφή
    2. ΑΝΩΝΥΜΕ, ΝΤΙΝ ΝΤΙΝ ΚΟΚΟΝΑ ΜΑΡΙΓΩ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ.ΟΜΟΙΩΣ ΛΟΓΙΚΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ.
      ΑΣΧΕΤΕ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΕ.

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΤΟ "Οι "σατανισμένοι" νεοταξίτες πάπαρδοι ποτέ δεν μιλούν με λόγια τού Χριστού ή των Αγίων παρά μόνο "κράζουν" τις οικουμενίστικες παπα-ρολογίες!" ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ. ΕΞΟΧΗ Η ΑΙΤΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΖΕ ΟΥΖΕ ΜΗΠΩΣ ΘΈΛΕΙΣ ΜΕΖΕ??? ΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγνώμη αλλά το ύφος του σχολιασμού ξεπερνάει τις τολμηρές εκφράσεις του συγγραφέα. Μπορούσε να είναι και πιό κόσμιο. Ο λόγος όμως του άρθρου είναι η ένσταση ενάντια στην εκκοσμικευμένη ιεραρχία και βρίσκεται στο απόσπασμα:
    "Με εντυπωσίασε όμως ιδιαίτερα ότι όσοι από δαύτους (σχεδόν όλοι δηλαδή) μιλούν υπέρ του νεοταξίτικου εμβολιασμού και τολμούν να μας κάνουν κήρυγμα, ποτέ δεν μιλούν με αποσπάσματα από την Αγία Γραφή σε αντίθεση με όσους ιερωμένους μιλούν ή μίλησαν κατά των σατανικών μέτρων (πχ. Μητροπολίτης Μόρφου κκ.Νεόφυτος, μακαριστός π. Σαράντης Σαράντος, π. Βασίλειος Βολουδάκης, π. Θεόδωρος Ζήσης, μακαριστός π. Νικόλαος Μανώλης, γ. Σάββας Αγιορείτης κα. – συγγνώμη αν παραλείπω κάποιους λόγω ταχύτητας), που πάντα στηρίζουν τα λεγόμενά τους σε αγιογραφικά αποσπάσματα ή ρήσεις Αγίων Πατέρων."
    Αυτό είναι το στίγμα του συγγραφέα και παρά την τολμηρότητα των εκφράσεων μεταφέρει το μήνυμα ενός αγανακτισμένου πιστού ανθρώπου και όχι ενός άθεου

    ΑπάντησηΔιαγραφή