Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΩΝ...


ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ...




Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύτηκε στο f/b στις 15/4/2021 από την σελίδα "Οι Δούλοι" :


Τα εμβόλια δεν βρίσκονται σε καμία πειραματική φάση. Εδώ κάνετε λάθος. Εμείς οι ίδιοι είμαστε σε πειραματική φάση. Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ολοκληρωθεί και η Φάση ΙΙ του πειράματος συμμόρφωσης, το οποίο μάλιστα στέφθηκε με ανέλπιστη επιτυχία για τη δική μας κυβέρνηση. 

Πιο ασφυκτικές συνθήκες, μεγαλύτερη καταπάτηση ελευθεριών, καταφανή ψέματα, αλλά και πάλι, ίδια αποτελέσματα. Μόνο κάτι μικρο-αντιδράσεις υπήρξαν μέσα Μαρτίου, τις οποίες ωστόσο κατέπνιξαν επιτυχώς.


Μέσα σε μόλις έξι μήνες και επιβάλλοντας το αυστηρότερο λοκντάουν μεταξύ των δυτικών χωρών, πέτυχαν πράγματα που σε άλλες εποχές έστω και ένα μόνο από αυτά, θα απαιτούσε μια τεραστίων διαστάσεων αιματοχυσία.


Και όμως, η κυβέρνηση Μητσοτάκη μέσα σε ένα τόσο μικρό διάστημα κατάφερε να πετύχει καθολική αποδοχή της μάσκας, πλήρη κατάργηση της αυτοδιάθεσης του σώματος μέσω υποχρεωτικών τεστ, πλήρη κοινωνική αποξένωση κρατώντας κλειστούς τους χώρους συναθροίσεων, ολική κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων μέσω επιστράτευσης ιατρών, έλεγχο των μετακινήσεων (για τον γηγενή πληθυσμό μόνο), έλεγχο της επιστημονικής άποψης, κατάργηση θρησκευτικών εκδηλώσεων και τόσα άλλα.

Το πείραμα ήταν τόσο πετυχημένο που σε κάνει να απορείς εάν ο Μητσοτάκης είναι τόσο χαρισματικός "ηγέτης" ή εάν ο πληθυσμός είναι τόσο ηλίθιος.

Πιθανότατα πρόκειται για συνδυασμό και των δύο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα αφεντικά είναι περήφανα για εκείνον και θα του το ανταποδώσουν.

Όσο για τους πολίτες, αυτοί έχουν διχαστεί σε "αρνητές" και μενουμεσπιτάκηδες και τσακώνονται μεταξύ τους σχετικά με το αν ο κορωνοιός έχει θνητότητα 0.2% ή 0.4%. 

Αλήθεια, με ποιο ποσοστό θνητότητας ενός ιού παραχωρείτε όλα σας τα δικαιώματά στους πολιτικούς; Με ποιο ποσοστό θνητότητας γίνεστε δούλοι;


Εκείνο που έχει σημασία όμως τώρα είναι ότι μετά τις δύο εβδομάδες της Φάσης Ι, περάσαμε στους 6-7 μήνες της Φάσης ΙΙ. 

Πόσο πιστεύετε ότι θα διαρκέσει η Φάση ΙΙΙ; #Quiz
Αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ήδη έχουν αρχίσει και ακούγονται φωνές που λένε "...καλοί είναι έστω και οι τρεις μήνες ελεύθεροι το καλοκαίρι...", τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.


#ΜενουμεΔούλοι



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου