Τρίτη 27 Απριλίου 2021

ΟΛΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΑΝ "ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ:ΤΗΣ ΜΕΓΑΙΡΑΣ ΜΕΡΚΕΛ!


ΑΥΤΗ Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ;


Κοινοποιεί ο Ηλίας Σκουντριάνος

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ «ΒΔΕΛΥΡΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ»

Εκ της γνωστής προφητείας του Αγ. Ανδρέα, δια Χριστόν Σαλού

“Ύστερα θα στραφεί προς την ανατολή και θα πει με αυθάδεια στον Ύψιστο: «Ε, συ που σε ονομάζουν Θεό, μήπως δίστασα να εξαλείψω το πρόσωπό σου από την γη; Κοίταξε πόσα σου έκανα, κι εσύ δε μπόρεσες να μου πειράξεις ούτε μία τρίχα. 

Περίμενε λίγο και θα σχίσω τον ουρανό και θα έρθω να αναμετρηθώ μαζί σου, και τότε θα δω ποιος Θεός είναι δυνατότερος και ισχυρότερος».



Αυτά θα πει η γάγγραινα και θα πράξει ακόμη χειρότερα, φτύνοντας προς τον ουρανό και πετώντας πέτρες. Τα αισχρότερα όμως έργα της δεν θα τα αναφέρω.




Τότε ο παντοκράτωρ Κύριος θα στρέψει με θυμό το τόξο Του προς τη μεγάλη αυτή Πόλη και θ’ απλώσει το χέρι Του με τρομερή δύναμη επάνω της. Θα την αδράξει γερά, θα κόψει με το δρεπάνι της δυνάμεώς Του το έδαφος, πάνω στο οποίο στηρίζεται, και θα διατάξει τα κύματα της θαλάσσης να την καταπιούν. 

Εκείνα θα υπακούσουν και θα ορμήσουν κι από τα δύο μέρη με καταπληκτική ταχύτητα και μεγάλη βοή. Τότε ο Κύριος θα ξεκολλήσει τη βάση της πόλεως από τη γη, και θα τη σηκώσει ψηλά στριφογυρίζοντάς την σαν μύλο, ενώ οι κάτοικοι με φρίκη πολλή θα κράζουν «αλλοίμονο». 

Έπειτα θα την ρήξη πάνω σ’ αυτά τα κύματα, που θα την κατακλύσουν ορμητικά, θα την σκεπάσουν και θα την παρασύρουν στο φοβερό και αχανές πέλαγος.”



1 σχόλιο:

  1. Είναι μαθηματικά βέβαιο, ότι όποιος αδιαφορεί, ή μισεί το Χριστό, αυτόματα τον παίρνει ο μυρμηγκολέων. Ανεπηρέαστος ΔΕ μπορεί να μείνει κανείς. Έτσι κι εμείς ως πρόσωπα, ως οικογένειες, ως Έθνος, αλλά και ως ανθρωπότητα: Εγκαταλείψαμε την οδό του Θεού και εκφυλίσαμε την Πίστη μας σε ένα απλό έθιμο (πάμε στην Εκκλησία "για το καλό", παρεξηγούμαστε όταν στη γιορτή του Αγίου του οποίου φέρουμε το όνομα δε μας πάρουν τηλέφωνο για "χρόνια πολλά", αλλά το βίο του Αγίου όχι μόνο δεν τον μιμούμαστε, αλλά ούτε καν τον ξέρουμε) και συνεπώς ήταν απλώς θέμα χρόνου το μυρμήγκι να γίνει όχι μόνο λέων, αλλά δεινόσαυρος που απειλεί τώρα να μας καταπιεί όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή