Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ...ΒΙΒΛΙΚΕΣ!


ΠΑΝΩ ΑΠΟ 13.000.000 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ COVID19.


 Γαλλία αύξηση 155% των επιχειρήσεων που αδυνατούν να εξυπηρετήσουν οφειλές τους!

Πάνω από 13.000.000 γυναίκες έχασαν την δουλειά τους στις ΗΠΑ μόνο σε 2 μήνες μεταξύ Φλεβάρη και Απρίλη την τελευταία χρονιά. 

Επηρεάστηκαν με δυσανάλογο τρόπο από την πολιτικο-υγειονομική διαχείριση της κρίσης της πανδημίας. Είναι πραγματικά μια γυναικοκτονία οικονομικής και κοινωνικής φύσης..

 Μαύροι και γυναίκες περνούν δύσκολες ώρες στις ΗΠΑ. Οι κοινωνικές συνέπειες αυτής της κρίσης είναι απρόβλεπτα τεράστιες…

Aλλά και στην Ευρώπη η κατάσταση τείνει να είναι καταστροφική. Σύμφωνα με ανάλυση που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη από την ερευνητική εταιρεία Altares παρατηρήθηκε 155% αύξηση της αφερεγγυότητας επιχειρήσεων στα τέλη Μαρτίου

Το δεύτερο μισό του Μαρτίου χαρακτηρίστηκε από εκτίναξη στο 155% των επιχείρησεων που παρουσιάζουν αδυναμία να εξυπηρετήσουν τις οφειλές τους σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2020.

«Τον Μάρτιο, προκύπτουν συγκεκριμένα στοιχεία για την ταλαιπωρία εκατοντάδων εταιρειών που είναι σε αθέτηση πληρωμής, παρά τους μηχανισμούς δημόσιας στήριξης», παρατηρεί ο Thierry Millon.

Επιπλέον, το Altares υπενθυμίζει ότι οι 63.000 περίπου γαλλικές εταιρείες που ονομάζονται «ζόμπι» – ήδη εύθραυστες πριν από την έναρξη της πανδημίας COVID-19 – θα πρέπει επίσης να δυσκολευτούν να επιβιώσουν χωρίς κρατική υποστήριξη.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου