Κυριακή 18 Απριλίου 2021

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ


ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ, Ο ΑΡΧΕΚΑΚΟΣ ΟΦΙΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ! 

3 ΒΙΝΤΕΟ



Γράφει ο Χανιώτης

Επειδή την προηγούμενη φορά που έγραψα και είπα για τους ασθενείς τη πίστη να βάλουν ένα σταυρό στη μάσκα που έτσι κι αλλιώς φοράνε, πέσανε να με φάνε με τα σχόλια, θα ήθελα να ξέρω τι λένε τώρα που σε ποσοστό 98% οι εκκλησιαζόμενοι φοράνε μάσκες χωρίς σταυρό (ιατρικές, ή πάνινες μονόχρωμες και εμπριμέ) μέσα στο ναό; 

Επίσης πως αισθάνονται που ο π. Ευάγγελος Παπανικολάου έχει μάσκα με σταυρό; (Εκτός ναού την φοράει, να εξηγούμεθα!) 

Εγώ να ξεκαθαρίσω ότι δεν φοράω μάσκα και ότι η εικόνα του Χριστού που αφαιρεί τις μάσκες από τα παιδιά και τα βίντεο που ακολουθούν με εκφράζουν ΑΠΟΛΥΤΑ! 

Και ναι είναι αίρεση! Αίρεσις του αρχεκάκου όφεως είναι η μασκοφορία μέσα στον ναό διότι αρνείται την Χάρη του Παναγίου Πνεύματος! Μέσα στον ναό είναι αίρεση, αλλά είχα την ελπίδα ότι αν έβαζαν τον σταυρό, ο Χριστός θα τους αποκάλυπτε την πλάνη και θα την πέταγαν εντός του Ιερού Ναού! Γι αυτό το πρότεινα!
Αυτά για να μην παρεξηγούμεθα...  

Επίσης στο τελευταίο βίντεο ακούστε τον γέροντα Παΐσιο από την Ι. Μονή Αγ. Γρηγορίου του Παλαμά, για τα εμβόλια και τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας!

ΑΥΤΗ Η ΠΙΣΤΙΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ!




Π. Στυλιανός Καρπαθίου: "Η ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΙΡΕΣΗ..."




ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ ΦΙΛΩΤΑ

Μόνο τα παλικάρια θα μείνουν στον αγώνα αυτό.(16-4-2021)






ΑΔΕΛΦΟΙ, ΣΤΩΜΕΝ ΕΔΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ!!! 




10 σχόλια:

  1. Αφήστε τις μεγαλοστομίες.. τη μάσκα τη βάλαμε για τις αμαρτίες μας.. όσοι εμβολιάζονται κανουν λάθος... Έχω εν γνώσει δύο ναούς στην Ελλάδα όπου δεν φορούσαν συστηματικά μάσκες. Στη μια εκκλησία, ο ιερέας πέθανε από κορωνοιος, όπως και ακόμη τέσσερις πιστοί. Στην άλλη εκκλησία, ο ένας των ιερέων νοσηλεύεται ακόμη με οξυγόνο... Ψάλτες, επιτροποι και ο άλλος ιερέας ασθένησαν ... Κοψτε τις εξυπνάδες, φορέσετε μάσκες και προσευχή και μετάνοια για να φύγει η δοκιμασία .. και κυρίως Μ ε τ α λ η ψ η του σώματος του Κυρίου.. το να βρίσκεσαι στην εκκλησία και να παρακολουθείς δεν λεει τίποτα... Το να κοινωνεις τα λέει όλα.... Σιγηστε και προσευχηθείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μάσκα θα σε σώσει βρε.. Βλασφημία μέσα στο ναό είναι,, τι δεν καταλαβαίνεις;;

      Διαγραφή
    2. Όταν μετανοήσει κάποιος, με συντριβή στρέφεται προς τον Θεό ζητώντας συγχώρεση και το έλεος Του, γιατί προς Αυτόν αμαρτάνουμε οι άνθρωποι. Λοιπόν, όταν προστρέχει ο μετανοημένος άνθρωπος στην καταφυγή Του και το καταφύγιό Του,δεν πάει να Τον προσβάλει.Η μάσκα δείχνει την απιστία και την έλλειψη εμπιστοσύνης. Κατά την μετάνοια δεχόμαστε την τιμωρία και ταυτόχρονα αν ζητούμε την άρση της, δεν προσβάλλουμε Αυτόν που την επέτρεψε και που μπορεί να την άρει.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ με τις απαντήσεις και προσθέτω
      1.Η μάσκα εντός του ναού είναι αίρεση.
      2.Το Άγιο Πνεύμα ζει όχι μόνο μέσα στην εκκλησία μας αλλά σε όλο το σύμπαν όσο και μέσα μας.
      3.Ειμεθα Ορθόδοξοι και όχι παπικοι άρα δεχόμαστε την Αγιότητα του Πνεύματος.
      4.Συντάσσομαι με την Αγιορείτικη Παράδοση και όχι με τον πατριάρχη και τον αρχιεπίσκοπο εφόσον τάσσονται εμφανώς στον Πάπα.
      Εν κατακλείδι συντάσσομαι με το έργο του Αγίου Γρηγορίου και πολεμάω τον σημερινό Βαρλααμισμο

      Διαγραφή
    4. Θλίβομαι να βλέπω ακόμη και μετά ένα χρόνο, να πιστεύει ο κόσμος ότι το πανί τον προστατεύει από έναν "ιό".

      Διαγραφή
  2. Η μάσκα δεν κάνει τίποτα καημένε. Και μεις ξέρουμε για τον ένα πεθαμένο και τον ένα βαριά ασθενή που αναφέρεις εσύ πλήθος άλλων περιπτώσεων, που δεν τους έσωσε η μάσκα, με πρώτη-πρώτη ενός ιερέως που πέταγε έξω τους πιστούς που δεν φορούσαν μάσκα. Λίγο μετά κόλλησε ο ίδιος και πέθανε. Άντε να δεις το βίντεο του Τσιόδρα και των άλλων, που μας λέγαν ότι είναι άχρηστες οι μάσκες, λίγους μήνες προτού μας υποχρεώσουν να τις φοράμε, μπας και καταλάβεις. Εσύ άμα θες να τη φοράς, με γεια σου με χαρά σου, δεν σε κυνηγάει κανείς. Λοιπόν, μην ενοχλείς και τους υπολοίπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Ιερό Τέρας (συγγνώμη πατέρα μου, αλλά θέλω να δείξω την υπερβολή της αγιότητός σου) Εφραίμ της Αριζόνας από το 2007 είπε σε πνευματικό του τέκνο: «Θα σας αναγκάσουν να γίνετε κλόουν εσείς οι ιερείς Αμερικής, Καναδά και Ελλάδος.. Θα σας υποχρεώσουν να γίνετε κλόουν και όταν θα λειτουργείτε και όταν θα κοινωνείτε τους πιστούς και όταν τυχόν θα τους εξομολογείτε! Θα γίνετε κλόουν!»

    Από το κήρυγμα του π. Στέφανου Αναγνωστόπουλου 17/01/2021

    Ιερός Ναό Αγίας Βαρβάρας Αμφιάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας διαβασουν την ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου να αντιληφθούν τι ενεργείται στον Ναόν και τον Άγιον Εφραίμ τον Συρον
    στην ομιλία του στον Τίμιον Σταυρόν για να έλθουν σε επίγνωση αλήθειας
    ΕΛΕΟΣ για τους εν σκότει καθημενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μασκοφορια στο ναό είναι βλασφημία κατά του Αγ. Πνεύματος. Και οι ιερείς άνθρωποι είναι κ συναναστρεφονται με όλο τον κόσμο και εκτός εκκλησίας. Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή