Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ; ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΘΗΓΗΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ JEAN-BERNARD FOURTILLAN


 ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΕΚ ΝΕΟΥ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ JEAN-BERNARD FOURTILLAN ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ  ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ INSTITUT-PASTEUR ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ COVID!

ΒΙΝΤΕΟ




Οι Ναβάλνι της Δύσης είναι πολλοί και είναι οι αντιφρονούντες στον υγειονομικό φονταμενταλισμό!! Συνελήφθη στη Γαλλία εκ νέου ο Καθηγητής Φαρμακευτικής. 

Ο καθηγητής Jean-Bernard Fourtillan μαρτυρική φιγούρα ενάντια στον υγειονομικό ολοκληρωτισμό, ο οποίος κυρίως κατηγόρησε το Institut-Pasteur ότι δημιούργησε το Covidσυνελήφθη εκ νέου. 

Την προηγούμενη φορά είχε συλληφθεί κρατήθηκε και στη συνέχεια είχε διαταχθεί ο ακούσιος εγκλεισμός του σε Ψυχιατρείο όπου παρέμεινε για 1 εβδομάδα τουλάχιστον. Συνελήφθη εκ νέου την Πέμπτη 15 Απριλίου στην Chaudes-Aigues (Cantal) και στη συνέχεια φυλακίστηκε στο κέντρο κράτησης του Aurillac.

Η πληροφορία αποκαλύφθηκε από τα κοινωνικά δίκτυα όπου ο Καθηγητής Jean-Bernard Fourtillan απολαμβάνει μιας ευρείας υποστήριξης στη συνέχεια της συμμετοχής του στο ντοκιμαντέρ Hold-up.

Η σύλληψή του έγινε καθώς βρισκόταν με τη γυναίκα του σε ένα ξενοδοχείο για ιαματικά λουτρά. Μεταφέρθηκε σιεδεροδέσμιος στα κρατητήρια του Aurillac,και θα γίνει μεταγωγή του σήμερα προς τη γαλλική πρωτεύουσα για να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα που έχει επιφορτιστεί με τον φάκελό του σήμερα Σάββατο 17 Απριλίου.

Σύμφωνα με τον France Inter, ο καθηγητής Fourtillan θα κατηγορηθεί ότι δεν σεβάστηκε τον δικαστικό έλεγχο που του είχε επιβληθεί μετά από μια πρώτη σύλληψη τον Δεκέμβριο, που ακολουθήθηκε από τον ακούσιο εγκλεισμό του σε ψυχιατρικό νοσοκομείο σύμφωνα με μεθόδους άξιες των ολοκληρωτικών καθεστώτων. 

”Η υγειονομική τυραννία ενσαρκώνεται κατά του καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιατρικής και Φαρμακευτικής του Poitiers,όπως το έκανε με διάφορους τρόπους κατά επιστημονικών προσωπικοτήτων που καταγγέλουν την χειραγώγηση επί του Covid-19” γράφει το medias-presse στις 17/4/21

Oι ίδιες μεθοδεύσεις χρησιμοποιήθηκαν κατά του εχθρού του κόμματος κατά του εχθρού του λαού και τώρα κατά του εχθρού του πληθυσμού….Εχθρός ο διαφορετικός, ο άλλος, ο διαφωνών, ο εναλλακτικός, ο μειονοτικός….




Μόνο επί Γερμανικής Κατοχής και επί Δικτατοριών και Ολοκληρωτισμών οι Γκεσταπίτες μαζεύουν τους καθηγητές και τους όποιους διαφωνούντες από τα σπίτια τους γιατί δεν γίνονται συνεργάτες του κάθε καθεστώτος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου