Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ!


ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ ΣΥΜΠΑΣΑ Η ΓΗ

ΒΙΝΤΕΟ
Κοινοποιεί και σχολιάζει ο Γεωκών


ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ: ‘’ πυρηνικοί σταθμοί και χημικά εργοστάσια θα ανατιναχτούν, εκείνοι που θα επιζήσουν θα ζηλεύουν αυτούς που ευλογήθηκαν με ένα γρήγορο θάνατο, καθώς η μοίρα τους θα είναι τρομερή: ένας αργός μαρτυρικός θάνατος από πείνα και ασφυξία.

ΣΧΟΛΙΟ : σε ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο τα εργοστάσια που θα καταστραφούν όπως είναι οι πυρηνικοί αντιδραστήρες και τα χημικά εργοστάσια, θα απελευθερώσουν στην ατμόσφαιρα τεράστιες ποσότητες θανατηφόρων υλικών, όπως και οι πυρηνικοί πύραυλοι… με αποτέλεσμα, Παγκόσμιος λιμός, θανατηφόροι παγετοί, παγκόσμιες απώλειες όζοντος μέχρι και 50%. Αυτά θα ζήσουν οι «τυχεροί», εκείνοι που θα επιζήσουν μετά από τον όλεθρο.


ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ: ‘’ Οι πόλεις θα είναι πραγματικά φρικιαστικό θέαμα…θα μοιάζουν με τεράστιους πέτρινους τάφους… 

ΣΧΟΛΙΟ : στην φωτογραφία βλέπετε τα αποτελέσματα μιας ΜΙΚΡΗΣ πυρηνικής βόμβας που κτύπησε μια πολη στην Ιαπωνία, σήμερα σε όλο τον κόσμο υπάρχουν συνολικά 15.000 πυρηνικές κεφαλές (περισσότερες από το 90% ανήκουν σε Ρωσία και ΗΠΑ),ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ : Όλες οι χώρες θα έχουνε πείνα και αναρχία, κι ο πόλεμος, ο τρίτος παγκόσμιος θα φέρει δυστυχία…..Η γη θ’ ανοίγει τώρα πια, ανθρώπους θα καταπίνει, γιατί δεν αντέχει τη μόλυνση, το αίμα πια την πνίγει…


Πουθενά δεν θα κρυφθείτε, 
όσο και να κουραστείτε, 
τα ασφαλή τα καταφύγιά σας, 
ΤΑΦΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΣΑΣ, 
ΑΦΟΥ ΜΕΣΑ ΘΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ , 
ΑΛΛΑ ΕΞΩ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ, 
ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.
 Απ’ της γης Μου το σκοτάδι, κατευθείαν για τον Άδη.

ΣΧΟΛΙΟ : Πολλές χώρες κατασκεύασαν τεράστια υπόγεια καταφύγια για τον στρατό και την Ελιτ, Έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν ως καταφύγια σε περίπτωση πολέμου, έχουν εγκατασταθεί πελώριες ατσαλένιες πόρτες για να εμποδίσουν την ακτινοβολία να εισέλθει στους χώρους προστασίας… οι δισεκατομμυριούχοι έχουν μεριμνήσει να κατασκευάσουν ‘’υπόγεια παλάτια’’ με πισίνες, γυμναστήρια και κινηματογράφους, σε περίπτωση που ο πλανήτης μας δοκιμαστεί....
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ : Οι αγροί μολυσμένοι από τις τοξικές βροχές, λογω πυρηνικών και ταλαιπωρημένοι από ξηρασία δεν θα αποδίδουν καθόλου σοδειές με αποτέλεσμα χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια ζώων να πεθαίνουν, και οι άνθρωποι ανήμποροι να θάψουν όλα τα νεκρά ζώα, θα τα αφήσουν να σαπίζουν, δηλητηριάζοντας τον αέρα, στις πόλεις όχι μόνο η τροφή, η ιδιοκτησία, αλλά και οι ίδιοι άνθρωποι θα είναι κυνηγημένοι… 
Ο κανιβαλισμός θα γίνει ένα σύνηθες φαινόμενο.

ΣΧΟΛΙΟ : Η θερμοκρασία του πλανήτη θα μειωνόταν σημαντικά και θα ζούσαμε έναν ατέλειωτο χειμώνα επί χρόνια… ένας πυρηνικός πόλεμος θα άλλαζε δραστικά την τροφική αλυσίδα. Τα ζώα δεν θα έβρισκαν τροφή και θα εξαφανίζονταν…

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ : τρομερές φυσικές καταστροφές που θα χτυπήσουν όλες τις χώρες του κόσμου με πρώτη και καλύτερη την Αμερική. Αυτές θα είναι καταιγίδες ανήκουστης δύναμης, σεισμοί, έντονες ξηρασίες και αληθινοί κατακλυσμοί, Ηφαιστεια…..

ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ :

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.
ΤΑΦΟΙ δικοί τους θα γενούνε,
 τα σπίτια που οι άνθρωποι θεοποιούνε 
και πέταξαν έξω Εμένα τον Θεό,
 γιατί θέση δεν είχαν για Μένα μέσα σ’ αυτό. 
Ερείπια λοιπόν όλα θα γενούν, αφού τα θεμέλιά τους
 τα Παντοδύναμα Χέρια Μου δεν θα κρατούν. 
ΣΑΝ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ, 
Ο ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ 
ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΎΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ…
ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΕΤΟΣ Θ’ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ από εδώ και μπρος,’’ όλα τα αντισεισμικά κάτω θα σωριαστούνε, 
 αφού οι δικοί τους ένοικοι Θεό δεν προσκυνούνε.

Δεν μπορείτε ούτε να το διανοηθείτε, πόσο σκληρά και αποτρόπαια, θα είναι όσα θα δείτε, γι’ αυτό σας το ξαναλέω ψυχικά προετοιμαστείτε.

Οίμος-Αθήνα…
ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ….
Θα τρέμει σύμπασα η γη, θ’αλλάξει η μορφή της, αλλού χαράδρες θ’ ανοιχθούν, βουνά θα ισιωθούνε, πόλεις τελείως θα χαθούν, μέσα στην γη θα μπούνε. Πολλοί τελείως ζωντανοί, στο χώμα θα θαφθούνε, χωρίς καν να προλάβουνε το ήμαρτον να πούνε.

ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ : ( μήνυμα Ιησού Χριστού ) ‘’ Και ρωτάω ο Θεός σας, τι θα κάνετε το βιός σας; Που στύψατε τον κόσμο τούτο, για ν’ αυξήσετε τον πλούτο; Θα τα πάρετε μαζί σας; Παρέα εις την κόλασή σας; Μα ανόητοι και βλάκες, τα σάβανα δεν έχουν τσέπες, κι αν στον τάφο σας θα μπούνε, πάλι εκεί θε να βρεθούνε.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ : Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων βρίσκεται στις τράπεζες ή σε ομόλογα. Αυτές οι τράπεζες θα πτωχεύσουν και οι άνθρωποι θα γονατίσουν! Αυτό μπορεί να γίνει αστραπιαία. Έχουν ήδη γίνει αναρίθμητες και επιτυχημένες πρόβες αυτού του πράγματος, η Deutsche Bank θα καταρρεύσει– Οι Γερμανοί θα χωριστούν σε μικρά κρατίδια ………..

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΚΩΝ :  ΞΑΦΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ……… ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ….. Οι πρώτοι που θα φαγωθούν μεταξύ τους θα είναι οι γερμανοί…

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ : Χιλιάδες και χιλιάδες καταστροφείς της Ορθοδοξίας θα διεισδύσουν στην Εκκλησία ανάμεσα στους κληρικούς. Παρ' όλη την γενική εξωτερική ευσέβεια, το πνεύμα τους θα είναι εχθρικό, αντιχριστιανικό, και οι άνθρωποι θα απομακρυνθούν από τις εκκλησίες όπου αυτοί οι αντιπρόσωποι του κλήρου θα διοικούν…. ο αληθινός κλήρος θα καταδιωχθεί, θα κυνηγηθεί, και θα του φερθούν υποτιμητικά

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΚΩΝ : Το ένα τέταρτο της εκκλησίας θα σαπίσει, θα νεκρωθεί … Γιατί πολλοί ιερείς δεν πηγαίνουν σε κάποιους ανθρώπους για να μιλήσουν για τον αληθινό Λογον Του Θεού; Ποιος Ιερεύς βγήκε από την λειτουργία και μπήκε σε ένα φτωχόσπιτο για να τους παρηγορήσει; 

Θα δείτε, παιδιά μου, ράσα που θα κινούνται χωρίς να έχουν σώμα μέσα…. Ξεχάστε τους ποιμένες που δεν σας οδηγούν προς ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, αυτοί θα μείνουν ορφανοί από ΤΟΝ ΘΕΟΝ, και θα προσπαθήσουν να σας αφήσουν κα εσάς ορφανούς. Ο Χριστός θα πάρει την εξουσία από τους αρχιερείς …… ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ

Ἱερομόναχος Δαμασκηνός: ‘’Κάποτε λοιπὸν μοῦ εἶπε ( Άγιος Παισιος ) καὶ τὸ ἀκόλουθον, τὸ ὁποῖον μὲ συνετάραξε. ‘‘«Κατ΄ αὐτὰς τὰς ἡμέρας, Πάτερ, ἡ Χάρις τοῦ Ἁγίου Πνεύματος μοῦ ἔδειξε τὸν Ἅδην ἐκεῖ ποὺ εἶναι αἱ ψυχαὶ τῶν κολασμένων ἀνθρώπων, τὸν τόπον ποὺ βασιλεύει ὁ διάβολος. Ἐκεῖ ἀπὸ ὅλα τὰ φρικτὰ ποὺ εἶδα κατ΄ ἐξοχὴν μὲ ἐντυπωσίασε ὅτι εἶδα πολλοὺς Ἀρχιερεῖς, μαύρους, ἀπολιθωμένους, ὀρθίους μὲ προτεταμένην τὴν ποιμαντορικὴν ῥάβδον.»

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ : ο σοδομισμός και η παιδεραστία θα δοθούν απλόχερα ως υπέρτατες εκδηλώσεις της ελευθερίας. Η προπαγάνδα αυτών των απαίσιων αμαρτιών θα αποκτήσει απίστευτη δύναμη - ακόμα πιο ισχυρή από την ίδια τη σεξουαλική ακολασία. Περιπτώσεις ομοφυλοφιλικών γάμων θα παίρνουν τέτοια προβολή όσο και η ανακάλυψη των αντιβιοτικών στην εποχή τους.

Η διαφθορά θα επιβάλλεται από την μικρή ηλικία στην μορφή της παιδείας, της σεξουαλικής κουλτούρας και συμπεριφοράς των φύλων. Θα δείχνουν στα παιδιά γυμνά σώματα, την σεξουαλική πράξη.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΚΩΝ : …..οσο για την Αμερική….. τον πνιγμένο δεν τον υπολογίζουμε διότι είναι ήδη πεθαμένος.…..θα βυθιστεί η μισή Αμερική, μέχρι την χώρα των Ινδιάνων θα πάει κάτω από την θάλασσα, διότι θα ανοίξει το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα, θα γίνουν σημεία και τέρατα μέχρι τον Καναδά, δεν ξέρω αν ο Καναδάς θα είναι πάνω από το νερό η κάτω από το νερό……

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ : Για την Αμερική, εκτός από τις άνευ προηγουμένου τεράστιες φυσικές καταστροφές, αναφέρει: "Ένα τρομερό τέρας, τα σύγχρονα Σόδομα - Νέα Υόρκη θα σβηστεί από το πρόσωπο της γης. Τα Γόμορρα - Λος Άντζελες δεν θα μείνουν χωρίς αντίποινα"!

Γερόντισσα Ακυλίνα, η πνευματική μητέρα της Ι. Μ. , Παναγίας Σαϊντανάγιας Οι πρώτοι 4 μήνες του 2021 είναι πολύ δύσκολοι για την Ορθοδοξία και τον κόσμο όλο Το επόμενο διάστημα θα είναι δύσκολο. Σε όλο τον κόσμο θα κοιμηθούν πολλοί άνθρωποι. «ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ»

6 σχόλια:

 1. Από το 2012 ο Κύριος προειδοποιούσε ...


  Ναι παιδιά Μου, το κακό έρχεται και σε λίγο θα χτυπήσει την πόρτα εκατομμύρια σπιτιών, που δεν θέλησαν να Με φωνάξουν για να τα ευλογήσω, να γίνω Εγώ ο βασιλιάς τους, μόνο αναίσχυντα προτίμησαν να ανοίξουν διάπλατα την πόρτα τους στον σατανά για να τα μολύνει ακόμη περισσότερο (1). Όλα αυτά τα σπίτια σαν χάρτινοι πύργοι θα πέσουν και η ορμή της παιδαγωγικής Μου αγάπης σαν αγριεμένο κύτος θα κατασπαράξει τις περιουσίες τους. Δεν θα επιτρέψω να χαθούν πολλά παιδιά Μου, δίχως να μετανοήσουν, μα πολλές σκληρόκαρδες, ζηλόφθονες ψυχές θα χαθούν. Πολλοί θα πιστεύουν πως ο πόλεμος θα είναι το πρώτο κακό, μα η παιδαγωγική Μου αγάπη, άλλο θα επιτρέψει (2). Μέσα από την θλίψη και τον φόβο, θα επέλθει μεγάλη μετάνοια (3). Γι’ αυτό ζητήστε το Πανάγιο Μου Πνεύμα για να ετοιμαστείτε και φτιάξτε αλυσίδα προσευχής για να προστατέψετε τις ψυχές σας από αυτά που θα έλθουν.

  Δεν θα προλάβει να έρθει η πένθιμη περίοδος της βασίλισσάς Μου Μαριάμ και μεγάλο κακό θα βρει απροετοίμαστες πολλές ψυχές (4). Ψυχές που δεν Με πίστεψαν.

  ΣΧΟΛΙΑ ΟΥΡΑΝΟΔΡΟΜΟΥ:

  (1) Το 2012 ήταν αδύνατο να αντιληφθούμε τι εννοούσε ο Κύριος λέγοντας "να ανοίξουν διάπλατα την πόρτα τους στον σατανά για να τα μολύνει ακόμη περισσότερο". Τώρα με τα εμβόλια ευθανασίας, τα self test και όλα τα υπόλοιπα αποκυήματα της σατανικής εφευρετικότητας των οπαδών του εωσφόρου γνωρίζουμε.

  (2) Προφανώς ο πόλεμος ΔΕΝ θα είναι το πρώτο από τα δεινά που περιμένουμε

  (3) Ο Χριστός μας θα επιτρέψει να έλθουν πρώτα άλλα ενδιάμεσα δεινά που θα ενεργοποιήσουν τη μετάνοια και θα Του δώσουν το δικαίωμα να προστατέψει κι άλλο κόσμο χωρίς να γκρινιάξει ο τρισκατάρατος.

  (4) Η πένθιμη περίοδος της Παναγίας μας (αλλά και δική μας) είναι το Μεγαλοβδόμαδο. Αναμένουμε επομένως αιματηρό Πάσχα όπως το είδαν και οι προορατικοί Γέροντες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Τριαδικός Θεός μας μας συγχωρέσει από το άπειρο έλεος του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Τριαδικός Θεός μας μας συγχωρέσει από το άπειρο έλεος του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή