Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΣΧΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΜΑΣ ΘΕΣΜΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΙΝ ΜΙΑΣ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΥΓΕΙΑΣ....

 ΠΑΤΗΡ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΡ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ:«ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ»

ΒΙΝΤΕΟ


Ακούγονται κορυφαίες απόψεις που καταρρίπτουν την αχρειότητα της διαχείρησης της "πανδημίας" και κυρίως των "υγειονομικών μέτρων" που επιβάλουν όλη αυτή την αναστάτωση του πληρώματος της Εκκλησίας με την πρόωρη Ανάσταση, λες και πρόκειται για λαϊκή απογευματινή θεατρική παράσταση!

Το σπουδαιότερο σχόλιο το απηύθηνε στην ομήγυρη ένας κληρικός και επιδοκιμάστηκε έντονα από τους ομιλητές γιατί είναι καταλυτικό και δεν επιδέχεται αντίλογο! Λέει ο πατέρας στο μήνυμά του:« Την ευχή σας πατέρες και καλήν Μεγάλη Εβδομάδα. Ο παραλογισμός στο μεγαλείο του: Εορτάζουμε την Ανάσταση με τον φόβο του θανάτου!!!»


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΙΕΡΕΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΣ-ΤΥΧΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ!







7 σχόλια:

  1. Λυπάμαι πολύ, αλλά διαφωνώ κάθετα με τους πατέρες , όσο αφορά στο ότι συμφωνούν να ψαλλεί το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ στις 21 η ώρα το βράδυ. Σεβαστοί πατέρες, θα αναγγείλετε την ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ενώ ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ βρίσκεται στον Άδη και δεν έχει αναστηθεί ακόμη; Δηλ. θα πείτε ψέματα εσείς και όσοι παραβρεθούν σε αυτή την αντίθεη ακολουθία; Γιατί; Επειδή έτσι θέλει ο αφορισμένος Μητσοτάκης και οι περισσότεροι από τους ιεράρχες μας, που τα κάναν πλακάκια με τον αφορισμένο Μητσοτάκη; Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ τί θέλει καλοί μου πατέρες; Ασφαλώς να τηρηθούν ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!! Αυτά να πάει ο αφορισμένος Μητσοτάκης να τα επιβάλλει στις μασονικες στοες του!!!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΟΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!! ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑΣ,ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΥΠΗΚΟΟΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΕ ΣΤΑΥΡΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο, οι εν λόγο πατέρες βρήκαν μια κάποια φόρμουλα ώστε να τηρήσουν όσο γίνεται το γράμμα του νόμου και της εκκλησιαστικης λειτουργικής πρακτικής,όμως παραβλέπουν οτί παράλληλα υπηρετούν το πνεύμα του καίσαρος(μάλλον κατά κύριο λόγο),πνεύμα που θέλει ντε και καλά οι ίδιοι οι χριστιανοί μαζικά να δείξουν ότι παραδεχονται την μόλυνση των ιερών και οσίων, την έλλειψη εμπιστοσύνης στον Κύριο τους.

      Διαγραφή
  2. Μαζί σου Αναστασία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή