Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΑΞΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ...


DEAGEL : Η ΠΙΟ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ COVID-19 ΚΑΙ ΤΗΝ «ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ»






Οι κυρίαρχες ελίτ ελπίζουν να παραμείνουν στην εξουσία, κάτι το οποίο είναι το μόνο πράγμα που τους ανησυχεί πραγματικά.

Η κατάρρευση του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος – και τελικά ο δυτικός πολιτισμός – υπήρξε ο κύριος μοχλός στις προβλέψεις μαζί με τη συμβολή που έχει μια κρίση με καταστροφικό αποτέλεσμα.

Είναι αποφασισμένοι για όλα.

Ακόμα και για πυρηνικό πόλεμο, αρκεί να μειωθεί η ανθρωπότητα και οι εναπομείναντες να είναι απόλυτα ελεγχόμενοι.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει λύση σ’ αυτόν τον εφιάλτη.

Καλλιόπη Σουφλή


9 Απριλίου 2021 Δείτε το άρθρο του Humans Are Free εδώ: https://tinyl.io/3u8x [1]

Μία από τις πιο μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών της Αμερικής Deagel προβλέπει, στην τελευταία έκθεσή της, τον αποπληθυσμό της ανθρωπότητας λόγω της κρίσης COVID-19 και της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» (Great Reset) .

Η Deagel δηλώνει ότι το μέλλον, των παλαιότερα γνωστών ως έθνη δεύτερου και τρίτου κόσμου, είναι άγνωστο αυτή τη στιγμή.

Η μοίρα τους θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα λάβουν στο μέλλον.

Εάν παραμείνουν συνδεδεμένοι με την πρώην Παγκόσμια Τάξη , θα ακολουθήσουν τις δυτικές δυνάμεις.

Deagel – Ο Πιο Μυστικός Οργανισμός Πληροφοριών Της Αμερικής

Η Deagel είναι η πιο μυστική υπηρεσία πληροφοριών της Αμερικής – τόσο μυστική που λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν την ύπαρξή της και άλλοι ισχυρίζονται ότι ο οργανισμός δεν υφίσταται καθόλου ως νομική οντότητα.

Παρά τη καθολική αποσιώπηση της σημασίας της, η Deagel χρησιμοποιείται συνήθως από τη CIA και άλλες υπηρεσίες πληροφοριών-ασφαλείας.

Τα έγγραφα του WikiLeaks αποκάλυψαν ότι η Deagel χρησιμοποιήθηκε νόμιμα ως υλικό αναφοράς σε μια έκθεση της Stratfor σχετικά με τις τεχνολογικές δυνατότητες της Λαϊκής Δημοκρατίας της Βόρειας Κορέας.

Η Stratfor είναι γνωστή στην κοινότητα πληροφοριών ως Σύμβουλος της CIA ή ως «Σκιώδης»- Shadow CIA .

Σύμφωνα με τη δική της ιστοσελίδα , deagel.com, η Deagel παρέχει ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με τη διεθνή στρατιωτική αεροπορία και τις προηγμένες τεχνολογίες.

Εκεί ο ιστότοπος έχει άρθρα που χρονολογούνται από το 2003, αλλά λίγα είναι γνωστά για τους πραγματικούς αρθρογράφους.

Οι εκθέσεις της Deagel, ιδίως η προαναφερθείσα έρευνα σχετικά με τη Βόρεια Κορέα, παρασχέθηκαν επίσης στον Πρόεδρο κατά τη διάρκεια των Προεδρικών Διαλέξεων.

Έτσι, η Deagel παρέχει πληροφορίες οι οποίες στη συνέχεια χρησιμοποιούνται από παγκόσμιες κοινότητες πληροφοριών και κυβερνήσεις.

Ακολουθεί μια μερική λίστα γνωστών συνεργατών και πελατών της Deagel, σύμφωνα με τη δική της ιστοσελίδα:
Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας
Συνθήκη για τον Βόρειο Ατλαντικό Οργανισμό (ΝΑΤΟ – ΟΤΑΝ)
Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ)
ΟΑΣΕ
Ρωσική Υπηρεσία Προμηθειών Άμυνας
Stratfor
Η Παγκόσμια Τράπεζα
Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ)

Αποπληθυσμός Λόγω Της Κρίσης COVID-19

Αυτός ο οργανισμός πληροφοριών που χαίρει εξαιρετικής εκτίμησης, έχει μια ζοφερή προοπτική για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον κόσμο τα επόμενα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης μιας σημαντικής μείωσης του πληθυσμού.

Η Deagel έχει προβλέψει εδώ και αρκετό καιρό στις εκτιμήσεις της για το 2025 μια απότομη μείωση του πληθυσμού των ΗΠΑ και του κόσμου.

Παρακάτω παρατίθενται αποσπάσματα από την φοβερή πρόβλεψη της :

«Το 2014 δημοσιεύσαμε μια δήλωση αποποίησης σχετικά με την πρόβλεψη.

Σε έξι χρόνια το σενάριο έχει αλλάξει δραματικά. Αυτή η νέα δήλωση αποποίησης αποσκοπεί να ξεχωρίσει την κατάσταση από το 2020 και μετά.

Το να μιλάς για τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρωπαϊκή Ένωση ως χωριστές οντότητες δεν έχει πλέον νόημα. Και οι δύο είναι το δυτικό μπλοκ, συνεχίζουν να τυπώνουν χρήματα και θα μοιράζονται την ίδια μοίρα.

Μετά την COVID μπορούμε να εξαγάγουμε δύο σημαντικά συμπεράσματα:
Το μοντέλο επιτυχίας του Δυτικού κόσμου έχει χτιστεί πάνω σε κοινωνίες χωρίς ανθεκτικότητα που δεν αντέχουν σε καμία δυσκολία, ακόμη και σε χαμηλή ένταση. Υποτίθετο, αλλά τώρα το έχουμε πλήρως επιβεβαιωμένο.
Η κρίση της COVID θα χρησιμοποιηθεί για να επεκτείνει τη ζωή αυτού του οικονομικού συστήματος που πεθαίνει μέσω της λεγόμενης «Μεγάλης Επανεκκίνησης» – Great Reset.

Η «Μεγάλη Επανεκκίνηση» όπως η αλλαγή του κλίματος, η εξαφάνιση των εξεγέρσεων, η πλανητική κρίση, η πράσινη επανάσταση, ο σχιστόλιθος (…) οι ψευδείς ειδήσεις που παράγει και προωθεί σύστημα, είναι μια ακόμα προσπάθεια ώστε να επιβραδυνθεί δραστικά η κατανάλωση φυσικών πόρων και συνεπώς να παραταθεί η διάρκεια ζωής του τρέχοντος συστήματος.

Μπορεί να είναι αποτελεσματικό για λίγο, αλλά τελικά δεν θα αντιμετωπίσει το βασικό πρόβλημα και θα καθυστερήσει μόνο το αναπόφευκτο.

Οι κυρίαρχες ελίτ ελπίζουν να παραμείνουν στην εξουσία, κάτι το οποίο είναι το μόνο πράγμα που τους ανησυχεί πραγματικά.

Η κατάρρευση του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος – και τελικά ο δυτικός πολιτισμός – υπήρξε ο κύριος μοχλός στις προβλέψεις μαζί με τη συμβολή που έχει μια κρίση με καταστροφικό αποτέλεσμα.

Όπως έχει αποδείξει η COVID , οι δυτικές κοινωνίες που αγκαλιάζουν την πολυπολιτισμικότητα και τον ακραίο φιλελευθερισμό δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πραγματική δυσκολία.

Είναι πολύ πιθανό ότι η οικονομική κρίση λόγω των Απαγορευτικών (lockdowns) θα προκαλέσει περισσότερους θανάτους από τον ιό παγκοσμίως.

Η σκληρή πραγματικότητα των προοδευτικών και πολυπολιτισμικών δυτικών κοινωνιών είναι ότι η κατάρρευση θα ανέλθει σε ποσοστό 50 έως 80 τοις εκατό ανάλογα με διάφορους παράγοντες, αλλά σε γενικές γραμμές οι πιο προοδευτικές, πολυπολιτισμικές, χρεωμένες και πλούσιες (υψηλότερο βιοτικό επίπεδο) χώρες θα πληρώσουν το μεγαλύτερο τίμημα με τα υψηλότερα ποσοστά .

Ο μοναδικός συνεκτικός ιστός που διατηρεί ενωμένο αυτό το αφύσικο και ανώμαλο κολάζ από το να καταρρεύσει είναι η υπερκατανάλωση με βαριές δόσεις εκφυλισμού χωρίς βάθος που μεταμφιέζονται ως αρετή.

Ωστόσο, η εκτεταμένη λογοκρισία, οι νομοθεσίες «ρατσισμού και μίσους» και τα αντιφατικά σήματα που εκπέμπουν σημαίνουν ότι ακόμη και αυτός ο ιστός δεν λειτουργεί πια. Δεν είναι αναγκαίο να πεθάνουν όλοι.

Η μετανάστευση μπορεί επίσης να διαδραματίσει θετικό ρόλο σε αυτό.

Τα πρώην γνωστά ως έθνη δεύτερου και τρίτου κόσμου είναι άγνωστα σε αυτό το σημείο. Η μοίρα τους θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα λάβουν στο μέλλον.

Οι δυτικές δυνάμεις δεν πρόκειται να τις καταλάβουν όπως στο παρελθόν, επειδή αυτές οι χώρες δεν θα είναι σε θέση να ελέγχουν τις δικές τους πόλεις πολύ λιγότερο χώρες που είναι πολύ μακριά.

Εάν παραμείνουν συνδεδεμένα με την πρώην Παγκόσμια Τάξη , θα ακολουθήσουν τις δυτικές δυνάμεις.

Υπάρχει πολύ «κακοφορμισμένο αίμα» στις δυτικές κοινωνίες και οι διαμαρτυρίες, οι διαδηλώσεις, οι ταραχές και οι λεηλασίες είναι μόνον τα πρώτα συμπτώματα αυτού που έρχεται. Ωστόσο, μια νέα τάση λαμβάνει χώρα επισκιάζοντας αυτήν.

Πριν από έξι χρόνια η πιθανότητα ενός μεγάλου πολέμου ήταν μικρή. Έκτοτε, έχει αναπτυχθεί σταθερά και δραματικά και σήμερα είναι μακράν το πιο πιθανό σημαντικό γεγονός στη δεκαετία του 2020.

Μια άλλη ιδιαιτερότητα του δυτικού συστήματος είναι ότι τα άτομα του έχουν υποστεί ακραία πλύση εγκεφάλου μέχρι το σημείο ότι η πλειοψηφία δέχεται την ηθική ανωτερότητα και την τεχνολογική τους αξία ως δεδομένη.

Αυτό έχει οδηγήσει στην υπεροχή των συναισθηματικών επιχειρημάτων έναντι των λογικών που είτε αγνοούνται είτε καταργούνται. Αυτή η νοοτροπία μπορεί να διαδραματίσει βασικό ρόλο στα επερχόμενα καταστροφικά γεγονότα.

Κατά την επόμενη δεκαετία θα καταστεί προφανές ότι η Δύση υπολείπεται του μπλοκ Ρωσίας-Κίνας και η δυσφορία μπορεί να εξελιχθεί σε απόγνωση.

Η επιλογή του πολέμου μπορεί να φαίνεται μια γρήγορη και εύκολη λύση για την αποκατάσταση της χαμένης ηγεμονίας για να βρεθούν τελικά σε μια κατάσταση όπως της Γαλλίας του 1940.

Εάν δεν υπάρξει δραματική αλλαγή, φυσικά, ο κόσμος θα βιώσει τον πρώτο πυρηνικό πόλεμο. Η κατάρρευση των δυτικών μπλοκ μπορεί να προκύψει πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τον πόλεμο.

Δεν έχει σημασία. Ένας πυρηνικός πόλεμος είναι ένα παιχνίδι με δισεκατομμύρια θύματα και η κατάρρευση θα επέλθει στα εκατοντάδες εκατομμύρια.

Μια ενδιαφέρουσα δήλωση σχετικά με την πρόβλεψη έγινε από τους συγγραφείς στη σελίδα προβλέψεων της Deagel στις 26 Οκτωβρίου 2014.

Ιστορικά μια αλλαγή στο οικονομικό πρότυπο είχε ως αποτέλεσμα έναν αριθμό θανάτων που σπάνια επισημαίνεται από τους κύριους ιστορικούς.

Όταν συνέβη η μετάβαση από τις αγροτικές περιοχές στις μεγάλες πόλεις στην Ευρώπη, πολλοί άνθρωποι που δεν μπορούσαν να αποδεχτούν το νέο πρότυπο αυτοκτόνησαν.

Αυτοκτόνησαν εξαιτίας του ψυχολογικού παράγοντα. Αυτό δεν είναι μια κοινοτυπία αλλά είναι η αλήθεια. Μια νέα κρίση ενώνει παλιά, γνωστά μοτίβα με νέα.

Δεν είμαστε δολοφονική ή σατανική λατρεία ή έμποροι όπλων, καθώς κάποιοι λασπολόγοι (BS) διαδίδουν στο Διαδίκτυο σε αυτό το θέμα.

Λάβετε υπόψη ότι η πρόβλεψη δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα μοντέλο είτε ελαττωματικό είτε σωστό. Δεν είναι ο Λόγος του Θεού ή μια μαγική συσκευή που επιτρέπει να προβλέψουμε το μέλλον.»

Henry Kissinger & NSSM 200

Στις 10 Δεκεμβρίου 1974, το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ υπό τον Henry Kissinger ολοκλήρωσε μια διαβαθμισμένη μελέτη 200 σελίδων,

«Μνημόνιο μελέτης εθνικής ασφάλειας 200 : Επιπτώσεις της παγκόσμιας αύξησης του πληθυσμού για την ασφάλεια των ΗΠΑ και τα υπερπόντια συμφέροντα.»


Η μελέτη ισχυρίστηκε ψευδώς ότι η αύξηση του πληθυσμού στις λεγόμενες λιγότερο αναπτυγμένες χώρες (ΛΑΧ) όπως η Ινδία ήταν μια σοβαρή απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.

Το NSSM 200 , που υιοθετήθηκε ως επίσημη πολιτική τον Νοέμβριο του 1975, από τον Πρόεδρο Gerald Ford, περιέγραψε ένα κρυφό σχέδιο για τη μείωση της αύξησης του πληθυσμού σε αυτές τις χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας, μέσω του ελέγχου των γεννήσεων και επίσης, έμμεσα, του πολέμου και του λιμού.



Στον Brent Scowcroft, που τότε είχε αντικαταστήσει τον Kissinger ως σύμβουλο εθνικής ασφάλειας, ανατέθηκε η εφαρμογή του σχεδίου.

Ο διευθυντής της CIA George Bush διατάχθηκε να βοηθήσει τον Scowcroft, όπως και οι γραμματείς του κράτους, του Υπουργείου Οικονομικών, της άμυνας και της γεωργίας.

Ο Βασιλιάς George VI & Η Βασιλική Επιτροπή Πληθυσμού

Τα ψεύτικα επιχειρήματα που πρότεινε ο Kissinger δεν ήταν πρωτότυπα.

Μία από τις σημαντικότερες πηγές του ήταν η Βασιλική Επιτροπή Πληθυσμού, την οποία ο Βασιλιάς George VI είχε δημιουργήσει το 1944 «για να εξετάσει ποια μέτρα πρέπει να ληφθούν προς το εθνικό συμφέρον για να επηρεάσουν τη μελλοντική τάση του πληθυσμού».

Η επιτροπή διαπίστωσε ότι η Βρετανία απειλήθηκε σοβαρά από την αύξηση του πληθυσμού στις αποικίες της – η μεγαλύτερη είναι η Ινδία, δεδομένου ότι «μια πολυπληθής χώρα έχει αποφασιστικά πλεονεκτήματα έναντι μιας αραιοκατοικημένης για τη βιομηχανική παραγωγή».

Οι συνδυασμένες επιπτώσεις της αύξησης του πληθυσμού και της εκβιομηχάνισης στις αποικίες της, προειδοποίησε, «μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για τις επιπτώσεις της στο κύρος και την επιρροή της Δύσης», επηρεάζοντας ιδιαίτερα τη «στρατιωτική δύναμη και ασφάλεια».

Το NSSM 200 κατέληξε επίσης στο συμπέρασμα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες απειλήθηκαν από την αύξηση του πληθυσμού στον πρώην αποικιακό τομέα.

Δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή σε 13 «βασικές χώρες» στις οποίες οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν «ειδικό πολιτικό και στρατηγικό ενδιαφέρον»: Ινδία, Μπαγκλαντές, Πακιστάν, Ινδονησία, Ταϊλάνδη, Φιλιππίνες, Τουρκία, Νιγηρία, Αίγυπτος, Αιθιοπία, Μεξικό, Βραζιλία, και Κολομβία.

Ισχυρίστηκε ότι η αύξηση του πληθυσμού σε αυτές τις χώρες ήταν ιδιαίτερα ανησυχητική, καθώς θα αυξήσει γρήγορα τη σχετική πολιτική, οικονομική και στρατιωτική τους δύναμη.

Νόμος Για Τον Έλεγχο Του Πληθυσμού

Αυτή η πολιτική, γνωστή ως η κακόφημη «Πολιτική Αποπληθυσμού» και τώρα κανονικοποιείται μέσω των ταινιών του Hollywood , ενώ η τελευταία προσωποποιήθηκε από τον Thanos στον Πόλεμο του Άπειρου (Infinity War) της Marvel εισήχθη στην Ινδία μέσω της Ατζέντας 21 των Ηνωμένων Εθνών .

Δυστυχώς, πολλοί διαδοχικοί πρωθυπουργοί της Ινδίας εφαρμόζουν αυτήν την επικίνδυνη πολιτική.

Ο νέος νόμος για τον έλεγχο του πληθυσμού που υποστηρίχθηκε πρόσφατα είναι στην πραγματικότητα η Ατζέντα 21, η οποία είναι μια βρετανική πολιτική για τη μείωση του πληθυσμού των πρώην αποικιών, όπως η Ινδία, μέσω διαφόρων προγραμμάτων στείρωσης και άλλων πολιτικών που εφαρμόζονται μέσω των Ηνωμένων Εθνών και διαδίδονται από το Hollywood για να διατηρήσουν, αποτελεσματικά, τα έθνη υπό την αγγλοαμερικανική κυριαρχία.




Δικτυογραφία:





 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου