Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ...!!!


Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ!
ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ! 
ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 150.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ!

ΒΙΝΤΕΟ


Πούτιν:  «Η απάντηση της Ρωσίας θα’ναι ασύμμετρη σκληρή. Θα το μετανιώσουν καθώς δεν έχουν μετανιώσει για τίποτα για καιρό»” Το Ιράν στο πλευρό Μόσχας. Φωτογραφίζει με drones το ”Eisenhower” ενώ οι ΗΠΑ φωτογραφίζουν με δορυφόρους ρώσικες βάσεις!!!

Αυξάνονται οι εντάσεις καθώς η Ρωσία στέλνει περισσότερες δυνάμεις στα ουκρανικά σύνορα...

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Ρωσία έχει μεταφέρει τον κυριότερο όγκο των στρατευμάτων της στο ουκρανικό μέτωπο πλησίον των ουκρανικών συνόρων και όχι μόνο 150.000…

Αν και τα στοιχεία που δίνονται είναι κάπως αποπροσανατολιστικά σε αριθμούς για ευνόητους λόγους ωστόσο το μήνυμα είναι σαφές..

Συνεχείς ενισχύσεις καταφθάνουν.Η Ρωσία είναι έτοιμη για πολεμική επιχείρηση κι η κατάσταση θα μπορούσε να επιδεινωθεί ανά πάσα στιγμή...

Η Ρωσία είναι έτοιμη για μια επιχείρηση που θυμίζει το Β Παγκόσμιο και υπερβαίνει κατά πολύ το ουκρανικό, είναι έτοιμη για όλα…



Ο Πούτιν στην ετήσια ομιλία του στην Βουλή προετοίμασε τη διεθνή κοινότητα για την επερχόμενη καταιγίδα. Υποσχέθηκε μια σκληρή και ασύμμετρη απάντηση σε οποιεσδήποτε προκλήσεις από άλλα κράτη.

Ο Πούτιν απείλησε τη Δύση να μην διανοηθεί καν να διασχίσει την κόκκινη γραμμή με την Ρωσία.

«Η απάντηση της Ρωσίας θα είναι ασύμμετρη, γρήγορη και σκληρή. Θα μετανιώσουν για τις πράξεις τους καθώς δεν έχουν μετανιώσει για τίποτα εδώ και πολύ καιρό,» δήλωσε ο Πούτιν...ουσιαστικά υπονοώντας την Αμετανοησία της Δύσης και την Γενική Αποστασία που έγινε παγκόσμιο ολοκληρωτικό καθεστώς.. Mια ευκαιρία για Μετάνοια στη Δύση…..

’Αλλωστε αναφέρθηκε σαφώς στην παρακμή τους: 
Οι πνευματικές και ηθικές αξίες, τις οποίες κάποιες άλλες χώρες έχουν ήδη ξεχάσει, μας έκαναν πιο δυνατούς. Πάντα θα προστατεύουμε αυτές τις αξίες.



”Αλλά αν κάποιος αντιληφθεί τις καλές μας προθέσεις ως αδυναμία και σκοπεύει να ανατινάξει τις γέφυρες, πρέπει να γνωρίζει ότι η απάντηση της Ρωσίας θα είναι ασύμμετρη και σκληρή”.

Ο Ζελένσκι σε μια τελευταία απόπειρα διασκέδασης εντυπώσεων ταπεινώθηκε κι απευθύνθηκε στη ρωσική στον Πούτιν και ζήτησε συνάντηση μαζί του. 

Η Ρωσία απάντησε ότι τους μόνους που μπορεί να συναντήσει είναι τους ηγέτες την αυτοανακηρυχθέντων Δημοκρατιών του Ντονμπάς ενώ η Προεδρία διαμήνυσε ότι χρειάζονται να πληρούνται όροι και προϋποθέσεις για να εκπληρωθεί αυτό το αίτημα και προφανώς όχι μόνο δεν τηρούνται αλλά το αντίθετο..

Όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει εκτόνωση αλλά συνεχής κλιμάκωση αφού η Δύση ανυποχώρητη δεν εγκαταλείπει τις βασικές επιδιώξεις της να χρησιμοποιεί Μαύρη Θάλασσα και ουκρανικό έδαφος ως απειλητικό πεδίο κρούσης κατά της Ρωσίας..

H Ρωσία δεν είναι μόνη της ζούμε μέρες που θυμίζουν παραμονές Τρίτου Παγκοσμίου...Tα στρατόπεδα έχουν καθοριστεί.

Ενδεικτικό το γεγονός ότι ενώ οι Αμερικανοί φωτογραφίζουν από δορυφόρους ρώσικες στρατιωτικές βάσεις κι αεροδρόμια με μαχητικά το Ιράν προσφέρει καλές υπηρεσίες στη Ρωσία και φωτογραφίζει με drones των IRGC drone ακριβή πλάνα από το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Dwight D. Eisenhower (CVN-69) στον Περσικό Κόλπο ( PressTV) Κλειδώνουν οι στόχοι το Ιράν εν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια αν η Ρωσία απειληθεί θ΄απαντήσει κι έχει πολλούς αμερικάνικους στόχους πλησίον του..

Ρωσία Κίνα Ιράν είναι μια τρόικα καθόλου ευκαταφρόνητη για την .. απερίσκεπτη Δύση….

EIKONEΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΡΑΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΑΜΕΣΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ






 

1 σχόλιο:

  1. Πώς φαίνεται η διαφορά του Ανθρώπου που ζει ΗΔΗ στον Παράδεισο, από εμάς που φλερτάρουμε με την κόλαση


    Μὴ δώσετε ποτὲ σημασία σὲ κανένα γήινο καὶ ἀσταθές. Νὰ ἔχετε προσοχή, ὑπομονὴ καὶ στὴν ἀπομόνωση νὰ βλέπετε καὶ νὰ ἐξετάζετε τὸν ἑαυτό σας.

    Όσιος Αμφιλόχιος Μακρής της Ιεράς Νήσου Πάτμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή