Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΗΣ «ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ» ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ...Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΟΡΟ TURKAEGEAN «ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ»!
  ΒΙΝΤΕΟ 


Αυτή είναι η Ευρώπη αυτή είναι η ΕΕ.. Η Τουρκία κατοχύρωσε τον επικοινωνιακό όρο Turkaegean «τουρκικό Αιγαίο» που συμφύρεται με αυτόν της ”Γαλάζιας Πατρίδας” στην Ευρωπαϊκή Ενωση!

Η επιτροπή δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της ΕΕ ενέκρινε το αίτημα της Τουρκίας και, μάλιστα, η ονομασία αυτή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον Δεκέμβριο του 2021 μέχρι και τον Ιούλιο του 2031. 

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τα ελληνοτουρκικά είναι σίγουρα δόλια η επινόηση του Τούρκικου Αιγαίου που συμφύρεται με τον όρο Γαλάζια Πατρίδα. 

Ο όρος αυτός επιλέχθηκε και επινοήθηκε από στρατηγικά επιτελεία για να δημιουργήσει σύγχιση στην διεθνή κοινή γνώμη. Δεν είναι τουριστική καμπάνια αλλά πόλεμος πληροφοριακός με συνεργούς τους συμμάχους μας!!

 Δημιουργούν τετελεσμένα. 

Πρόθυμες οι βρωμοφυλλάδες της Δύσης που είναι το ” ευαγγέλιο” του αρχοντοχωριάτη κουτόφραγκου δίνουν γη και ύδωρ επικοινωνούν τον ”βρώμικο” όρο και τον επιβάλουν εθελοτυφλώντας ότι είναι το άλλο όνομα του γεωπολιτικού της Γαλάζιας πατρίδας λανσάροντάς τον ως αθώο τουριστικό σλόγκαν.


Εκτείνεται κατά μήκος νοτιοδυτικά της Türkiye (Τουρκία) και γεμάτο απίστευτες πόλεις όπως η Σμύρνη, η Αλικαρνασσός και η Datça, το Τουρκικό Αιγαίο υπόσχεται εξαιρετικές εμπειρίες για τον περιπετειώδη ταξιδιώτη…..”.

Συνεχίζεται η προπαρασκευή της εισβολής με συνεργούς τους υποτιθέμενους δυτικούς συμμάχους για χάρη των οποίων κατεδαφίσαμε κάθε άλλη παραδοσιακή συμμαχία όπως αυτή με τη Ρωσία. 

Κινούμαστε χωρίς πλάνο Β και το χειρότερο το ξέρει και ο αντίπαλος γιατί δεν περνάει μέρα που να μην το βγάζουμε ντελάλι.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ


ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!!!



5 σχόλια:

  1. Έχετε αναρωτηθεί πώς είναι δυνατόν παρόλο που οι πάντες είναι κατά της Ελλάδας και έχουν προ καιρού σχεδιασμένη την επίθεση στη χώρα μας από τα τουρκομόγγολα δε μπορούν να κάνουν επιχειρήσεις στρατιωτικές, παρά μόνο ψυχολογικές; Ποια αόρατη δύναμη είναι αυτή που τους εμποδίζει να την πέσουν σε ένα μάτσο μασκοφόρους;

    Φαντάσου λέει, να γίνει κάτι και να ξυπνήσουν οι μασκοφόροι φοβικοί Έλληνες, να μετανοιώσουν γα την αποστασία τους και να εμπιστευθούν τα πάντα όλα στον Ουράνιο Πατέρα τους.

    ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ

    Πολύ φοβάμαι ωστόσο, ότι αυτό το "κάτι" που θα πρέπει και θα γίνει, θα είναι πολύ οδυνηρό και καθόλου αναίμακτο. Αξίζει ωστόσο, διότι θα εξευμενίσει τον Κτίστη, ο οποίος θα αναλάβει στη συνέχεια να κάνει ανθρώπους εμάς κι εμείς την υπόλοιπη Οικουμένη. Αυτή είναι άλλωστε και η δουλειά που είχε υπόψη Του να μας αναθέσει, γι' αυτό και σκανδαλωδώς και οφθαλμοφανώς μας προστατεύει από κάθε επιβουλή των επίγειων εχθρών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλει η ... Ευρώπη να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Αμ... σας ξέρουμε: 800 χρόνια σκλάβοι είμαστε σε σας και στους αγαρηνούς και μας πετάτε μπαλάκι ο ένας στον άλλο.

    ΗΡΘΕ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΘΟΥΜΕ. Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ: Θα πληρώσετε για όλα τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας από τις σταυροφορίες μέχρι και τους εμβολιασμούς ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για συμμαζέψου λίγο ... Διάβασες αυτά που έγραψε ο Άγιος Νικόδημος; Πρέπει να είσαι σαν πεθαμένος σε κάθε έρευνα των επιγείων πραγμάτων, τα οποία, αν και μπορεί να επιτρέπονται, δεν είναι όμως και αναγκαία. Και μαζεύοντας πάντα το νου σου, όσο μπορείς μέσα στον εαυτό σου, κάνε τον αμαθή από τα πράγματα όλου του κόσμου.

      Η Σοφία της Κλεισούρας τα λέει πιο απλά:
      "Τα μάτια κλειστά, το στόμα κλειστό, τα αυτιά κλειστά, για να κερδίσουμε. Ο κόσμος τι κάνει, τι είδες, τι ξέρεις; Δεν είδα τίποτα, δεν ξέρω, χαμπάρ κι έχω (=δεν έχω χαμπέρι, δεν παίρνω είδηση). Δεν ακούω, δε βλέπω"

      Διαγραφή
    2. "Με την αγάπην και την απλότητα, χωρίς πολλούς διαλογισμούς, γρηγορώτερα φθάνεις εις τον άνω λιμένα"

      Όσιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής

      Διαγραφή
    3. Να έχουμε αγάπη, πραότητα, ειρήνη. Έτσι βοηθάμε τον συνάνθρωπο μας, όταν κυριεύεται από το κακό. Μυστικά ακτινοβολεί το παράδειγμα, όχι μόνον όταν ο άλλος είναι παρών αλλά κι όταν δεν είναι. Ν' αγωνιζόμαστε να στέλνομε την αγαθή μας διάθεση. Ακόμη και λόγια όταν λέμε για τη ζωή του άλλου που δεν την εγκρίνομε, αυτός το καταλαβαίνει και τον απωθούμε. Ενώ αν είμαστε ελεήμονες και τον συγχωρούμε, τον επηρεάζομε -όπως τον επηρεάζει και το κακό- κι ας μην μάς βλέπει.

      Όσιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης ο διορατικός και θαυματουργός

      Διαγραφή