Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ...ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ (GEISTERFAHRER GEIST) ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

2 ΒΙΝΤΕΟ



Γράφει ο CJ Hopkins
Μετάφραση: Απολλόδωρος


Έτσι, είναι επίσημο. Την Τετάρτη, 24 Αυγούστου, η Bundestag της Νέας Κανονικής Γερμανίας σφράγισε την τελευταία αναθεώρηση της κυβέρνησης στο λεγόμενο "Νόμο για την προστασία από τις λοιμώξεις" (δηλ. το νέο Εξουσιοδοτικό Νόμο-Enabling Act της Νέας Κανονικής Γερμανίας), επιτρέποντας τη συνέχιση της δίωξης των "ανεμβολίαστων" (δηλ, νέων επίσημων Untermenschen της Νέας Κανονικής Γερμανίας), την υποχρεωτική χρήση ιατρικής εμφάνισης μάσκας (δηλ. του ιδεολογικού συμβόλου συμμόρφωσης του Νέου Κανονικού Ράϊχ σε όλο τον κόσμο), την απαγόρευση διαμαρτυριών κατά της Νέας Κανονικής (δηλ. της νέας επίσημης ιδεολογίας της Γερμανίας) και διάφορα άλλα "μέτρα έκτακτης ανάγκης".

Αυτά τα "μέτρα έκτακτης ανάγκης" υποτίθεται ότι αποσκοπούν στην προστασία του γερμανικού λαού από μια "απειλή για την υγεία" η οποία (α) δεν υπάρχει, (β) η συντριπτική πλειοψηφία των άλλων χωρών της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου έχει τελικά παραδεχτεί ότι δεν υπάρχει, (γ) δεν υπήρξε ποτέ εξαρχής και (δ) ούτε καν οι πιο φανατικοί λατρευτές του Covid δεν μπορούν ακόμα να προσποιηθούν ότι παρουσιάζουν ένα εύλογο επιχείρημα για την ύπαρξή της χωρίς να ακούγονται σαν άτομα με σοβαρές γνωστικές διαταραχές.

Για παράδειγμα, ο Karl Lauterbach (ο οποίος εξακολουθεί για κάποιο λόγο να είναι ο επίσημος υπουργός Υγείας της Γερμανίας, παρά το γεγονός ότι ψεύδεται στο κοινό και υποδαυλίζει το μίσος για τους "ανεμβολίαστους" σαν το αναστημένο πτώμα του Joseph Goebbels σε καθημερινή βάση για πάνω από δύο χρόνια) εξήγησε γιατί η Γερμανία προωθεί το σχέδιό της να "εμβολιάσει" καταναγκαστικά ολόκληρο τον πληθυσμό, ξανά και ξανά.

Σύμφωνα με τον Lauterbach, τα "εμβόλια" προκαλούν τα "πολλαπλά εμβολιασμένα" άτομα να εμφανίσουν συμπτώματα της ασθένειας με την οποία οι πολλαπλοί "εμβολιασμοί" τους σχεδιάστηκαν για να τους αποτρέψουν από το να μολυνθούν ταχύτερα από τους "ανεμβολίαστους", οπότε μένουν στο σπίτι τους και έτσι συμβάλλουν στον "περιορισμό της πανδημίας", ενώ οι "ανεμβολίαστοι", " όντας "ασυμπτωματικοί", κυκλοφορούν αμέριμνοι μολύνοντας τους "Εμβολιασμένους", κάτι που δεν θα έκαναν αν είχαν "πολλαπλά εμβολιαστεί", καθώς θα ήταν στο σπίτι τους και θα υπέφεραν από τα συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη, από τα οποία τους διαβεβαίωναν ότι τα "εμβόλια" θα τους προστάτευαν, αλλά τα οποία στην πραγματικότητα τους έκαναν να υποφέρουν πιο γρήγορα.

Εντάξει, σε αυτό το σημείο, ξέρω ότι πιθανώς αναρωτιέστε, "γιατί ο γερμανικός λαός δεν έχει απαιτήσει την απομάκρυνση αυτού του προφανώς διαταραγμένου κλόουν από το αξίωμα;". Λοιπόν, δυστυχώς, το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο Karl Lauterbach. 

Είναι επίσης ο Olaf Scholz, ο καγκελάριος της Γερμανίας, ο Marco Buschmann, ο υπουργός Δικαιοσύνης, και η υπόλοιπη κυβέρνηση της Νέας Κανονικής Γερμανίας, καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία του γερμανικού λαού, οι οποίοι φαίνεται να είναι πρόθυμοι να συμπεριφέρονται σαν να μην υπάρχει ο υπόλοιπος κόσμος, και να χτυπάνε τις φτέρνες και να ακολουθούν άβουλα εντολές, όσο παράλογες κι αν είναι.

Για παράδειγμα, αν πετάτε προς τη Νέα Κανονική Γερμανία από κάποια άλλη χώρα όπου επικρατεί η πραγματικότητα, τη στιγμή που το αεροπλάνο σας εισέρχεται στον γερμανικό εναέριο χώρο, απαιτείται να φορέσετε μια μάσκα που μοιάζει με ιατρική, και μάλιστα όχι μια οποιαδήποτε παλιά μάσκα που μοιάζει με ιατρική, αλλά ένα FFP2 Filtering Face Piece, όπως ορίζεται από το πρότυπο EN 149, το οποίο αποδεδειγμένα σας προστατεύει από το ΒΑ.5 

Παραλλαγή της παραλλαγής Omicron της παραλλαγής SARS CoV-2 (δηλαδή της αρχικής παραλλαγής Covid-19) από το "μοντέλο του χρυσού συριακού χάμστερ", σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές της Νέας Κανονικής**.

Φυσικά, αυτή η εντολή για το κομμάτι προσώπου που φιλτράρεται δεν ισχύει για τους κυβερνητικούς αξιωματούχους και τα φερέφωνά τους στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ένα ολόκληρο αεροπλάνο από τα οποία μόλις πέταξε από τη Νέα Κανονική Γερμανία στο Νέο Κανονικό Καναδά και πίσω σε κατάσταση κατάφωρης απάτης.

Και αυτό είναι μόνο ένα από τα πολυάριθμα παραδείγματα του φασιστικού πνεύματος που έχει κυριεύσει τη χώρα στην οποία μετανάστευσα οικειοθελώς πριν από σχεδόν ακριβώς 18 χρόνια και την οποία πλέον δεν αναγνωρίζω. Εδώ είναι ένα άλλο, το οποίο θα σας γυρίσει το στομάχι.

Είναι ένα βίντεο κλιπ με έναν αξιωματικό της Deutsche Bahn Gestapo (μια νεοσύστατη επίσημη θέση που παλαιότερα ήταν γνωστή ως "ελεγκτής τρένου") να γαβγίζει εντολές σε μια γυναίκα χωρίς μάσκα, ξανά και ξανά, όπως σε μια ταινία του Spielberg, και τελικά να επιτίθεται σωματικά στη γυναίκα ...

..

Νομίζω ότι αυτό αρκεί ως παράδειγμα της ατμόσφαιρας εδώ στη Νέα Κανονική Γερμανία.

Τώρα, είτε το πιστεύετε είτε όχι, προσπάθησα να δώσω στον γερμανικό λαό το πλεονέκτημα της αμφιβολίας (δηλαδή, ως λαό) κατά τη διάρκεια των τελευταίων δυόμισι ετών. 

Βέβαια, κατά καιρούς έχω παρομοιάσει τη συμπεριφορά τους με τη συμπεριφορά του γερμανικού λαού κατά το δυσάρεστο (δηλαδή ναζιστικό) παρελθόν του, και έχω συγκρίνει την εξέλιξη της Νέας Κανονικής Γερμανίας με τις πρώτες ημέρες της ναζιστικής Γερμανίας σε ... εντάξει, περισσότερες από μερικές περιπτώσεις.

Αλλά έχω τονίσει ότι αυτή η ενοχλητικά φασιστική, ανεγκέφαλη, ακολουθητική της τάξης συμπεριφορά δεν έχει καμία σχέση με τον γερμανικό χαρακτήρα καθαυτό, γιατί έχουμε δει την ίδια ενοχλητικά φασιστική, ανεγκέφαλη, ακολουθητική της τάξης συμπεριφορά να ξεσπά σε χώρες σε όλο τον κόσμο.

Σε αυτό το σημείο, αν ο γερμανικός λαός συνεχίσει να συμπεριφέρεται με έναν ενοχλητικά φασιστικό, ανεγκέφαλο, διαταξικοφανή τρόπο, ενώ οι άνθρωποι σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο συνεχίζουν την καθημερινή τους ζωή χωρίς να χρειάζεται να δείξουν τα "χαρτιά εμβολιασμού" τους σε κάποιους μπράβους για να τους επιτραπεί να μπουν σε μια καφετέρια και να πάρουν ένα αναθεματισμένο φλιτζάνι καφέ, και κατά τα άλλα να υπάρχουν σε μια λίγο πολύ χωρίς μάσκες, μετα-μασική-υστερική-παρανοϊκή κατάσταση ... αν οι Γερμανοί είναι πρόθυμοι να συνεχίσουν να το κάνουν αυτό (δηλ, να συμπεριφέρονται με τον προαναφερθέντα ανούσια φασιστικό, εξουσιαστικό, τρομακτικό τρόπο και να γίνονται ο περίγελος του κόσμου), δεν θα είμαι πια τόσο καλός.

Θα τους αποκαλέσω με μερικά υποτιμητικά ονόματα. Θα αμφισβητήσω τον χαρακτήρα τους ως λαού. Θα κάνω δημόσιες εικασίες για το τι ακριβώς τους συμβαίνει.

Ελπίζω και προσεύχομαι να μην χρειαστεί να το κάνω αυτό.

Έχουμε περίπου ένα μήνα πριν τεθούν σε ισχύ οι νέοι "περιορισμοί". Που είναι αρκετός χρόνος για τον γερμανικό λαό να ξεσηκωθεί και να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό. Με διαβεβαίωσαν οι Γερμανοί φίλοι μου ότι ο γερμανικός λαός δεν θα το κάνει αυτό, αλλά τι να πω; Είμαι απελπιστικά αισιόδοξος.

Σε κάθε περίπτωση, θα σας κρατώ ενήμερους ... εκτός, φυσικά, αν με συλλάβουν για "απονομιμοποίηση του δημοκρατικού κράτους" ή "σχετικοποίηση του Ολοκαυτώματος" ή οτιδήποτε άλλο.

Εν τω μεταξύ, απολαύστε το τέλος του Καλοκαιριού και μην ανησυχείτε πάρα πολύ για το τι συμβαίνει εδώ στη Νέα Κανονική Γερμανία, ή στον Νέο Κανονικό Καναδά, ή στη Νέα Κανονική Ουάσιγκτον, ή οπουδήποτε αλλού. 

Όλα τελείωσαν τώρα, ως επί το πλείστον, έτσι δεν είναι, όλος αυτός ο εφιάλτης της Νέας Κανονικότητας, σωστά; Δεν θα το ξανακάνουν ποτέ, ποτέ, ξανά ... όχι όπου κι αν ζείτε, σωστά;

*  Εντάξει, υποθέτω ότι αναρωτιέστε για τον τίτλο. Geist σημαίνει "πνεύμα" (ή "μυαλό" ή "διάνοια"), όπως στο "Zeitgeist" (δηλαδή, "το πνεύμα της εποχής"), το οποίο γνωρίζετε επειδή το έχουμε υιοθετήσει στα αγγλικά. 

Το Geisterfahrer είναι μια από αυτές τις ουσιαστικά αμετάφραστες γερμανικές λέξεις. Βασικά σημαίνει κάποιον που οδηγεί προς τη λάθος κατεύθυνση, δηλαδή ενάντια στη ροή της κυκλοφορίας, προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που οδηγούν όλοι οι άλλοι, αλλά με μεταφορική και όχι κυριολεκτική έννοια.

** ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΜΣΤΕΡ: "Η μετάδοση χωρίς επαφή βρέθηκε στο 66,7% (10/15) των εκτεθειμένων αφελών χάμστερ. 

Η κατάτμηση χειρουργικής μάσκας για τα αμφισβητούμενα χάμστερ δείκτη ή τα αφελή χάμστερ μείωσε σημαντικά τη μετάδοση στο 25% (6/24, P = 0,018). Ο διαχωρισμός χειρουργικής μάσκας για τα αμφισβητούμενα χάμστερ δείκτη μείωσε σημαντικά τη μετάδοση μόνο στο 16,7% (2/12, P = 0,019) των εκτεθειμένων αφελών χάμστερ. 

Σε αντίθεση με τις σοβαρές εκδηλώσεις των αμφισβητούμενων χάμστερ, τα μολυσμένα αφελή χάμστερ είχαν χαμηλότερες κλινικές βαθμολογίες, ηπιότερες ιστοπαθολογικές μεταβολές και χαμηλότερη έκφραση του αντιγόνου των νουκλεοκαψιδίων του ιού στους ιστούς της αναπνευστικής οδού". (Σοβαρά, αυτό είναι από την πραγματική μελέτη που το Υπουργείο Υγείας της Νέας Κανονικής Γερμανίας έχει επικαλεστεί ως απόδειξη της αποτελεσματικότητας των μασκών).



***********


ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ 


New Normal Germany’s Geisterfahrer Geist



ΠΗΓΗ


2 σχόλια:

  1. Καλημέρα, Ρωμανέ.
    Είπα σε έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο, ότι επί κυβέρνησης Σύριζα-Ανέλ είχαν φέρει και περιθάλψει δωρεάν σε ελληνικά νοσοκομεία αβγοκέφαλους Ουκρανούς. Εντυπωσιάστηκε και ζήτησε επιπλέον πληροφορίες.
    Μήπως έχεις γνώση του συμβάντος και κάποιο σχετικό άρθρο; Το θυμάμαι πολύ καλά.
    Κάθε βοήθεια δεκτή.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή