Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝOY ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ


ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΣΚΟΥΝΤΡΙΑΝΟΣ


Αν ακόμα και μια λέαινα υπερασπίζεται με αυταπάρνηση τα παιδιά της απέναντι στο «λέοντα που περιπατεί ωρυόμενος ζητών να τα καταπίῃ» (βλέπε βίντεο)


Φαντάσου πώς θα χιμήξει πάνω στο νοητό λέοντα και δράκοντα η Παναγιά μας, όταν αυτός προσπαθήσει να μας κατασπαράξει, εμάς τα παιδιά της...

 

2 σχόλια:

  1. Θέλω να κάνω μια απαραίτητη διευκρίνηση: Η Υπεραγία Θεοτόκος προστατεύει ως λέαινα τις ψυχές των Ορθοδόξων (και μόνων) Χριστιανών. Τα σώματα δεν τα υπολόγιζαν οι χριστιανοί τους 3 πρώτους αιώνες των διωγμών, στην "ισλαμική χολέρα", επί κομμουνισμού κλπ. Μεθούσαν από το κρασί της Αγάπης του Χριστού και γίνονταν αναίσθητοι ως προς την κοσμική διάσταση της ζωής.
    Τότε η Παναγία απλώς τους ενίσχυε στον αγώνα του μαρτυρίου που μόνοι τους διάλεγαν.

    Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αφενός δεν πίνουμε καθόλου, ή ελάχιστο από το κρασί της Αγάπης του Χριστού, διότι κατάφερε ο διεθνής σιωνισμός - σατανισμός να μας μπλέξει σε τεράστιες μέριμνες, κερνώντας μας αντ' αυτού το κρασί των εφάμαρτων ηδονών στις οποίες αποβλέπουμε σχεδόν σε όλη μας τη ζωή, αλλά από την άλλη είμαστε οι μόνοι που κρατάμε την Αλήθεια (ακόμα κι αν την έχουμε μπαζώσει μέσα μας), έχουμε βαφτιστεί στην Αλήθεια και θα παραμείνουμε (δε συμπεριλαμβάνω τον εαυτό μου) ως μαγιά, ως προζύμι με το οποίο θα "ζυμώσει" ο Θεός όλη την ανθρωπότητα που ζει σε άγνοια, διότι έφτασε ο καιρός να κριθούμε όλοι και να επαναπατριστούμε στην ουράνια Πατρίδα μας, ή να πάρουμε (μή γένοιτο) το δρόμο της αιώνιας προσφυγιάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλώ, έως και ικετεύω όλους να διαβάσουν τη χειρόγραφη επιστολή του λατρεμένου μας Εφραίμ της Αριζόνας (δεν τον λέω ούτε μακαριστό, ούτε τίποτα. Διότι τώρα είναι ακόμα πιο ευκίνητος από τότε που εμφανιζόταν σε χρόνο dt από το ένα σημείο της γης σε άλλο για να σώσει, να βοηθήσει, να παρηγορήσει μια ψυχή).

    Κοντολογίς, αναφέρεται στην αξία των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου, έτσι όπως περιγράφεται στο ψυχωφελέστατο βιβλίο "ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΣΩΤΗΡΙΑ", όπου αναφέρεται ότι ένας ληστής είχε την Άγια συνήθεια να λέει τους χαιρετισμούς 1 φορά την ημέρα και τελικά ο διάβολος (ο ως λέων ωρυόμενος) γι' αυτό και μόνο το λόγο δε μπόρεσε να τον κολάσει.

    http://xairetismoi.blogspot.com/2016/

    ΑπάντησηΔιαγραφή