Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Ο.Υ. !
«O ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ» 

3 ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει η Patricia Harrity


Η 75η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας ενέκρινε τροποποιήσεις σε 5 άρθρα του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού στις 27 Μαΐου 2022. Οι επί του παρόντος προτεινόμενες τροποποιήσεις των κανονισμών έχουν σχεδιαστεί κυρίως για να υποστηρίξουν το "Φαρμακευτικό" Νοσοκομειακό Βιομηχανικό Συγκρότημα Έκτακτης Ανάγκης (PHEIC) και θα δώσουν στον ΠΟΥ εξουσία επί των παγκόσμιων κανονισμών υγείας που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματά μας.

«Μια περίοδος 18 μηνών άγνοιας, άγνοιας και σιωπής είναι το μόνο που χρειάζεται για να τεθούν σε ισχύ οι τροποποιήσεις». Η προθεσμία για την απόρριψη των τροπολογιών είναι η 1η Δεκεμβρίου 2023, η οποία πλησιάζει γρήγορα». Και η σιωπή δεν μπορεί να είναι επιλογή, καθώς η σιωπή μας είναι η συγκατάθεσή μας.

Αν και τα 194 κράτη μέλη μπορούν να επικαλεστούν το δικαίωμά τους να απορρίψουν τις τροπολογίες (σύμφωνα με το άρθρο 61), πρακτικά κανείς στη γη δεν φαίνεται να γνωρίζει αυτή την κατάσταση, σύμφωνα με τον James Roguski, ο οποίος εργάζεται ακούραστα εδώ και μήνες για να ευαισθητοποιήσει τόσο τους λαούς όσο και τους ηγέτες των εθνών.
Άλλαξαν το διεθνές δίκαιο

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι οι 194 αντιπρόσωποι, οι οποίοι είναι μη εκλεγμένοι, μη υπόλογοι και σε μεγάλο βαθμό άγνωστοι, έχουν αποκτήσει ένα ασυνήθιστο επίπεδο εξουσίας να τροποποιούν το διεθνές δίκαιο απλώς συμφωνώντας να το πράξουν.

Μόλις αποδεχθούν διακριτικά και υιοθετήσουν οποιεσδήποτε προτεινόμενες τροποποιήσεις, δεν απαιτείται περαιτέρω έγκριση ή υπογραφή από προέδρους, πρωθυπουργούς ή νομοθετικά σώματα όπως κοινοβούλια, κογκρέσο ή γερουσίες. (πηγή). Οι εν λόγω τροποποιήσεις υποβλήθηκαν στις 24 Μαΐου 2022, από τα ακόλουθα έθνη:

Αυστραλία

Βοσνία Ερζεγοβίνη

Κολομβία

την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα κράτη μέλη της,

Ιαπωνία

Μονακό

η Δημοκρατία της Κορέας,

το Ηνωμένο Βασίλειο και

τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Οι τροπολογίες εγκρίθηκαν μόλις τρεις ημέρες αργότερα, στις 27 Μαΐου 2022, χωρίς καμία ευκαιρία για δημόσια συζήτηση, συζήτηση ή σχόλιο. Εάν εγκρίθηκαν τροποποιήσεις με αυτόν τον τρόπο στις 27 Μαΐου 2022. Αυτό μπορεί εύκολα να συμβεί ξανά το 2023 ή το 2024 (πηγή).

Το βίντεο είναι της 27ης Μαΐου 2022, στην 75η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας, τα 194 κράτη μέλη υιοθέτησαν τροποποιήσεις στον Διεθνή Υγειονομικό Κανονισμό. «Το τέλος ήταν απολύτως παράξενο», λέει ο Roguski






















Τα αναθεωρημένα άρθρα του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού βρίσκονται στις σελίδες 83-86 του ακόλουθου εγγράφου: Αναθεωρημένα άρθρα του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού

Η ακόλουθη έκδοση των τροπολογιών φαίνεται να έχει εξαφανιστεί από τον ιστότοπο του ΠΟΥ. Τροπολογίες που υιοθετήθηκαν στις 27 Μαΐου 2022 276KB ∙ Λήψη αρχείου PDF



Η «διαδικασία σιωπής»

Η «διαδικασία σιωπής» είναι μια μορφή σιωπηρής συγκατάθεσης ή αποδοχής, λέει ο James Roguski, ο οποίος παραθέτει τον G.R. Berridge (2010) από το έργο του «Διπλωματία: Θεωρία και Πρακτική (Σελίδα 158.).

«... Μια πρόταση με ισχυρή υποστήριξη θεωρείται ότι έχει συμφωνηθεί, εκτός εάν κάποιο μέλος εγείρει αντίρρηση σε αυτήν πριν από μια συγκεκριμένη προθεσμία: η σιωπή σημαίνει συναίνεση - ή, τουλάχιστον, συναίνεση. Αυτή η διαδικασία βασίζεται σε ένα μέλος μιας μειοψηφίας που φοβάται ότι η υποβολή ένστασης θα το εκθέσει στην κατηγορία της κωλυσιεργίας και, ως εκ τούτου, στους κινδύνους της απομόνωσης.

Ο Roguski εξηγεί: «Συχνά η "διαδικασία σιωπής" είναι το τελευταίο βήμα για την υιοθέτηση ή τη συμφωνία σε συγκεκριμένο κείμενο, αφού οι βασικές προϋποθέσεις του κειμένου έχουν συμφωνηθεί σε προηγούμενες διαπραγματεύσεις», προσθέτοντας ότι «Εκείνοι που παραμένουν σιωπηλοί θεωρούνται ότι συμφωνούν».
Οι κύριοι λόγοι για να σταματήσουν οι τροπολογίες

Ωστόσο, δεν συμφωνούμε, πώς μπορεί κάποιος από εμάς να συμφωνήσει τώρα που γνωρίζουμε τι είναι ικανός να κάνει ο ΠΟΥ; Έχουμε βιώσει μια παγκόσμια διακυβέρνηση υγείας σε δράση καθ 'όλη τη διάρκεια του σχεδίου και έχουμε διαπιστώσει ότι σίγουρα δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε την υγεία μας, τη ζωή μας και την κυριαρχία μας.

Ο Roguski έχει τεκμηριώσει το επιχείρημά του ως προς το γιατί οι τροποποιήσεις πρέπει να σταματήσουν και ζητά να μοιραστούν ελεύθερα, το παρακάτω απόσπασμα είναι από το έργο του "The People's Guide to the Proposed Amendments to the International Health Regulations" το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.



Τα μαθήματα που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ισχυρίζεται ότι έχει μάθει από τα τελευταία 4 χρόνια ΔΕΝ είναι τα
μαθήματα που πρέπει να μάθουν. Οι επί του παρόντος προτεινόμενες τροποποιήσεις του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού αποσκοπούν
κυρίως στην υποστήριξη του βιομηχανικού συγκροτήματος έκτακτης ανάγκης των φαρμακευτικών νοσοκομείων (PHEIC). 

Αυτές οι διαπραγματεύσεις ΔΕΝ αφορούν τα θεμελιώδη δικαιώματα υγείας και τα αναφαίρετα δικαιώματα του «Εμείς οι Λαοί του
Κόσμου».

 Αυτές οι διαπραγματεύσεις 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ (πηγή)

Τεράστιες φρικαλεότητες έχουν διαπραχθεί τα τελευταία 4 χρόνια. Πριν από τη διαπραγμάτευση οποιωνδήποτε πιθανών συμφωνιών, πρέπει να διεξαχθεί εκτεταμένη και ολοκληρωμένη διεθνής έρευνα και δικαστήριο για την αντιμετώπιση όλων των ακόλουθων συμφωνιών.

Η προέλευση του "SARS-CoV-2"
Μεταδοτικότητα και μεταδοτικότητα του COVID-19
Πραγματικό επίπεδο κινδύνου/επικινδυνότητας
Αποτελεσματικότητα και ασφάλεια των κοινωνικών ελέγχων σε σχέση με τη βλάβη που προκάλεσαν
Η πραγματική φύση των «ιατρικών αντιμέτρων» (όπως οι ενέσεις mRNA)
Η καταστολή λιγότερο επιβλαβών / δαπανηρών / επεμβατικών εναλλακτικών λύσεων
Συγκρούσεις συμφερόντων, ιδιωτικά κέρδη κ.λπ.
Η έλλειψη λογοδοσίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και οι κίνδυνοι της διπλωματικής ασυλίας
που απολαμβάνουν οι ασύδοτοι, μη εκλεγμένοι και εν πολλοίς άγνωστοι γραφειοκράτες εντός του συστήματος
του Π.Ο.Υ. / ΟΗΕ που λειτουργούν με ατιμωρησία.


«ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟΔΟΤΉΣΕΙ ΚΑΝΕΊΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΛΟΓΟΔΟΤΉΣΟΥΝ ΌΛΟΙ»

Καμία παρέκκλιση δικαιωμάτων

Ο Roguski υποστήριξε ότι προκειμένου να αποφευχθούν οι παραβιάσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν, τα θεμελιώδη, αναφαίρετα ανθρώπινα δικαιώματα ΠΡΕΠΕΙ να κατοχυρωθούν στο διεθνές δίκαιο. Κάθε κυβέρνηση, κάθε εταιρεία, κάθε οργανισμός και κάθε άνθρωπος πρέπει να σέβεται και να τιμά τα αναφαίρετα δικαιώματα όλων, παρά την κήρυξη «κατάστασης έκτακτης ανάγκης» από οποιονδήποτε.

«Οι κυβερνήσεις ΔΕΝ έχουν την εξουσία να αναστέλλουν τα ανθρώπινα δικαιώματα λόγω των λεγόμενων «καταστάσεων έκτακτης ανάγκης». Η κήρυξη «έκτακτης ανάγκης» δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να παραβιάζει τα αναφαίρετα ανθρώπινα δικαιώματα κανενός άλλου.

Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να αρνηθεί τη συγκατάθεσή του και να αρνηθεί τη θεραπεία ή την παρέμβαση οποιουδήποτε είδους, ανά πάσα στιγμή, ανεξάρτητα από το αν υπάρχει δηλωμένη «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» ή όχι. Ανεξάρτητα από το εύρος ή/και τη σοβαρότητα οποιασδήποτε επιδημίας ή πραγματικής πανδημίας, τα ανθρώπινα δικαιώματα παραμένουν αναφαίρετα και δεν μπορούν να περιοριστούν με κανέναν τρόπο»














.






Ο James Roguski μιλάει στον γιατρό του Ηνωμένου Βασιλείου John Cambell σχετικά με το WHO Power Grab.


















Μπορούμε να αναλάβουμε δράση ενημερώνοντας τους βουλευτές και τον πρωθυπουργό μας ότι τα έθνη μπορούν να απορρίψουν τους κανονισμούς, αλλά έχουμε μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 2023 για να ενημερώσουμε τους ηγέτες μας, ότι αυτό θέλουν και περιμένουν οι άνθρωποι στο «δημοκρατικό» έθνος μας. 

Είναι στους ρόλους τους για να υπηρετήσουν εμάς, τον λαό, όχι τον Π.Ο.Υ., τον ΟΗΕ, το WEF, τον Κλάους, ή τους εαυτούς τους, τις ΗΠΑ, είναι καιρός να το κάνουν.

Ακολουθούν τα άρθρα 61 και 59 του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού:

Δεν μας απομένει πολύς χρόνος για τους λεγόμενους ηγέτες των εθνών μας να αναλάβουν δράση σε αυτό που είναι μια απειλητική αρπαγή εξουσίας από τον Π.Ο.Υ. και παρόλο που οι αναφορές έχουν αποδειχθεί σχεδόν άχρηστες στο παρελθόν, πρέπει ακόμα να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση και να δείξουμε ότι δεν συναινούμε και η σιωπή μας είναι η συναίνεσή μας.

Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε κάθε μέλος του Κοινοβουλίου: https://inhere.salsalabs.org/UKAction/index.html
ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ MP ΣΑΣ https://members.parliament.uk/members/commons












2 σχόλια:

  1. Το κείμενο πρέπει να είναι παλιό. Η παράδοση της υγειονομικής διαχείρισης της χώρας μας στον ΠΟΥ έχει ήδη γίνει στις 18-5-2023, λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Ο Πλεύρης μαζί με τον Άδωνι υπέγραψαν, χωρίς να έχουν καμία δικαιοδοσία, αφού ένα μήνα πριν από κάθε εθνική εκλογική διαδικασία, οι εν ενεργεία υπουργοί παύονται και στη θέση τους μπαίνουν υπηρεσιακοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mπορεί ο τίτλος να είναι ο ίδιος με παλαιότερο άρθρο, το δεύτερο βίντεο πάντως είναι 9 ημερών και η ημερομηνία στο πρωτότυπο είναι 4 Οκτωβρίου 2023

    ΑπάντησηΔιαγραφή