Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟΥ; ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟ;

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ SELF-TEST»:   ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ Ή ΑΠΑΤΗ;...



Πρέπει να επέμβει εισαγγελέας τώρα...

1. Έφεραν rapid test, τα οποία βάφτισαν self test

2. Έφεραν 25άδες αντί για μεμονωμένα (Roche) πράγμα που είναι αντίθετο στις απαιτήσεις της σύμβασης

3. Έφεραν κινέζικα που αναφέρουν σαφώς πως είναι για αποκλειστική χρήση στο εργαστήριο...Το Υπουργείο να απαντήσει πώς πήραν τη δουλειά εταιρείες που δημιουργήθηκαν πριν μερικούς μήνες και οι οποίες δεν έχουν ούτε γραφεία, ούτε σελίδα στο διαδίκτυο; Το δε μετοχικό τους κεφάλαιο είναι 30.000 ευρώ

Η εισαγωγική Ελληνική εταιρεία, με το όνομα ''Swiss Med'' που πήρε ήδη παραγγελία 10.000.000 ευρώ για τα περιβόητα self test, έχει δηλώσει ως έδρα, μια αποθήκη σε πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς να έχει site, χωρίς να απαντάει σε κανένα email ή τηλέφωνο από αυτά που έχει δηλώσει!

Η ίδρυση της έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο με εταιρικό κεφάλαιο για εισαγωγική που δεν ξεπερνά τα 30.000 ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στο ΓΕΜΗ.

 Αν κάποιος προσπαθήσει να αναζητήσει την εταιρεία στο διαδίκτυο αναφέρεται εδώ και καιρό πως η ιστοσελίδα της βρίσκεται ''υπό κατασκευή'' και πως, θα λειτουργήσει σύντομα.

Μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν έχει συμμετάσχει σε καμία άλλη μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα.

  Η παντελώς άγνωστη-χωρίς άλλα στοιχεία- εταιρεία λοιπόν με την επωνυμία ''SWISS MED ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ'',πήρε παραγγελία 3.000.000 τεμαχίων,  στην τιμή των 3,36 ευρώ, συνολικής αξίας 10.080.000,00 ευρώ.

Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι πολλά και το swissmed.gr ακόμη στο...πουθενά!...


Από #Dimitris #GoodJohn




1 σχόλιο:

  1. Το 2009 ο δρ. Τσιόρδας ήταν στην ομάδα των εμπειρογνωμόνων, που είχε προτείνει στον τότε υπουργό Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο, την αγορά αρχικά 8 και αργότερα 16 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίου για τη γρίπη Η1Ν1 καθώς και ενός μικρότερου αριθμού δόσεων Tamiflu.[15][16] Το κόστος των φαρμάκων έφτανε τα 12 εκατομμύρια ευρώ (από τις εταιρίες Roche και Glaxo Smithkline).[17] Η αγορά αυτή αποδείχθηκε προβληματική τόσο στον σχεδιασμό (ανεπαρκή στοιχεία επικινδυνότητας της νόσου) όσο και στην πραγματοποίησή της (μικρή ανταπόκριση στον πληθυσμό) και ακυρώθηκε (κατά μέρος και ύστερα από δικαστικούς αγώνες) από την μετέπειτα υπουργό Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.[16] Με την ακύρωση της παραγγελίας, το ελληνικό δημόσιο κατάφερε να εξοικονομήσει 80 εκατ. ευρώ.[

    ΑπάντησηΔιαγραφή