Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

ΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ "ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ"


ΤΟ «ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ» ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ



             Κοινοποιεί  και γράφει ο Γεωκών

Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στην Δίκη της Νυρεμβέργης δικάστηκαν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, και αυτό είναι ένα μήνυμα προειδοποίησης προς όλους τους γιατρούς, τους επιστήμονες και τους επιδημιολόγους που εμβολιάζουν η και αναγκάζουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν με ένα πειραματικό εμβόλιο με θανατηφόρες παρενέργειες, χρησιμοποιώντας τον φόβο του θανάτου, τον εξαναγκασμό και τις απειλές

Δισεκατομμύρια ευρώ και δολάρια έχουν καταβληθεί σε Γιατρούς σε ιδρύματα σε ΜΜΕ και σε Κυβερνήσεις , και αυτός είναι ο λόγος που δεν ενδιαφέρονται για επιστημονικά γεγονότα ή έρευνα.

Στην Δίκη της Νυρεμβέργης εναντίον των γιατρών μετά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, αποκαλύφθηκαν πολλές φρικαλεότητες που σχετίζονται με πειράματα που πραγματοποίησαν Γερμανοί Γιατροί μεταξύ των οποίων και η έκθεση σε επικίνδυνα χημικά και βιολογικούς παράγοντες.

Ο τότε γενικός εισαγγελέας, Telford Taylor, επισήμανε στην εναρκτήρια δήλωσή του ότι δεν ήταν «απλή δίκη δολοφονίας», επειδή οι κατηγορούμενοι είχαν ορκιστεί να «μην κάνουν κακό» αλλά να συμμορφωθούν με τον όρκο του Ιπποκράτη, και δεν το έκαναν…

Κατά τη διάρκεια της δίκης των γιατρών, η υπεράσπιση ανέφερε….. Πρώτον, ότι οι κατηγορούμενοι «ακολουθούσαν μόνο εντολές». Και δεύτερον, οι φερόμενες δραστηριότητες ήταν ένα φυσιολογικό μέρος της επιστημονικής έρευνας.

Το δικαστήριο έκρινε ότι οι επιστήμονες δεν μπορούν να απομακρυνθούν από τις ηθικές τους ευθύνες, ακόμη και αν τους ζητηθεί, γι’αυτόν τον λόγο καταδικάστηκαν, άλλοι στην εσχάτη των ποινών και άλλοι σε ισόβια κάθειρξη…

Οι Γιατροί και οι νοσοκόμες/οι, σήμερα, που εμβολιάζουν χωρίς να εξηγήσουν τους θανάσιμους κινδύνους από ένα πειραματικό εμβόλιο, είναι εγκληματίες πολέμου σύμφωνα με τους κανόνες ιατρικού πειραματισμού της Νυρεμβέργης.

 Προτρέπουν τον κόσμο να εμβολιστεί για την προστασία των άλλων, αλλά και την δική τους με ένα εμβόλιο που έχει μεταξύ άλλων ίσως και τον τερματισμό τους…

Το «πειραματικό» εμβόλιο παραβιάζει και τους 10 Κώδικες της Νυρεμβέργης που φέρουν τη θανατική ποινή για όσους επιδιώκουν να παραβιάσουν αυτούς τους Διεθνείς Νόμους.

Παρά την κατακραυγή περισσότερων από 85.000 γιατρών, νοσοκόμων, ιολόγων και επιδημιολόγων - το πείραμα δεν τελειώνει. Στην πραγματικότητα, επί του παρόντος υπάρχουν πολλές προσπάθειες αλλαγής νόμων προκειμένου να επιβληθεί η συμμόρφωση με τα εμβόλια. Αυτό περιλαμβάνει υποχρεωτικούς και αναγκαστικούς εμβολιασμούς.

Στατιστικά στοιχεία αναφέρουν ότι αυτό το πείραμα οδηγεί σε θάνατο και τραυματισμό, ωστόσο όλοι οι πολιτικοί, οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι λεγόμενοι ειδικοί δεν κάνουν καμία προσπάθεια να σταματήσουν αυτό το πείραμα

Η δοκιμή PCR δεν σχεδιάστηκε ποτέ για την ανίχνευση παθογόνων και είναι 100% ελαττωματική σε 35 κύκλους, όλες οι δοκιμές PCR που επιβλέπονται από το CDC ορίζονται στους 37 έως 45 κύκλους.

Το CDC παραδέχεται ότι τυχόν δοκιμές άνω των 28 κύκλων δεν είναι αποδεκτές για θετικό και αξιόπιστο αποτέλεσμα. Αυτό από μόνο του ακυρώνει πάνω από το 90% των υποτιθέμενων covid περιπτώσεις / «λοιμώξεων» που παρακολουθούνται από τη χρήση αυτού του ελαττωματικού τεστ, και όμως κανένα ΜΜΕ, καμιά κυβέρνηση κανένας επιδημιολόγος δεν ζήτησε εξηγήσεις…….

Εκτός από τα ελαττωματικά τεστ και τα ψευδή πιστοποιητικά θανάτου, το ίδιο το «πειραματικό» εμβόλιο παραβιάζει το άρθρο 32 της Σύμβασης της Γενεύης.

2 δισεκατομμύρια εμβολιασμένοι ίσως ζουν το τελευταίο καλοκαίρι τους. Αυτό λένε κορυφαίοι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του νικητή του βραβείου Νόμπελ

Κάποιοι κινδύνεψαν και κινδυνεύουν ακόμη προειδοποιώντας τον κόσμο για τον κίνδυνο που διατρέχουν, και όμως οι πολίτες παραμένουν στην ουρά για να πάρουν το θανατηφόρο πειραματικό εμβόλιο που σκότωσε το 90% των ζώων στις δοκιμές.

Δρ Reiner Fuellmich (διεθνής δικηγόρος) η πανδημία Covid είναι στην πραγματικότητα μια προγραμματισμένη εγκληματική επιχείρηση

WORLD DOCTORS ALLIANCE:

«Έχουμε ασφαλείς και πολύ αποτελεσματικές θεραπείες και προληπτικές θεραπείες για το covid, επομένως ζητούμε τον άμεσο τερματισμό όλων των μέτρων κλειδώματος, κοινωνικής απόστασης, φθοράς μάσκας, δοκιμών υγιών ατόμων, ιχνηλασίας, διαβατηρίων ασυλίας, προγράμματος εμβολιασμού και ούτω καθεξής.

Υπήρξε ένας κατάλογος μη επιστημονικών, μη λογικών πολιτικών που παραβιάζουν τα αναφαίρετα δικαιώματά μας, όπως - ελευθερία κυκλοφορίας, ελευθερία λόγου και ελευθερία του συνέρχεσθαι.

Η συντριπτική πλειονότητα των θανάτων συνέβη σε ηλικιωμένους και πολύ ηλικιωμένους

Η συντριπτική πλειονότητα των θανάτων συνέβη σε άτομα με προϋπάρχοντα σοβαρά προβλήματα υγείας όπως καρκίνος, καρδιαγγειακές παθήσεις, Αλτσχάιμερ, διαβήτης κ.λπ.

Το Covid ενέχει σχεδόν μηδενικό κίνδυνο για τους κάτω των 45 ετών που έχουν περισσότερες πιθανότητες να χτυπηθούν από κεραυνό παρά να πεθάνουν από το covid.

Το Covid ενέχει πολύ μικρό κίνδυνο για υγιή άτομα κάτω των 60 ετών που έχουν περισσότερες πιθανότητες τυχαίου πνιγμού από το θάνατο από covid.

Η τοποθέτηση του κοινού σε κατ 'οίκον περιορισμό έχει προκαλέσει ανείπωτη ζημία τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική υγεία.

Η αποστολή μολυσμένων ατόμων από νοσοκομεία σε νοσοκομεία έθεσε τους ηλικιωμένους και αδύναμους κάτω από περιττό κίνδυνο και είχε ως αποτέλεσμα πολλούς περιττούς θανάτους.

Τα νοσοκομεία έγιναν ουσιαστικά κέντρα «covid only», μεγάλος αριθμός ασθενών παραμελήθηκε σκόπιμα, με αποτέλεσμα χιλιάδες περιττούς θανάτους.

Η καταμέτρηση των πιστοποιητικών θανάτου με «αναφορά» του covid ως θανάτου είναι μια ψευδή παρουσίαση των γεγονότων και έχει υπερβάλλει κατά πολύ τον αριθμό των θανάτων.

Οι κανόνες για την υπογραφή πιστοποιητικών θανάτου έχουν αλλάξει αποκλειστικά για το covid με τον νόμο Coronavirus 2020.

Οι γιατροί δεν χρειάζεται καν να έχουν δει φυσικά τον ασθενή για να υπογράψουν πιστοποιητικά θανάτου.

Οι αυτοψίες έχουν σχεδόν απαγορευτεί, χωρίς αμφιβολία ότι οδηγεί σε λανθασμένη διάγνωση της πραγματικής αιτίας των θανάτων. και επίσης μειώνοντας την κατανόησή μας για την ίδια την ασθένεια.

Ο Covid τέθηκε σε πιστοποιητικά θανάτου απλώς στην «υποψία» για άτομα που είχαν covid. Αυτό είναι παράνομο, καθώς είναι έγκλημα η παραποίηση πιστοποιητικών θανάτου.

Άτομα που πεθαίνουν εντός 28 ημερών από ένα θετικό τεστ pcr θεωρείται ότι πέθαναν από covid, ακόμη και αν πεθάνουν από καρδιακή προσβολή. ξεκάθαρα λόγω της διόγκωσης των νεκρών»

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Γιατροί και επιστήμονες με απόψεις που διαφέρουν από την κυβερνητική, τους έχουν αφαιρέσει τα βίντεο και τα άρθρα τους από το Διαδίκτυο


ΔΟΚΙΜΗ - ΛΑΘΗ ΘΕΤΙΚΑ

Οι δοκιμές PCR δεν μπορούν να επαληθευτούν για την ακρίβεια, καθώς δεν υπάρχει «χρυσό πρότυπο» βάσει του οποίου να τα ελέγξετε. Ο ιός δεν έχει καθαριστεί.

Οι δοκιμές PCR δεν μπορούν να ανιχνεύσουν ιικά φορτία και είναι επιρρεπή σε ψευδώς θετικά.

Ένα θετικό τεστ PCR δεν σημαίνει ότι ένα άτομο είναι μολυσμένο ή μολυσματικό.

Στην πραγματικότητα, περίπου το 90% των θετικών σε PCR «περιπτώσεων» είναι ψευδώς θετικά.

Η κρίση δεν θα τελειώσει ποτέ αν περιμένουμε μηδενικά θετικά τεστ. Όλοι πιθανότατα είχαν κρυολόγημα που προκλήθηκε από κοροναϊό και πιθανότατα θα έχουν μερικά ιικά θραύσματα που ταιριάζουν με αυτά του ξαδέλφου ιού SARS-CoV-2

Ο έλεγχος υγιών ασυμπτωματικών ατόμων είναι μη επιστημονικός και κολοσσιαία σπατάλη χρημάτων.

Η δοκιμή αντισωμάτων δεν είναι το χρυσό πρότυπο καθώς πολλοί άνθρωποι έχουν ανοσία Τ-κυττάρων και τα αντισώματα ενδέχεται να μην κυκλοφορούν μετά την ανάρρωση από τη μόλυνση.

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ

Μια αποκαλυπτική κριτική από τους John Hardie, BDS, MSc, PhD, FRCDC, που δείχνει ότι οι μάσκες προσώπου αυξάνουν πραγματικά τον κίνδυνο μόλυνσης. Για χρόνια αυτή η φημισμένη μελέτη ήταν το διεθνές πρότυπο για την επιστημονική διορατικότητα για τις μάσκες. Μόλις εξαπλώθηκε η πανδημία, αυτή η έκθεση ξαφνικά δυσφημίστηκε και λογοκρίθηκε.


BACTERIAL PNEUMONIA # 1 Αιτία θανάτου

Κατά τη διάρκεια της ισπανικής γρίπης το 1918-1919, οι περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν από βακτηριακή πνευμονία. Είναι γνωστό ότι αυτό προκαλείται από εκτεταμένη χρήση μάσκας.


Επιστημονικές μελέτες για lockdowns

Μελέτη του Αμερικανικού Ινστιτούτου Οικονομικής Έρευνας παρέχει στοιχεία ότι τα lockdowns δεν σταματούν την εξάπλωση του κοροναϊού.


STANFORD STUDF OF LOCKDOWNS

Τέσσερις επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ της Καλιφόρνια, αποκαλύπτουν ότι τα lockdowns δεν έχουν καμία επίδραση στον περιορισμό της εξάπλωσης ενός ιού.

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ…εκθέτουν το τεστ PCR ως απάτη και ότι δεν έχει την ικανότητα να εντοπίσει μια μόλυνση ενώ έχει ένα υψηλό ποσοστό ψευδών θετικών.

Επιστημονικά στοιχεία για τις θεραπείες covid

HYDROXYCHLOROQUINE

Χρησιμοποιείται από δεκάδες χιλιάδες γιατρούς σε όλο τον κόσμο και η FDA έχει εγκριθεί για πάνω από 65 χρόνια, η υδροξυχλωροκίνη θεωρείται ασφαλές και ουσιαστικά 100% αποτελεσματικό φάρμακο για το COVID-19.


BUDESONIDE

Ανακαλύφθηκε ως 100% αποτελεσματική θεραπεία για το COVID-19 από τον Δρ. Richard Bartlett, ο οποίος είδε πάνω από 500 covid ασθενείς να αναρρώνουν μετά τη θεραπεία τους με αυτό το φάρμακο για το άσθμα. Αυτή η τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη δοκιμή αποδεικνύει ότι λειτουργεί πράγματι.

IVERMECTIN

Ο Pierre Kory, MD, MPA, έχει θεραπεύσει περισσότερους ασθενείς με κορώνα από οποιονδήποτε. Ανακάλυψε ότι η ιβερμεκτίνη είναι ένα πραγματικό θαυματουργό φάρμακο για το COVID-19. 

Αυτή η μελέτη από δέκα ιατρικούς εμπειρογνώμονες εξετάζει τα στοιχεία ότι η ιβερμεκτίνη προλαμβάνει και θεραπεύει το COVID-19.

Οι κυβερνήσεις και τα ιδρύματα υγείας κρύβουν τις θεραπείες του Covid από την ανθρωπότητα. Εκατομμύρια έχουν πεθάνει εξαιτίας αυτού. Κανείς δεν έπρεπε να πεθάνει. 

Όχι ένα άτομο. Κάθε γιατρός που θεραπεύει Covid ασθενείς με ένα από αυτά τα φάρμακα έχει σχεδόν 100% ποσοστό επιτυχίας. Η απόκρυψη αυτών των θεραπειών από τον κόσμο είναι ένα έγκλημα τεράστιων διαστάσεων.


ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ


Μια βιαστική, μη δοκιμασμένη, επικίνδυνη πειραματική γονιδιακή θεραπεία, η οποία χαρακτηρίζεται ψευδώς ως «εμβόλιο», έχει επιβληθεί στην ανθρωπότητα, κατά παράβαση του κώδικα της Νυρεμβέργης και πολλών άλλων διεθνών συμφωνιών . 

Αυτό έχει ήδη οδηγήσει σε δεκάδες χιλιάδες θανάτους και εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που υπέστησαν σοβαρές ζημιές για ζωή. Οι ειδικοί λένε ότι πολλά εκατομμύρια θα πεθάνουν από αυτό το πειραματικό προϊόν τα επόμενα 2-3 χρόνια…

Οι γιατροί μαρτυρούν πώς τα νοσοκομεία λαμβάνουν μεγάλα χρηματικά ποσά για να καταγράψουν κάθε ασθενή ως ασθενή Covid και κάθε θάνατο ως θάνατο covid. 

Ξαφνικά όλοι οι θάνατοι από τη γρίπη εξαφανίστηκαν, διότι όλοι με πυρετό, βήχα ή πονοκέφαλο καταγράφονται ως «covid». 

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν καταθέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πώς έχουν εγγραφεί ψευδώς ως Covid ασθενείς όταν πήγαν στην κλινική για ζητήματα που δεν είχαν σχέση με το Covid.

Ανθρώπινα δικαιώματα, συντάγματα, ιατρικοί κώδικες, όρκοι, εθνικοί νόμοι και διεθνείς συμφωνίες παραβιάζονται από τις αρχές. Υπάρχει ακραία ανομία και εγκληματική συμπεριφορά από εκείνους που έχουν ορκιστεί να υπηρετήσουν και να προστατεύσουν αυτούς τους ίδιους τους νόμους.

Ιατρικοί εμπειρογνώμονες και κορυφαίοι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο λογοκρίνονται επειδή μιλούν για θεραπείες για το Covid, και προβάλλουν άλλες βασικές επιστημονικές αλήθειες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου