Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ


ΟΤΑΝ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ




Γράφει ο Νικήτας Αποστόλου

Είναι ολοφάνερος ο εκνευρισμός του συστήματος επειδή οργανώνονται μαζικές διαδηλώσεις και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και σε πολλές πόλεις της Ελλάδος κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Το ότι εξακολουθούν οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι και σχολιαστές (όπως και ο ίδιος ο πρωθυπουργός) να χρησιμοποιούν τον όρο «ψεκασμένος» για να μειώσουν εκείνους που διαφωνούν με τα εξωφρενικά και εκβιαστικά μέτρα υγειονομικού απαρτχάιντ που επιχειρεί να επιβάλει σήμερα το κατεστημένο, πραγματικά με ξεπερνά.

Θα περίμενα από όλους αυτούς να χρησιμοποιούν οποιονδήποτε άλλο χαρακτηρισμό , αλλά όχι αυτόν του «ψεκασμένου» στον οποίο, στην πραγματικότητα, έχουν οι ίδιοι την αποκλειστικότητα.

Δεν είναι δυνατόν όλοι αυτοί που είναι υπέρ του να ψεκάζονται καθημερινά με αντισηπτικό τα τραπεζάκια στις καφετέριες και στα εστιατόρια, τα γραφεία, τα αεροπλάνα, τα λεωφορεία, τα ταξί, τα τρένα, το μετρό, οι βιοτεχνίες, τα εργοστάσια, οι εκκλησίες, τα γήπεδα, οι κινηματογράφοι, τα θέατρα, η Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου, να αποκαλούν ειρωνικά τους άλλους «ψεκασμένους»!

Από τα γραφεία τους περνά κάθε μέρα συνεργείο ψεκασμού όλους αυτούς τους μήνες της επιδημίας. 

Όλοι αυτοί λοιπόν που έχουν κάνει τον ψεκασμό καθημερινή πρακτική τους και τον θεωρούν όχι μόνο φυσιολογικό αλλά και απολύτως απαραίτητο τον ψεκασμό για να καταπολεμηθεί ο «αόρατος εχθρός» του κορωναϊού, βγαίνουν την ίδια ώρα και μιλούν απαξιωτικά γι' αυτόν αποδίδοντάς τον αυτόν τον χαρακτηρισμό σε ανθρώπους που ΟΥΔΕΠΟΤΕ θέλησαν να ψεκαστούν από οποιαδήποτε ουσία!

 Είναι σαν να λέει ο γάιδαρος τον πετεινό «κεφάλα». Αν αυτό δεν είναι σχιζοφρένεια, τότε δεν ξέρω τι είναι…

Αυτό που τους εξοργίζει ακόμη περισσότερο τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους, είναι το γεγονός ότι τυχαίνει ένας από τους έχοντες την πρωτοβουλία διοργανωτές να είναι γιατρός. 

Αν δεν ήταν γιατρός αλλά ασκούσε οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα, αυτοί που τον κατακεραυνώνουν τώρα ότι τάχα ενεργεί αντιδεοντολογικά ως επιστήμονας, θα έβγαιναν και θα έλεγαν “και ποιος είναι αυτός που παρασύρει τον κόσμο κατά των εμβολίων; 

Είναι ειδικός; Τι ξέρει αυτός ο άσχετος από εμβόλια; Γιατί να τον ακούσει ο κόσμος;”.

Δεν θέλουν οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι και η “Κυβέρνηση” μόνο να επιβάλλουν φασιστικά ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ, θέλουν να επιβάλλουν φασιστικά και ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ που μας βομβαρδίζουν καθημερινά! Είναι γελασμένοι.


Νικήτας Αποστόλου


2 σχόλια:

  1. Εύχομαι ο κύριος Βόβολης(ο γιατρός που ηγείται του κινήματος) να έχει φόβο Θεού.....
    Τα λόγια είναι περιττά......
    Απο εδώ και μπρος πράξεις μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός και μεστός ,ο Κος Αποστόλου, ακόμα και όταν αναφέρεται στα ζώα και τα πτηνά, υποκείμενα και υπερκείμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή