Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ...


Η «ΧΑΖΟΠΟΝΗΡΙΑ», «Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ», Η «ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ», Ο «ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ», Ο «ΒΙΑΣΜΟΣ» ΚΑΙ Ο «ΤΡΟΧΟΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ»

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ Α. ΖΑΙΡΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ




Η μετάλλαξη λοιπόν κολλάει το ένα τρίτο των εμβολιασμένων, σύμφωνα με στοιχεία των υπηρεσιών υγείας του Ισραήλ, (χώρα με τεράστια εμβολιαστική κάλυψη -πηγή: Reuters-Καθημερινή) και η ραγδαία εξάπλωσή της αναγκάζει την Ισραηλινή κυβέρνηση να επαναφέρει τα αυστηρά μέτρα επιτήρησης (εννοείται και για όλους τους εμβολιασμένους).

Στην Ελλάδα γιατί συνεχίζουμε να βλέπουμε ότι «πέρα βρέχει»; Από τον Μάιο και μετά (για την ακρίβεια, μετά τις 2 Μαϊου μόλις πέρασε το Πάσχα που -θυμάστε- έγινε ολόκληρος χαμός να γιορταστεί στις 9μμ οπότε δεν «κολλούσε» γιατί στις 12 «κολλούσε» στο φουλ…) το μήνυμα που δόθηκε σε όλους τους τόνους ήταν «φτου ξελευθερία», «παίρνουμε τις ζωές μας πίσω» «ποτέ πια καραντίνα» και τόσα άλλα πανηγυρικά.

Το ίδιο μήνυμα συνεχίζει να περνάει και τώρα -μέσα Ιουλίου- που τα κρούσματα ξεπερνάνε τις 3.000 και σύμφωνα με τις προβλέψεις των ειδικών, τον Αύγουστο ίσως ξεπεράσουν τις 10.000 και να φτάσουν ακόμα και τις 20.000!

Με μια διαφορά (στρατηγική «χαζοπονηριάς»):

Η ελευθερία κινήσεων ισχύει μόνο για τους εμβολιασμένους και για τους τουρίστες (εμβολιασμένους και μη, αφού ως γνωστόν από την αρχή της σεζόν συμφωνήσαμε να έρχονται και μη εμβολιασμένοι τουρίστες με PCR και να φεύγουν με rapid test).

Και όλα αυτά γιατί; Στόχος είναι η προστασία της δημόσιας υγείας ή το «εμβολιαστείτε όλοι»;

-Μα, αν ήταν στόχος η προστασία της δημόσιας υγείας θα είχε ενισχυθεί το δημόσιο σύστημα υγείας, θα είχαν φροντίσει να στελεχωθεί με το αναγκαίο προσωπικό το πολύπαθο νοσοκομείο Κω (τελευταία στιγμή πρόλαβαν και κάλυψαν, προς τιμήν του Ιπποκράτη, φωτογραφίες που θα μας ξεφτίλιζαν διεθνώς με την τραγικότητα της κατάστασης, αν έβγαιναν στο φως της δημοσιότητας), το ΚΥ Αντιμάχειας κλπ.

-Μα, παγκοσμίως οι εμβολιασμένοι δεν συνεχίζουν να μεταδίδουν τον ιό και να νοσούν; Ναι (το βλέπουμε πλέον καθημερινά και με αναρτήσεις διαφόρων γνωστών στα σόσιαλ), αλλά στην περίπτωσή μας «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Στόχος, ειδικά για την κυβέρνηση, την Μέρκελ, τον Μπάιντεν και όλη τη διεθνή «ελίτ» είναι να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι, άσχετα αν ακόμα και αν συνέβαινε (όπως στο Ισραήλ ή την Αγγλία) δεν ισοδυναμεί με λήξη της πανδημίας ή των μεταλλάξεων…

Πριν από τη μετάλλαξη «Δέλτα» το κυρίαρχο σενάριο ήταν η επίτευξη της ανοσίας με τους εμβολιασμούς και τα αντισώματα (όσων πέρασαν τον ιό) στο 70% του πληθυσμού. 

Τώρα αναζητείται παραπάνω ποσοστό εμβολιασμών και κανείς δεν ξέρει αν οι επόμενες μεταλλάξεις Ε, D, F θα αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά από τα σημερινά εμβόλια ή αν θα κολλάνε όλοι από την αρχή.

Ή μάλλον ξέρουμε ότι ήδη οι φαρμακευτικές εταιρείες άρχισαν να προετοιμάζουν νέα εμβόλια (Νέο εμβόλιο για τη μετάλλαξη Δέλτα από τη Pfizer).

Εμβόλιο στο εμβόλιο λοιπόν και όσο πάει; Και με τις παρενέργειες, τους θανάτους τι θα γίνει; Πρώτον «μη φοβίζετε και τρομοκρατείτε τον κόσμο» και δεύτερον «οι πρώτοι είναι ή οι τελευταίοι» κι αν πεθάνουν «είστε σίγουροι ότι πέθαναν από το εμβόλιο;», «ε, υπάρχει κι ένα πολύ μικρό ποσοστό…»

Ως επίλογο για την υποχρεωτικότητα που ισοδυναμεί με «εκβιασμό» αλλά και «βιασμό», σύμφωνα με μέλη της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας *.

Τι άλλο μπορεί να επακολουθήσει μετά την υποχρεωτική αργία και τον περιορισμό για όσους έχουν αποφασίσει συνειδητά ότι δεν εμβολιάζονται; Διχασμός της κοινωνίας; Ναι, γιατί βολεύει τους κυβερνώντες. Ειδικά στην φάση που οι περισσότεροι είχαν αρχίσει να αντιλαμβάνονται τη «σαλάτα» των μέτρων και των αποτελεσμάτων τους «στου κασίδη το κεφάλι», κυρίως σε ότι αφορά την οικονομία και τις τοπικές κοινωνίες από την αρχή της πανδημίας (με τα ανεκδοτολογικού περιεχομένου διαγγέλματα τύπου: «τελευταία φορά», τις επόμενες «δύο κρίσιμες εβδομάδες», στον επόμενο «επίλογο της πανδημίας»).

Έτσι τώρα αφενός επιτυγχάνουν τον «κοινωνικό αυτοματισμό» με το να στρέψουν τους εμβολιασμένους κατά των μη εμβολιασμένων (ή και το αντίστροφο) και αφετέρου ξέρουμε από τώρα ποιος ευθύνεται για το τέταρτο κύμα και τα νέα περιοριστικά μέτρα από το φθινόπωρο.

Όχι φυσικά οι πανηγυρισμοί ότι «ελευθερωθήκαμε», «πετάξτε τις μάσκες», «κυκλοφορήστε ελεύθεροι», «πάτε παντού», «χαλαρώστε τώρα που έρχονται και οι τουρίστες» (ούτε ασφαλώς οι τουρίστες, τα ολονύχτια πάρτυ στις παραλίες κλπ, αφού «από αυτούς ζούμε»…)

Ούτε επίσης, όσοι «κάθονται όρθιοι» στα μπαρ και στα καφέ (γιατί στα άλλα μαγαζιά, τα σούπερ μάρκετ, τα λεωφορεία, τα μέσα μαζικής μεταφοράς είπαμε από την αρχή ότι δεν κολλάει…)

Για όλα φταίνε και θα φταίνε επομένως αυτοί οι ανεμβολίαστοι… «ψεκασμένοι» (Έτσι ξεμπερδεύουμε εμείς από τις ευθύνες μας και άστους να «τρώγονται» μεταξύ τους).

Έλα όμως που ο τροχός γυρνάει και έρχονται κι άλλα πολλά….


* Ζαΐρη: Κανείς δεν μπορεί να υποχρεωθεί στον εμβολιασμό – Πρόκειται για απολυταρχική κίνηση – 

ΒΙΝΤΕΟ
«Η υποχρεωτικότητα σε έναν τέτοιο τομέα είναι περίπου αδύνατη. Δεν μπορείτε να υποχρεώσετε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο τον εαυτό του. Είναι μια κίνηση απολυταρχική», σημείωσε η αντιεισαγγελέας του Αρειου Πάγου.

 

 ΠΗΓΗ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου