Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ


 ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ!


Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής


Ολοκληρώνεται η μεγαλύτερη αντιδημοκρατική πράξη, από την μεταπολίτευση και μετά, με την ψήφιση ενός νομοσχεδίου  που προσβάλλει τα δημοκρατικά δικαιώματα  Ελλήνων πολιτών καθώς η κυβέρνηση της ΝΔ φαίνεται να αγνοεί επιδεικτικά το πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε σε πολλές πόλεις της Ελλάδας για να δηλώσει την αντίθεσή του στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τη δημοκρατική εκτροπή που λαμβάνει χώρα στην πατρίδα μας!


Και πως μπορεί να είναι διαφορετικά από τη στιγμή που νομοθετείται ότι ένας μεγάλος αριθμός πολιτών που δε θα δέχεται να εμβολιαστεί  θα τιμωρείται και τίθεται σε αναστολή εργασίας  χάνοντας  το μισθό του!


Mε ποιά λογική κύριοι της ΝΔ υποχρεώνετε κάποιον να εμβολιαστεί με εμβόλια 1. πειραματικά, 2. που είχαν αποτέλεσμα χιλιάδες καταγεγραμμένα περιστατικά σοβαρών παρενεργειών που οδήγησαν ακόμη και σε θανάτους, 3. για τα οποία έγκριτοι επιστήμονες, μεταξύ αυτών και ο κάτοχος Νόμπελ Ιατρικής το 2008 Καθηγητής Luc Montagnier που ανακάλυψε το AIDS και ο Δρ. Σουχαρίτ Μπάγκντι, είπαν ότι θα έχουν μακροχρόνια σοβαρές επιδράσεις σε αυτούς που τα έλαβαν και θα οδηγήσουν μέχρι και σε πολλούς θανάτους και 4. που δε σου εξασφαλίζουν να μην κολλήσεις ή να μεταδώσεις τον ιό;


Κύριοι της κυβέρνησης δε σας προβληματίζει το γεγονός ότι πέρυσι στις 21 Ιουλίου, που δεν υπήρχαν εμβόλια, τα κρούσματα του κορωνοϊού ήταν 36, ενώ φέτος με εμβολιαζόμενο περίπου το 47% του πληθυσμού είναι 2972 και επιμένετε να εμβολιαστούν και άλλοι; (τουλάχιστον το 80% λέτε για να δημιουργηθεί τείχος ανοσίας, που κάποιοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί να κτιστεί στην περίπτωση των κορωνοϊών).


Μήπως τα εμβόλια έφεραν τις μεταλλάξεις  με απόρροια τον πολλαπλασιασμό των κρουσμάτων, όπως υποστηρίζουν κάποιοι επιστήμονες που η γνώμη τους δεν προβάλλεται στη συντριπτική πλειοψηφία των Μ.Μ.Ε.;


Επιπρόσθετα, αν ήσασταν τόσο σίγουροι ότι τα εμβόλια δεν θα είχαν σοβαρές επιπλοκές γιατί ψηφίσατε νομοσχέδιο που απαλλάσσει από ποινικές ευθύνες την επιτροπή εμβολιασμών! Επίσης, όπως υποχρεώνεται να κάνει κάποιος το εμβόλιο γιατί δεν ψηφίζεται ότι σε περίπτωση που πάθει κάτι αυτός λόγω εμβολιασμού να αποζημιώνεται ο ίδιος ς ή οι οικείοι του αν εκδημήσει!


Μήπως λόγω του ότι πρόκειται για  ένα έγκλημα εκ προ μελέτης;

 Όλα αυτά τα πρωτοφανή γεγονότα δικαίως γεννούν εύλογες ανησυχίες και προβληματισμούς στους Έλληνες πολίτες που συνειδητοποιούν ότι αυτά που ζουν μοιάζουν με σενάρια επιστημονικής φαντασίας ή παρατηρούνται σε χώρες που επικρατεί η δικτατορία!


Κύριοι της ΝΔ  αγνοείται το ψήφισμα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, που εκδόθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2021, με το οποίο  παρέχεται οδηγία στα κράτη- μέλη  να παρέχουν επαρκή ενημέρωση στους πολίτες ότι ο εμβολιασμός για τον Covid-19 δεν είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πρέπει να υφίσταται οποιουδήποτε είδους πίεση για να εμβολιασθεί;!


Επίσης,  σε αυτό τονίζεται  ότι κανένας δεν πρέπει να υφίσταται διακρίσεις επειδή δεν έχει εμβολιασθεί κατ΄επιλογήν του! Κύριοι της κυβέρνησης συνέλθετε πριν να είναι αργά για τη διατήρηση της κοινωνικής γαλήνης! 


Καλούμε για άλλη μια φορά τα στελέχη της ΝΔ (Υπουργοί, Υφυπουργοί, Βουλευτές, Πρόεδροι δημοσίων οργανισμών και Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, σύμβουλοι Υπουργών, Βουλευτές, Δήμαρχοι, αυτοδιοικητικά στελέχη, τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα της χώρας μας) να διαμαρτυρηθούν εντόνως και να ασκήσουν πίεση να  πάρει η κυβέρνηση πίσω το εν λόγω νομοσχέδιο που είναι απάνθρωπο, αντιδημοκρατικό και προσβάλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα! 


Κύριοι της δήθεν φιλελεύθερης παράταξης μαζέψτε τον αρχηγό σας και τους Υπουργούς (π.χ. Γεωργιάδης) που με την όλη στάση τους πυροδοτούν το κοινωνικό κλίμα και είναι επικίνδυνοι για την χώρα! Εν κατακλείδι καλούμε  του βουλευτές της ΝΔ να καταψηφίσουν αυτήν την  επαίσχυντη τροπολογία που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας σε διαφορετική περίπτωση θα είναι υπεύθυνοι για ότι τραγικό συμβεί στην κοινωνία μας!


Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης
Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος
ΜSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου