Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΤΕ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ "ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ"


ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ



γράφει ο Χάρης Β. Μιχαλακόπουλος*

Νεκρός είναι ένας άνδρας ηλικίας 55 ετών, ο οποίος έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Φωκίωνος στον Πύργο Ηλείας. Προστίθεται στο γεωμετρικά αυξανόμενο γράφημα των αυτοκτονιών στην χώρα μας, μετά από το lock down που επέβαλε ο Κυρ. Μητσοτάκης και οι ειδικοί του.

Η επερχόμενη φτωχοποίηση είναι γεγονός και δεν μπορεί να κρυφτεί από τα δανεικά της Ε.Ε (που θα εξαργυρωθούν με νέο μνημόνιο). Με αυτά τα δανεικά μοίρασε φιλοδωρήματα, αλλά οι αυτοκτονίες και τα βίαια εγκλήματα αυξάνουν. Τα λουκέτα και οι πλειστηριασμοί πιάνουν ταβάνι. Οι νέοι μας φεύγουν για το εξωτερικό. 

Τα Εθνικά μας θέματα πιέζουν ασφυκτικά, όσο εμείς κοιτάζουμε τι κάνει ο Λευκορώσος και ο Ούγγρος (και ενοχλούν την Γερμανική Ευρωπαϊκή Ένωση) και δεν βλέπουμε τι κάνει ο Ερντογάν στη Κύπρο -στη Μεσόγειο και στο Κρητικό πέλαγος -στον Έβρο -στα Σκόπια -στα νησιά μας στο Αιγαίο -στην Αλβανία και ουσιαστικά μας έχει περικυκλώσει.

Το πραγματικό εμβόλιο είναι να σταματήσουν οι αποτυχημένοι μαθητευόμενοι μάγοι του Μαξίμου του Κυρ. Μητσοτάκη και των αυλικών του (που προέρχονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία από το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ) να κάνουν τα γκαρσόνια της Μέρκελ. 

 Να καταλάβουν ότι κυβερνούν την Ελλάδα και δεν είναι διαχειριστές ενός «χώρου». Στο ίδιο μήκος κύματος φυσικά έρχεται και η Π.τ.Δ , αφού «αυτή η στάνη-αυτό το τυρί βγάζει».

Φροντίστε λοιπόν γρήγορα να επανέλθετε σε μια Εθνική πολιτική που θα μπορέσει να επιλύσει τα Εθνικά θέματα -το δημογραφικό- το οικονομικό ζήτημα και θα φέρει έτσι μια «ανοσία αγέλης» σε λίγα χρόνια.

Αλλιώς η αγέλη αυτή, μπορεί να συμπεριφερθεί άσχημα και απρόβλεπτα και τότε (ίσως) οι πραιτοριανοί που σας προστατεύουν, να αρχίσουν να βαρούν παλαμάκια στο πλήθος και να αφήνουν κάτω κράνη και ασπίδες!!...

Και τότε … «εμπρός καλό μου ελικόπτερο»- που έλεγε ο αστυνόμος Σαΐνης…



* ο Χάρης Β. Μιχαλακόπουλος
είναι Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου Ηλεία και μέλος του Δικτύου Αυτοδιοικητικών





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου