Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Ν΄ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ...ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;;;


 ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Ν΄ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ Δ.Π.Θ. 
Κ. ΒΑΘΙΩΤΗ ΟΤΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ Γ. ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΦΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;

AUDIO




«Ο άξιος Εισαγγελέας Εφετών στην Πάτρα Γεώργιος Τσιρώνης έμεινε φυτό από παρενέργειες Astrazeneca και δεν μιλάει κανένας από τους συναδέλφους του, μούγκα στη στρούγκα » καταγγέλλει o Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης. 

«Έχουμε τη χειρότερη υγειονομική δικτατορία που θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί» αναφέρει. «Καταπέλτης» ο νομικός και πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην πανδημία.

Ο νομικός μιλώντας στον Focus 103.6 έκανε λόγο για «δικτατορία που επιτείνεται μέρα με τη μέρα …έχει καταλυθεί το κράτος δικαίου». 

Ο κ. Βαθιώτης σχολιάζοντας τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που θέλει να επιβάλλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μίλησε για υγειονομική δικτατορία: «Έχουμε περίπου μονοκομματικό κράτος. 

Δεν λειτουργεί η αρχή της δημοκρατίας, έχει καταλυθεί το κράτος δικαίου. Έχουμε τη χειρότερη υγειονομική δικτατορία που θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί.










Η δικτατορία του ‘67 ήταν παιδική χαρά μπροστά σε αυτό που ζούμε», ανέφερε ο νομικός και πρόσθεσε ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός συνιστά «εξευτελισμό και ταπείνωση του ανθρώπου».

Επιπλέον, ο κ. Βαθιώτης προχώρησε σε μια συγκλονιστική καταγγελία, κατά την οποία ανέφερε ότι ο εισαγγελέας εφετών Γεώργιος Τσιρώνης έχει υποστεί βλάβες στην υγεία του από παρενέργειες του εμβολίου της Astrazeneca: «Οι παρενέργειες δηλώνονται; 

Ή έχουμε πολίτες τρομοκρατημένους, οι οποίοι δεν θέλουν να παραδεχθούν ότι είχαν σοβαρές παρενέργειες; Ο εισαγγελέας εφετών, Γεώργιος Τσιρώνης, έχει μείνει φυτό από τις παρενέργειες του Astrazeneca. 

Και δεν μιλάει κανένας» κατήγγειλε. ”Το εμβόλιο λατρεύεται ως θεότητα από τη στιγμή που το εμβόλιο λατρεύεται ως θεότητα έχουμε πρόβλημα θρησκευτικό” είπε. ”Η σύσταση της Επιτροπής Βιοηθικής πήγε στον κάλαθο των αχρήστων” είπε αναφερόμενος στον υποχρεωτισμό. 

Αποκάλεσε ”ναζιστικό το διάγγελμα” του πρωθυπουργού και τον ίδιο τον αποκάλεσε ”υγειονομικό δικτάτορα”. ”Πως έχουν δικαίωμα στην ελευθερία μόνο οι εμβολιασμένοι αφού εξακολουθούν ν΄αποτελούν κίνδυνο;;” αναρωτήθηκε.

Τέλος, ο κ. Βαθιώτης χαρακτήρισε «ανήθικη» την προσφορά των 150 ευρώ στους νέους που θα εμβολιαστούν, ενώ σημείωσε ότι το επόμενο lockdown έχει ήδη αποφασιστεί: «Είτε τα κρούσματα είναι αληθινά, είτε είναι προσχηματικά, φοβάμαι ότι το lockdown είναι αποφασισμένο να γίνει και ίσως να υπάρχει σύνδεση με εκλογικό σχεδιασμό που ενδεχομένως να αφορά επιστολική ψήφο για να μπορέσει η δικτατορία να παραμείνει στην εξουσία». 

”Μας κλείσανε στα κλουβιά μας βγάλανε μετά με φίμωτρα και τώρα μας θέλουν πειραματόζωα με πειραματικά εμβόλια” είπε ο καθηγητής..

”Γνωρίσαμε τον παγκόσμιο νομοθέτη καρμπόν οι νομοθεσίες σε όλα τα κράτη έρχεται ο Παγκόσμιος Κυβερνήτης είπε.”

Η δημοκρατική ευαισθησία του Καθηγητή εκθέτει τους συνεργάτες συναδέλφους του..’‘ δίδαξα στα παιδιά μου ότι όταν προβλέπω ως ενδεχόμενο το θάνατο και παρ΄όλα αυτά τελώ την ενέργεια σημαίνει ότι αποδέχομαι έχω ενδεχόμενο δόλο. 

Οι υπάλληλοι που κάνουν την ένεση και όλος ο καθεστωτικός μηχανισμός αυτός είναι υπεύθυνοι για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως μ΄ενδεχόμενο δόλο ή για απόπειρα εφόσον δεν έχει επέλθει ακόμη ο θάνατος...”

(σ. σ. η αρχή του μη βλάπτειν κονιορτοποιήθηκε. Τι θα πουν στις απολογίες τους ότι εκτελούσαν διαταγές; Στη Νυρεμβέργη γιατροί δικάστηκαν... 

Γιατροί είναι νοσηλευτές όφειλαν να γνωρίζουν τις Διεθνείς Συνθήκες που διέπουν Ιατρικό Δίκαιο την Ιατρική Δεοντολογία τον Κώδικα της Νυρεμβέργης το Σύνταγμα τ΄ αναφαίρετα Ανθρώπινα Δικαιώματα τις μελέτες τα στοιχεία.

 18.000 πέθαναν σύμφωνα μ΄ΕΜΑ μετά τον εμβολιασμό μόνο στην Ευρώπη και 1,5 εκατομμύριο παρενέργειες οι περισσότερες σημαντικές για να μην πάμε στα αδήλωτα όφειλαν να είναι κοινωνοί στις ετερόκλητες επιστημονικές απόψεις κανείς δεν μπορεί να καλυφθεί όπως κι ιστορικά αποδείχθηκε πίσω από μια εντολή και κανείς υπάλληλος δεν είναι υποχρεωμένος να πράξει παρά το νόμο και ο Υπέρτατος Νόμος είναι το Σύνταγμα και τα Διαχρονικά ακατάλυτα Ανθρώπινα Δικαιώματα . 

Όλα τ΄άλλα έρχονται και παρέρχονται. Η προσωπική ευθύνη είναι ακατάλυτη.

Δεν υπάρχουν αντεμβολιαστές ούτε ανεμβολίαστοι όπως η λάσπη τους θέλει όλοι αυτοί είναι εμβολιασμένοι πολλαπλώς και παιδιόθεν. Υπάρχουν μόνο μη υποχρεωτικά εθελοντές σε πειραματικό εμβολιασμό που διανύει τη γ΄φάση κλινικών δοκιμών οπότε είναι σε πειραματικό στάδιο.)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου