Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

ΤΑ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΔΗΜΙΟΛΑΓΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΙΣ ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ!


 ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ




Ας δούμε τα αυτονόητα που αποκρύπτονται ή έστω καλοπροαίρετα παρεξηγούνται πλέον σε δημόσια θέα !

1. Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό ΕΝΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ κατηγορούνται οι ανεμβολίαστοι ως οι μόνοι μεταδότες !

2. Άρα ο εμβολιασμός είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - δεν υφίσταται η έννοια της κοινωνικής ευθύνης !

3. ΤΕΙΧΟΣ ΑΝΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΤΙΣΤΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥΣ και μας διαβεβαιώνει γι’ αυτό ο Καθηγητής κ. Τσακρής. 

Δεν πρόκειται για ιούς παιδικών ασθενειών που γνωρίζουμε ότι μέσω των εμβολιασμών πρακτικά εξαφανίζονται από το προσκήνιο και γι’ αυτό άλλωστε εμβολιάζουμε τα παιδιά μας κανονικά.

4. Οι εμβολιασμένοι κατά πάσα πιθανότητα μεταδίδουν τις μεταλλάξεις και λειτουργούν ως εργαστήρια μεταλλάξεων και όχι οι ανεμβολίαστοι που παρουσιάζονται ως αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις μεταλλάξεις !

5. Ο μαζικός εμβολιασμός εν μέσω πανδημίας είναι αιτία μεταλλάξεων του ιού και αποτελεί γνωστό στην Επιστήμη εγκληματικό λάθος στην αντιμετώπιση Πανδημιών !


6. Ο εμβολιασμός νέων και εφήβων και παιδιών αλλά και βρεφών αποτελεί αδιανόητο λάθος και αναίτια επιλογή τη στιγμή που ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ…

7. Η εξώθηση μέσω έμμεσων μέτρων σε υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις είναι το ίδιο παράνομη όσο και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και παραβιάζει όλες τις Διεθνείς Συνθήκες που υπεγράφησαν ακριβώς για να μην ξ αναλάβουν χώρα τα εγκλήματα των Ναζί !

8. Τα εμβόλια δεν έχουν πλήρως αδειοδοτηθεί και δεν έχουν περάσει τα απαιτούμενα στάδια δοκιμών συν τω χρονω που απαιτείται για να χαρακτηριστούν ασφαλή. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ !

9. ΔΟΘΗΚΑΝ 8 ΔΙΣ σε Επιδόματα ενώ η ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Υγείας και η δραματική αύξηση κλινών θα έλυνε το πρόβλημα και θα κρατούσε την Οικονομία ζωντανή. ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ !

10. Εκτίμηση του Συνολικού αριθμού φορέων δεν έχει ποτέ ανακοινωθεί. Ο Καθηγητής κ. Ιωαννίδης τους εκτιμά στα 3 εκατομμύρια ίσως και παραπάνω. 

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όσα δειγματοληπτικά τεστ και αν γίνονται, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ…

11. Δεν έχει απαντηθεί ακόμη γιατί η κυβέρνηση δεν επένδυσε ταχύτατα στη δραστικότατη και αποτελεσματικότατη θεραπεία Μονοκλωνικών αντισωμάτων



Αυτά τα 11 σημεία καταδεικνύουν πως η λυσσώδης μανία του καθολικού εμβολιασμού είναι μη αιτιολογήσιμη λογικά και δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα ως προς το ποιος είναι ο στόχος τέτοιων πολιτικών επιλογών !

Γιατί δεν ενισχύουν την Πρωτοβάθμια Υγεία κατά τις συστάσεις του Καθηγητή κ. Κούβελα?

Γιατί δεν ενημερώνουν τ ον πληθυσμό για τις σωστές προσεγγίσεις ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος

Γιατί δεν δίνουν ιδιαίτερη φροντίδα και πληροφόρηση στις ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες που διατρέχουν άμεσο κίνδυνο ?

Γιατί οδηγούν την Οικονομία σε κατάρρευση κάτι που από μόνο του αποτελεί εκπληκτικά ισχυρό νοσογόνο παράγοντα ?

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ;

ΓΙΑΤΊ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ όσοι ανθρωπίνως φοβούνται να πάρουν ένα πειραματικό κατ’ ουσίαν εμβόλιο χωρίς να θέτουν την Κοινωνία σε κάποιον παραπάνω κίνδυνο ?

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΟΝΟΜΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ;

Γιατί μία προσωπική ιατρική επιλογή μετατρέπεται σε Πολιτικό θέμα καταστρατήγησής ατομικών ελευθεριών με έντονο διχαστικό χαρακτήρα ?

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΟΥΜΕ;

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΜΜΕ να εξουδετερώνουν τη λογική σκέψη με επιχείρημα τη Γνώμη των ειδικών παρουσιάζοντας μόνο τη μια πλευρά των απόψεων της επιστημονικής κοινότητας

ΣΑΦΩΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ όσο και αν οι υπέρμαχοι του εμβολιασμού προσπαθούν να το παρουσιάσουν ως ένα Ιατρικό θέμα ρουτίνας

ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου