Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ-ΑΝΕΝΒΟΛΙΑΣΤΟΙ, Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ


ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΤΟΠΙΑΣ




-Αύριο πάω, επιτέλους, για το εμβόλιο! Εσύ έκλεισες ραντεβού;
-Όχι εγώ δεν θα το κάνω.
-Α, είσαι απ’ αυτούς...

Μέσα σε τρείς γραμμές η σύνοψη μιας κοινωνίας στα πρόθυρα του «εμφυλίου».
Ενός λαού έτοιμου για έναν νέο αλληλοσπαραγμό.

Σφάζονται οι νεοέλληνες για τα εμβόλια και τα «προνόμια» που νομίζουν πως θα φέρουν, για την υγεία και τη ζωή που νομίζουν πως κερδίζουν. Εμβολιασμένοι εναντίον Αρνητών. Φίλοι και σόγια ολημερίς στα μαχαίρια κι ένα Κράτος που τρίβει γελώντας τα χέρια!

Τρέχει να προλάβει, ο Ραγιάς, το κοντινότερο ραντεβού. Τσακώνεται στην ουρά, βάζει μέσον για να πάρει τη σειρά άλλων. –«Άντε να το κάνω να γλιτώσω!». 90.000 αιτήσεις – 100.000+ εμβολιασμοί την ημέρα! Κάνουν ουρές να τρυπηθούν για να «σωθούν» και να «’λευτερωθούν»! Έτσι νομίζουν…

Στοιβάζονται στα εμβολιαστικά κέντρα για να «ζήσουν»! Για να σωθούν απ’ το θανατικό και να κερδίσουν τις «χαρές» που στερήθηκαν. Σύντομα, μαζί με το εμβόλιο, θα δίνουν δώρο κι ένα καλαμάκι ή ένα γαρύφαλλο για τη μπουζουκλερί. Στις δύο δόσεις η τρίτη δώρο, μαζί με ένα ψαλιδόκωλο μαγιό για τη στερνή βουτιά στη θάλασσα ντροπής που λέγεται Ελλάς.

Πρώτη μέρα που άνοιξαν οι καφετέριες και ήταν όλες φίσκα. Ξεχύθηκαν τα μαντρωμένα ζόμπι να χαρούν «ελευθερία». Κάνουν ουρές για τον φραπέ, αυτοί οι τάχα «ευαισθητοποιημένοι και υπεύθυνοι» πολίτες που παρακαλάνε να έρθει το συντομότερο η σειρά τους για το εμβόλιο.

 Και απέναντι τους κάποιοι περαστικοί, «τρελοί», διαφορετικοί. Οι τελευταίοι γενναίοι Αρνητές της Παρακμής. Πολέμιοι της επιβαλλόμενης εμβολιαστικής δυστοπίας – οι σύγχρονοι λεπροί της Δημοκρατίας.

Οι τελευταίοι ζωντανοί μιας βαρέως νοσούσας, ψυχικά και ηθικά, κοινωνίας. Αυτοί που πάνε πάντοτε κόντρα στο ρεύμα. Που βλέπουν τις πραγματικές λύσεις, όχι τις αρεστές ή τις πολιτικά ορθές. 

Αυτοί που γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί όταν η σκόνη της πολιτικής – οι φλυαρίες και οι μεγάλες υποσχέσεις – θα έχουν καταπέσει. Και που παρ’ όλα αυτά στέκουν και πολεμούν για ένα ιδανικό, το ύψιστο όλων: την πραγματική Ελευθερία!

Γογγύζουν οι σκλάβοι, θέλουν πίσω την παλιά τους «ζωή». Κουράστηκαν και οι «αντάρτες» να «πολεμούν», φωνάζουν: –«δεν είν’ κατάσταση αυτή. Είπαμε να βάλουμε πλάτη, αλλά όχι δα κι έτσι. Άντε να κάνουμε το εμβόλιο να τελειώνουμε».

Αμ δεν στα ‘παν, Ραγιά μου, καλά. Ούτε να ξεμπερδέψεις πρόκειται, ούτε να πάρεις ανάσα. Όσο σκύβεις το κεφάλι, τόσο θα σε χτυπούν. Ποιός ελευθερώθηκε ποτέ μέσα απ’ την υπακοή του στους αφέντες και τους νόμους τους; 

Οι ίδιοι δημιούργησαν το πρόβλημα, οι ίδιοι σου φέρνουν τώρα και τη «λύση». Κι εσύ πιστός, ακούραστος ακόλουθος – ψηφοφόρος/κλακαδόρος. Με την ψευτοηθική σου της ντροπής, ισοφαρίζεις τις «παρασπονδίες» σου ακολουθώντας την κρατική γραμμή. Εκτελείς από «υποχρέωση» για όλα όσα έκανες τόσο καιρό κρυφά.

 Για όλες εκείνες τις βόλτες και τις μαζώξεις. Για όλα όσα σε άφηναν (και σε αφήνουν ακόμα) να κάνεις νομίζοντας πως είσαι «τυχερός» ή πως «ξεφεύγεις». Αυτήν ακριβώς την «ηθική» σου εκμεταλλεύονται για να τραβήξουν και να ξεριζώσουν, όταν θελήσουν, τ’ αυτί σου.

Μια σύμβαση ντροπής είν’ η Δημοκρατία. Μια συμφωνία κατεργαρέων στην έσχατη βαλκανική μας πολιτεία. Ένα αλισβερίσι δειλών, μια εν κρυπτώ συνδιαλλαγή μεταξύ Κράτους και Υποτακτικών.

Ο Ραγιάς ξέρει καλά τι επιτρέπει και τι όχι ο αφέντης, το δε Κράτος ξέρει ακόμα πιο καλά τι ζητάει ο Ραγιάς. Γνωρίζει απόλυτα τα πάθη, τα χούγια, τους φόβους και τις ντροπές του – αυτό είναι άλλωστε που τις δημιούργησε. 

Ξέρει ότι επ’ ουδενί δεν πρέπει να σε «κλείσει μέσα» 15 Αυγούστου, ξέρει πως θες μια Κυριακή το Πάσχα και μια Παρασκευή τα Χριστούγεννα για να πας στο χωριό, δύο τρεις πλατείες ελεύθερες και μια στο τόσο αφύλακτη την παλιά εθνική.

 Γνωρίζει καλά πόσο ζωτικής σημασίας είναι τα ψήγματα αυτά «ελευθερίας». Ξέρει πως ο νεο-Ρωμιός θα ανταποδώσει και με το παραπάνω, όπως και ο Ραγιάς ξέρει πότε τον «παίρνει» να φωνάξει ή να «παρανομήσει» και πότε να εκτελέσει κατά γράμμα τις όποιες εντολές.

Πόσοι ακούγατε, τόσο καιρό, για «αντάρτικα» και μεγαλειώδεις «εξεγέρσεις»; Πόσοι βλέπατε ή γνωρίζατε προσωπικά τέτοιους «ανυπότακτους επαναστάτες» με φαρδιές κοιλίες και ξεχειλωμένες βράκες; Πόσους μεγαλοσχήμονες λογάδες – γελοίους καρπαζοεισπράκτορες φωνακλάδες. –«Εγώ ποτέ! Ας μου κάνουν ότι θέλουν!»… 

Που είναι τώρα όλοι αυτοί που θα σηκώναν τάχα μπαϊράκι; Είναι οι ίδιοι που περιμένουν «καρτερικά» να δείξουν στον Ερντογάν: «τι εστί Ελλάς»… Οι ίδιοι που γκρινιάζουν για τους ξένους και το βράδυ πάνε με τη Σβετλάνα και την Αλίνα ή ακόμα και με την Λεϊλά και την Αΐσα…

Αυτό είναι νεο-Ρωμιοί το χάλι σας. Αυτή είναι η «αγανάκτηση» και η ψευτιά σας – η υποκρισία και η πουστιά σας. Φτάσαν οι Μητσοτάκηδες να έχουν πιο «καθαρό» πρόσωπο από σας. 

Διότι αυτοί λένε με περίσσιο θράσος τις προθέσεις τους, δεν κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους, όσο κι αν αρέσκονται να χρυσώνουν το χάπι.

 Εν αντιθέσει με τη δειλία της πλέμπας. Αυτής της αφρόκρεμας σκατού που μοιραία επηρεάζει – απ’ τα πολλά λόγια και την πολύ κινητικότητα της – όλη την κοινωνία, ως το μακρύ χέρι του Κράτους.

Η ακατανίκητη βλακεία της μάζας έγινε η ανώτατη αρχή – μαζί με την ματαιοδοξία εξουσιάζουν πλέον το κάθε τι. Αυτές είναι που διαφεντεύουν τη σύγχρονη, δίχως καμία ουσία, εφήμερη ζωή.

«Και για μούντζα ο λαός και για λιβάνι.
Ο λαός είναι τίποτε και είν’ όλα,
είναι του εκδικητή το γιαταγάνι» – Κ. Παλαμάς

Ψάχνουν, λένε, την «Αλήθεια» – οι δούλοι της γκραικιάς – μα είναι μόνιμοι θαμώνες στα μπουντρούμια της δημοκρατικής σπηλιάς. Ψάχνουν, λένε, για το «Φως» μα τους αρκεί ακόμα και αντανάκλαση από πλαστικό κερί – απ’ αυτά τα ψεύτικα του ενός ευρώ που τρεμοπαίζουν με ρυθμό. Ψάχνουν, λένε, για «Ψωμί» μα τους αρκεί ακόμα και ληγμένη σκυλοτροφή – αν βρεις καλή είναι και βιολογική! Ψάχνουν, λένε, για «Ελευθερία» μα τους αρκεί ακόμα και βόλτα με διόδια σε κατουρημένη παραλία...

–«Και τι να κάνουμε ρε αδερφέ; Τι μας σκοτίζεις και τι μας κράζεις; Ποιος είσαι εσύ, τι θες και που βαδίζεις; Που νομίζεις τέλος πάντων πως θα φτάσεις; 

Φάε τώρα που μπορείς, πιες όσο προφταίνεις και πάλεψε να αρπάξεις και καμιά θέση απ’ τους πολύ χορτάτους, να «ανέβεις» κι εσύ, να γίνεις λίγο πιο παχύς. Είναι ντροπή να φύγεις νηστικός, γιατί θα φύγεις ότι κι αν κάνεις, εκτός κι αν είσαι και δεν το λες: Θεός…». 

Αυτά λένε οι σκλάβοι. Οι παχιές μύγες της αγοράς, που έλεγε κι ο Νίτσε. Αυτά σκέφτονται και αυτοσυγχωριούνται. Μιλούν με τους ομοίους τους, χτυπώντας ο ένας την πλάτη του άλλου: –«δεν είσαι μόνος αδερφέ κι εγώ να φάω ήρθα. Έλα να ψάξουμε μαζί κι όταν τους φάμε όλους τρωγόμαστε και μεταξύ μας!».

Βουλιμία αηδίας – Σφαγείο Δημοκρατίας.



4.000.000 εμβολιασμένοι και όλα βαίνουν καλώς. –«Όλα κατά γράμμα, αφεντικό». Κανένας δε μιλάει, κανένας δεν αντιδρά. Όλοι τώρα γίναν «υπεύθυνοι και ευσυνείδητοι» πολίτες! Τι κι αν οι μάσκες ήταν εξ αρχής αξεσουάρ για το χέρι ή το πηγούνι, τι κι αν τόσο καιρό βολτάριζαν απ’ το πρωί ως το βράδυ. 

–«Σκάσε, καλά είμαστε. Καλά τη βγάζουμε. Τώρα θα κάνουμε και το εμβόλιο και όλα καλά. Τι θες και μιλάς τώρα στο τελείωμα;». Μιλάω μπας και ακούσεις Ραγιά μου γιατί απ’ την πολύ σου τη συνάφεια με τη ροή σταμάτησες και να βλέπεις. Ζεις ένα χρόνο με ημίμετρα έχοντας ελάχιστα κρούσματα και τώρα που ήρθε το γιατρικό ξάφνου «καλπάζει» η πανδημία.

 Τα πήγαινες τόσο καλά που μέχρι και πρότυπο σε βαφτίσαν! Τι σόι πρότυπο είναι αυτό που επιβραβεύεται δίχως να τηρεί ούτε καν τα προσχήματα; Πότε έκανες εσύ, εδώ, έστω τα μισά απ’ όσα κάναν στην Κίνα; Όταν εκείνοι φορούσαν ολόσωμες στολές εσύ είχες (και ακόμα έχεις) την ίδια μάσκα απ’ τα προχτές. 

Κι όμως εκείνοι πέφταν νεκροί στους δρόμους κι εσύ, εδώ, τη βγάζεις καθαρή με λίγο πυρετό και κόπωση και από βδομάδα είσαι και πάλι στη πλατεία¹. 

Μήπως υπάρχει, «άραγε», κάποια διαφορά στο αίμα²; Γιατί εδώ υπάρχουν τόσοι που έρχονται σε επαφή με φορείς του ιού και δεν κολλάνε, ενώ στη Γουχάν δεν γλύτωνε κανείς;

 Είναι σαν κάποιοι να έχουν ανοσία³, τι λες;… Είναι κακές, όμως, οι γλώσσες αυτές μην τις ακούς – είναι τρελές, πολύ τρελές!

Απάντησε μου, όμως, γιατί αυξήθηκαν τόσο πολύ τα κρούσματα μόλις σου φέραν το γιατρικό; Είναι ψεύτικα τα νούμερα ή μήπως συμβάλλει και αυτό στη διασπορά του ιού; Μήπως ο εμβολιασμένος μετατρέπεται άθελα του σε έναν υπερμεταδότη φορέα⁴; 

Ή είδες, μήπως, να μειώνονται οι θάνατοι στις χώρες με τους περισσότερους εμβολιασμένους⁵; Έχεις, μήπως, κάτι να πεις για τους νεκρούς;

 Κάποιον επικήδειο για εκείνους που πεθάναν δύο μέρες αφότου
κάναν το εμβόλιο από θρομβοπενική πορφύρα⁶ (ΑΠΘ), για εκείνους που παρέλυσαν⁷, για εκείνους που τους κόψαν το πόδι⁸ ή για εκείνους που είναι πλέον αναγκασμένοι να ζουν με ένα αυτοάνοσο νόσημα, όπως το sjogren’s syndrome⁹, χάρη στα «θαυματουργά, απόλυτα ασφαλή και εγκεκριμένα»¹⁰ εμβόλια τους; Παράπλευρες απώλειες θα μου πεις…

Αλήθεια, ποιο εμβόλιο θα κάνεις εσύ; Ποιο όπλο έχει τις λιγότερες σφαίρες σε τούτη τη ρωσική ρουλέτα «σωτηρίας»; «Δεν υπάρχει φάρμακο χωρίς παρενέργειες», θα μου πεις, «όλα έχουν». 

Αυτό είναι αλήθεια, όμως δεν γνωρίζω άλλο «εγκεκριμένο και απόλυτα ασφαλές» φάρμακο, το οποίο μάλιστα μοιράζεται απλόχερα απ’ το Κράτος σε όλο το λαό, όπου με μια μόνο δόση, με ένα μόνο χάπι να καταλήγεις στο νεκροτομείο ή με πρησμένους λεμφαδένες¹¹ ή με κομμένο πόδι. Εσύ, όμως, μπορεί να ξέρεις καλύτερα¹²…

–«Περισσότεροι πεθαίνουν από κορωναϊό». Περισσότεροι πεθαίνουν κι από καρδιά κι από καρκίνο και από δεκάδες άλλους ιούς, παθήσεις και ασθένειες¹³. Γιατί δεν κάνεις μια αίτηση να δοκιμάσεις εθελοντικά όλα τα mRNA εμβόλια που εφεξής θα βγουν χάρη σ’ αυτή σου την γενναία υποταγή¹⁴; 

Ποιος ξέρει, μπορεί να αποκτήσεις όλων των ειδών τα αντισώματα κι έτσι να ζήσεις για πάντα! Η πιθανότητα και μόνο γι’ αυτό αξίζει κάθε ρίσκο, τι λες; Από την άλλη μπορείς απλά να κόψεις το τσιγάρο, την κακή διατροφή, τις όποιες καταχρήσεις και να γυμναστείς. Να κερδίσεις εγγυημένα δέκα χρόνια ζωής.

 Πως να συγκριθεί, όμως, όλη αυτή η ταλαιπωρία -δυστυχία θα έλεγε κανείς- με ένα στιγμιαίο τσίμπημα. Ένα τσίμπημα «ελευθερίας», όπως λες κι εσύ! –«Ας ξεμπερδέψουμε τώρα με τον κορονοϊό και βλέπουμε. Να πάρει μπρος και η οικονομία»... Θα πάρουν μπρος και οι τράπεζες και τα πορνεία, να είσαι βέβαιος γι’ αυτό Ραγιά μου. Εκεί θα καταλήξεις για να πληρώσεις τα σπασμένα. Για το στερνό σου μεροκάματο και τα μνημόνια που σου ‘χουν κερασμένα.

Και δε μου λες, τι γίνεται με τα νέα στελέχη; Αυτές τις νέες μεταλλάξεις¹⁵ απ’ την Αφρική, τη Βραζιλία και την Ινδία; – απ’ τις Φυλές αυτές που, επίσης λένε, πως δεν υπάρχουν και είναι φαντασία¹⁶… 

Περίεργο που ένας RNA ιός ταυτίζεται με έθνη, φυλές και σύνορα, δεν βρίσκεις (;) εφόσον έχουμε όλοι το ίδιο αίμα… Ρατσισμός και μεροληψία εκ μέρους του, μάλλον καί για τον κορονοϊό ευθύνεται η Λευκή πατριαρχία…

 Όμως πες μου, αλήθεια, τι θα γίνει τώρα που τα εμβόλια δεν είναι αποτελεσματικά ενάντια στις μεταλλάξεις¹⁷; Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιους «τυχαίους και ασήμαντους» νομπελίστες, ευθύνονται και για την δημιουργία τους¹⁸.

 Ενώ, σύμφωνα με τελευταίες έρευνες, ένας εμβολιασμένος είναι 8 έως 16 φορές πιο πιθανό να κολλήσει και ενδεχομένως καί να νοσήσει από μια νέα μετάλλαξη σε σχέση με έναν μη εμβολιασμένο¹⁹. Και αφού τέλος πάντων υπάρχει φάρμακο²⁰ γιατί δεν στο δίνουν και αντ’ αυτού επιβάλουν τον μαζικό εμβολιασμό όλων; 

Μήπως, «άραγε», θέλουν να ξεπουλήσουν, κάνοντας παράλληλα κι ένα «μικρό» πείραμα αντοχής των νέου τύπου εμβολίων και υποταγής των «παλαιού τύπου» ανθρώπων και από Σεπτέμβρη έχουμε και πάλι καραντίνα; 

Ας το, μην απαντήσεις καν σε βλέπω και χλομιάζεις. Κι ακόμα δεν σου είπα τα «καλά». Ότι κι αν γίνει, ανά εξάμηνο ή χρόνο θα τρέχεις για βελονιά²¹. Και με τα πολλά, θα βγουν και άλλα στελέχη ακόμα πιο ανθεκτικά²². 

Και σε κάποιους «τυχερούς» θα γίνουν και κυτταρικές μεταλλάξεις (χιμαιρισμοί)²³ κι έτσι θα γραφτεί για πάντα στο DNA τους ο ιός, ίσως και το εμβόλιο, κανείς δεν ξέρει… Κανείς δεν μιλάει, κανείς δεν αντιδρά, κανείς δεν παίρνει θέση. 

«Θα δείξει, το κοιτάμε», λένε οι «ειδικοί»… Είναι και κάτι δισεκατομμύρια, βλέπεις, στη μέση… –«Κάντε τώρα εσείς το εμβόλιο να έχουμε ανοσία και βλέπουμε στο μέλλον τι θα γίνει…». Η επίσημη θέση των «σοβαρών και υπεύθυνων» φορέων: ΠΟΥ, CDC, EMA, ΕΟΔΥ κλπ.

Τα εμβόλια δεν σταματούν την εξάπλωση κανενός ιού διότι πολύ απλά είναι αδύνατον να εμβολιαστούν ακαριαία όλοι. Ούτε μας κάνουν ως τάζουν και οφείλουν ανοσοποιητικά πιο δυνατούς. Αντιθέτως, οι ετήσιοι εμβολιασμοί φαίνεται πως δεν είναι αποτελεσματικοί στις ολοένα αυξανόμενες μεταλλάξεις του εκάστοτε ιού²⁴. 

Τους εκπαιδεύουν και τους ωθούν να εξελιχθούν ακόμα πιο δραστικά. Να μεταλλαχθούν ξανά και ξανά βρίσκοντας λύσεις και τρόπο να εισχωρήσουν. Και καθώς κάποιοι νοσούν, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν ανοσία, ο ιός εξωθείται σε περαιτέρω μεταλλάξεις.

 Τα εμβόλια θα φέρνουν εσαεί νέα και περισσότερα εμβόλια, νέους και πιο θανατηφόρους ιούς!²⁵. Τα εμβόλια δεν είναι, ούτε ποτέ θα είναι, η λύση!²⁶


Πόσα κοινά έχει εν τέλει ένα εμβολιαστικό κέντρο με το Πεδίον του Άρεως…

Κι όμως όλα βαίνουν καλώς. Κι όχι απλά καλώς, ιδανικώς! Κανείς δε ζει πια φυσικώς… Πιάσαμε το νόημα της ζωής, βρήκαμε φάρμακο θαυματουργό – «βοτάνι μαγικό». Τι μας λείπει τώρα πια; Η μείωση του χρόνου εφοδιασμού. 

Η άμεση διανομή κάθε νέας παρτίδας για κάθε νέα μετάλλαξη – σε ένα ατέρμονο κύκλο εξάρτησης και αναπόφευκτων κυτταρικών μεταβολών/μεταγραφών²⁷

. Κι έτσι, θα γίνει σε όλους ρουτίνα το ετήσιο πέρασμα από την «μαγική πηγή». Και θα τσακώνονται οι σκλάβοι στην ουρά μη και δε προλάβουν να τρυπηθούν πριν πιάσει ο χειμώνας. 

Και θα λογοφέρνουν, όπως ήδη κάνουν, για το ποιο είναι καλύτερο, για το ποιο σε «στέλνει» και ποιο σε κάνει «άτρωτο».

Γίναμε μηχανές με καύσιμο ειδικό. Χωρίς αυτό, λένε, δε ζεις, ψοφάς! Μας απαρνήθηκε ξάφνου η Φύση, δεν μας αγαπά, έστειλε το έσχατο θανατικό, την 8η πληγή του Φαραώ. Και ο Θεός που είναι; Που εξαφανίστηκε; Πέθανε κι αυτός;

Μια σύριγγα, τώρα, η ζωή μας όλη και μια προσευχή, να φτάσει εγκαίρως η «αγία» δόση. Πρώτου μας βρει κακό, πρώτου μας πιάσουν ρίγη και τρέμουλα και αρχίσουν και τα δαγκώματα και έρθουν και οι παραισθήσεις… -

«Μακριά από μας τέτοιες εξαρτήσεις»… Μα είναι γλυκές, γεμάτες όνειρα, υποσχέσεις και πολλές ελευθερίες». Φέρνει πράγματι χαμόγελο και αυτοπεποίθηση το εμβόλιο. –«Ότι κι αν λέτε εσείς, εμείς ξέρουμε καλά πως είναι όντως μαγικό!». Κι όλοι αυτοί μιλούν μετά για ψεκασμένους…

-«Σταμάτα επιτέλους. Κάνε αυτό που πρέπει, αυτό που λεν’ οι ειδικοί και έχει ο Θεός. Όλο και κάποιος θα μας βοηθήσει αν κάτι στραβώσει, όλο και κάποιος ελεήμον θα μας φροντίσει». Όλο και κάποιος ξένος τραπεζίτης θα βρεθεί να μας δανείσει. -«Μην αγχώνεσαι και μην σκοτίζεσαι».

Κι έτσι, το πάρτυ συνεχίζεται. Είτε με εμβόλια και ιούς, είτε με φτώχια και κακουχίες, αυτοσκοπός τους είναι η συνέχεια του αιώνιου πάρτυ. –«Κάντε το εμβόλιο κι εσείς, μη χαλάτε τη ροή. 

Μην είστε απ’ αυτούς τους στριφνούς με τις πολλές αρχές και αξιώσεις. Μη ψάχνεται και μη ρωτάτε. Δεν υπάρχει ούτε πριν, ούτε μετά. Υπάρχει μόνο τώρα. 

Τίποτα πιο μακριά κι ανώτερα. Εδώ χαμηλά είναι η ζωή, στα απλά και καθημερινά». Στην ψεύτικη χαρά και στα εφήμερα, παροδικά, στο ιερό σας Τώρα… –«Άσε τα πολλά όνειρα και τις πολλές επιδιώξεις. 

Τίποτα δεν αλλάζει, πάρ’ το απόφαση πως είσαι κι εσύ σαν εμάς. Τέτοιος γεννήθηκες και τέτοιος θα πεθάνεις! Ξαμόλα απ’ τους αρνητές και ακολούθα. Μη βάζεις φρένο στη χαρά και στα όνειρα μας».

Δεν αντέχουν στην όψη ενός ελεύθερου οι σκλάβοι. Σπεύδουν να καρφώσουν όποιον πάει να αποδράσει. Και δεν ζητούν καν να τους πάρει μαζί του, διότι ξέρουν πόσο αδύναμοι είναι για να αντέξουν και να βγάλουν τη διαδρομή. Βλέπεις η Ελευθερία είναι δρόμος μακρύς, όχι μια πόρτα που ανοίγεις και μπαίνεις. 

Έτσι, το μόνο που τους μένει είναι να γίνουν καταδότες ώστε να μην αισθάνονται κατώτεροι από την επιτυχημένη απόδραση κάποιου άλλου. Δεν έχουν καν την ελάχιστη ηθική αντοχή ώστε να κάνουν τα στραβά μάτια σε κάποιους δραπέτες που μπορεί να είναι ακόμα και αίμα τους. 

Κανείς δεν επιτρέπεται να ξεχωρίζει. Κανείς δεν επιτρέπεται έχει τίποτα περισσότερο από κανέναν άλλον. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να είναι ανώτερος από τον τελευταίο άνθρωπο.

Οι «Δημοκράτες» γίναν Κομμουνιστές. Ο εξισωτισμός είναι άλλωστε κοινή βάση και των δυό, ιδίως αν σκεφτεί κανείς και τον προπάτορα Χριστιανισμό – τον αρχικελευστή της ισότητας.

Κανείς δεν επιτρέπεται να ξεχωρίζει. Όλοι οφείλουν να συμπεριφέρονται το ίδιο, να έχουν τα ίδια και να αξίζουν το ίδιο – να ακολουθούν το ίδιο πιστά, να βαρούν στον ίδιο σκοπό, να είναι «ίσοι» εμπρός στο μεγάλο αφεντικό. Όποιος έχει κάτι παραπάνω τον φθονούν και τον πολεμούν.

Σε μια φυλακή δύο κρατούμενοι θα σκοτωθούν για ένα κελί μόλις 5 τετραγωνικά μεγαλύτερο. Στην Εσχάτη Πολιτεία δύο σκλάβοι θα σκοτωθούν για τη θέση τους στην ουρά της τράπεζας ή ενός εμβολιαστικού κέντρου. Για το ποιος θα πληρώσει γρηγορότερα το φόρο ή ποιος θα λάβει πρώτος το πιστοποιητικό «συμμόρφωσης» μαζί με το συνεπακόλουθο μπόνους υποταγής: 1% μείωση φόρου, 40$ ή ένα σουβλάκι.

Σου απαγορεύουν το δικαίωμα να αρνηθείς την οποιαδήποτε επιβολή. Το αναφαίρετο δικαίωμα να είσαι κύριος του εαυτού σου, του σώματος και του μυαλού σου. Όποιος πάει να σηκώσει κεφάλι πέφτουν πάνω του σαν ύαινες να τον κατασπαράξουν. Όχι το Κράτος ή οι πραιτοριανοί του, οι απλοί πολίτες! 

Οι συγγενείς και οι «φίλοι», όχι τίποτα μακρινοί ή άγνωστοι περαστικοί. Δίπλα μας είναι το κακό, δίπλα μας στέκουν οι ρουφιάνοι. Αυτά τα πτωματοφάγα αρπακτικά της Δημοκρατίας, οι μύγες του βάλτου που διαρκώς ψάχνουν νέους στόχους. Οι μπάτσοι, πάντοτε, αργούν πολύ, ο διπλανός μας είναι αυτός που σπεύδει να μας «δώσει».

Το Κράτος ξέρει καλά πότε και που πρέπει να κρατάει αποστάσεις. -«Ας τους να βγάλουν μόνοι τους τα μάτια τους», λένε. –«Εμείς ουδέτεροι». Με μαστίγιο και καρότο. Με άρτο και θέαμα και όπου πρέπει ξύλο.

 Γιατί να εκτίθεται κανείς όταν υπάρχουν τόσοι καλοθελητές πρόθυμοι να κάνουν τη βρώμικη δουλειά; Κι αυτοί, εδώ, το κάνουν χωρίς καν να τους έχει ορίσει κανείς. Είναι οι αυτόκλητοι ρουφιάνοι της γραικιάς. Μισούν τους πάντες και τα πάντα, μα πιο πολύ τον ίδιο τους τον εαυτό!

Οι σύγχρονοι μαζάνθρωποι, με αυτή την ολοκληρωτική τους υπακοή, καθιστούν αχρείαστους τους πραιτοριανούς του Κράτους. Μόνοι τους ραπίζονται και αυτοεπιβάλλονται. Ο ένας φοβερίζει και σφαλιαρίζει τον άλλον. 

Μιά καρπαζιά σε όποιον έχει ήδη το κεφάλι σκυφτό για επιβράβευση και δυό σε όποιον πάει να το σηκώσει. Κι αν κάποιος επιμένει να το κρατάει ψηλά, τότε αποκλεισμός, λοιδορία και ακατάσχετη συκοφαντία.



Φαντασιώνονται μαστίγια οι δούλοι. Βγάλαν φιρμάνι μόνοι τους πως αν δεν «σουτάρουν» το «γιατρικό» θα αποκλειστούν από τις ασχολίες και τις δουλειές τους. –«Τα έμαθες; Αν δεν το κάνεις δεν θα μπορείς να πας πουθενά, ούτε να ταξιδέψεις. Ούτε σε σούπερ μάρκετ να μπεις, ούτε σε γυμναστήριο, ούτε σε σινεμά». 

Υποφέρουν από το Σύνδρομο της Στοκχόλμης. Δεν προφταίνει να σηκώσει το χέρι ο αφέντης και κράζουν από μόνοι τους πως έρχεται αγχόνη. Είναι το σύνδρομο του σκλάβου που μιλάει μέσα απ’ το αίμα του Ραγιά. Αυτού του χέστη με την αστείρευτη «μαγκιά».

Φαντασιώνονται ραπίσματα οι δούλοι, τρέχουν να κρυφτούν σαν άτακτα σκυλιά. Βάζουν στα σκέλια την ουρά στο άκουσμα και μόνο του ονόματος τους. –«Μου ήρθε μήνυμα πως είναι η σειρά μου. Μου κλείσαν και ραντεβού… Μου είπαν και στη δουλειά πως είναι υποχρεωτικό…». Κουρνιάζουν οι μούλοι, δειλιάζουν πριν καν τους τραβήξουν τ’ αυτί. 

Ένα χρόνο πάρτυ και τώρα: –«Φοβάμαι μην κολλήσω, θέλω να είμαι ασφαλής…». Κρύβουν την ντροπή και την υποταγή τους πίσω από μια επίπλαστη «υπευθυνότητα» κι έναν ξαφνικό «φόβο». Ο φόβος τους όμως δεν είναι υγειονομικός, είναι βαθιά εσωτερικός. Τρέμουν την οργή του Αφέντη, μα πιο πολύ το Στίγμα!

Αχ αυτό το Στίγμα… Ποιος αντέχει σήμερα να κουβαλήσει πάνω του ένα στίγμα και δη στίγμα ανυπακοής. Καλύτερα να πούνε πως τον «παίρνεις», παρά πως είσαι Αρνητής… Εκεί μπορεί να πάρεις και βραβείο, ποτέ δεν ξέρεις… 

Ποιος αντέχει το στίγμα του «κακού»; Του κυματοθραύστη της ροής, του περιφρονητή του αιωνίου πάρτυ, του αναθεωρητή, του ακούραστου πρεσβευτή της ανυπακοής, του απελευθερωτή της δουλείας, του κήρυκα της ελευθερίας, του αρνητή της υποταγής, του ατομικισμού και του πασιφισμού. 

Ποιος να αντέξει σήμερα ένα τέτοιο στίγμα και δη σε χώρα κουτσομπολίστρα. Εδώ που όλοι ζουν για το όνομα, για τη λεζάντα και τη μόστρα. Εδώ που έρχονται πρώτοι να σε καλημερίσουν αυτοί που από πίσω ολημερίς σε βρίζουν. Εδώ, που οι μισοί ράβουν γαλανόλευκα κουστούμια σ’ αλλοδαπή μοδίστρα.

Κι όμως κάποιοι ακόμα ελπίζουν πως οι σκλάβοι θα ξυπνήσουν, ξεχνώντας πως μια κατάρα ήταν κ’ η Ελπίδα.

Σε ποιούς ελπίζετε, μωρέ, στους κύνες της δυστοπίας; Αυτοί δεν είναι οι πρωταίτιοι του κακού, οι θεμελιωτές της δυστυχίας; Αυτοί δεν χτίσαν το μαντρί, αυτοί δεν κρατούν έρμαια τα πρόβατα; Αυτοί δεν είναι που βαστούν τα αφεντικά στην εξουσία;

Φωνάζουν οι σκλάβοι για «ψωμί κι ελευθερία» και σέρνουν στην αθλιότητα τους και τους Αρίστους. Ευτελίζουν τις Αξίες και τις Αλήθειες που ξεστομίζουν όσοι στέκουν αμόλυντοι μέσα στο βόθρο της παρακμής τους. 

Και μένει, έτσι, μια χούφτα μόνο να αντιμάχεται στην υποταγή, με τους Αρίστους σαστισμένους και διχασμένους. Να αναρωτιούνται με ποιούς να πάνε και ποιούς να βοηθήσουν – αν αξίζει καν γι’ αυτή τη πλέμπα να μοχθήσουν.

Τι κι αν οι μισοί γιατροί σου λένε: «μην το κάνεις»²⁸ ή «καν’ το υπ’ ευθύνη σου», δεν ξυπνάει ο Ραγιάς. Δεν αναρωτιέται καν το γιατί και μάλιστα τους κράζει. –«Είναι τρελοί, αμόρφωτοι, έχουν ψυχολογικά…» κι ας είναι πλείστοι εξ αυτών κορυφαίοι στο είδος τους, διευθυντές τμημάτων και κλινικών. 

Οι περισσότεροι βέβαια δεν ρωτάν καν τον γιατρό τους. Πάνε και βαράνε το εμβόλιο επειδή το είπε ο δημοσιογράφος και ο υπουργός… Άλλωστε η διαφήμιση σου λέει: «καν’ το», όχι: «συμβουλεύσου τον γιατρό σου» γι’ αυτό και παρακάμφθηκε και ο ΕΟΦ²⁹.

Τίποτα, όμως, δεν αρκεί για να ξυπνήσει ο Ραγιάς, διότι βασική προϋπόθεση για να ξυπνήσει κανείς είναι το να θέλει να ξυπνήσει. Αυτοί, εδώ, παρακαλάνε για υπνωτικό! Για το γλυκό μαύρο χάπι και τον ατάραχο αιώνιο ύπνο.

Φωνάζουν οι σκλάβοι: «Μη μας χαλάτε τη βολή. Ένα χρόνο ολάκερο υποφέρουμε, φτάνει πια!». Έφτασε στα όρια του ο νεοΡωμιός. Αυτή ήταν η αντοχή και η αξία του. Κάποτε λέγαν πως η γενιά αυτή θα σηκωθεί μόνο όταν της κόψουν τον καφέ… 

Και τώρα που της κόψαν ακόμα και τη μουσική παρακαλάει, εκλιπαρεί, για να την πάρει πίσω… Οι ίδιοι που μέχρι χθες κορόιδευαν τον νόμο Παπαθεμελή…

Έτοιμοι να κάνουν τα πάντα οι Ρωμιοί για το έσχατο, πατημένο, καρβέλι ψωμί. Για το σκουλικιασμένο κρέας πίσω απ’ τον κάδο με τα σκουπίδια. Γι’ αυτά που παλεύουν μόνο τα ποντίκια!

–«Θα το κάνω μωρέ να ξεμπερδεύω. Δεν θέλω να με σκοτίζουν»… Πουλάει όσο όσο το τομάρι της η νέα γενιά. Τώρα που τελειώσαν τα επιδόματα διαφημίζει ολημερίς στα προφίλ της τα εμβόλια. Πανηγυρίζουν, βγάζουν σέλφι με τις βελόνες και τα πιστοποιητικά τους όλο χαμόγελα! Στα ύψη και η ΝΔ, ακόμα ένα success story. Έδωσε τσάμπα φαΐ και τώρα πάλι απ’ την αρχή: τουρίστες, κρούσματα, νέα στελέχη, κλείσιμο, εμβόλια, μνημόνια. Είναι χαρούμενοι όμως οι σκλάβοι γιατί είναι «ασφαλείς».

Πουλάνε όσο όσο την ψυχή τους οι νέοι, κάποιοι το παίζουν και σκληροί: «Κάνουμε το εμβόλιο δε μασάμε, κάν’ το κι εσύ!» τι κι ας έχουν κατουρημένο βρακί. –«Φοβάμαι, αλλά πρέπει!», έβαλε νταλκά από μόνος του ο Ραγιάς και πάει ντουγρού για τη θηλιά. Κι άμα πάθουν τίποτα αρχίζουν ξανά τις αναρτήσεις: «Έκανα το εμβόλιο και πρήστηκε ο λαιμός μου (λεμφαδένες). 

Το έκανα κι εγώ και πρήστηκε το πόδι μου (θρόμβωση), εγώ έχω ένα πόνο στο στήθος θα πάω στο νοσοκομείο (μυοκαρδίτιδα³⁰). Έκανα της φάιζερ και έπαθα σύνδρομο τζόγκρενς! Εγώ έβγαλα έρπητα ζωστήρα³¹… Εμένα ξύπνησε το αυτοάνοσο μου, είναι σε έξαρση, πονάω. Παίρνω τηλέφωνα στην εταιρεία και δεν απαντάει κανείς. Μου λένε πως υπέγραψα, πως ήταν υπ’ ευθύνη μου».

Αν έλεγα δεν στα είχα πει, θα ήταν ψέμα. Μόνος σου επέλεξες να ακολουθήσεις τη ροή, κανένας δεν σ’ ανάγκασε. Απέδειξες περίτρανα, τον τελευταίο χρόνο, πως καμία αγανάκτηση πραγματικά δεν είχες. Μια χαρά σε βόλεψε να κάθεσαι και να πληρώνεσαι… Πόσο σου πάει τελικά το «δημοκρατικό» αλισβερίσι, φαίνεται πως λησμόνησες το οθωμανικό γαμ..ι.


Καλπάζει, σου λέω, η ΝΔ, θρωνιάστηκαν για τα καλά οι λαοπλάνοι. Που είναι σήμερα όλοι αυτοί οι τάχα ξυπνημένοι; Οι γνωστοί «ενημερωτές» και μπλογκερίστες. Ποιος παίρνει επώνυμα θέση, ποιος τολμάει να μιλήσει; Μια χούφτα μόνο. Και ο λαός που είχε δήθεν μπουχτίσει απ’ την πολιτική, από ποιόν άλλον παρ’ εκτός από τους δημοσιογράφους παίρνει γραμμή; 

Ποιος τόλμησε να σπάσει την ΤV; Που πήγε αυτή η πολύκροτη «κρίση αξιοπιστίας» στα ΜΜΕ; Όλοι πιστά σκυλάκια της Δημοκρατίας. Τσάμπα έπαιζε τόσο καιρό σε διπλό ταμπλό η εξουσία. Τσάμπα οι κομπάρσοι, οι δήθεν αντιπολιτευτές και οι «επικριτές» τους. Τσάμπα τόσοι μισθοί. Όλοι την κρίσιμη στιγμή σκύψαν εθελούσια το κεφάλι.

Απ’ όποιο εμβολιαστικό κέντρο κι αν περάσεις, ατελείωτες ουρές. Τερματίζουν καθημερινά την πλατφόρμα, έχουν κλείσει όλα τα ραντεβού μέχρι της δέκα η ώρα. Θα κάναν, λέγαν, ενημερωτική εκστρατεία για να πείσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί. Ούτε οι ίδιοι δεν είχαν καταλάβει τι λαό έχουν κάνει, πόσο πειθήνιο και οκνηρό είναι το αστικό κουτάβι.

–«Για μας το κάνουμε, όχι γι’ αυτούς. Για να μην αρρωστήσουμε», λέει, ο Αστός, κρυπτόμενος πίσω απ’ την ψευτο-υπερηφάνεια του. Ποιος δούλος παραδέχθηκε ποτέ πως είναι, όντως, σκλάβος; Μόνο στα κρυφά σηκώνει κεφάλι ο Ραγιάς. Ρίχνει κλεφτές ματιές για να σιγουρευτεί πως είναι μόνος και τότε μόνο «ξεσπαθώνει». Τα ίδια και οι «νοικοκυραίοι». Φουσκώνουν τα στήθη και βροντούν στην κυρά, μα στους μπάτσους κότες – σκύβουν το κεφάλι για καρπαζιά.

–«Εγώ δεν είμαι απ’ αυτούς», λέει αν τον τσακώσουν, «εγώ δικός σας είμαι. Μια πλάκα έκανα, δεν είμαστε δα κι ακραίοι…». Μαζεύεται ο Ραγιάς, κουρνιάζει στην ντροπή του και από την επομένη άλλος άνθρωπος. Έρχεται με βλέμμα κενό και παγωμένο. –«Βρε ‘σύ δεν έλεγες χθες θα τους την κάνεις;». Δεν απαντά… 

Πάει πιο πέρα και σταματά σιγά σιγά να σου μιλά. Λίγες μέρες μετά αρχίζει τις υποδείξεις και όλο και ξεμακραίνει. Ξάφνου τον βλέπεις να βγαίνει, κοιτώντας δεξιά κι αριστερά, απ’ το μεγάλο γραφείο. Κορδωμένος, φουσκωμένος, γεμάτος σιγουριά. Πήρε πόστο, «φτιάχτηκε», έπιασε την «καλή». 

Τώρα είναι κέρβερος στη δικιά σου αυλή. Πιάνει κρυφά τους υπολοίπους και τους λέει: «Μην κάνετε παρέα μ’ αυτούς. Μακριά απ’ τους Αρνητές! Όποιος μιλάει μαζί τους θα έχει θέμα…» – ο μέχρι χθες αδελφικός σου φίλος, «επαναστάτης», «συναγωνιστής».

–«Κάν’ το μωρέ, σιγά. Σε μας θα τύχη η στραβή; Και τι, να κάτσω μέσα; Αν είμαι εγώ ο τυχερός ας είναι; Δεν αντέχω πια τον εγκλεισμό…». Θα αφηγούνται στα παιδιά τους πως στον κορονοϊό βγάλαν «φυλακή»!

 Ρισκάρουν τη ζωή τους για τον καφέ και το στίγμα. Για το τι θα πει ο τάδε ή ο δείνα. Για να μην τους κακοχαρακτηρίσουν και χάσουν την «πολύτιμη» δουλειά τους των 600€. Πάρτυ κάνουν τα αφεντικά με δαύτους. Σπάνε πλάκα εκβιάζοντας τους. Κανείς δε μιλά, κανείς δεν αντιδρά.

-«Τι να μας κάνει ένα εμβόλιο, ρε; Έχουμε κάνει τόσα». Μην περιμένει κανείς από λαό βουτηγμένο στις καταχρήσεις, με άρρωστο σώμα και μυαλό -δίχως αυτοσεβασμό- να αντισταθεί.

 Όταν η τεράστια πλειοψηφία είναι καπνιστές (ή «ατμιστές», το ίδιο κάνει), όταν ξεδιψούν με αναψυκτικά και αλκοόλ αντί νερό, όταν τουλάχιστον οι μισοί κάνουν περιστασιακή χρήση «ελαφρών» ναρκωτικών, δεν θα κολλήσουν σε κανένα εμβόλιο. 

Όταν ένας στους τρείς κάνει εκτεταμένη χρήση αντικαταθλιπτικών, δεν θα κολλήσει σε ένα εμβόλιο, ακόμα κι αν είναι πειραματικό.

Κι έχουν συνάμα και τον εβραϊκό νταλκά της αμαρτίας. Κάπου νιώθουν πως τους αξίζει η τιμωρία. –«Τόσα έχουμε κάνει, τουλάχιστον αυτό κάνει και κάτι καλό. Θα βγάλουμε αντισώματα στον ιό…» Θα κερδίσετε μια μέρα ακόμα στο βάλτο, εδώ.

Μόνο οι ήρωες πεθαίνουν χαμογελαστοί, οι σκλάβοι μηρυκάζουν τον θάνατο για να «χαρούν» τη ζωή… – είναι όλοι τους ήδη νεκροί.



Ποιός είναι άραγε ο πραγματικός ιός; «Μήπως» είμαστε εμείς τελικά η μεγαλύτερη και πιο τρομακτική απειλή; Ο πιο θανατηφόρος, πιο καταστροφικός ιός απ’ τον οποίο η Φύση παλεύει να καθαρθεί; Μήπως, «άραγε», είμαστε εμείς τα παράσιτα και εκείνη πασχίζει απλά για να ζήσει;

«Μάλλον» οι ιοί βγαίνουν για να επιβιώνουν οι δυνατοί³² και «μάλλον» η λύση είναι αμιγώς δαρβινική!

Τα διδάγματα από την πανδημία είναι πολλά. Η πλειοψηφία είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τα ψήγματα «ελευθερίας» που της έχουν απομείνει, ενώ ένα άλλο εξίσου μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού φοβάται τόσο πολύ για τη ζωή του, είναι τόσο απελπισμένο και διχασμένο από το σοκ που βιώνει, που είναι και αυτό διατεθειμένο να κάνει τα πάντα προκειμένου -όπως νομίζει- να «ζήσει»!

Δεν έχουν πρόβλημα να πάρουν μέρος σε μια ρώσικη ρουλέτα για να κερδίσουν έναν καφέ, μισό καλοκαίρι κι ένα πενιχρό μισθό, διότι περί αυτού πρόκειται. Τρέχουν να δηλώσουν συμμετοχή, τσακώνονται για τα ραντεβού, στοιβάζονται σαν τα πρεζάκια, την πέφτουν σε όποιον λέει πως δεν θα το κάνει ακόμα κι αν είναι γιός ή αδελφός τους. Αυτοί είναι ο εχθρός μας, όσο κι αν πάνω απ’ αυτούς υπάρχουν άλλοι. 

Όσο δυνατά κι αν είναι τα αφεντικά, εφόσον η βάση τρώει τις σάρκες της τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Αυτοί είναι ο πρώτος και πιο άμεσος εχθρός μας. Αυτοί είναι που στέκουν πρώτοι απέναντι σε κάθε βήμα και κάθε διεκδίκηση μας. Αυτοί είναι που θα γίνουν πρώτοι ρουφιάνοι, όπως και οι πρώτοι που θα πατήσουν, αν ποτέ διαταχθούν, τη σκανδάλη.

Πως θα μπορούσαμε να υπερασπιζόμαστε ή να πολεμούμε γι’ αυτούς. Τα αποτόκια του Καπιταλισμού δεν έχουν ούτε μέλλον, ούτε παρόν. Σέρνουν τα κουφάρια τους νομίζοντας πως είναι ζωντανοί. Πως θα μπορούσαμε να είμαστε τόσο ματαιόδοξοι, νομίζοντας πως θα αλλάξουν ή θα «ξυπνήσουν» οι νεκροί; Οι νεκροί δεν ξυπνούν, μόνο σαπίζουν. Κι Εμείς μόνο αφελείς δεν είμαστε για να ελπίζουμε σε σύγχρονους Λαζάρους ή από μηχανής… λαούς.

Δεν προσδοκούμε ανάσταση νεκρών παρά μονάχα την συνάσπιση των τελευταίων ισχυρών!
Όσοι ζωντανοί, λοιπόν, πεδίον δόξης ανοίγεται εμπρός μας λαμπρόν!


Αλέξανδρος Τζούλιος


Παραπομπές, βιβλιογραφία:


Σημ.: Έχει δημοσιευθεί νέο άρθρο αποκλειστικά πάνω στις παρενέργειες των νέων εμβολίων και εκεί θα αναρτώνται οι τελευταίες έρευνες και στοιχεία. Δείτε το πατώντα εδώ: «Παρενέργειες Εμβολίων: τα Δεδομένα που οφείλεις να ξέρεις»

1) Εκτός από το ~1,3% που πάσχει από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Το γενικό ποσοστό των ανθρώπων που πεθαίνουν από κορονοϊό, χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα, είναι μόλις 0,7% – χωρίς να υπολογίζεται μέσα σε αυτό όσοι κατέληξαν από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις ή από επιπλοκές από τις πειραματικές αγωγές που έδιναν τον πρώτο καιρό ή επειδή οι συγγενείς τους συμφώνησαν να υπογράψουν ότι έφυγαν από κορονοϊό για να αυξηθούν οι καταγεγραμμένοι θάνατοι και «να φοβηθεί ο κόσμος», όπως τους λέγαν στα νοσοκομεία… 

Το γενικό παγκόσμιο ποσοστό θανάτων από κορονοϊό, με ή χωρίς υποκείμενα νοσήματα, σε ηλικίες από 60 χρονών και κάτω είναι μόλις 0,3%! https://www.worldometers.info/coronavirus/worldwide-graphs/

2) Οι υποδοχείς ACE2 (η ύπαρξη και ο αριθμός τους ή η απουσία τους) καθορίζουν το αν έχει κανείς φυσική ανοσία στον κορονοϊό, ποσό εύκολα κολλάει και πόσο βαριά νοσεί. Στην πρώτη έρευνα θα βρείτε συγκριτικούς πίνακες ανά ήπειρο, χώρα και φυλή. Η εξήγηση του γιατί στην Κίνα κολλούσαν όλοι, ενώ εδώ λιγότεροι από έναν στους τρείς. Εξού και οι μεγάλες διαφορές στον ρυθμό μετάδοσης (R0) του ιού. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

3) Το 1/3 του πληθυσμού έχει φυσική ανοσία, ενώ όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό -είτε το γνωρίζουν, είτε όχι- έχουν αναπτύξει μονοκλωνικά αντισώματα (εκτός φυσικά από περιπτώσεις βεβαρημένων οργανισμών, ανοσοκατεσταλμένων κλπ.).

Σε πρόσφατες έρευνες το ποσοστό προϋπάρχουσας φυσικής ανοσίας ανέρχεται στο 51% στη Σιγκαπούρη, στο 44% στο Εκουαδόρ, στο 34% στη Γερμανία και στο 20% σε Ολλανδία/Σουηδία. 

Σε αντίστοιχες έρευνες πάνω σε ανθρώπους που έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό (είτε νόσησαν, είτε όχι), το ποσοστό εκείνων που ανέπτυξαν αντισώματα είναι μεταξύ 80-100%


4) Όταν ένας εμβολιασμένος έρθει σε επαφή με τον ιό μπορεί να μη νοσήσει ή να περάσει τη νόσο πιο ελαφρά, όμως εξακολουθεί να κουβαλάει στην ρινική του κοιλότητα τα σωματίδια του ιού μεταδίδοντας τα στους πάντες γύρω του οποτεδήποτε δεν φοράει μάσκα πχ. ενδοοικογενειακά ή σε μια καφετέρια. 

Κι αυτό διότι με κανένα εμβόλιο δεν αναπτύσσονται τα πολύτιμα αντιφλεγμονώδη IgA αντισώματα, παρά μόνο τα igG/igM (μακράς διαρκείας). Εν αντιθέσει με όσους έχουν κολλήσει τον ιό (ασχέτως αν έχουν νοσήσει).

Το φορτίο του ιού που συγκεντρώνεται στη μύτη του εκάστοτε ανθρώπου καταστρέφεται μόνο από τα IgA αντισώματα. Τα IgG που αναπτύσσονται απ’ τα εμβόλια προσφέρουν μεν ένα ποσοστό ανοσίας*, όμως παράλληλα σε καθίσουν και φορέα, αν έρθεις σε επαφή με τον ιό.

*Παραμένει άγνωστο το πραγματικό ποσοστό ανοσίας καθώς επηρεάζεται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες: τον τύπο του εμβολίου, τον κατασκευαστή, τους υποδοχείς ACE2 του κάθε ανθρώπου, την ηλικία, το φύλο, την μετάλλαξη του ιού με την οποία θα έρθει σε επαφή κλπ. Το δεδομένο είναι πως ουκ ολίγοι εμβολιασμένοι έχουν καταλήξει στο νοσοκομείο ή έχουν πεθάνει από κορονοϊό.









Δεν υπάρχει κανένα εγκεκριμένο εμβόλιο που να αποτρέπει αποδεδειγμένα τη νόσηση από COVID-19. Το εμβόλιο της Pfizer, όπως και όλα τα άλλα, έχουν μόνο προσωρινή αδειοδότηση. https://www.carteretcountync.gov/841/COVID-19-Vaccine-Information-Forms https://www.cvdvaccine-us.com/safety

10) Όλα τα εμβόλια κατά του κορονοϊού έχουν πάρει μόνο προσωρινές αδειοδοτήσεις. Βρισκόμαστε επισήμως στην Τέταρτη Φάση της δοκιμής τους (μαζικός εμβολιασμός γενικού πληθυσμού), ενώ σε κάποια είχε παρακαμφθεί τελείως η Τρίτη… https://www.fda.gov/vaccines-blood-biologics/vaccines/emergency-use-authorization-vaccines-exp

11) Το 12% των ανθρώπων που λαμβάνει την πρώτη δόση ενός mRNA εμβολίου κατά της COVID-19 και το 16% που λαμβάνει τη δεύτερη, παρουσιάζει πρησμένους λεμφαδένες στη μασχάλη και στο λαιμό. Το πρήξιμο μπορεί να διαρκέσει μέχρι και ένα μήνα. https://www.yalemedicine.org/news/vaccine-reactions

12) Ούτε τα υπόλοιπα υποχρεωτικά εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή. Παραθέτω μια έρευνα για το γνωστό MMR και τα περιστατικά θρομβοπενίας. Επιπλέον, ένα πίνακα με όλα σχεδόν τα υποχρεωτικά εμβόλια και τα αυτοάνοσα νοσήματα με τα οποία έχουν συνδεθεί. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1884189/https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5607155/table/Tab1/?report=objectonly

13) Το 17,6% του παγκόσμιου πληθυσμού πεθαίνει κάθε χρόνο από Καρδιαγγειακές Παθήσεις, το 9% από κάποιας μορφής καρκίνου, το 3,5% από αναπνευστικά προβλήματα, το 1% από AIDS και το 0,8% αυτοκτονεί. Όμως δεν ακούμε για καμία πανδημία κατάθλιψης κι ας είναι κι αυτή εξόχως «κολλητική». Καμία εκστρατεία ενημέρωσης για τις διάφορες σεξουαλικές επιλογές δεν γίνεται, αντιθέτως προάγονται ως πρότυπα οι οροθετικοί.

 Κι όμως η ζωή μοιάζει να τελειώνει, αν ακούσει κανείς ειδήσεις, επειδή το 1,4% πέθανε πέρσυ από κορονοϊό… Εκτός αυτού, έχει ήδη παρατηρηθεί παγκοσμίως αύξηση των αυτοκτονιών λόγω του εγκλεισμού, με πολλούς γιατρούς όπως ο Δρ. Γ. Ιωαννίδης (ένας απ’ τους πέντε καλύτερους επιδημιολόγους του κόσμου) να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας πως τα θύματα απ’ τα lockdown θα ξεπεράσουν μακροπρόθεσμα εκείνα απ’ τον κορονοϊό.


14) Νέα mRNA εμβόλια ετοιμάζονται για κάθε γνωστό ιό όπως: HIV, Ebola, H1N1, Ηπατίτιδα Β,Γ, HPV κλπ.

15) Νέες μεταλλάξεις και στην Κρήτη. Δημοσιογράφος, μάλιστα, ανέφερε πως οι φορείς του συγκεκριμένου στελέχους ήταν πλήρως εμβολιασμένοι και δεν ξέρουν πλέον τι να κάνουν… https://hania.news/2021/06/02/%CE%9A%CE%BF%CF%81%CF%89%CE%BD%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CF%82-%CE%9D%CE%AD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BE%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%9A%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7-%CE%A0/ https://youtube.com/watch?v=q7wYj8-UQJw

16) Αναφορικά με τις γονιδιακές διαφορές των Φυλών https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2776354/


18) Ο ιολόγος που συν-ανακάλυψε τον ιό του AIDS, ο βραβευμένος με Νόμπελ Luc Montagnier αποκαλεί τον μαζικό εμβολιασμό «τεράστιο λάθος» και υποστηρίζει πως οι νέες σοβαρές μεταλλάξεις του ιού προκλήθηκαν από τα εμβόλια. https://pentapostagma.gr/ygeia/7013597_dilosi-sok-nompelistas-embolio-dimioyrgei-tis-metallaxeis%3famp

19) Έρευνα στο Ισραήλ απέδειξε πως οι εμβολιασμένοι με Pfizer είναι 8 φορές πιο πιθανό να μολυνθούν από την νέα αφρικανική μετάλλαξη του ιού και 16 φορές πιο πιθανό από την βρετανική σε σχέση με τους μη εμβολιασμένους! «Μην ανησυχείτε όμως», λένε, «δεν έχουν μεγάλη διασπορά οι μεταλλάξεις, συνεχίζουμε ακάθεκτοι! Έχουμε αντιβιοτικά!». https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.04.06.21254882v1

20) Το γνωστό πλέον Remdesivir που λαμβάνουν όλοι οι γνωστοί και πλούσιοι που νοσούν, όπως ο Τράμπ και ο Αρχιεπίσκοπος… 3,500$ για μια θεραπεία, όμως, είναι πολλά για να σώσεις τον λαουτζίκο, οπότε εμβόλια με 19€ και άγιος ο Θεός… Επίσης σε λίγους εκλεκτούς δίδεται θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα (Regeneron).



23) Έρευνες για τον μηχανισμό μέσα απ’ τον οποίο μπορεί να μεταλλαχθεί ο κορονοϊός και να μείνει για πάντα στον οργανισμό, όπως πχ. ο ιός του AIDS. https://www.aninews.in/news/science/sars-cov-2-dna-integration-into-host-genomes20210507041044

24) Έρευνα που δείχνει ότι το να λαμβάνει κανείς το εμβόλιο της γρίπης σε ετήσια βάση μειώνει την ικανότητα πρόσληψης των νέων στελεχών του από τον οργανισμό. Απεδείχθη πως οι άνθρωποι που εμβολιάζονταν περιοδικά, πχ. ανά πέντε έτη, είναι σε καλύτερη μοίρα από εκείνους που εμβολιάζονταν κάθε χρόνο. https://www.statnews.com/2015/11/11/flu-shots-reduce-effectiveness/

25) Έρευνα για την εξάντληση του ανοσοποιητικού και τις αναίτιες αντιδράσεις του μετά τον εμβολιασμό (νόσηση, ανάπτυξη αυτοάνοσων νοσημάτων κλπ.). Σε όλα τα νέα πειραματικά εμβόλια, όπως και σε αυτά κατά του νέου κορονοϊού, διαπιστώνεται ότι οι εμβολιασμένοι είναι πιθανότερο να κολλήσουν απ’ ότι αυτοί που έχουν φυσική ανοσία. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3094965/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7318931/

26) Έρευνα για το πώς ο εμβολιασμός οδηγεί στην δημιουργία πιο ισχυρών παθογόνων (μεταλλάξεων).

Επίσης, επιστήμονες προειδοποιούν ότι τα μελλοντικά εμβόλια κατά του κορονοϊού (που θα συμπεριλαμβάνουν τις νέες μεταλλάξεις) θα είναι λιγότερο αποτελεσματικά, λόγω του τρόπου λειτουργίας του ανοσοποιητικού. Ο οργανισμός μας μαθαίνει να αντιδρά στον εκάστοτε ιό βάση της πρώτης επαφής του με αυτόν. 

Αυτό θα πει ότι όποιος κάνει το εμβόλιο σήμερα εκπαιδεύει το ανοσοποιητικό του να πολεμάει την δεδομένη, πρώτη, έκδοση του ιού με αποτέλεσμα να μην μπορεί μελλοντικά να ανταποκριθεί το ίδιο θετικά στις όποιες μεταλλάξεις. 

Αν σκεφτεί κανείς ότι όσοι κάνουν το εμβόλιο είναι πιο πιθανό να κολλήσουν μια νέα μετάλλαξη μιλάμε για το απόλυτο σχέδιο καταστροφής… Κι αυτός είναι κι ένας λόγος που θέλουν να επιβάλουν το συντομότερο δυνατό τον μαζικό εμβολιασμό.


27) Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από 100 τρισεκατομμύρια κύτταρα. Τα mRNA εμβόλια μεταγράφονται σε κάθε δόση του εμβολίου σε 28 τρισεκατομμύρια από αυτά, σύμφωνα με την επίσημη απάντηση της Pfizer στον γνωστό χειρουργό ογκολόγο Δημήτρη Αντωνίου (όπως ο ίδιος έχει καταθέσει).

 Σκεφτείτε, λοιπόν, αυτή τη διαδικασία να επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά. Πόσους χιμαιρισμούς (μεταλλάξεις) λέτε να προκαλέσει μετά από 3, 4, 5, 6 κλπ. εμβολιασμούς;
Επίσης, μελέτη για τα υπάρχοντα εμβόλια και τα διάφορα αυτοάνοσα νοσήματα που προκαλούν, σε ορισμένες περιπτώσεις. Εμβόλιο ηπατίτιδας, τετάνου, διφθερίτιδας κλπ. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5607155/

28) Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ένα ~30% των γιατρών και νοσηλευτών δεν έχει ακόμα εμβολιαστεί. Ακόμα, όμως, και οι εμβολιασμένοι, όσοι υποχρεώθηκαν στον ιδιωτικό τομέα, δεν τα συστήνουν σε υγιείς ανθρώπους, μικρές ηλικίες και ασθενείς με αυτοάνοσα νοσήματα.

29) Ο ΕΟΦ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους γιατρούς υπενθυμίζοντας τους το χρέος τους. https://www.eof.gr/c/document_library/get_file%3Fuuid%3Dd12cce8f-81d5-4f29-a6b2-571027db4364%26groupId%3D12225&ved=2ahUKEwiXrarP3oLxAhUmhv0HHdJvCuEQFjAAegQIGRAC&usg=AOvVaw2eJruHlF7m_ApQwQU1hjWD

28) Αναφέρομαι στους μαζικούς εμβολιασμούς προς επίτευξη της περίφημης «ανοσίας της αγέλης» και όχι εις ότι αφορά ευπαθείς ομάδες και δη καταβεβλημένους ηλικιωμένους οπού εκεί πράγματι η μόνη ελπίδα είναι ίσως ένα εμβόλιο, εφόσον το Κράτος δεν παρέχει, ακόμα, το φάρμακο…

30) Το Ισραήλ αναφέρει κοντά στις 300 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας σε εφήβους ηλικίας 16-19 μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer. Οι περισσότεροι εκ των οποίων χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα ή ιστορικό φλεγμονής στην καρδιά. 

Με βάση των αριθμό των εμβολιασμένων μιλάμε για ένα ποσοστό της τάξεως του 0,02% τη στιγμή που στο ίδιο εύρος ηλικίας η πιθανότητα να πεθάνει κανείς από κορονοϊό, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, είναι 0,000004%…

 Σα να μην έφτανε αυτό κάνουν λόγο για «ελαφριά» περιστατικά υποβαθμίζοντας τελείως το γεγονός λες και ήταν ένα απλό μπούκωμα…


7 έφηβοι στην Αμερική, ηλικίας 14-19, εμφάνισαν, επίσης, μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό τους με Pfizer.

31) Άνθρωποι με φλεγμονώδεις Αυτοάνοσες Ρευματικές Παθήσεις ανέπτυξαν Έρπητα Ζωστήρα μετά τον εμβολιασμό τους με Pfizer. Από τους 6 ασθενείς της έρευνας, οι τέσσερις είχαν Ρευματοειδή Αρθρίτιδα, ο ένας Sjögren’s syndrome και ο άλλος Μικτή Νόσο του Συνδετικού Ιστού (UCTD).

32) Αν προκύπτουν με φυσικό τρόπο στη Φύση τότε είναι για να επιβιώνουν οι δυνατοί οργανισμοί, αν δημιουργούνται από τον άνθρωπο, όπως ισχυρίζεται επίσημα πλέον η αμερικανική κυβέρνηση, είναι για να επιβιώνουν οι μεγαλοαστοί.


Περισσότεροι σύνδεσμοι για μελέτη:

«Κάναμε λάθος!». Η πρωτεΐνη ακίδα (spike protein) του ιού και του εμβολίου είναι εν τέλει τοξίνη η οποία περνάει σε διάφορα όργανα, όπως το συκώτι, η σπλήνα και ο μυελός των οστών, με μεγαλύτερη συγκέντρωση στις ωοθήκες! 

Εντοπίζεται στο πλάσμα του αίματος μέχρι και ένα μήνα μετά, ενώ μένει να διαπιστωθεί αν οι υψηλές αυτές συγκεντρώσεις στις ωοθήκες συμβάλλουν στη μείωση της γονιμότητας ή δημιουργούν προβλήματα στην κύηση λόγω καταστροφής του ιστού.

Έρευνα της ΕΜΑ απέδειξε πως οι μεγαλύτερες συγκεντρώσεις σωματιδίων από τα mRNA εμβόλια εντοπίζονται στις ωοθήκες. Σύμφωνα με τον Δρ. Kahn Syed: «Εάν ο μηχανισμός του mRNA εμβολίου λειτουργεί όπως περιγράφεται, πρόκειται να παράγει την ξένη spike πρωτεΐνη στις ωοθήκες. Εάν το ανοσοποιητικό σύστημα αντιδρά σε αυτό και δεν μπορεί να την εξαλείψει με ασφάλεια, τότε θα καταστρέφει τον ιστό που το παράγει». https://ema.europa.eu/en/documents/assessment-report/comirnaty-epar-public-assessment-report_en.pdf

Γυναίκες ανά τον κόσμο αναφέρουν διαταραχές κύκλου, πρόωρες, ασυνήθιστα επίπονες και εξαιρετικά αιματηρές περιόδους μετά τον εμβολιασμό τους με mRNA εμβόλια. Γιατρός του Imperial College αναφέρει, επίσης, πως παρατηρούνται αιμορραγίες ακόμα και σε γυναίκες που είναι σε εμμηνόπαυση, όπως και σε ανθρώπους που λαμβάνουν ορμονικές θεραπείες (τρανσέξουαλς). 

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει πως υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις πήξης του αίματος. Ότι δηλαδή δεν είναι απλά μια ισχνή μειοψηφία που θα τύχη να εμφανίσει σοβαρές θρομβώσεις ή θρομβοπενία, αλλά πως υπάρχουν και ενδιάμεσα στάδια, είτε γίνονται αντιληπτά (και κατά συνέπεια αναφέρονται), είτε όχι. https://www.bbc.com/news/health-56901353.amp

Έρευνες για την Παράλυση Μπέλ (Bell’s Palsy), το γνωστό στράβωμα του στόματος, που προκαλείται σε ορισμένες περιπτώσεις από τα mRNA εμβόλια. Το ποσοστό καταγράφεται στο 0,6%.

Γυναίκα με αυτοάνοσο νόσημα έκανε mRNA εμβόλιο και παρολίγον να πεθάνει από αιμολυτική κρίση (αναιμία και οξιά συγκόλληση ερυθρών αιμοσφαιρίων). Το εν λόγο αυτοάνοσο ονομάζεται CAD (Νόσος Κρύας Συγκολλητίνης) και εξωθεί τα αντισώματα στην καταστροφή των ερυθρών αιμοσφαιρίων σε χαμηλές θερμοκρασίες. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/ajh.26214 https://coldagglutininnews.com/2021/05/07/covid-vaccines-briefly-worsen-cad-symptoms-in-woman-in-case-study

Αμερικανός γέμισε εξανθήματα μετά από το εμβόλιο της J&J. Όλο του το σώμα κοκκίνισε και άρχισε να ξεφλουδίζει. (Αν δεν ανοίγει ο σύνδεσμος χρησιμοποιήστε proxy).

Σύνδρομο Απελευθέρωσης Κυτοκινών παρουσιάστηκε σε ασθενή με καρκίνο του παχέος εντέρου μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer. Το Σύνδρομο Απελευθέρωσης Κυτοκινών/Κυτταροκινών (Cytokine release syndrome CRS) παρατηρείται σε αρρώστους που πάσχουν από COVID-19 και θεωρείται ένας βασικός μηχανισμός που οδηγεί σε κατάρρευση την λειτουργία οργάνων, όπως ο πνεύμονας, το καρδιαγγειακό σύστημα, οι νεφροί και το ήπαρ. https://www.nature.com/articles/s41591-021-01387-6

Ο Στρατιωτικός Ιατρός, πρώην Επιμελητής της Καρδιολογικής Κλινικής 251, Γ.Ν. Αεροπορίας, Γιώργος Καρυστινός μιλάει για τους λάθος χειρισμούς στη διαχείριση του κορονοϊού και τη βιομηχανία που έχει στηθεί γύρω από αυτόν: https://kanenazori.com/2021/04/06/kardiologos_kseskepazei/

Έρευνα αναφορικά με το αντιβιοτικό Azithromycin που προτείνει ο Γ. Καρυστινός για την αντιμετώπιση των δευτερογενών λοιμώξεων από τον κορονοϊό. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7290142/

Άρθρο της ελληνικής αιματολογικής εταιρείας για την θεραπευτική αντιμετώπιση των ανθρώπων με VITT (Vaccine-Induced Immune Thrombotic Thrombocytopenia), δηλαδή για την αντιμετώπιση θρομβώσεων σε συνδυασμό με θρομβοπενία (και μερικές φορές αιμορραγία) μετά από εμβολιασμό με AstraZeneca ή Johnson & Johnson.

Έρευνα σχετικά με τις θρομβώσεις που προκαλούνται από τα εμβόλια και τους τύπους αίματος που είναι πιο επιρρεπείς σε αυτές.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου