Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

ΤΑ ΕΡΜΑ ΨΟΦΑΝΕ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ! «ΕΝ ΑΛΛΟΙΣ ΠΤΑΙΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝ ΑΛΛΟΙΣ ΔΕΡΟΝΤΑΙ»!


LOCKDOWN ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΜΥΚΟΝΟ




 Γραφεί ο Θεοφάνης Θ. Γκατζής 


 Υποτίθεται ότι ένας από βασικούς λόγους που προέτασσε και προτάσσει η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης για να εμβολιαστούμε ήταν η επιστροφή στην κανονικότητα! 

Εξ ου και ονόμασε το πρόγραμμα του εμβολιασμού "Ελευθερία"! 

Αυτό το αφήγημα φαίνεται, ότι προς ώρας, καταρρέει καθότι στη Μύκονο με ποσοστό εμβολιαζόμενου πληθυσμού σχεδόν 90 % (πρώτη πανελλαδικά) αποφασίστηκε εγκλεισμός!

Αναρωτιέμαι λοιπόν μήπως τα εμβόλια προκαλούν τις μεταλλάξεις του ιού, έστω και εξασθενημένες και συντελούν στην αύξηση των κρουσμάτων, όπως λένε κάποιοι επιστήμονες η γνώμη των οποίων δεν παρουσιάζεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ;

 Ο νοών νοείτω λοιπόν! Μένει να δούμε τους επόμενους μήνες και ειδικά το φθινόπωρο και το χειμώνα, που δεν ευνοούν οι καιρικές συνθήκες όπως το καλοκαίρι, αν στις περιοχές με μεγάλα ποσοστά πληθυσμού που εμβολιαστηκε σημείωνονται και τα περισσότερα κρουσματα, καθώς και αν τα κρούσματα πανελλαδικά είναι περισσότερα από την αντίστοιχες χρονικές περιόδους που οι εμβολιασμοί δεν είχαν ξεκινήσει ή ηταν ελάχιστοι! 

Γιατί τότε θα έχει αποκαλυφθεί οτι το παρανοϊκό σχέδιο του Πρωθυπουργού, που προσπαθεί να επιβάλλει με αντιδημοκρατικο τρόπο, κατέρρευσε με τραγικά αποτελεσματα για την κοινωνία πρωταρχικά και δευτερευόντως για την οικονομία! 

Θεοφάνης Θ. Γκατζής 
Οικονομολόγος - Διεθνολόγος, 
αρθρογράφος MSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη 
Τουρισμού και Πολιτισμού

 Υ. Γ. Το παρόν άρθρο το αφιερώνω στη μνήμη του πατέρα μου Θωμά, των παππούδων μου Βασιλείου και Βασιλείου, των γιαγιάδων μου Φανής και Στυλιανής των προπαππούδων μου Ιερέα Δημητρίου, Σπυρίδωνος, Αθανασίου, Θωμά, Ιωάννη, καθώς και των προγιαγιαδων μου Μαρίας, Βασιλικής, Φωτεινής, Ευανθίας και του πνευματικού μου πατέρα Αρχιμανδρίτη Στεφάνου Παπαθανασίου. Επίσης, στους εν ζωή μητέρα μου Μαρία, την αδερφή μου Στυλιανή και στις φίλες μου Πολυξένη, Χαρά και Φανή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου