Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ


ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΔΑ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΜΟΛΥΝΣΗ.
ΔΕΝ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ!!!



Στο Bolzano στην Ιταλία μια νοσηλεύτρια χειρίστηκε με έναν πρωτότυπο τρόπο τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Στην Ιταλία είναι ήδη υποχρεωτικός για τους υγειονομικούς αλλά έχει κατατεθεί προσφυγή σε δικαστήριο από 300.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου μετά την τελευταία ακροαματική διαδικασία χθες.

Η νοσοκόμα που αναγκάστηκε να πάει στο εμβολιαστικό κέντρο πήγε μαζί με τον δικηγόρο της.

Ακολούθησε μια συζήτηση μεταξύ του δικηγόρου και των γιατρών, η οποία καταγράφηκε από τους αστυνομικούς του Bolzano: «Ο δικηγόρος ζήτησε από τον γιατρό γραπτή δήλωση ότι το εμβόλιο θα αποτρέψει τη μόλυνση.

Ο γιατρός αρνήθηκε να τη δώσει. ( σσ Καμιά εγγύηση καθόλου εχέγγυα θέλουν εν λευκώ συναίνεση , λευκές επιταγές σε θέμα μείζονος σημασίας για την υγεία…ελλειμματική ενημέρωση που είναι προαπαιτούμενο)

Οι γιατροί πιθανώς δεν ξέρουν τίποτα γι ‘αυτό το εμβόλιο! 

Ο άνθρωπος που μεταφέρει τη μαρτυρία αναφέρει ”ζητήστε γραπτώς τη σύνθεση του εμβολίου, τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα, γραπτή δέσμευση ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει θάνατο ή αναπηρία ανήκεστο βλάβη υγείας, αλλά και τα πιθανά μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αλλά και το αν είναι αποτελεσματικά έναντι των παραλλαγών …

Αυτό είναι ήδη μια μεγάλη νίκη για αυτήν την Ιταλίδα νοσοκόμα. “

Όπως είπε το Radio Radio, μια νοσοκόμα είχε λάβει “την πρόσκληση για το κέντρο εμβολιασμού για εμβόλιο Pfizer. Η ανακοίνωση περιείχε την εσφαλμένη αναφορά στο γεγονός ότι το εμβόλιο είναι κατά του Sars CoV2. 

Φτάνοντας στο κέντρο εμβολιασμού, η νοσοκόμα αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο της, τον δικηγόρο Renate Holzeisen, ο οποίος αμφισβήτησε ενώπιον των γιατρών και του επικεφαλής του κέντρου εμβολιασμού το γεγονός ότι το εμβόλιο δεν αποτρέπει τη μόλυνση, αλλά στις καλύτερες περιπτώσεις μόνο την ασθένεια, όπως έχουμε δει επίσης να αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα που παρέχεται στους εμβολιαστές “.

Ακολούθησε μια συζήτηση μεταξύ του δικηγόρου και των γιατρών, η οποία καταγράφηκε από τους καραμπινιέρους του Μπολζάνο: «Ο δικηγόρος ζήτησε από τον γιατρό γραπτή δήλωση ότι το εμβόλιο αποτρέπει τη μόλυνση. 

Ο γιατρός αρνήθηκε να την χορηγήσει. Οι καραμπινιέροι κατέγραψαν τα πάντα και επίσης ότι ο γιατρός δεν μπόρεσε να απαντήσει στις ερωτήσεις που έθεσε ο δικηγόρος.

 Σύμφωνα με τον τελευταίο, οι αρμόδιοι γιατροί πρέπει να θέσουν το ζήτημα στην εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης, διότι, η συμπεριφορά τους κινδυνεύει να συνιστά έγκλημα ψευδούς ιδεολογίας “.ilparagone 2/7/21

Οι νοσηλευτές είναι οι αφανείς ήρωες του συστήματος.H ραχοκοκαλιά του. Διακινδύνευσαν όλο αυτό το επίμαχο διάστημα πολλές φορές χωρίς τα κατάλληλα μέσα σε συνθήκες απαγορευτικές επιχείρησαν ως καμικάζι του συστήματος υγείας και έρχονται τώρα οι γραφειοκράτες να γίνουν και τιμητές.

 Τους χρησιμοποίησαν και τους πετάνε…Στυγνή εκμετάλλευση μόχθου κι αυτοθυσίας…Δεν έχουν ούτε τις απολαβές ούτε την αναγνώριση του έργου τους έχουν αντίθετα μια συστηματική απαξίωση ως β΄κατηγορίας πρόσωπα της διαδικασίας. Δεν είναι οι κομπάρσοι είναι οι πρωταγωνιστές…

Τώρα τους θέλουν και για πειραματόζωα στη γ΄φάση κλινικών δοκιμών της Pfizer Πάει πολύ…. Γι αυτό η Ιταλίδα νοσηλεύτρια έχει τσαγανό στάθηκε Όρθια κι όχι καθήμενη όπως τη θέλει το σύστημα… Καθήμενοι, διαμορφώνουν για μια ακόμη φορά τυπολογία συμπεριφορών.

Άλλωστε:

1) Κώδικας της Νυρεμβέργης (1947): «η συγκατάθεση του ανθρώπινου υποκειμένου είναι απολύτως απαραίτητη. Το διεθνές σύμφωνο σχετικά με τα αστικά και πολιτικά δικαιώματα υιοθέτησε αυτήν την απαγόρευση ενάντια σε οποιοδήποτε ακούσιο πείραμα, στο κείμενό του του 1966 που ορίζει: κανείς δεν μπορεί να υποβληθεί χωρίς τη συγκατάθεσή του σε ιατρικό ή επιστημονικό πείραμα ( κι εδώ είναι πείραμα στην γ΄φάση κλινικών εν εξελίξει δοκιμών και καταναγκασμός μέσω εκβιασμού)»

2) Διακήρυξη της Γενεύης για γιατρούς (1948): «Θα σεβαστώ την αυτονομία και την αξιοπρέπεια του ασθενούς μου. Δεν θα χρησιμοποιήσω τις ιατρικές μου γνώσεις για να παραβιάσω τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις πολιτικές ελευθερίες, ακόμη και υπό πίεση. Θα κρατήσω τον απόλυτο σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή, από τη σύλληψη. Θα θεωρήσω την υγεία του ασθενούς μου ως το πρώτο μέλημά μου » ( σ. σ. Πόσοι το τήρησαν;; Στο μεταξύ γίνεται σαφάρι εργαζομένων κυρίως νέων παιδιών για καταναγκαστικό πειραματικό εμβολιασμό. Αυτοί που τ΄αποφασίζουν αυτά είναι προφανώς αποκομμένοι από την κοινωνία….)

3) Δήλωση του Ελσίνκι (1996) που υπεγράφη από 45 χώρες:
Άρθρο 25: «Η συμμετοχή ατόμων ικανών να παρέχουν συγκατάθεση μετά από ενημέρωση σε ιατρική έρευνα πρέπει να είναι εθελοντική πράξη. Κανένα άτομο ικανό να δώσει συγκατάθεση μετά από ενημέρωση δεν μπορεί να συμμετάσχει στην έρευνα χωρίς να έχει δώσει ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεση »

4) Σύμβαση του Οβιέδο (1997) που υπεγράφη από 29 χώρες ):
Άρθρο 5: “Η παρέμβαση στον τομέα της υγείας μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνον αφού ο ενδιαφερόμενος δώσει την ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεσή του. (σσ να μην είναι προιόν εκβιασμού) 

Αυτό το άτομο λαμβάνει εκ των προτέρων επαρκείς πληροφορίες 
(που δεν τις λαμβάνει και είναι και σ΄ασυλία αυτοί που λαμβάνουν τις αποφάσεις) σχετικά με το σκοπό και τη φύση της παρέμβασης, καθώς και τις συνέπειες και τους κινδύνους. Το υποκείμενο των δεδομένων μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσει ελεύθερα ( σσ το ελεύθερα το μετέφρασαν ως το Εμβόλιο Απελευθερώνει) τη συγκατάθεσή του ”

5)Απόφαση Salvetti (2002): καμία ιατρική περίθαλψη δεν είναι υποχρεωτική εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης: «ως μη εθελοντική ιατρική περίθαλψη, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός συνιστά παρέμβαση στο δικαίωμα σεβασμού της ιδιωτικής ζωής, που κατοχυρώνεται από το άρθρο 8 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και θεμελιώδεις ελευθερίες »(απόφαση Salvetti κατά / Ιταλία-CEDH της 9ης Ιουλίου 2002 · αριθ. 42197/98)

6) Ψήφισμα του Συμβουλίου της Ευρώπης 2361 (28 Ιανουαρίου 2021): συμβουλευτική γνωμοδότηση: καλεί τα κράτη μέλη και την Ευρωπαϊκή Ένωση: 

Άρθρο 731: “για να διασφαλιστεί ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν υπόκειται σε πολιτική, κοινωνική ή άλλη πίεση να εμβολιαστεί, εάν αυτός ή αυτή δεν το επιθυμεί. ( εφαρμόζουν ακριβώς το αντίθετο με πρωτοφανές θράσος και τραμπουκισμό εργασιακών κεκτημένων)

Άρθρο 732: “για να διασφαλιστεί ότι κανείς δεν υφίσταται διακρίσεις λόγω μη εμβολιασμού, λόγω δυνητικού κινδύνου για την υγεία ή επειδή δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί” 

( σ. σ. Η απάντηση τους είναι υγειονομικό απαρτχάιντ και κάθε μορφή διακρίσεων σε ανθρώπους που δεν θέλουν να γίνουν υποχρεωτικά εθελοντές σε πείραμα της Pfizer. Δεν είναι αντεμβολιαστές είναι μη ΄΄εθελοντές” υποχρεωτικού πειραματικού εμβολιασμού…)



 

1 σχόλιο: