Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

ΟΙ ΛΑΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!!!

ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ Μ΄ΑΙΧΜΗ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ! ΧΑΟΣ! 

25 ΒΙΝΤΕΟ

 

ΕΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ/ΦΥΡΕΡ ΣΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ.

Nέες μεγάλες κινητοποιήσεις και σήμερα στη Γαλλία κι ανά τον κόσμο. Στη Γαλλία διαδηλώσεις έγινα σε όλη τη χώρα περίπου τις 200 είχαν ανακοινωθεί σε Παρίσι, Τουλόν, Λίλ, Valence,Montpellier, Nice, Lyon,Rochelle , Στρασβούργο κ.α 

Από 3 σημεία προσυγκεντρώσεων ξεχύθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές κατά της υγειονομικής δικτατορίας για να πλημμυρίσουν τη γαλλική πρωτεύουσα. 

Trocadero, place Bastille,place Invalides.Στην τελευταία συγκεντρώθηκαν οι Gilets Jaunes.Yπήρξαν σποραδικά επεισόδια,δακρυγόνα, γκλομπ,χειροβομβίδες κρότου λάμψης flashball ,τραυματισμοί συγκρούσεις KATAΣΤΟΛΗ….

Λίβανος η Γαλλία ,χάος στα στρατόπεδα συγκέντρωσης πειραματικού εμβολιασμού. Το Παρίσι έχι καταλυθεί μόνο ο Μακρόν με τη δύναμη όπλων μένει στην εξουσία..

ΕΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ/ΦΥΡΕΡ ΣΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ κι αυτό δίνει μάχες με τους πραιτοριανούς του να το κρατήσει. Δίνει ψεύτικα νούμερα την ώρα που το Παρίσι έχει καταλυθεί και οι διαδηλωτές έχουν καταλάβει όλη την πόλη.

. 161 000 κατά του pass sanitaire σε όλη τη Γαλλία εκ των οποίων 11 000 στο Παρίσι. αν μετράνε έτσι και τα κρούσματα τότε έχει λήξει προ πολλού…Μάλλον μπέρδεψαν το Παρίσι με τη Νίκαια που βούλιαξε επίσης από κόσμο.

OI KOBINTOKATOXIKEΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ



Εκρηκτικό το κλίμα έκρυθμη η κατάσταση και θα ενταθεί κι άλλο…Κα
ι στην τελευταία γωνιά προσυγκέντρωση ο κόσμος παίρνει το λόγο εκφράζεται και μετά ξεκινούν για να ενωθούν με τα μιλιούνια.. υπάρχει καλή διάθεση κέφι να τους ρίξουν LIBERTE LIBERTE. 

Μάχες σώμα με σώμα στην Arc de Triomphe.Με καλά οργανωμένη τακτική κόσμος έφτασε ως τα Ηλύσια Πεδία όπου δέχθηκε καταιγισμό από αντλίες νερού και δακρυγόνα..


Εικόνα
  • Εξέγερση κατέλαβαν το Δημαρχείο του Poitiers και ξήλωσαν πορτρέτο Μακρόν και πετούσαν έγγραφα από τα παράθυρα ….
Ενάντια στο pass sanitaire και τις αντικοινωνικές μεταρρυθμίσεις,υποχρεωτικό εμβολιασμό εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν αυτό το Σάββατο. Στο Παρίσι, αναπτύχθηκε μια μεγάλη αστυνομική δύναμη για την επίβλεψη της διαδήλωσης και οι Brav-M στάλθηκαν αρκετές φορές για να καταστείλουν την κινητοποίηση με γκλομπ και δακρυγόνα.ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ


Στο Παρίσι αυτό το Σάββατο, αρκετές χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν εκκινώντας από τη Βαστίλη μετά από πρόσκληση διαφόρων ομάδων. Μια διαδήλωση υπό αυστηρό αστυνομικό κλοιό που προκάλεσε εντάσεις κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης.

Προσπαθώντας να διακόψει την πορεία της πομπής στη λεωφόρο Saint-Lazare, η αστυνομία προκάλεσε εντάσεις προτού πυροβολήσει με πλαστικές σφαίρες τους διαδηλωτές.

Μια σκηνή που επαναλήφθηκε αρκετές φορές, άλλοτε με σπρέι πιπεριού χημικά δακρυγόνα γκλομπ και βία εναντίον των διαδηλωτών.

Η διαδήλωση έφτασε τελικά στο Porte de Champerret….



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου