Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...


ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΕΚ, ΑΠΛΩΣ ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΝ, ΟΣΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ…



Γράφει η Σοφία Παππά

Επειδή κάποιοι καθήσαμε και διαβάσαμε το νεο ΦΕΚ 3066/Β/09-07-21 (ναι και τις 160 σελιδες) και δεν είμαστε τίποτα γίδια που πιστεύουν τον μεγαλύτερο ΨΕΥΤΗ πρωθυπουργό (όλο το διάγγελμα δεν είχε ούτε μια αλήθεια μέσα), της Ελλαδος, εχω να σημειώσω τα εξής προς γνώση όλων:
 
Αρχικά στο Συμβούλιο της Ευρώπης η Ελλαδα ψηφισε την απόφαση οτι ο εμβολιασμός δεν δύναται να είναι υποχρεωτικός και απαγορεύεται οποιαδήποτε διάκριση μεταξυ εμβολιασμένων και μη, η πίεση και ο εκβιασμός με οποιοδήποτε μέσον καθώς και ο περιορισμός ελευθεριών και δικαιωμάτων.

Αυτό ισχύει για όλα τα κράτη-μέλη και υπενθυμίζω.. ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ.
 
Έπειτα έχουμε την εξής ψευδή δήλωση του προδότη σε όλα τα επίπεδα Κυριακού Μητσοτάκη:

“Ετσι, πρώτον, καθίσταται υποχρεωτικός ο άμεσος εμβολιασμός των εργαζόμενων σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, που είναι και η πιο ευπαθής κατηγορία. Όσοι δεν το πράξουν θα τεθούν σε αναστολή εργασίας από την 16η Αυγούστου και μετά. Γιατί δεν γίνεται αυτοί οι οποίοι υποτίθεται ότι προστατεύουν εκείνους που κινδυνεύουν περισσότερο, να είναι οι ίδιοι πιθανοί φορείς αυτού του κινδύνου.”

Πάμε λοιπόν και διαβάζουμε στο αντίστοιχο ΦΕΚ το παρακάτω:

“…κρίνεται ΑΝΑΓΚΑΙΑ η συστηματική επιτήρηση και η εφαρμογή των αναγκαίων υγειονομικών μέτρων.. “

Αναγκαία λοιπόν και όχι υποχρεωτική όπως ψαρώνει ο Κούλης τους σανοφάγους. Στην εικόνα έχω μαρκάρει το σημείο αυτό του ΦΕΚ.

Αν πάμε λίγο πιο κάτω αναφέρει πως θα λειτουργούν οι εν λόγω μονάδες φιλοξενίας ηλικιωμενων, κοινώς Μ. Φ. Η., ανάλογα με τα ποσοστά εμβολιασμού του προσωπικού.

Για κάτσε ρε σύντροφε μπορούν δηλαδή να λειτουργούν κανονικά και να εργάζονται εκεί ενώ ΔΕΝ ειναι εμβολιασμένοι??  Η βασική διαφορά είναι οτι οι μεν (εμβολιασμένοι) θα κάνουν ΕΝΑ τεστ την εβδομάδα και οι δε (μη εμβολιασμένοι) ΔΥΟ τεστ την εβδομάδα!  Που είναι η υποχρεωτικότητα, τα διοικητικά προστιμα και η αναστολή εργασίας ΚΟΥΛΗ ΜΟΥ? Στην δεύτερη εικόνα φαίνονται οι διαφορές που προανέφερα σε πίνακα του ιδίου ΦΕΚ.

Να σημειωθεί οτι διευκρινίζει πως οι εμβολιασμένοι που θα κάνουν το σελφ τεστ κατ’ιδίαν στο σπίτι, δε θα γίνονται δεκτοί εαν η δειγματοληψία δε γίνει απο επαγγελματία υγείας της Μοναδας!

Ψέμα και ψυχολογικός πόλεμος οι δηλώσεις του πολιτικού απατεώνα, γιατί μπορεί να ειναι ανίκανος και βλαξ αλλα ξέρει οτι ΔΕΝ μπορει να μας υποχρεώσει σε μαζικό εμβολιασμό! Οπότε μην ονειρεύεται υποχρεωτικούς εμβολιασμούς υγειονομικών, πυροσβεστών, δασκάλων/καθηγητών και ειδικά ΠΑΙΔΙΩΝ.

Ψυχραιμία.

Θα γελάσω, προσωπικά, ΠΟΛΥ οταν θα προσπαθήσει να επαναφέρει τις άχρηστες μάσκες σε εξωτερικούς χώρους. Ξέρετε, όταν δε θα έχει ανάγκη τον εξωτερικό τουρισμό…

Πήρε χτες το συστημα (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) μια γεύση του τι εστί ισχύς εν τη ενώσει. Αν νομίζει το σκουπίδι που φέρεται ως πρωθυπουργός, οτι θα τη γλυτώσει στο τέλος, του έχω άσχημα νέα... 

Το ίδιο ισχύει και για την κομπανία του.

Μοιραστείτε το, γιατί μόνο μέσω σωστής ενημέρωσης θα ξεμπερδέψουμε. Και ξέρουμε άπαντες, οτι αλήθεια και σωστή ενημέρωση με Εισαγγελάτο-Πορδοσάλτε-Παγώνη-Βασιλακόπουλο κτλ είναι έννοιες παράλληλες που δε θα συναντηθούν ποτέ.

-Σπύρος Παπασπύρου

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) 2021/953 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

της 14ης Ιουνίου 2021. ΣΕΛ-9 & ΣΕΛ 18 ΚΑΙ ΤΡΙΨΤΕ ΤΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ…

Εδώ είναι το αυθεντικό έγγραφο της Ευρωπαϊκής Ένωσης: https://t.co/hdandz5dez













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου