Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

ΕΔΩ ΟΙ ὙΠΕΥΘΥΝΟΙ" ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!


 MHRA –ΑΓΓΛΙΑ: 3016% ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ COVID




Η απώλεια ενός νεογέννητου είναι κάτι το οποίο “ραγίζει την καρδιά”, όπως και ο πόνος της απώλειας ενός αγέννητου παιδιού. 

Με λύπη παρουσιάζεται η τελευταία ενημέρωση σχετικά με τον αριθμό των αγέννητων και νεογέννητων παιδιών που θα χάσουν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα των μητέρων που έλαβαν ένα από τα εμβόλια Covid-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η κυβέρνηση δημοσίευσε εβδομαδιαίες εκθέσεις σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες από τα πειραματικά εμβόλια Covid-19, το πρώτο από τα οποία καλύπτει τα δεδομένα που εισήχθησαν στο Σύστημα Κίτρινης Κάρτας MHRA από τις 9 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 24 Ιανουαρίου 2021. 

Η τελευταία τους έκθεση (βρείτε την εδώ) , η οποία είναι η δέκατη ένατη που πρόκειται να κυκλοφορήσει, καλύπτει δεδομένα που εισήχθησαν στο Σύστημα Κίτρινης Κάρτας MHRA από τις 9 Δεκεμβρίου 2020 έως και τις 2 Ιουνίου 2021.

Μόλις δεκαοκτώ εβδομάδες διαχωρίζουν την πρώτη και δέκατη ένατη έκθεση και η συγκλονιστική αύξηση του αριθμού των γυναικών που έχασαν το αγέννητο και το νεογέννητο παιδί τους εκείνη την εποχή λόγω του ότι είχαν είτε το εμβόλιο Pfizer είτε το AstraZeneca Covid είναι τρομακτική.

Οι παρακάτω ήταν οι συμβουλές των κυβερνήσεων για την επείγουσα έγκριση του εμβολίου Pfizer / BioNTech:

‘Εγκυμοσύνη’

Δεν υπάρχει ή είναι πολύ μικρός ο όγκος δεδομένων από τη χρήση του COVID-19 mRNA Εμβόλιο BNT162b2.

Δεν έχουν ολοκληρωθεί μελέτες τοξικότητας σχετικά με την αναπαραγωγή στα ζώα.

Το εμβόλιο COVID-19 mRNA το BNT162b2 δεν συνιστάται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Για γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία, δεν πρέπει να υφίσταται εγκυμοσύνη πριν τον εμβολιασμό. Επιπλέον, οι γυναίκες σε ηλικία τεκνοποίησης θα πρέπει να αποφεύγουν την εγκυμοσύνη τουλάχιστον 2 μήνες μετά τη δεύτερη δόση τους.

Οι συμβουλές των κυβερνήσεων περιλάμβαναν σχόλια σχετικά με το θηλασμό και τη γονιμότητα που είχαν ως εξής:

Θηλασμός

Δεν είναι γνωστό εάν το COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 απεκκρίνεται στο ανθρώπινο γάλα. Δεν μπορεί να εξερεθεί ο κίνδυνος για τα νεογέννητα / βρέφη. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται το εμβόλιο COVID-19 mRNA BNT162b2 κατά τη διάρκεια του θηλασμού.

Γονιμότητα

‘Είναι άγνωστο αν το COVID-19 mRNA Εμβόλιο BNT162b2 έχει αντίκτυπο στη γονιμότητα.’

Λόγω του ότι προϋπήρχε αυτή η συμβουλή η οποία είχε κυκλοφορήσει από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, προκάλεσε σοκ η πρώτη δημοσιευμένη αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών από τα εμβόλια Covid. 

Η αναφορά, χρησιμοποιώντας δεδομένα που εισήχθησαν στο πρόγραμμα κίτρινης κάρτας MHRA έως τις 24 Ιανουαρίου 2021 έδειχνε ότι συνολικά 4 γυναίκες είχαν υποστεί αποβολή ως αποτέλεσμα του εμβολίου Pfizer / BioNTech.




Επίσης και συνολικά 2 γυναίκες έχασαν το αγέννητο παιδί τους ως αποτέλεσμα του εμβολίου Oxford / AstraZeneca.


Δεν μπορούμε ακόμη να απαντήσουμε γιατί δόθηκε σε αυτές τις γυναίκες ένα από τα εμβόλια Covid κατά των συμβουλών των κυβερνήσεων. Αλλά αυτό που είναι πραγματικά συγκλονιστικό είναι το πόσο έχει αυξηθεί αυτός ο αριθμός δεκατέσσερις εβδομάδες από τότε.

Σύμφωνα με τη δέκατη ένατη έκθεση που κυκλοφόρησε η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες στα εμβόλια Covid, χρησιμοποιώντας δεδομένα που εισήχθησαν στο πρόγραμμα κίτρινης κάρτας MHRA έως τις 2 Ιουνίου 2021, σημειώθηκε αύξηση 2.475% από τις 24 Ιανουαρίου στον αριθμό των γυναικών που έχουν χάσει το αγέννητο / νεογέννητο παιδί τους μετά το εμβόλιο Pfizer. 

Ο συνολικός αριθμός αποβολών ανέρχεται πλέον σε 94 παράλληλα με 1 αναφορά τραγικού πρόωρου θανάτου μωρού, 6 αναφορές θανάτου εμβρύου και 2 αναφορές θνησιμότητας.


Το εμβόλιο AstraZeneca προκάλεσε επίσης περιττό πόνο στις μέλλουσες μητέρες. Από τις 2 Ιουνίου έχει σημειωθεί αύξηση 4.100% από τις 24 Ιανουαρίου στον αριθμό των γυναικών που έχουν χάσει το αγέννητο / νεογέννητο μωρό τους, φτάνοντας το σύνολο στις 84.

Αυτό περιλαμβάνει 80 αναφορές αποβολής, 3 αναφορές θνησιγένειας και 1 αναφορά εμβρυϊκού θανάτου.



Το ερώτημα είναι γιατί βλέπουμε αυτούς τους αριθμούς όταν οι κυβερνήσεις συμβουλεύουν ότι οι έγκυες γυναίκες δεν πρέπει να κάνουν το εμβόλιο;

Ο λόγος είναι ότι από τότε η κυβέρνηση τροποποίησε τις αρχικές συμβουλές ως εξής:

4.6 Γονιμότητα, κύηση και γαλουχία
Εγκυμοσύνη

Υπάρχει περιορισμένη εμπειρία με τη χρήση του COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 σε έγκυες γυναίκες.

Μελέτες σε ζώα δεν δείχνουν άμεσες ή έμμεσες επιβλαβείς επιπτώσεις σε σχέση με την εγκυμοσύνη, ανάπτυξη του εμβρύου, τοκετός ή μεταγεννητική ανάπτυξη. 

Η χορήγηση του εμβολίου COVID-19 mRNA BNT162b2 κατά την εγκυμοσύνη θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη μόνο όταν υπάρχει πιθανότητα τα οφέλη υπερτερούν των πιθανών κινδύνων για τη μητέρα και το έμβρυο.

Και το JCVI ανακοίνωσε ότι όλες οι έγκυες γυναίκες θα πρέπει τώρα να λάβουν το εμβόλιο όταν τους προσφερθεί, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν δεδομένα ασφαλείας για την υποστήριξη αυτής της πολιτικής.

Τρομακτική είναι η σκέψη για την εξέλιξη που θα υπάρξει τις επόμενες εβδομάδες.

Η ενημερωμένη συγκατάθεση είναι σημαντική και υποχρεωτική. Αυτές οι γυναίκες, δεν ενημερώθηκαν στο ελάχιστο και τώρα θα πρέπει να υποστούν τον αιώνιο πόνο από την απώλεια του αγέννητου ή του νεογέννητου παιδιού τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου