Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ!


ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!



Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής 

Περίτρανα επιβεβαιώνει, για ακόμη μια φορά, τους χαρακτηρισμούς αντιχριστιανική και αντιδημοκρατική η κυβέρνηση της ΝΔ!

 Παντού μαζώξεις, ειδικά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τους πείραξε η λιτανεία της εικόνας της Αγίας Μαρίνας, παραμονή της εορτής της, στην Κοζάνη!

 Συνεχίζετε αμετανόητοι να βάλλετε εναντίον της ορθόδοξης πίστης ύστερα από το σφράγισμα των εκκλησιών, την απαγόρευση του Αγιασμού των Υδάτων σε δημόσιο χώρο και την αλλαγή της ώρας της Θείας Αναστάσεως για πρώτη φορά στα χρονικά, καθώς και την εκδίωξη ιερέων και πιστών που τολμούσαν να εκκλησιαστούν και να μεταλάβουν! 

Ο ελληνικός λαός όμως πλέον δεν εκφοβίζεται και δεν θα αποδεκτεί περαιτέρω καταπάτηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων του, ενώ δεν θα επιτρέψει να βάλλεται περαιτέρω το θρησκευτικό του συναίσθημα! Ετοίμασε δυναμική αντίδραση σήμερα το απόγευμα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας!

Διατράνωσε, με ειρηνικό τρόπο, την αντίθεση του στον υποχρεωτικό εμβολιασμό- με εμβόλια που βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο και δεν έχουν πάρει την τελικές εγκρίσεις από FDA και EMA τις αρμόδιες θεσμικές αρχές εγκρίσεων φαρμάκων σε ΗΠΑ και Ευρώπη- και στα αντιδημοκρατικά μέτρα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση της ΝΔ.

Όλοι έδωσαν δυναμικό παρόν στις κεντρικές πλατείες των πόλεων χθες το απόγευμα και βροντοφώναξαν τέρμα οι εκφοβισμοί και οι εκβιασμοί!

Είναι πλέον πασιφανές, ότι η κυβέρνηση της ΝΔ έχει παρεκτραπεί από τον ορθό δρόμο της δημοκρατικής διακυβέρνησης και θα πρέπει να αλλάξει στάση ή ο Πρωθυπουργός να υποβάλλει την παραίτησή του προκηρύσσοντας εκλογές, γιατί φαίνεται ότι έχει χάσει τελείως τον έλεγχο και είναι αντιμέτωπος με την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, με αποτέλεσμα να τίθεται κίνδυνος διασάλευσης της κοινωνικής ηρεμίας! 

Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης
Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος
ΜSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού

Υ.Γ. Το παρόν άρθρο το αφιερώνω στoν τριαδικό Θεό (Πατήρ, Υιός και Άγιο Πνεύμα), στη μνήμη της Υπεραγίας Θεοτόκου, των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, του Ιωάννη του Βαπτιστή, των Αποστόλων Παύλου και Πέτρου, των δώδεκα Αποστόλων, των Εβδομήκοντα Αποστόλων, των Ευαγγελιστών, των Δικαίων Νώε και Έσδρα, των προφητών Ηλία, Ιωήλ, Μωυσή, Eνώχ, Ααρών, Σαμουήλ, Ησαΐα, Δαυίδ, Ζαχαρία και Αβραάμ, των Αγίων του Θεού Πάντων, Λαζάρου, Ιωσήφ του μνήστωρος, Σοφίας της Κλεισούρας, Ιούδα του Θαδαίου, Αναργύρου, Θεοδώρων, Ηλιόφωτων, Μαρίνας, Θέκλας, Ιακώβ του Νέου, Καλλινίκου, Νεκταρίου, Παϊσίου, Λουκιλιανού, Συμεών του δια Χριστόν σαλού και Ιωάννη, Μελετίου, Ακακίου, τρεῖς Μαρτύρων οἱ ἐν Μελιτινῇ, Ἰοῦστου καὶ Ματθαῖου, Θεόδωρου καὶ Γεωργίου, Θεοφίλου, Τροφίμου καὶ ἄλλων 13 Μαρτύρων, Ἐλευθερίου πλησίον τοῦ Ξηρολόφου, Παρθενίου Ἐπισκόπου Ραδοβυσδίου, Μανουὴλ αὐτοκράτωρα Κωνσταντινουπόλεως, Βίκτωρ του Στρατιώτη, Συμεών του Θεολόγου, Θεοδώρας εκ Θεσσαλονίκης, Νικηφόρου, Ιωσήφ εν Κρήτης, Θεοδώρας της Αυγούστας, Θεοδώρου του Σαββαΐτη επισκόπου Εδέσσης, Διοκλή, Δίου, Μακρίνας της αδερφής του Μεγάλου Βασιλείου και Παΐσίου της Λαύρας των Σπηλαίων!

Επιπλέον, στη μνήμη του γερόντων Eυμενίου Σαριδάκη, Τύχωνα (υποτακτικού του Αγίου Νεκταρίου Βιτάλη, και Βασιλείου Καυσοκαλυβίτη, καθώς και στη μνήμη του πατέρα μου Θωμά, των γιαγιάδων μου Φανής και Στυλιανής, των παππούδων μου Βασίλειο Γκατζή και Βασίλειο Μακρυγιάννη, του πνευματικού μου Αρχιμανδρίτη Στεφάνου Παπαθανασίου, καθώς και τους προγόνους μου, τους συγγενείς μου και τους κεκοιμημένους από αρχής κόσμου! Σας παρακαλώ όποιος/ όποια επιθυμεί ας μνημονεύσει τα παραπάνω ονόματα των πιστών στις προσευχές του και ας τα δώσει να διαβαστούν στις Θείες λειτουργίες! Ειδικά η μνημόνευση των ονομάτων των κεκοιμημένων είναι πολύ σημαντικό ζήτημα, καθότι βοηθάει πολύ αυτούς που εκδήμησαν!



1 σχόλιο:

  1. Δεν φτάνει η παραίτηση πρέπει όλο αυτό το σκυλολοι να τιμωρηθεί σκληρά και να πάρει η μπάλα και πολλούς άλλους από την κορυφή μέχρι αρκετά χαμηλά διότι είναι υπεύθυνοι για το καταρακωμα του Συντάγματος και των δικαιωμάτων μας κλπ Μην νομίζουν ότι θα ξεφύγουν διοτι εκτός από την δικαιοσύνη του ανθρώπου τους περιμένει και η θεία δικαιοσύνη .Ίσως πιστεύουν ότι έχουν ισχυρες πλάτες από έξω αλλά πλανώνταιψ πλανήν οικτρά.Οταν νομισουν ότι θα φύγουν έξω να γλυτώσουν τους πληροφορω ότι εκεί θαχουν γίνει εφιαλτικά τα πράγματα.Η κρίση και ο πόλεμος θα είναι γενικός και στην Ελλάδα θαναι καλύτερα τα πράγματα αλλά όχι με αυτούς στο τιμονι .Αυτοί πρέπει να διαλέξουν την καταδίκη εδώ η τον εφιάλτη που τους περιμένει εκεί έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή