Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ, ΕΝΩ ΤΑ "ΕΜΒΟΛΙΑ" ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ...


ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ DELTA ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ: ΚΥΡΙΩΣ   «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ» 
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ





Τα δεδομένα από την Αγγλία έχουν ήδη δείξει ότι κυρίως οι εμβολιασμένοι άνθρωποι είναι θετικοί στην μετάλλαξη “δέλτα”, αλλά έχουν δείξει επιπλέον οτι είναι λιγότερο επικίνδυνη. Αυτό παρατηρείται τώρα και στο Ισραήλ, με την BioNTech/Pfizer να το εκμεταλλεύεται ως ευκαιρία για να πουλήσει περισσότερες δόσεις εμβολίου για να επανεμβολιάσει όσους έχουν ήδη εμβολιαστεί.

Από μόνο του, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι ιοί μεταλλάσσονται ή τουλάχιστον αλλάζουν ελαφρώς. Οι ιοί Corona το κάνουν αυτό ελάχιστα, ενώ οι ιοί της γρίπης μεταλλάσσονται εντονότερα. Ο εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA, Dr. Luigi Warren, έχει ήδη επισημάνει στο Twitter ότι ο εμβολιασμός με mRNA χρησιμοποιεί μόνο ένα μικρό μέρος του ιού, γράφοντας:


Ορισμένα εμβολιασμένα άτομα μετατρέπονται προσωρινά σε υπερδιακινητές του ιού λόγω λεμφοκυτταροπενίας, ADE(αντισώματα που ενισχύουν τη λοίμωξη) ή λόγω του γεγονότος ότι τα εμβόλια εκρίνουν μόνο ένα υποσύνολο των ιικών αντιγόνων”.

Και όπως συμβαίνει με τις δυσάρεστες αλήθειες, αυτό το tweet διαγράφηκε αμέσως από το Twitter επειδή δήθεν παραβίαζε τις οδηγίες του. Το ότι είναι αληθινό και σωστό είναι εμφανές στο Ισραήλ. Η Jerusalem Post αναφέρει αύξηση των θετικών αποτελεσμάτων των test:


Ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων, ο οποίος είχε μειωθεί σε λιγότερα από 200 μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, ανέρχεται σήμερα σε σχεδόν 4.000, σημειώνοντας ελαφρά μείωση από την προηγούμενη ημέρα, την πρώτη μείωση εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Ταυτόχρονα, η αύξηση της σοβαρής νοσηρότητας παρέμεινε χαμηλή. Από το βράδυ της Κυριακής, υπήρχαν 47 ασθενείς σε σοβαρή κατάσταση. Τον Απρίλιο, με παρόμοιο αριθμό ενεργών κρουσμάτων, υπήρχαν περισσότερα από 260.

Αυτό αντιστοιχεί περίπου σε αυτό που γνωρίζουμε από την Αγγλία: Η παραλλαγή Delta εξαπλώνεται ταχύτερα, ιδίως μεταξύ των εμβολιασμένων, οι οποίοι προφανώς μπορούν επίσης να γίνουν υπερ-διασπορείς, αλλά είναι πολύ πιο ακίνδυνη, είτε είναι εμβολιασμένοι είτε όχι. Αυτό μας δείχνει αυτό το tweet:


Βλέπουμε ότι παρόλο που ο αριθμός των ατόμων που με θετικό αποτέλεσμα test αυξάνεται απότομα, ο αριθμός των εισαγωγών στα νοσοκομεία δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου σε σχέση με το προηγούμενο έτος.


Στις 6 Ιουλίου, δημοσιεύτηκε ένας πολύ αποκαλυπτικός πίνακας σε μια δημοσίευση του ισραηλινού Υπουργείου Υγείας:

Βλέπουμε ότι από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 27 Φεβρουαρίου 2021 (δεξιά στήλη), καταγράφηκαν 1.769 κρίσιμα περιστατικά μεταξύ των ανεμβολίαστων και 3.141 νοσηλεύτηκαν, αλλά μεταξύ των εμβολιασμένων μόνο 187 ήταν κρίσιμα και 298 νοσηλεύτηκαν. 

Ωστόσο, στην κάτω σειρά, για την περίοδο 6 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου, αναφέρεται ότι υπήρξαν 6 κρίσιμα περιστατικά και 14 χρειάστηκαν νοσηλεία μεταξύ των μη εμβολιασμένων, αλλά 11 κρίσιμα περιστατικά και 23 νοσηλευόμενα μεταξύ των εμβολιασμένων.

Εμείς απορούμε ακόμα με τις δηλώσεις της Pfizer/BioNTech καθώς και των πολιτικών περι 95% αποτελεσματικότητας του προϊόντος και πραγματικά θα θέλαμε να δημοσιεύσουν τις μελέτες απο τις οποίες πηγάζουν τα νούμερα αυτά.

Το Ισραήλ υπέγραψε νέα συμφωνία με την Pfizer/BioNTech για την προμήθεια νέων δόσεων του γενετικά τροποποιημένου φαρμάκου. 700.000 δόσεις πρόκειται να λήξουν στις 31 Ιουλίου. Οι Παλαιστίνιοι δεν τις ήθελαν, και τώρα θα τις παραδώσουν στη Νότια Κορέα.




Το συνολικό ποσοστό εμβολιασμού είναι 60% διπλά εμβολιασμένοι και 66,3% απλά εμβολιασμένοι, με τα ποσοστά κάτω των 20 ετών να είναι σημαντικά χαμηλότερα.

Η κατανομή των ανθρώπων που βρέθηκαν θετικοί σε test μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον:

Τα δεδομένα δείχνουν ότι ο εμβολιασμός δεν έχει ουσιαστικά καμία αποτρεπτική ή προστατευτική επίδραση έναντι της μόλυνσης με την μετάλλαξη δέλτα. Αυτό είναι επίσης γνωστό εδώ και πολύ καιρό, επειδή κανένας από τους εμβολιασμούς δεν μπορεί να επιτύχει τη λεγόμενη στείρα ανοσία όπως η μόλυνση. 

Ο εμβολιασμός παράγει αντισώματα στο αίμα, αλλά όχι στους βλεννογόνους του στόματος/της μύτης/του λαιμού και του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, όπως συμβαίνει με τη φυσική μόλυνση. Παρεμπιπτόντως, τα “επαναληπτικά” εμβόλια δεν πρόκειται να αλλάξουν κάτι σε αυτό.

Επιπλέον, το ανοσοποιητικό σύστημα αποδυναμώνεται από τον εμβολιασμό. Η πρωτεΐνη spike έχει υψηλή τοξικότητα και αναπόφευκτα φωλιάζει στα ενδοθηλιακά κύτταρα που περιβάλλουν τα αιμοφόρα αγγεία. 

Αυτό προκαλεί τόσο σχετικά συχνές θρομβώσεις αίματος όσο και ιστικές βλάβες που είναι μη αναστρέψιμες στον εγκέφαλο, την καρδιά και τους πνεύμονες. Κάθε “ενισχυτικό” εμβόλιο επιδεινώνει αυτή τη βλάβη.

Δεν είναι λοιπόν περίεργο που ο εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA Luigi Warren αναφέρει σε συνέντευξη στο Αυστριακό Servus TV για τους παραγωγούς εμβολίων: “Τους συγκρίνω κατά κάποιο τρόπο με τους εμπόρους ναρκωτικών, θέλουν να μας κάνουν εξαρτημένους, να μας εθίσουν“.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου